A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
BTW engem ugyanúgy kiradíroznának a létezésbõl az UFO-k. Csak én valamennyire megérteném...

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Jelentkezz be nyugodtan!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"gyorsan vettem is egy audio cd-t és egy dvd-t 😊"

😄

És nem esett jól? 😉

www.youtube.com/aabyssx

Oké, jövõ hétfõn-kedden elviszem.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"Szvsz nincs annyi jo game amit az ember megvehet hiogy havi sima 200eFtbol nem tudja a jatekos vagyat csillapitani..."

Vazzeg, nem igaz, hogy nem értitek... Havi 100-200e ft-os fizetésbõl nem csak játékokat kell venni, hanem esetleg mellette élni is, lakást, benzint, rezsit, feleséget, gyereket, egyéb hobbit, étkezést, stb. fizetni. Cheap, nem mindenki teheti meg, hogy a full bejövõ összeget szórakozásra és játékokra költse!
Értsétek már meg! Amúgy a leghangosabb warez ellenzõktõl kérdezem: feleség, gyerek van?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hehe. En meg toltottem le egy par filmet egy megfelelo warez szerverrol, csak azert, hogy megnyugodjak. A cime: ALOMLANYOK
Ez az utolsó mondat nagyon tetszett, komolyan 😊)))

Hát persze hogy jó! Ha tehetném csak azt nézném, de nem tehetem. Viszont a magas igényszint ettõl még megmarad, így helyettesíteni kell divx-el.
Más. Tegnap annyira felidegesített az itteni warez vita, hogy hazafelé gyorsan vettem is egy audio cd-t és egy dvd-t 😊
Csak hogy legalább egy napig ne legyek szar alak ;-)

Mint mondtam en csak eredeti gammaval jatszom ezek szerint, hulye vagyok. De amint modom lesz GC-n nem csak eredeti jatekkal jatszani hulye leszek nem azzal jatszani! Na most akkor, hogy is van ez? Most akkor mindenkeppen hulye vagyok? 😞
"aki csak eredeti szoftverrel gamázik az vagy hülye vagy sznob"

mondjuk ez tényleg elég kártékony hozzáállás, ez a tipikus komcsimagyar "ellopjuk ha ellophatjuk" hozzáállás, szemellenzõs agyatlan tudatállapot. Már bocsi, de ez van.

.hzx

aabyssx
Jajj, ezt azért nem így akartam. Bocs! /😞

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"aki csak eredeti szoftverrel gamázik az vagy hülye vagy sznob"

Majd jönnek az UFO-k és igazságot tesznek: egy gomb nyomással kiradírozzák a létezésbõl az ilyen kártékony, szûk látású, elkorcsosult, destruktív ember-ivadékokat, akik túl primitívek ahhoz, hogy felfogják miért rossz, ha lop/csal/hazudik (nem csak játék témában, hanem általánosan)! >😞

www.youtube.com/aabyssx

Laza
ahhh gyerekek, olyan retro orulet lett urra rajtam mostansag, hogy nem hiszem el.. 😊

kiveteles tekintettel a retro arcade jatekokra...
ilyen finomsagokat nyuzok ujra:
Cadash (os "RPG"😊
Pyros (legnagyobb😊
Elevator Action 1-2
Pang! sorozat
Haunted Castle
Bionic Commando
stb.

hogy csak a kedvenceimet emlitsem... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
mar be sem mer irni.. 😄DDD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
nem mondtam hogy nem tetszik, de ennel (e kep alapjan) meg az FFX is szebb joval... 😊

Nalatod, most megfogtalak, ejnye ejnye!
Eleg ha megmondod mit ad 120 sunshine-ra!
CHEAPBOY_GA
Na leirjam az osssze kek ermet, csilalgot, egyesevel, hogy hol s hogyan talaltam meg?
Akkor elhiszed?

Megvan a turot van meg. Humbug-Man. 😊)
CHEAPBOY_GA
Aze azt hozzateszem, ma lett meg... illetve ez a a 120 shine nem jott volna letre ha ninc CSOMI istapolo magatartasa, s neha segitokesz beszolasa amiket telefonon intezett 😊

Volt pilanat amikor azt hittem nem lesz meg, na mindegy mar igy is alaposan szenne van egetve az az sms korong😊 a gep csapagyas lett stb😊) (vicc)

CHEAPBOY_GA
MEGVAN!!!😄DDD

HEHEHEHEEHHHE!!

