A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
So cry me a fuckin river, bitch!
Meee rontod a boltom mi?

.hzx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hat megmondom a frankot, en nem tapasztaltam semmit sem, szart se ad szokas szerint, lehet valahol kiad valamit, de nem nagyon nezegettem, igy is ideges vagyok hogy ennyi lenne...?://
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vazz, nem tudok leállni 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
.hzx
Másolás = szerzõi jogok megsértése
Ellopás valahonnan = lopás
Amúgy ha "találnak az illetõnél 30-40 másolt konzolos játékot", akkor valószínûleg mosolyogva elbúcsúznak, és arrébbmennek, mondván, eltévesztették a házszámot, olyanhoz jöttek volna, akinél több tízmilliónyi kalózszoftver van, amivel ráadásul üzletel is.
De mindegy, részemrõl a vita lezárva, mert lassan kezdek olyan jó kedvvel jönni ide, mint amikor "õ" itt volt...
másolt progi (szerzõi jogok megsértése) - pénzbüntetés vagy 2 évig terjedõ szabvesztés.
lopás kissebb értékre (10-200e forint) - pénz, közmunka vagy 2 évig terjedõ szabvesztés.
Ok, akkor ne hasonlítsuk a kocsihoz, elég ha betörnek, év viszik a hifit és a TV-t. Ez még simán belefér a 200e -be (legtöbb helyen), a büntetési tétel pedig ugyanaz. Ez is lopás, az is. De szerintem felesleges ragozni ezt az egész témát - ha Te úgy érzed, hogy amit csinálsz, azzal minden rendben, akkor úgysem fogunk meggyõzni az ellenkezõjérõl soha.
.hzx
legalább jol lehet vele keresni
ez a világ nem a "jo" embereknek van kitalálva
nézzétek meg a tocsikot, meg a többit akik "legálisan" lopnak több száz milliot
meg azt a sok céget akik halálra keresik magukat az állam által kiadott megbizásokon, pl számitogépfejlesztés iskolákban stb..
rengeteg példa van
ebben az országban csak annak van sok pénze aki valamilyen szinten lop
Sajnos az Anima cd-k nincsenek fent warez-ben (szinte) egy ftp szerveren sem 😊)))))
(na jó, mondjuk õket tényleg hajlandó is vagyok támogatni tiszta szívbõl)
Akkor már is volt értelme, nem? Jobb kedvre derültél, sõt, még vettél CD/DVD-t is. Teljesen hasznos. 😉
www.youtube.com/aabyssx
Könyörgöm, alapvetõen annyira mások a hangsúlyok, hogy már az összehasonlítás (autólopás/warez) is megmosolyogtató. Vagy inkább elszomorkodtató. Még szerencse, hogy a törvényalkotók és alkalmazók agya egy kicsit máshogy jár, mint a tiétek.
Ne izélj' már Ramza! Természetesen nem ua. az autó sokkal nagyobb és nehezebb és értékesebb is (de ebben nem vagyok teljesen biztos 😉, mint egy DVD + a tok + a füzet + a szatyor + a pénztári blokk. 😄
DE AZ INDÍTÉK A SZÁNDÉK ÉS A FELFOGÁS UGYANAZ!
www.youtube.com/aabyssx
leteznek-e idegen civilizaciok. Egy biztos itt mindig van egy ket idegen.
Pont olyan, mint az, hogy ha valakit közlekedési szabálysértésen kapnak, akkor azt börtönözzék be, esetleg lõjék le nyugodtan.
De ha szerintetek tényleg ugyanaz egy sokmilliós kocsi és egy szoftver, akkor nincs mirõl beszélnünk...
😄
www.youtube.com/aabyssx
Jó (és egyszerû) analógia!
(Az elõbb elsiklottam felette, mer' az UFO-kkal foglalkoztam. De ma sem válaszoltak még... 😉
www.youtube.com/aabyssx
Meg is lehet nézni, hogy mi történt akkor, amikor odaértek a fehér "istenek".
"Azt pedig megkérdõjelezném, hogy vajon magasabb rendûek-e ?!!"
Ki tudja...?
www.youtube.com/aabyssx
Ez a célod. De ez nem "isten".
"állandóan az ufókat emlegeted"
Az UFO-knál tudok egy hihetõbbet is: ez a hülye ember addig kísérletezget/próbálkozik, amíg véletlenül egy jobb/hatékonyabb intelligenciát sikerül létrehoznia, mint saját maga. Ahogy pedig az új valami észreveszi és megérti, hogy az emberek egymást/saját magukat irtják DÖNTENI FOG.
😄
BTW hasonló fikciók az alapjai több sci-fi írásnak/anime-nek/játéknak.
...
Az UFO-k amúgy annyiban jobbak, hogy bármikor jöhetnek (mer' nem függnek az embertõl), és mondjuk sterilizálnak egy kontinest, ami jelenleg önkényesen és pofátlanul a tyran-t játsza.
www.youtube.com/aabyssx
Azt pedig megkérdõjelezném, hogy vajon magasabb rendûek-e ?!! A technikai fejlettség nem azonos a magasabbrendûséggel, már elnézést ! Attól, hogy összeütsz egy hyper-drive-ot még nem leszel buddha2 !!!!!! Ne legyünk már naív dél amerikai indiánok, mikor érkeznek a fehér "istenek"...
.hzx
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Ha a munkának élsz, akkor a munka. Ha a pénznek, akkor a pénz. Ha a családnak, akkor a család.
De te is érzed, hogy van valami feljebbvaló, hiszen állandóan az ufókat emlegeted...
😄DDD
De sajnos jelenleg semmi sem tölti be isten szerepét.
www.youtube.com/aabyssx
Igaz, de nem elég erõsek. Habár egy-két húzósabb vírus (mint a föld immunrendszere) bármikor kiírthat bennünket.
De az igazi az volna, ha az ember tudatára ébredne és "harmóniát teremtene". 😄
www.youtube.com/aabyssx
LOL, dehogy! 😄
Csak valami "magasabb-rendût" kerestem az embernél.
www.youtube.com/aabyssx