A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"
.:: Advertisement ::.
According to a recent price list for the retailer Gamestop, it seems all the three next generation console's prices are to be dropped in the USA.
It seems that the GameCube may be receiving a price-cut in the USA in May, according to a recent price list from retailer Gamestop. The prices are reported to only take effect after E3.
The Prices
GameCube USD 99.99 (euro 91/Yen 12,026)
Xbox USD 149.99 (euro 136/Yen 18,038)
PlayStation2 USD 149.99 (euro 136/Yen 18,038)
(mondjuk akit erint bazze)
"Unfortunately it seems that the free Zelda bonus discs, available with The Legend of Zelda : The Wind Waker will not work on 50 Hz televisions.
It appears that the two bonus discs given away free with The Legend of Zelda : The Wind Waker will not work on 50 Hz televisions. The two bonus titles, The Legend Of Zelda : Ocarina of Time and the never before released Master Quest (Originally planned for the doomed N64 disc add-on 64DD), are given away free with the new Zelda title, which reaches our stores on Saturday.
It seems it is mainly older televisions which feature 50 Hz rather than the required 60 Hz, so it is a good idea to check your television's manual before you get too excited about the bonus titles. Don't get too worried however, most modern televisions will be fine.
"
1. nem akarod eladni, s igy megmarad az illuzio, hogy jajj milyen sokat ernek..😊
2. Cserelgeted oket, neha neha kisebb rafizetesekkel vagy csak sima cseredijjal, igy alandoan tudod a legujabb ertekes gamekon tartani magadat,.😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
amit osztrákoknál vettem 12e-ért darabját az ugye 240ezer ft, és 1 év mulva sikerült tuladnom rajt 40e-ért (ugye Chepboy😊 )
szal játékba fektetni a legnagyobb baromság,tanultam a hibámbol többet egy db gamára nem költök, max majd a ps3-nál amig nem lesz chip
többre nincs keret, meg minek fezessek érte ha sokkal olcsobban is beszerezhetem inkább olyanra költök amit nem lehet olcsobban beszerezni pl sony 5.1 pascal rendszerre😊))
aki csak eredeti szoftverrel gamázik az vagy hülye vagy sznob
Emberkek aki ohajt Zeldat het vege utan jelezze minel hamarabb.
Koszi.
Vagy aki erre az alkalomra vart hogy vegre vegyen egy szaros kockat az is😊
Olcso a masina mar mint a franc😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Naaa tuzol..😊
"amig a havi fizetés nem lesz >500e-nél addig jobb ha kussol mindenki és nem nézik le azokat akik warezolnak,ha meg ennyit keresnek akkor is kussoljanak ne idegesitsék a szegényebb népréteget"
Szvsz nincs annyi jo game amit az ember megvehet hiogy havi sima 200eFtbol nem tudja a jatekos vagyat csillapitani... aki meg megszallott orult, az menjen orvoshoz.😊
Akinek meg annyit nem er meg ne jaccek😊, iletve ne potyogjanak akonnyei ha beszarik a masina, sohase almodjon 1 eves garanciakrol meg stb.
.hzx
Ismét egy kis digitális filmezés....Csomikám,ne legyél már ennyire értetlen...A színészekkel ezekhez a filmekhez csak pluszt adnak,mert bármennyire is jó egy animátor,lehet,hogy adott helyzetben a profi(esetleg komikus) színészek olyan pluszt adnak hozzá amin utána fogod a hasad a röhögéstõl...Igenis a Shrekben a szamár attól hatalmas,hogy egész végig Eddie Murphy "százfogú" vigyorát hordozza magán...De a királylány is teljesen Cameron Diaz,mozgásra,mimikára,reakcióra....Nem minden filmet csinálnak így,de mondjuk a Shrek toronymagasan ki is emelkedik közülük(oscar-díj)...Asszem talán a Sárkányszívben a sárkányt Sean Connery-rõl mintázták...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
nem is lehetett kapni programokat
a MO-i fizetésekböl nem lehet játékokat venni,tartson valaki el 70e-böl egy családot
de ha van több pénz azt se érdemes szoftverekre költeni, föleg ilyenekre amiket mostanában kiadnak
szoftvert csak addig vettem ps2-re amig nem volt warez, még az induláskor
most dvd-kre baszom a pénzt de azt is csak addig amig nem lesz megoldva a tökéletes másolás aztán utána egy darabot se fogok venni, divx suxx
kb 50 filmem van most ami 300e ft , ezt a pénzt másra is eltudnám költeni és ez lofing , kb 200-500 film kéne ami már millio felett van ki az a barom aki ennyit megvesz boltba, már igy is lelkiismeretfurdalásom van hogy ennyi pénzt kibasztam filmekre
amig a havi fizetés nem lesz >500e-nél addig jobb ha kussol mindenki és nem nézik le azokat akik warezolnak,ha meg ennyit keresnek akkor is kussoljanak ne idegesitsék a szegényebb népréteget
Hát nem tudom..... vagy belasulás vagy tudja a f*szom de mikor egy tetõrõl indulsz, és az az 1 úgymond lereszkedésed.... na ott ha körül nézzel.....hát nem tom sztem kicsit belassul de lehet ez a copy dvd miatt van....
