A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Nem. Most volt elõszõr hogy ide beléptem és nem volt kedvem átnyálazni 1257 oldalt.
Miért? Lemaradtam valami fontosról?
😉)))))

aabyssx
Mégis mindenhol 90% körülire értékelték a net-es lapok a PS2 és a GC verziót is. Itt látszik, hogy hogyan veszi/keni meg a kiadó a jó pontozást... :|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nem olvastál vissza, igaz? 😄

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY_GA
PiSa2, S GeCi, igy akartad mondani?😊

BTW a GC konverzio is ugyanolyan fos mint a ps2es abbol a gamebol.... sajnos.

ollie
Hehe...
azt hiszem mind a PC-s, mind a konzolos játékpiac sokáig fog élni.
Gondoljatok csak abba bele, hogy manapság már minden háztartásban használnak/használni fognak PC-ket valamilyen szinten (nem játékra gondolok, és persze ez most még csak nyugaton igaz), tehát PC-s játékokat mindig fognak venni.
Konzolokat meg elsõsorban a fiatalabb korosztály használ, aki a számítógépet elsõsorban játékra használná (anyu, apu jobban érzi magát, ha a munkájába nem kontárkodik bele a gyerek).
Nekem pl eszembe sem jut venni egy konzolt, mert van otthon PC-m, amit ráadásul tudok fejleszteni és nem kell mindig nagy összegeket kiadnom egy új konzolért. Ezen felül pedig a PC-s játékok többsége sokkal olcsóbb, még ha ugyanarról a játékról is beszélünk...

aabyssx
Hú vaze'! /:|

Nem volt még elég az aranyköpések topikban? 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"Ezt most frankon mondod??"
Nézz utána! 😉

"Amugy milyen géped van?"
PS2. Van PC-m is, de azzal nem játszok mer...

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nézz utána mielõtt lehülyézel valakit! /:|
Az X-es és a PC-s verziót (az ún. Next Gen Unreal Engine) hajtja. Ennek semmi köze a béna PS2-es Unreal Engine-nez. Azér' választották ezt SZVSZ PS2-re is, mert az interfész tûrhetõen hasonlít és így jár legkevesebb munkával a kód átültetése.

www.youtube.com/aabyssx

Neme.
"Ugyan, az én pécém már tökéletes! 😊))"

De mire? 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Te se vagy tisztában a dolgokkal.😊)
PC-n ugyanígy fogták az új Unreal motort és "rágagyizták a fényeket meg az árnyékokat", mint PS2-õn. Csak PC-n sokkal jobb lett a végeredmény hála az erõsebb hardware-nek meg az Unreal motornak, ami azért mégiscsak PC-n érzi jól magát. De a lényeg az hogy ugyanúgy az unreal motor az alap minden Splinter Cell portban.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

CSOCSO
szvsz a konzolnak valahol pcsednie kell hogy jobb legyen annál... de remélem nem megy túlzásba a dolog..itt értem azt hogy konzolon remélem nem nagyon lesz olyan hogy lefagy a game amiatt mert egy skint rosszul toltál egy két mappába...szal ez már gáz lesz..de remélem majd lehet nyomni egérrel billel is a gépet..remélem full net támogatás lesz, szinte minden gamez online multiplayel, és az hogy petcshelni is lehet akármit az nem jelenti azt hogy kiadhatják elöbb a gémzt mert="hjaj há majd pecseljük nekik"
és remélem lesz majd olyan is hogy a gc2 sek elverhetik FFX-3 ban a ps2-söket😊))))
és ha valami skin vagy más dolog jönki akkor nem kell átíirni ezt a filet azt a filet nem kell ide oda másolni átirogatni belenyulni ugy hogy attol be tudjon halni...hanem valami installos vagy csak egy file behelyezõs lesz....
pc-sedni kell, de közelsem szabad tul pc-sedni mert az nagyon nagy tragédia lesz😊 pc nek meg konzolosodnia mert ez egy kicsit gáz...
azhem elöbb lesz tökéletes konzol mint tökéletes pc😊)))))))
Unknow
Lassan olyan lesz már ez is mint a PC😊Csak bõvíteni,csak bõvíteni és csak bõvíteni😊Hova fajul a világ?😊Egyébként kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek😊
versio
Sony makes PS2 on a chip

Emotional synthesis

By Staff at the Newsdesk: hétfõ 21 április 2003, 19:10

TIME CHANGES EVERYTHING, especially in the world of semiconductors. Not long ago everyone was cooing at the achievement that was the Playstation 2. Its graphics chip and CPU seemed hugely complicated affairs. Indeed, there was a fear that they might be too complicated for programmers to get to grips with. Now, all of that complexity has been shoved onto a single piece of silicon.
The new all-in-one chip will be produced on a 90nm embedded DRAM process. The Graphics Synthesiser will keep its 4MB of RAM onboard thanks to the process. The packaged chip will run at the 294MHz of the EmotionEngine, the CPU component of the Playstation 2.