Ha nem hiszed holnap gyere at nezd csak meg.😊

Most eppen ujra viszem vegig s elvezem a game apro finomsagait😊

Megvan ma a 120 te lama, hogy en is kedveskedjek 😉. Olyan konnyu pedig...
CHEAPBOY_GA
na megyek metroidozok egy kurva jot... aztan lehet SMS lesz belole..:/

CHEAPBOY_GA
Minek? Van nekem sajat Pikminem😊 de csak hogy pipitsalak fenyitom😊
s azon fogok megzabalni egy egesz porkoltet, meg huslevest... bazinagy csirkehusdarabokkal.

A dobozaba fogok fuvet tekerni stb😊

CHEAPBOY_GA
Meglatjuk..😊
szvsz nem, de meglassuk.

Zelda Hetfotol varhato, akkor kell?

Pikminem el ne add! Es nehogy felbontsd mert baj lesz!
CSOCSO
az jo...mikor?
az xg 3 at lehetne cserélni pikminre azzal a 2 ezer ft-s kezeláési díjas okossággal?
CHEAPBOY_GA
Na ha mar igy van idom forumozgatni:

Ramza: kesz a PS1esed, barmikor viheto.😊

masnak egyeb ohaj sohaj? csak elfelejtettem?? (KOUsodom kemenyen... 😊)) 😛 )

CHEAPBOY_GA
.......nabasszemeg szenne egettem a mikorban a pattogatott kukoriczam... ocseeem:/
Mivel nezek Filmet?😞
........

CHEAPBOY_GA
16 v 16500ft benne van a gamma, most nincs hitel, szigoruan csak egybe azonnali fizetessel (nemsokara lesz koloknap, arra lehet kerni lovet😊)) en is igy szoktam hehe😊 X G3 8000ft vagy 9000ft kb.

CSOCSO
benne van a 64dd gamma is???mennyibe? extreme g3-at mennyiért tudsz?
CHEAPBOY_GA
Pedig az empatia mindenutt felutheti a fejet😊

Dynamic
Na ezzel kivételesen egyetértek.Aki azt mondja, hogy csakis ún. "lelkiismereti okokból" veszi meg játékot, hát azt valahogy én is kurva nehezen tudom elhinni.
CHEAPBOY_GA
Na majd en is ranezek mi a helyzet..😊

hozhatod nekem a nagy csodakolkoket nem szeppenek meg😊))

CHEAPBOY_GA
hat barcsak ott tartanek, ingyen dobalnam a gepeket, s a gamekat..😊

Persze lennenek elegedetlenkedok akiknek meg ha ingyen vagjak hozzajuk (szoszrint vagjak hogy a hatukba alljon bele😊) se kell. 😊

CHEAPBOY_GA
Mi??? Miben?😊

Alien!
minden ok,csak nincs benne fej...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Grrrr. Ma estig nyomtam Metroidod. Az 5-os vilagon van egy resz bazze vagy 10%-ot mesz azt nincs mentes 3x elhalaloztam mar a vege fele. Ott elszaltt az agyam azert vagyok most itt. GT3 B jogsi 8 palya a Nissanos 0.1 mp-el vagyunk elmaradva a vilag legjobbjatol. 42.248!
Alien!
Cheapboy sponsored by Nintendo....😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CHEAPBOY_GA
de ha koltsegkimelobb megoldast keresel 71000ftert is van szigoruan Sg indexeseknek, de ezt a megoldast senkinek sem ajanlom😊

CHEAPBOY_GA
Az mind semmi egy GÉCZÉhez képest😄DDD

Na bazze ez mar durva volt en magam se hiszem el😊)

CHEAPBOY_GA
😄D
A kurrrrva szad!!😄, ahelyett hogy itt jartatod a hapogodat, letennel mar valamit GT3ba, Metroidba az asztalra, vagy valami.... 😊)))

Alien!
arra ott a csajom...😊

CHEAPBOY_GA
Alien neme rdekel GC kolcsonzes? Megtudod milyen a kockaval egy ejszaka😄DD

Szarok az 500 Ft-ra te uzsoras zsidogyerek.
CHEAPBOY_GA
nem, a zeldat kulon kell elvinned, nem akarok kotlani rajta amig megjonnek az USAS motyoid.
😊

CHEAPBOY_GA
ps2 legfaszabbul 76, GC all a nature 41 korul. Xbox 61000ft.

Megbeszeltuk, de csak ha bonusz lemezek is vannak!!! Meg a tobbit is. Egyutt viszem oket.
CHEAPBOY_GA
Hat hogy van ez??? De most komolya hogy van ez?😊))

Alig dragult (500ftot) az ar, s mar a foldon vagy bazze?😊))

Alien!
cheap!

mennyi most egy új gép csippelve?