A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
én is igy vagyok...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Faszom ebbe a szar idõbe! Még játszani sincs kedvem😞

cloud.strife
Nagyon szép!!

Én most az F1 2002-õt nyomom, nekem az is szimpi!! 😊

www.digimomentsvideography.com

Jobb reggelt mindenkinek!
Cheap PALos Chrono Cross nincsen?

barret
hali cheap!!! nézzél mailt.

barret
hát ja...azért picivel szebb!

CHEAPBOY_GA
epp most nezem Rebel Strikeban kell majd a Dagobah rendszerbe elmenni s Yodanal frankon tanulni a Jedi muveszetet😊
Kira😊

CHEAPBOY_GA
sorry a kettoert. Ha lehet moderaljak😊

CHEAPBOY_GA
jermekek😊

Az E3mas full Snes grafikahoz kepest minimalisan fejlodott a GCs Four Swords grafikaja😊

Persze igy is meg viccnek is rossz szinten van😊

barret
na,ez már jó hir!

CHEAPBOY_GA
Ehh, na de milyen valtozat volt az?😊 (nem rendelkezem butykolt masinaval😊

Sajnos nem tudtam a megjelenese ota szerezni eredeti SH3mat, amikor meg volt nem eppen ohajtottam rakolteni a lovet, illetve nem voltam meggyozodve kiralysagarol (tudvalevo nekem a 2resz nem jott be) most amint lesz, jon haza a draga.

Jelenleg amugy is TOmb Raider PS2re ami nalam uralkodik, teccik minden hibajaval eggyutt😊

CHEAPBOY_GA
Ehh szvsz szornyu F1es game , iszonyat milyen ratyi. S nem csak a kinezete, az egesz prezentacio, Fizika, ellenfelek visewlkedese minden.
Viccnek is rossz, amit a Sony muvel F1 teren, s raadasul most exkluziv is nekik. hjaaaaaaj....:/

En PCre az olasz fejlesztogarda altal fejlesztett f1 szimulatort varom.
Az igerkezik jonak.

CHEAPBOY_GA
jo eg Xbox?😄
Atyavilag😄D

Davidus
"Az év konzolja – Xbox" hol?😊

V9ykn8_TZL0

Erre inkább nem írok semmit 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
akartam na 😊 de nekem nem teccet a FFT... sajnos csak rosz emlekek vannak arrol a jatekrol

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
ja epp most neztem ee ezt akarta irni 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A PS1-es Final Fantasy Tactics tökéletes koppintása.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Mijaza Disgaea ?

Jesszus! A Disgaea az ign-en az olvasói szavazásban 9,5-ön áll! lehet, hogy negyed év után megint be lesz kapcsolva a gép? 😊

Licensz -> most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, mert régebben játszottam, és már nem emlkészem, de a Pro Evo-ban nem eredeti nevû játékosok voltak?

mohus
Igen egyetértek....
de én szeretem a licenszelt cuccokat...mondjuk egy bizonyos szintig persze...lásd a FIFA 2002-t messze elkerültem...

de WRC, F1 vagy a GT3 eredeti verdái nagyon sokat nyomnak a latba nálam....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ha már itt tartunk: a 88-as (?) Microprose Soccer-nél jobb focis játékot azt hiszem soha nem fognak csinálni 😊

A Fifa 2003 magához a sozathoz képest tényleg hatalmas javulást hozott, de a grafikán kívül szvsz meg sem közelítette a Pro Evo 2-t.
Persze ez is csak egy vélemény 😊

mohus
ja értem

a Fifa 2002-t simán verte a Pro evo 1

aztán jött ugye a pro evo 2 és a FIFA 2003...ami nálam a FIFA óriási javulása (kezelhetõség stb) miatt kb egy szinten van, mivel a FIFA egyrészt eredeti,másrészt grafikailag jobb mint a PRO EVO 2

hogy a PROEVO3 és FIFA 2004 közül ki lesz a befutó még nehéz megmondani, mindenesetre az igazi élvezethez, szerintem , a fociprogit konzolon kell nyomatni jó kis kontrollerrel jó nagy képernyõn, hogy a szurkolók is lássák😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ja, amúgy ps2-re is csak most jön ki a napokban (japán), a #110814-ban általánosságban beszéltem a sorozatról.