Sony has said that the new package will mean 53.5 million transistors will be squeezed onto a die just 86mm2. In what seems a ridiculously low figure for a chip these days, the chip will use just 8Watts of power. That compares with a combined 37Watts in the previous two chip solution.

The move to the new process is likely to be costing Sony a bundle but, in the long run, it should save money. Moving to a single chip will mean a redesign of the PS2 internals and possibly even a new look machine. After all, time changes everything.

versio
A Toshiba júniusban új chipgyár építésébe kezd, ahol a következõ generációs PlayStation alkatrészei készülnek
írta: Bodnár Ádám, idõ: 10:40

A Toshiba bejelentette, hogy új félvezetõgyártó üzemet épít, amelyben a következõ generációs Sony PlayStation konzol alkatrészeit állítja elõ. A 200 milliárd jen (1,67 milliárd dollár) értékû beruházás 25 százalékát a Sony állja -- írja a Nihon Keizai Shimbun üzleti lap.
hirdetés

Az új chipgyártó üzem építése idén júniusban kezdõdik el. A gyárban fõképp a következõ generációs PlayStation konzol alkatrészei készülnek majd. A konzolban használt "Cell" kódnevû processzort a Sony más szórakoztatóelektronikai eszközeibe és beépíti majd -- írja a japán lap.

A Sony Computer Entertainment, a Toshiba és az IBM várhatóan 2005 tavaszára készül el a PlayStation 3 processzorával. A fejlesztésben együttmûködõ cégek egybehangzó állítása szerint a Cell nagyobb számítási teljesítménnyel rendelkezik majd, mint a Garri Kaszparovot sakkban legyõzõ IBM Deep Blue szuperszámítógép. A nagy számítási teljesítményû lapka villámgyors internetelérést is támogat.

A Sony január elején jelentette be, hogy a Rambus nagy sebességû Yellowstone memóriainterfész-technológiáját alkalmazza majd a konzolban. A Yellowstone ODR (Octal Data Rate) technológiát használ, azaz egyetlen órajel alatt 8 bitnyi információ továbbítására képes. A jelenlegi útiterv szerint az interfész 800 MHz-es (6,4 GHz ODR) sebességig használható.

Egyes hírek szerint a Sony teljesen új formátumú, kék lézert használó optikai lemezt fejleszt az új PlayStation konzolhoz. Más pletykák arról szólnak, hogy a japán szórakoztatóelektronikai vállalat Linux operációs rendszert használ a készülékben

Adi
😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
PiSi2?😊 ez gázádikám😊
Az ilyen helyzetekben mindennapos😉

So cry me a fuckin river, bitch!

Adi
Mondjuk nekem a játékba egyetlen egy unrealis dolgot talatam ami nagyon kiemelkedik.
pl.: elindul felém az õr én elbujok a sötétbe és nem veszi észre, hogy három zöld vmi majd kisüti a szemét ami még ráadásul mozog??

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
"Amugy milyen géped van?"
Mármint Ps2, X, vagy GeCi??

Adi
"BTW ne Gef2-höz hasonlítsd!"
Nekem az van. gf2 akadt.
"amíg PS2-õn néha úgy beszaggat, hogy megfájdul a fejem"
Mhh azt hittem én vagyok a hülye. Mondom biztos álmos vagyok, vagy ez a normális miközbe a ház tetõn, úgy szagat. Szóval nem is szagatott hanem berángatott.
"Unreal motort (ez tény)"
Ezt most frankon mondod??

Amugy milyen géped van? Amugy nekem bejön a game.

aabyssx
A játékmenet alig változott, de X-en sokkal szebb.
X-en majdnem folyik (amíg PS2-õn néha úgy beszaggat, hogy megfájdul a fejem). X-en ráadásul részletesebb és jobb a terep. A sokkal több textúra és a "bump" miatt élethûbb. Ezeket (mivel nem írtak ~normális motort) a PS2 mind elveszti.

BTW ne Gef2-höz hasonlítsd!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
És szerinted szép. Mer' SZVSZ nagyon nem.

