A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Alternative RPG", Giftpia netted a Gold Award with an overall score of 35 (8,9,9,9). "
kiraéy... remeljuk eljut hozzank😊
Meg annyit akartam mondani hogy kék zöld tojásokat húsvétra

So cry me a fuckin river, bitch!
Lúzer vagy te!!!
Ilyen bakik elnezhetetlenek...😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ha valoban Ken Kutaragi nyilatkozta azt hogy nem lesz kesz akkor nem sok kitero, vagy kacsa szaga lehet.. wait and see.
amugy azt a cikket amibben az van hogy nem lesz kész a cell nem a sony adta ki , hanem a designchain weboldalán van, szerintem az csak egy joslat egy hitetlentöl
azt is irja a cikk hogy mivel nem lesz kész a chip ezért a sonynak sürgösen keresnie kell egy másik chipet amit betud épiteni a ps3-ba
ami egy röhej, hol talál megfelelö chipet?
egy p4,hammer, g5 nem elég a ps3-ba
szal a cell-nek kész kell lennie
, különben az egész ps3 project megbukik plusz a sony teljesen leégeti magát
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
ez érdekes, ha jól látom meg van a 100ezredik üzenet, a topiklistábn csak 97045-nél tart a dolog, legalábbis nálam...
on
Érdekes, ez a hír is most jött:
576.online:
"A Sony sok-sok pénzzel segíti a Toshiba dél-japáni gyártépítési terveit: a most felhúzandó üzem a PS3 lelkét alkotó Cell chip elõállítására szolgál. Szakértõk mondják: 2.9 milliárd dollár körüli összegbe fáj majd a gyártás beindítása a két cégnek - összesen két üzemegységgel számolva."
Persze, egy gyárat építenek a semminek...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Szóval én nagyon kiváncsi vagyok a ps3-ra és, hogy fog kinézni?? Ahh kurva kiváncsi vagyok.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
amugy olyan hirek is vannak hogy az intel egy cell szerü chipen ügyködik a microfos számára
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
"(IGN) Újabb érdekes hír a PS3 házatájáról. Ken Kutaragi a PS megalkotója legújabb nyilatkozata szerint a "Cell" processzor, amely az eredeti tervek szerint a PS3 lelke lett volna, nem készül el 2007 elõtt. Ebbõl következõen a PS3-ban, amelyet 2005-ben kivánnak megjelentetni, nem ez a proci fog dorombolni. Hogy akkor pontosan mi, arról még egyenlõre nincs info, de ha lesz azt nem fogjuk eltitkolni 😊. " - hardwired.hu
Kipukkadt a lufi? 😊)
én ugy tudom a cell chip már egy ideje kész van
meg azt is tudom hogy év végén a devkiteket kiszállitják a fejlesztökhöz
ES KÖZEL NEM ÉRSZ VELE ANNYIT
DE HA JÁTSZANI AKARTOK VEGYETEK X-BOX-OT BÁR AZ AZÉRT SZ.AR MERT A JAPANOK NEM FOGNAK RÁ GYÁRTANI JÁTÉKOT MERT AZ CSAK EURÓPÁBAN ÉS AMERIKÁBAN LESZ RULES A PSX2 MEG MÁR MOST SZA.R!LEGALÁBBIS BAROMI SOK HIBÁJA VAN..MARAD A NINTENDO DOLPHIN ÉN AZT VESZEK! "
_LOL
EHH EHH RÖHÖGÖK ESZEN TE BÁZI!!!EGYIK KÖTSÖG PSX ES SEM TUDNÁ VÉGIG VINNI A DONKEY KONG 64 ET!!amúgy többet fog tudni mint a psx2!!!!!!és csak a nintendo 64 készült fiatalabbaknak
4sõt megmondom neked hogy a golden eye 64 et két pses cd re akarták lecserélni mert nekik egy psxes cd nem éri meg a goldeneye-ért!szóval bvannak olyan játékok amik igen legyalázzák a psx et!!!!!!!perfect dark golden eye és a az újabbik james bond...és még egy csomo játék ot van még a daikatana......stb...amúgy nem így beszélek utcán..sõt hiszed nem hiszed jó fej emberke vagyok én....... "
:LOL
"A nagy multú japán konzolgyártó/játékkiadónak szüksége van az (anyagi sikerre): a Gamecube mind Európában, mind az egyesült Államokban a harmadik helyre szorult vissza - a romló eladási mutatóknak köszönhetõen a cég részvényei vaskos 17 százalékos csökkenést produkáltak az év eleje óta."
"A népszerû angliai Dixons üzletlánc felhagy a GC forgalmazásával. Az ok: nagyon keveset adnak el a kockából, és inkább a PS2-Xbox duóra szeretnének koncentrálni. A cég máris megkezdte a raktárkészletek felszámolását: az eredeti áron, de több játékkal egybecsomagolva árulják a Cube-ot"
a Nintendo-handheld cuccok viszont nagyon mennek.
Egyaltalan szo sincs hogy a beigert nagy GC-GBA-PS2 jatekok lennenek.
VAgy csak GC ha mar amiatt parazol ooocsééémmm😊
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
"Capcom Japan revealed today that it would be revising its expected 12.7 billion yen loss for the financial year ending March of 2003 to 19.5 billion yen due to less than expected sales of key titles. The company also revised its projected sales from 70.5 billion yen to 61.9 billion yen (a yen is like a penny, only about 20% less).
Titles that did not meet sales expectations include Breath of Fire 5 (PS2), Clock Tower 3 (PS2), Biohazard 0 (GCN), Chaos Legion (PS2) and P.N.03 (GCN). Other titles fared better, with Capcom pointing to strong sales of Gyakuten Saiban, its Japan-only GBA courtroom-based adventure game, and the GBA Rockman EX. The latter title beat expectations by a significant margin, seeing sales 170% higher than expected.
To prevent sales issues from marring future financial reports, the company has decided to look more closely at potential profit when starting game development. This new policy will take effect with a stoppage of development on 18 titles. As a result, Capcom will take a special 5 billion yen loss on its statements for the financial year that ended in March.
Don't take this to mean you won't be able to get your regular dose of Capcom gaming, though. Even with the 18 titles no longer in the pipeline, the company still has over 80 titles on the way. We presume that any game you had on your radar will still arrive in full form.
For next year, Capcom expects things to improve and anticipates a profit of 4.2 billion yen on sales of 63 billion yen."
Szegeny Capcom...:/