Pc-n? Nincs. Most jelentették be a són, hogy készítik.
De annyira komolyan, hogy képet el is felejtettek vinni belõle 😞

De van! Néhány hónapja ugyanezt csinálták a Fifánál (konzolon) szintén jobb ISS-el 😞
Olyan botrányos pc-s port lett, hogy kedvem lett volna belerúgni abba, aki csinálta.

mohus
van már ProEvo3?

mohus
Formula One 2003...PS2
Még mindig messze a GT3 prezentációjától, de az eddig legjobb Sony F1 gém PS2-re
A Hungaroring gyõztese

Baumi elõzi Coulthardot😊

Oldern the 1st
Pc-n télleg nincs jobb a FIFA 200x-nél. Mert nincs más 😊)) (eddig)

Amúgy a konverziókkal kapcsolatban most éppen a Pro Evolution Soccer 3-tól félek nagyon.
Minden idõk legjobb bármire készített focis játéka, de ps2-n is borzasztóan ronda.
Na ezt átkonvertálják 640*480-ban pc-re, össze-vissza irányítással, és ezzel újabb okot adnak a pc-s társadalomnak, hogy azt hangoztassák, a harmatgyenge Fifánál nincsen jobb 😞

mohus
Klassz😊 és kösz...
Sony jól bevásárolt...F1 négy évre WRC még három év...

Aki autókázni akar vegyen PS2-t.

Oldern the 1st
Pc-re a legjobb játék a Liero. Ha valaki nem ismeri, annyit mondok: worms, csak realtime. Kukac vs. kukac. NAGYON NAGY!! 😊 (ja és kb. 600k)

Ez hülyeség. Billentyûzetre is meg lehetne csinálni bárminek az irányítását normálisan.
Feltéve, ha a konzolon isten cégek nem süllyednének ilyen alacsonyra, és nem csinálnának ilyen hülyét magukból, amikor a pc-s piacon tesznek kirándulást.

JackSlater
www.ects.com szavazása alapján:

Az év konzolja – Xbox
Az év kiadója – Nintendo
Az év PC hardvere – ATI Radeon 9800 Pro

Hardwired.hu

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

CSOCSO
😞(((((((((((((
ha nem veszi meg csak könnybb dolgom van.. mert nem kell aszondanom hogybocs de más elvinné 45 ért...... akkor ez van.. csumm
Sephi
Mi ha meg nincs meg ?😊))) En man 2 honapja vegig vittem 😊))))))))))))

CHEAPBOY_GA
degeci zsir ez a jatek.
kell.

CSOCSO
lehet 45 ért megveszik a Gc met... az áér még nem biztos de más is jelentkezett.............mi lesz veletek?mikor tudnátok jönni a gc érT?
CSOCSO
de csunya ez a nõ😞(((((((((( ha már ilyen halott face a csaj..akkor szép halott face legyenmááááááá.. pl az a csaj tök szép a ne szólj szájbol.. aki elég zilált, +vert feje volt.. baromira rabul ejtett a csaj...
Davidus
Készül a pc-s verzió? JEEEE KONAMI TEH KING!

V9ykn8_TZL0

barret
igen,a kép valóban a pc-s változatból van... de nem hiszem hogy a felbontáson kivülsok különbség van!

barret
aki billentyüzeten játszik,az meg is érdemli ezt az "ajándékot"!

aabyssx
Mivel kényezteti õket? /😊
Azzal, hogy néha-néha leesik nekik egy sima (semmit nem javító, de erõmût igénylõ) portolás, ahol még a billentyût is úgy kell definiálni, hogy "L1 = ?", "X = ?", "O = ?" stb. ?!? 😊))

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
RGB nélkül NE játszon senki!
Úgy meg minden OK.

www.youtube.com/aabyssx

mb66
ehe 😊 persze hogy nem!😊

www.hordamusic.hu

Oldern the 1st
Banyek, nem jó trend, hogy a Konami így elkényezteti a pc játékosokat.. megérdemlik?? Neeem 😊

Oldern the 1st
Viszont az NTSC-s DreamCast játékokat simán vitte( Doa2:Limited, Ikaruga, Advanced Daisenryaku, stb..) úgy ,hogy haveromnál meg fekete-fehér volt... szóval érdekes.. az NTSC kábel nem oldja meg? Thx 😊

1024*768-as felbontást egészen biztosan nem tud...
Hacsak nem a készülõ pc-s verzióból van a kép.