A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nesztek Martin apó Londonban 😛PPPP

mohus
WRC3...PS2

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
na ez érdekes beírás lett😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ez igaz...a keresztbefordulás cseppet kikezdte az embert, persze ha hibátlanul mész akkor minden ok

nekem a törésminta sem volt túl meggyõzõ a WRC2-nél,nehezen tört a verda

de a gfx összhatásban a legjobb rallye-vá emelte a cuccot...a Colin nagyon messze van tõle

mohus
ez igaz...a keresztbefordulás cseppet kikezdte az embert, persze ha hibátlanul mész akkor minden ok

nekem a törésminta sem volt túl meggyõzõ a WRC2-nél,nehezen tört a verda

de a gfx összhatásban a legjobb rallye-vá emelte a cuccot...a Colin nagyon messze van tõle

Neme.
Ha az élethû összhatás hányadék, akkor az. Szerintem kezd GT3-hoz hasonlítani. Gondolom, továbbra is 60 fps, és az igen figyelemre méltó méretû 3d terep. Nagyon is jó.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Arra, hogy ha bármikor hozzáértél az út széléhez (legyen az bármi) akkor automatikusan keresztbe fordult az autó. Ez mindig fenn áll, bármikor mégha csak suroltad is már keresztbe akar állítani, csöppet idegesítõ. Persze ha jól mész akkor már ez sem probléma, de az elején ez nagyon idegesítõ tud lenni.
BTW szerintem a grafikával nincs gond. Nagyon jó benne az, hogy szép nagy tereket jelenít meg, nem csak egy út van kiszinezve tereptárgyakkal ala Colin 3.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

CHEAPBOY_GA
hat a WRC sohase volt grafikai parade😊

Jinchuu: milyen idegesito dolgokra gondolsz?

CSOCSO
wow? szvsz ez nagyon hányadék graf
barret
thx!

Bérbe vehet? reklámfelület...

CHEAPBOY_GA
mar uton van jaja😊

Szerintem a 2. rész grafikailag nem volt rossz, sõt... Viszont az írányítással már annál inkább és volt sajna benne egy igen idegesítõ dolog is, remélem azt azért megcsinálják majd a 3. részben.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

barret
hi CHEAPboy! jön a cucc?

Bérbe vehet? reklámfelület...

CHEAPBOY_GA
Mohuss: Nem rossz nem rossz, de nekem csak a Gt4 a bejovos WRC3nal mint a 2nel varjuk csak meg mig kijon akkor hogy nez ki😊

Mert a 2rol is szebb kepeket mutattak mint ami lett vegul a cucc. a Gt4be meg vakon bizok😊

mohus
GT4...PS2

Neme.
Wow!

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

mohus
WRC3...PS2

mohus
WRC3...PS2

mohus
Sony Computer Entertainment Europe has today released the first information on WRC 3 for PlayStation 2. The game, which is currently in development at UK-based Evolution Studios, is the only officially licensed game of the FIA World Rally Championship for a current-generation console.

As the official game of the 2003 World Rally Championship, WRC 3 will feature all of the official cars, drivers, rallies, liveries, sponsors, countries, and stages of the 2003 rally season--including the all-new WRC event in Turkey. The game promises to improve upon its predecessor in a number of ways, not the least of which is the introduction of shrapnel particle emitters that will allow pieces of bodywork and glass to fly off cars as a result of collisions. Other improvements mentioned in today's press release include working in-car instrumentation, more realistic car handling, more detailed locales, and more intelligent CPU drivers.

WRC 3 will feature multiplayer support for up to four drivers, and is currently scheduled for release in Europe in November. We'll bring you more information on the game as soon as it becomes available.

WRC3...PS2

mohus
Datel has today announced that it will publish Karaoke Party for PlayStation 2 in both North America and Europe later this month. The game, which will be bundled with two microphone headsets, will allow players to sing along to over 20 licensed music tracks from such artists as Justin Timberlake, Britney Spears, and Pink.

"Karaoke is the next big craze on PlayStation 2, in fact industry experts estimate it will become even bigger than the dance mat phenomenon," said Michael Connors, managing director of Datel. "With fantastic high resolution graphics and DVD quality sound, Karaoke Party is the ultimate audio-visual experience for budding PS2 pop stars."

Each of the songs in the game will feature DVD video track and vocals from professional backing singers. Additional discs containing even more music tracks and DVD videos are planned for release in the near future. We'll bring you more information on Karaoke Party as soon as it becomes available.

Neme.
"nem tudom hogy ez még miért kérdés még mindig😊kapálozhat a konzol...itt sosem éri be a PC-t"

Ez kissé túlzás. Nyakunkon a VR technológia, és nemsokára lehet, hogy valaki kitalál egy a bill+egér párosnál jobb irányítási módot valami custom hardverrel.

mohus
nem náthás vagy hanem allergiás😊 de a végeredmény szempontjából mindegy...

CHEAPBOY_GA
Szep baleset lett volna ha nVidia lett volna a ps3ban.. sirtam volna.. fujjj

CHEAPBOY_GA
De meg ma kene vazzee😊

Sephi
hogy erted?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Nézzétek meg, s nyomjátok végig a PC-s Etherlords 2 demóját ! Igazi konzolos gamma, csak PC-re ! (a játékosok fórumában nyitottam is neki egy topic-ot) !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Késõbb találka!
Cheapboy

So cry me a fuckin river, bitch!