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
"Én megvetem azt, aki warezol."-Amiga
=================================================
Amiga 😊 UFOkra veled....... 😊 LOL -ne hogy vkinek beletaposak a lelkivilágába..ha igen akkor sry... 😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Bár azzér dvd film minõség az jó azt be kell valani.... vegyesen vannak itthon dvd-k és Divx a gépemen...
Majd mailben bõvebben megbeszéljük,ok? (ma már sajna nem, mert megyek dolgozni, de holnap már gépközelben leszek)
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Na nesze.
Record of lodoss war - amiket még nem adtál oda.
Clock Tower 3
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
De most megnyugodtam 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
FF10, MOH, ICO, DMC, ak AndDaxter, GT3, MGS2, esatobi😊
ilyet zsól egy hangyányit, még ha idézõjelben van😉)))))))))))))))))))))
So cry me a fuckin river, bitch!
A MediaMarktban láttam a Gyûrûk Urát 20e-ért.Tudom,mert megmaradt bennem ez a szép kerek szám.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
LOL
"faszfej!"
Igénytelen köcsög! 😞
"a splinter cell az egyik legjobban sikerult atirat, a feny arnyek hatasok tokeletesek, a grafika szep es NEM szaggat"
...csak ismételném magamat. Tudnám ajánlani viszont, hogy cserélgessd pl. a Tenchu 3-at, MGS2-t és a Splinter Cell-t. Hátha érszreveszel valami furcsát... /:|
"a matrixban szar a verekedes??? te nem vagy normalis!!!"
Soha sem mondtam, hogy normális vagyok. De ehhez értek (egy "hangyányit").
www.youtube.com/aabyssx
.hzx
.hzx
Persze ezzel nincs mindenki így, de nekem tetszik.
Eleve nem fújok semmilyen programra,pláne ha warez,mert tudom,hogy boltban az x-szeresét kellene kipengetnem érte.
Ennyi.
Ilyenkor,ha esetleg vmilyen okból nem tetszik annyira a cucc,szentségelhet az ember fia,hogy "mennyit kiadott érte fölöslegesen".Warez esetén meg annyi, hogy "gázos,de legalább nem ment rá az ehavi kajapénz"😊 Sarkított, de van benne igazság.
De ezt nem pont magamra értettem, mert mint mondtam, még nem csalódtam egy játékban sem olyan óriásit.
Nem mondtam,hogy nem fogok venni eredetit.A Tekken-t pl. tuti eredetiben fogom megvenni, akárcsak a Gt3-t.Azt viszont már sokallom,hogy 20k fölött fizessek 1! játékért.
.hzx
.hzx
Kalózkodás: figy,a mai fizetések mellett én speciel nem engedhetem meg magamnak,hogy minden egyes programot eredetiben vegyek meg,de te biztos megteheted.Most jutottam el odáig,hogy tudjak venni magamnak egy konzolt minden nélkülözés nélkül.Lehet,más zsebbõl kivágja az árát,én megvárom,míg megkapom a fizumat?Baj lenne? Nem hiszem...
Felhívás!
IDE ÍRJA KI MINDENKI MIVEL JÖVÖK NEKI KIVÉVE CHEAPET
So cry me a fuckin river, bitch!