De ez is röhej. A PS2 konverziót háromszor annyi ember készítette, mint az eredeti X-est. De normális motort nem írtak. Fogták az Unreal motort (ez tény), arra SZVSZ rágagyizták a fényeket és az árnyékokat, és megmondták a rengeteg grafikusnak, hogy butítsák (javítsák át) ésszerûen addig, amíg tûrhetõen nem megy.
Véletlenül sem írtak normális motort hozzá... 😞

www.youtube.com/aabyssx

Adi
"Állati béna lett grafikailag az X-hez és a PC-het képest."
X-en nem láttam de amit olvastam, ott azt mondták nem sok változott.
PC-hez?? na ez egy érdekes dolog nekem a gf2 van, ahoz képest szebb....

Adi
Láttam itthon van.

Akárhogy is nézzük felesleges odafigyelni arra ami még távolabb van, van ps3? bemutatták? nincs akkor minek még csak beszélni is róla?

aabyssx
Cell témáról még:

Lehet találni pletykákat arról is, hogy a Cell már régóta kint van a tervezés fázisból.

Lehet találni olyan pletykákat is, hogy a Cell jóval hamarabb készen lesz, mint ahogy azt a készítõk hivatalosan állítják (átverve így a gyanútlan konkurenciát).

Viszont szó volt olyanról is (nagyrészt riválisok szájából), hogy (bonyolultsága miatt) nem fogját tudni maratni. Ha pedig a Toshiba-nak nem sikerül legyártania, akkor másnak sem fog...

A lényeg az, hogy nagy ködösítés megy mindenrõl. Semmi konkrétum nincs sehonnan, és az hírek öszze-vissza ellentmondanak egymással.

www.youtube.com/aabyssx

Sony To Build 65nm Fab In Japan

SCEI and Sony would invest $1.67 billion (200 billion yen) to build a semiconductor fabrication line in within its Fab2 plant, a fab based in Isahaya City, Nagasaki Prefecture for use in developing 65-nm chips on 300-mm wafers over the next three years. SCEI will manufacture its new microprocessor for broadband applications, code-named "Cell". It will also make LSI devices for next-generation computer entertainment systems. SCEI has been engaged with IBM and Toshiba in the development of the new “Cell” microprocessor. The three companies have also been developing advanced semiconductor process technologies. Sony also wants to hedge its bets by having the ability to make the “Cell” processor within its own fabs. SCEI's Fab 2 already applies the most advanced semiconductor technology to produce high performance LSIs, not only for game hardware but also other electronic products.

Next Generation PlayStation 2 Chipset

Emotion Engine + Graphics Synthesizer
90nm Micron Process CMOS4
86mm2 Combined Die Size
Dual Channel RDRAM
SPU2, DVD, Dragon
Year 2004

NOKIA MAY RULE GIRLIES ASS >D

aabyssx
"Szvsz ez nevetseges😊"

Ez az.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Az Intel nagyon jó technológiában. Nem az X86-osok miatt (az csak idõhúzás és pénzkeresés a hülyéken), hanem a kutatásaik és a tapasztalataik miatt.

BTW mindenhol azt mondják, hogy az Intel-t nem kell félteni. A Cell-re pedig mindenki szkeptikusan néz (meredek vállalkozás minden szempontból).

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"Splinter Cell-ps2"

Láttad már egyáltalán PS2-õn? Állati béna lett grafikailag az X-hez és a PC-het képest.

www.youtube.com/aabyssx

FRANCOKAT!
FELTÁMAD A WONDERSWAN!!!!!😊

CHEAPBOY_GA
Vicc hogy az 576.hu melyen tisztelt szavazo tarsadalma szerint az Ngage ki fogja utni a Nintendo GBA SPt😊))

Szvsz ez nevetseges😊

A Nokianal nem art azt figyelembe venni hogy a jonep egy resze (nokia technikai buzi reteg ami nem kicsi (5-10millio), de nem tobb mint 30-40millio, ami a GBA jelenlegi Bazisa) egyertelmuen csak! telefonalasra fogja hasznalni, jatek nem sok fog elkelni szvsz hozza...

Most õszintén: érdemes nekünk itt és most spekulálni azon,hogy mi fogja meghajtani a ps3mat?A válasz egyszerû:nem.Mivel a piacon farkas trvek uralkodnak,ezért én nem tartom kizártnak azt sem,hogy félrevezetõ infokat adnak a másik fél megvezetése céljából.

És egy kis napra kész szösszenet:
"Zöld erdõben jártam
Valóságshowt láttam
Nem gyõztem a végét várni
Kezdtem már a végét járni
Hazajöttem étlen-szomjan,
Meglocsollak azon nyomban!"

😊)))) Nekem nagyon tetszik😊

CHEAPBOY_GA
hat megsem igy lesz....