Hívjál csak, semmit nem fogsz érteni, olyan náthás vagyok 😄
De majd mutogatok a telefonba 😊)))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY_GA
Jut eszembe, en mar napok ota fel akarlak hivni ma meg is teszem majd😊

CHEAPBOY_GA
Azt a reszt lehagytam hogy csak ps3ra😛PPPPPPPP

Ps2nem kepes ra😊
Ehem ehemm😊
Szoval szep grafikaja lesz remeljuk szebb mint a PCs majd😊

Vegulis mar csak 2 ev a PS3ig😊

CHEAPBOY_GA
HL2 a kiraly RULEZZ!

S full ATIra optimalizaljak😊

CSOCSO
hl 2 szerintem is faszányosabb lesz. doom 3 ban nagyon jo a gyurmaszerû mûanyag grafff.. de azért a hl2 naon ottan lesz!😊
meg kell nézni az 500 megás videot rola..
mohus
"Ne téveszd össze a HL2-t a Doom 3-al! HL2 nem mai engine-t használ, brutál gép se nagyon kell neki. Mint ahogy a PC-s játékok 99%-ának sem, ez tipikus konzolos szûklátókörûség."

Ezzel egyetértek...bika gépen sem mennek a mai PC-s gammák, ahogy az elvárható😊))vsync, ricegés és filtering-hibamentesen

a nagy felbontás, a PC-HW komplexitás/kompatibilitás tulajdonsága és a Winfos felzabálja a gépet

"Másrészt nekem ugyan van PS2-m, de fps-t és fõleg a HL-t inkább PC-n játszanám, ha lehet, mert ott százszor faszányosabb, mint konzolon. 😊"

naná...ha FPS akkor PC és monitor....és hálózat...
nem tudom hogy ez még miért kérdés még mindig😊kapálozhat a konzol...itt sosem éri be a PC-t

Ja. Viszont 99-es szinten lesz a grafika. Úhgyhogy nyugodj meg, "mi" sem fogunk jobban járni.
Lesznek benne pl. gyönyörû ps2-es textúrák 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Ember.... vazz... te lattal mar mostanaban megjelent Ps2 jatekot? Bazz ha neked turbina PC-ed lesz akkor tudod elvezni a HL2-est de nekunk Ps2 tulajoknak nem kell majd uj grafikus kartyat venni es ujgepet hogy jacchassuk 😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
hja majd a köv nintendora😊))))))
Sephi
Yes!!!!!!!!

CHEAPBOY_GA
Lesz Half Life 2 Sony gepre meg Nintendo gepre is😊

Ehhez mit szolnak az Xbox orultek?😊

Sephi
foleg nyaron mert akkor jobban erdekli oket 😊

CHEAPBOY_GA
Nem letezik sajnos😞 (en is usabol hozattam egyet)
Reklamaciokat A Square-enix.com-on tehetsz😊

CHEAPBOY_GA
lehet😊
Itt az uj gameplayre mennek ra (basszak meg)... 😞(
Hogy negyeb eggyutt, huu dejo moka, meg mittoem micosda logikassag fejtorok minden eddiginel ujabb stb.
Van benne valami, a graf kivitelezes pocsek, ha ehhez i 4 gBA kell (remelem nem) anyagi csod, s kevesen vannak akik raszanjakmagukat egyszerre hogy na zedázzunk😊
NEkem igy koszonom nem kell😊

CHEAPBOY_GA
En azertt nem egy helyen tapasztaltam bezuhanast a framerateben😊 De mindegyik masinan ilyen fos az a szar.
Nem csak az X szegyene😊

CHEAPBOY_GA
miert tetted ra a joyt a tetejere?😊
Enyimere ha valaki barmit ratesz puskaval lovom el a kezit😊
Nem csoda hogy karc maszat miegymas mentes az egesz ugy ahogy van.

mohus
nem igazán...

roberto lacros és társai😊

CSOCSO
így van.. turok 2 rulez!!! fõleg a multi miatt😊 egyetlen magyar klán egyik tagjaként mondhatom hogy nagyon álladék volt.. nagy kedvencem volt multiban, mindenkit elverek még ma is!😊))))))) DDT ROX!!😊
CSOCSO
mi karcos és hol? ha a gc tetejére gondolsz akkor annyira nem gáz..olyan foltok vannak rajta mintha a radirt huzogattad volna😊))
ee az azért van mert néha rátettem a joy-t a tetejére...
JackSlater
X-en nem szaggat,csak ha rá zoomolsz pl a távcsõvel vmire,és akkor mozogsz...Amúgy szerintem a Turok 1-2 nagyon ráver...

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

CSOCSO
leginkább akkor szaggat ha elfordulsz hirtelen...
amugy tetszik az egész pak?tehát nincs semi baj a cuccal ( miért lenne?😊)
CSOCSO
én mondtam hogy a turok egy jo játék mégis igy amikor elkezdtem most játszani a turok 2 vel aszondom max 6 pont...az acclaim nagyon elbaszta azzal hogy nem lett annyira durva...
turok2 ben fejen lööd az embert, fröcsög a vér, kilóg a gerince, tántorog, és a földönmég szenved egyet.. de minden nagyon faszán volt megcsinálva...
ez meg..😞
..90% valami eldeformált ürlény a dinó helyett..
mb66
ez az uj GC-s zelda grafixja? huhh, nem semmi, ehe
de már megin ilyen buzi connectivity központu lesz a cucc?

www.hordamusic.hu