A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY_GA
😊)

CHEAPBOY_GA
Famitsu :

"Alternative RPG", Giftpia netted a Gold Award with an overall score of 35 (8,9,9,9). "

kiraéy... remeljuk eljut hozzank😊

GBA Action Replay miatt!
Meg annyit akartam mondani hogy kék zöld tojásokat húsvétra

So cry me a fuckin river, bitch!

CHEAPBOY_GA
Na takarodsz.

Miert hivtal?

Ó hogy az a😊
Lúzer vagy te!!!

CHEAPBOY_GA
Magyarul Te magad alultajekozott informalatlan luzer vagy... ne is vezesd az oldalt😊))

Ilyen bakik elnezhetetlenek...😊

mert a link ahonnanszedtem csak arra tüntette fel

CHEAPBOY_GA
te a Broken Sword jon mindenre mierrt csak ps2 van feltuntetve???

CHEAPBOY_GA
hogyne😄

CSOCSO
annyi üzit kimoderáltak😊)))))))))
És tessékla fórumot használni😊

Gyerekek mi a véleményetek az új Konzolációról?

Adi
Én egyet tudok..... Csak már látnék róla képeket vagy a híradóba ahogy a ps2-t kiadták mutaták a kisjapán fejeket ahogy víritva cipelik a kiskék dobozba a gépet. Na ez most jöhet ps3-ba.... 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CHEAPBOY_GA
belefer nem?😊)

Ha valoban Ken Kutaragi nyilatkozta azt hogy nem lesz kesz akkor nem sok kitero, vagy kacsa szaga lehet.. wait and see.

CHEAPBOY_GA
Mert nem csak PS3ba keszitik, mindig is errol volt szo, a cell egy uj nagy technika amit a ps3 is! hasznalt volna.. legalabb is en mindig mindenutt ezt olvastam rola....

CHEAPBOY_GA
Az uzem mindenkeppoen elkeszul a PS3 is csak a egy resze lett volna hogy o is abbol kap, attol hogy esetleg kimarad , meg kell a cell chip nagyon sok mindenre.

versio
és különben is minek cell chip ha nem ez lesz a ps3-ba? minek egyáltalán tovább fejleszteni, minek költenek rá vagyonokat ha nem lesz benne semmibe?

versio
2 generácioval késöbbre ritkán épitenek gyárat
amugy azt a cikket amibben az van hogy nem lesz kész a cell nem a sony adta ki , hanem a designchain weboldalán van, szerintem az csak egy joslat egy hitetlentöl
azt is irja a cikk hogy mivel nem lesz kész a chip ezért a sonynak sürgösen keresnie kell egy másik chipet amit betud épiteni a ps3-ba
ami egy röhej, hol talál megfelelö chipet?
egy p4,hammer, g5 nem elég a ps3-ba
szal a cell-nek kész kell lennie
, különben az egész ps3 project megbukik plusz a sony teljesen leégeti magát

Egy gyárat ugye nem 2 perc alatt építenek fel? Az lehet hogy már készül, de ez nem jelenti azt hogy gyártani is fog 2006-7-ig.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fluga
off
ez érdekes, ha jól látom meg van a 100ezredik üzenet, a topiklistábn csak 97045-nél tart a dolog, legalábbis nálam...
on

és a Konzoláción
ez lemaradt

Kingdom Hearts 2 videó a Newtechnixen

Érdekes, ez a hír is most jött:

576.online:

"A Sony sok-sok pénzzel segíti a Toshiba dél-japáni gyártépítési terveit: a most felhúzandó üzem a PS3 lelkét alkotó Cell chip elõállítására szolgál. Szakértõk mondják: 2.9 milliárd dollár körüli összegbe fáj majd a gyártás beindítása a két cégnek - összesen két üzemegységgel számolva."

Persze, egy gyárat építenek a semminek...

1helyben? LOL, ez nem konzol.
😊))
barret
az...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Adi
Na mi ez az unalom?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Áll leesés számomra is meg volt. De sztem a mostani konzolok beleértem a ps2, X, GC ezek szerintem már már nagyon szuperok szóval már milyen grafikai szintet fogunk láttni?! Primal-ps2,GT3, Splinter Cell-ps2,X, Star wars ami GC-s szóval ezek szerintem nagyon szépek. Ezekbõl pedig még nem is hozzták ki a maxot. És az én meglátásom szerint még nem is tudnak rá "normálisan fejleszteni".........
Szóval én nagyon kiváncsi vagyok a ps3-ra és, hogy fog kinézni?? Ahh kurva kiváncsi vagyok.

mohus
remélem azért a következõ konzolgeneráció nagyot fog majd szólni...látván ,hogy a PC-s játékosdi egyhelyben topog azért nem ad okot konzolfejlesztõknek ,hogy alább adják a megálmodott tervtõl....ergó mondjuk a PS2 és a PS3 között is essen le az állunk, amikor kijön rá a GT sorozat következõ darabja...mint ahogy a PSX és PS2 között is megvolt az "áll-leesés"...számomra

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

versio
szerintem ez csak a microsoftnak szol
amugy olyan hirek is vannak hogy az intel egy cell szerü chipen ügyködik a microfos számára

mohus
ugye-ugye😊 és már a 100K is megvan😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

magus
mondom mindig rohogok ha benezek ide😄

Ja látom más is beszúrta már. Mindenesetre egyetlen hivatalos helyen sem írták még hogy valaha is elõállítottak volna teljes mûködõ chipet, csak egy darab beágyazott memória legyártásával tesztelték a 0.65-ös gyártási technológiát.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Akkor mivel magyarázod a következõ hírt?