CHEAPBOY_GA
"Az Electronic Design Chain magazin legutóbbi számában a Sony fõhonchoja, Ken Kutargi nyilatkozott érdekeset: szerinte a korábban a PS3 szívének szánt Cell csak valamikor 2007-ban lesz kész, így a hármas számú Pléjstáció valószínûleg más proceszorral kerül majd forgalomba. Mai hír, hogy a Sony erõsen átgondolja a korábban már bejelentett chipgyártó-üzem építési támogatást (az új gyárban készült volna a Cell) - a Toshiba lett volna a kedvezményezett"

Na nagyon ugy tunik megsem lesz Cell....

Neme.
"Mon April 21, 2003 04:24 AM ET
TOKYO (Reuters) - Sony Corp, the world's largest consumer electronics maker, said on Monday it will spend 200 billion yen ($1.67 billion) over a three-year period on new chip production facilities for cutting-edge 300 mm wafers.
It will invest 73 billion yen of the money in the first year, starting this month, to install the advanced facilities in its chip plant in Nagasaki on Kyushu island in southwest Japan.
The investment is to produce a new microprocessor, code-named "cell," that aims to put the processing power of a supercomputer into game machines and home electronics devices.
The chip, set to debut in 2005, is expected to be used in the next generation of PlayStation game players, the current generation of which has trounced rivals such as Microsoft Corp's Xbox and which is a vital profit engine for Sony.
Sony and its game subsidiary are working with Toshiba Corp T> , Japan's largest chipmaker, and IBM (International Business Machines Corp) on the new microprocessor.
Toshiba said earlier on Monday it will make chips for PlayStation at its own new 200 billion yen plant, at Oita in Kyushu, to come on stream in the business year from April 2004."

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Adi
Na majd meglátjuk mikor trapolsz a hóba aztán fejbelölek, kisházból!! 😊))))))

Neme.
Várom már azt a pillanatot, mikor egy jót mulathatok a tömlõk hanyatlásán. 😉

"he new chip would be used in SCE's next-generation PlayStation game console, as well as high-performance home computers and other products."
Ez volt a Cellnél is, akkor úgy néz ki a sejt mítosz marad..

Szerettel várlak😊))

versio
Sony, Toshiba to tie up in new chip plant - Nikkei
Fri April 18, 2003 11:05 PM ET
TOKYO, April 19 (Reuters) - Consumer electronics giant Sony Corp 6758.T and Toshiba Corp 6502.T , Japan's largest chipmaker, will join hands in developing a new generation of semiconductors in a bid to take the lead in the field, Japanese media reported on Saturday.
Financial daily Nihon Keizai Shimbun (Nikkei) said the Sony group, the country's biggest user of chips, would invest abut 50 billion yen ($417.8 million) in a state-of-the-art semiconductor plant planned by Toshiba.

The two electronics giants would jointly build the facility to mass-produce a new microprocessing unit -- the key component of digital home electronics -- at Toshiba's Oita factory, and planned to have it in operation by 2004, the paper said.

Toshiba and the Sony group decided to tie up from the construction stage of the new facility in order to begin mass production at an early date, the Nikkei report said.

The new plant would mostly manufacture a new microprocessing unit now being developed jointly by Toshiba, Sony's videogame unit, Sony Computer Entertainment Inc (SCE) and IBM Corp IBM.N .

The new chip would be used in SCE's next-generation PlayStation game console, as well as high-performance home computers and other products.

Adi
Elbeszélgetek magamba.... 😊

Adi
Huu bazze ezt akartam beszurni..... 😊

Adi
Ja és majd Mohus-t, meg KOU-t jól fejbe lövöm... 😊 HUU de jó lesz 😊

Adi
Csak már lenne ez a gép hátulján!! 😊

mohus
megvárjuk😊elõre kár lefutni bármit is...

én azt a nextnextnextgen konzolt választom majd, ami az elsõ éves debüt után a legnépszerûbb lesz itthon, lesz rá nekem tetszõ szofver és warez...

a népszerûség és a warez úgyis egymás malmára hatják a vizet...

a nev emindegy lesz és a gyártó is...X, Sony Nintendo vagy EA...és aki még be akar szállni

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

HUHH JÓHOGY SZOLSZ
bazz elfelejtettem Ramzát😊

CHEAPBOY_GA
Peldakent emlithetnenk (amit nem teszunk meg, mert ugye...😊 ) Ramzaval tortent esetesemenysorozataidat, melyek ma is meg folyamatban vannak...😊)))

Na

CHEAPBOY_GA
csak tudnam mi a raknak, amikor mar megbeszeltuk ha tudok tobbet hivlak....😊
ocsem milyen vagy... bezzeg ha arrol van szo hogy nekem kell vmilyen korong, ugye hetekig honapokig huzod, Te megegy fel delutanon ki tudsz bukni.,... hat hol itt az igassag?😊)