"(IGN) Újabb érdekes hír a PS3 házatájáról. Ken Kutaragi a PS megalkotója legújabb nyilatkozata szerint a "Cell" processzor, amely az eredeti tervek szerint a PS3 lelke lett volna, nem készül el 2007 elõtt. Ebbõl következõen a PS3-ban, amelyet 2005-ben kivánnak megjelentetni, nem ez a proci fog dorombolni. Hogy akkor pontosan mi, arról még egyenlõre nincs info, de ha lesz azt nem fogjuk eltitkolni 😊. " - hardwired.hu

Kipukkadt a lufi? 😊)

versio
remélem nem 😊

én ugy tudom a cell chip már egy ideje kész van
meg azt is tudom hogy év végén a devkiteket kiszállitják a fejlesztökhöz

CSOCSO
én nem akarok tõled másolni mert igen cink lenne...ugye Ó hatalmas programozó zseni, ki csak ugy pecseli a psxkettesét 1 gigaherztre a 200 milla poliddal....
mohus
mit szólsz a Cell hírhez?igaz lehet?

mohus
hát igen figyelni kell mikor mit mond az ember😊hátha egyszer visszaolvasnak😊

versio
" CSOCSO 2000. jún. 26. 22:44 | Válasz erre | #22

ES KÖZEL NEM ÉRSZ VELE ANNYIT
DE HA JÁTSZANI AKARTOK VEGYETEK X-BOX-OT BÁR AZ AZÉRT SZ.AR MERT A JAPANOK NEM FOGNAK RÁ GYÁRTANI JÁTÉKOT MERT AZ CSAK EURÓPÁBAN ÉS AMERIKÁBAN LESZ RULES A PSX2 MEG MÁR MOST SZA.R!LEGALÁBBIS BAROMI SOK HIBÁJA VAN..MARAD A NINTENDO DOLPHIN ÉN AZT VESZEK! "

_LOL

versio
"CSOCSO 2000. jún. 27. 21:04 | Válasz erre | #24

EHH EHH RÖHÖGÖK ESZEN TE BÁZI!!!EGYIK KÖTSÖG PSX ES SEM TUDNÁ VÉGIG VINNI A DONKEY KONG 64 ET!!amúgy többet fog tudni mint a psx2!!!!!!és csak a nintendo 64 készült fiatalabbaknak
4sõt megmondom neked hogy a golden eye 64 et két pses cd re akarták lecserélni mert nekik egy psxes cd nem éri meg a goldeneye-ért!szóval bvannak olyan játékok amik igen legyalázzák a psx et!!!!!!!perfect dark golden eye és a az újabbik james bond...és még egy csomo játék ot van még a daikatana......stb...amúgy nem így beszélek utcán..sõt hiszed nem hiszed jó fej emberke vagyok én....... "

:LOL

mohus
576 konzol: Nintendo-GC hírek:

"A nagy multú japán konzolgyártó/játékkiadónak szüksége van az (anyagi sikerre): a Gamecube mind Európában, mind az egyesült Államokban a harmadik helyre szorult vissza - a romló eladási mutatóknak köszönhetõen a cég részvényei vaskos 17 százalékos csökkenést produkáltak az év eleje óta."

"A népszerû angliai Dixons üzletlánc felhagy a GC forgalmazásával. Az ok: nagyon keveset adnak el a kockából, és inkább a PS2-Xbox duóra szeretnének koncentrálni. A cég máris megkezdte a raktárkészletek felszámolását: az eredeti áron, de több játékkal egybecsomagolva árulják a Cube-ot"

a Nintendo-handheld cuccok viszont nagyon mennek.

CSOCSO
ja okéé
CHEAPBOY_GA
Elirta a Cube europe. az osszes project kozul 18at, s van meg 80 ami tovabbra is jon.
Egyaltalan szo sincs hogy a beigert nagy GC-GBA-PS2 jatekok lennenek.
VAgy csak GC ha mar amiatt parazol ooocsééémmm😊

JackSlater
Ne már!!!!Version pedig már fejbõl tudta az egész programozását....😊)

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

CSOCSO
18 game cancelled 😊 az azé szép, nem?csak gc és gba ra
Nahat, ki hitte volna... 😄
Ez is kitisztit. Legalabbis a zsirban oldodo cuccosokat. 😄
CHEAPBOY_GA
😄DD

Jo fej az a barom csak megtanulhatna vezetni is mar😊

CHEAPBOY_GA
Kivancsi vagyok, mik lehettek azok, s mi az a 80!! game??

"Capcom Japan revealed today that it would be revising its expected 12.7 billion yen loss for the financial year ending March of 2003 to 19.5 billion yen due to less than expected sales of key titles. The company also revised its projected sales from 70.5 billion yen to 61.9 billion yen (a yen is like a penny, only about 20% less).
Titles that did not meet sales expectations include Breath of Fire 5 (PS2), Clock Tower 3 (PS2), Biohazard 0 (GCN), Chaos Legion (PS2) and P.N.03 (GCN). Other titles fared better, with Capcom pointing to strong sales of Gyakuten Saiban, its Japan-only GBA courtroom-based adventure game, and the GBA Rockman EX. The latter title beat expectations by a significant margin, seeing sales 170% higher than expected.

To prevent sales issues from marring future financial reports, the company has decided to look more closely at potential profit when starting game development. This new policy will take effect with a stoppage of development on 18 titles. As a result, Capcom will take a special 5 billion yen loss on its statements for the financial year that ended in March.

Don't take this to mean you won't be able to get your regular dose of Capcom gaming, though. Even with the 18 titles no longer in the pipeline, the company still has over 80 titles on the way. We presume that any game you had on your radar will still arrive in full form.

For next year, Capcom expects things to improve and anticipates a profit of 4.2 billion yen on sales of 63 billion yen."

Szegeny Capcom...:/

mohus
hát igen...kicsit barnább az ember máris elõjönnek az ösztönök😊