A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
mi az a tokyopia?
valami új rizspálesz...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"De azért érdemes kimenni, mert jók a kávéházak és nyugis a hangulat."

nemrég voltam kétszer is...kis idõközzel

mindkétszer beleszaladtunk egy fasiszta-antifasiszta / kommunista-antikommunista kis felvonulásba...

Régebben ez azért nem volt így.
A csajoknak zöld a hajuk és kétszer kövérebbek mint azelõtt😊a törökök meg szaporodnak...hígult a város rendesen

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CHEAPBOY_GA
" tavaly augusztusan gründolt Genius Sonority (alapító: Manabu Yamana, Dragon Quest VII fõprogramozó) elsõ projektje egy Gamecube-exkluzív RPG lesz. Csodálkozni nincs min: a cégben erõs financiális befolyással bír a Nintendo, és a csapat már tavaly kifejezte azon szándékát, hogy leginkább GC/GBA szerepjátékokon kíván munkálkodni. A játék hivatalos bejelentésére a Nintendo Dream következõ havi számában kerül majd sor."

576.hu

Na ez is az egyik Titkos RPG GCre amirol anno pletykaltak....😊

kezd fellendulni a GC dolog.

WiZZaRD
jujj! ez tenyleg csunyan nez ki:-))) szerintem a klasszikus, visszafogott, mondhatni konzervativ design jobb:-))

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

CHEAPBOY_GA
Hehe😊)

S meg csak most kezdodik😊
Jon rea Tales of RPG iden nyaron... joo lesz😊

CHEAPBOY_GA
Elnezest elbasztam remake lesz😊))

Már az FFCC és a Zelda miatt gondolkodtam GCben, de ez már szinte felszólítás a vásárlásra!😊

"Metal Gear Solid The Twin SnakesTM combines the thrilling story of the original Metal Gear Solid® game with the jaw-dropping graphics and unparalleled gameplay found in Metal Gear Solid® 2: Sons of LibertyTM."

Hmm, pedig ez egy remake! Attól nem lesz új a game, hogy az MGS sztorit az MGS2 grafikájával és játszhatóságával kombinálják, de szvsz jó lesz az MGS egy MGS2 grafikával az tény.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

CHEAPBOY_GA
Na mondtam bazze nem a remake MGSrol van szo GCre.

METAL GEAR SOLID® EXPLODES ONTO NINTENDO GAMECUBE

Konami and Nintendo Collaborate to Deliver Blockbuster Action Title to Nintendo GameCube

REDWOOD CITY, CA. - May 1, 2003 - Continuing to broaden the Nintendo GameCubeTM library, Konami and Nintendo today announced Konami will publish a new Metal Gear® adventure exclusive for Nintendo GameCube. Metal Gear Solid The Twin SnakesTM combines the thrilling story of the original Metal Gear Solid® game with the jaw-dropping graphics and unparalleled gameplay found in Metal Gear Solid® 2: Sons of LibertyTM. The game is scheduled to ship later this year in North America and Europe, followed by the Japanese launch in early 2004.

Bringing heart-pounding espionage action home to gamers, Metal Gear Solid® is one of the most highly-regarded action series ever created. Metal Gear Solid The Twin SnakesTM for Nintendo GameCube will combine stunning next generation graphics and gameplay, an epic storyline and unmatched content designed specifically for mature gamers.

Under the guidance of Konami's Hideo Kojima and Nintendo's Shigeru Miyamoto, Nintendo's exclusive second-party developer, Silicon Knights, is working with Konami to develop the game. Silicon Knights previously developed last year's award-winning Eternal Darkness: Sanity's RequiemTM for Nintendo GameCube.

"I am tremendously excited to introduce a unique Metal Gear Solid® experience to a new audience of gamers as well as collaborate with my mentor in game design, Mr. Miyamoto, on Metal Gear Solid The Twin SnakesTM for Nintendo GameCube," says Hideo Kojima, vice president, Konami Computer Entertainment Japan, Inc.

"Mr. Kojima and I have spoken about this project for some time, and I'm excited our ideas have matched so perfectly," adds Shigeru Miyamoto, senior managing director of Entertainment Analysis and Development Division, Nintendo Co., Ltd. "It's this shared passion for game creation that has allowed us to collaborate to bring a special Metal Gear® project exclusively for Nintendo GameCube."

Metal Gear Solid The Twin SnakesTM will be featured at this year's Electronic Entertainment Expo (E3) on May 14 - 16 in the South Hall at Konami Booth 900 and in the West Hall at Nintendo Booth 2816

Sok MGS fan 😊) mit fog tenni?😊)

CHEAPBOY_GA
En is mert szvsz egy ilyen gyumolcsos tal feelingu konzol nekem nem kell😊))

CHEAPBOY_GA
DEGECIRE VAROM MAAAR!!!!!!!!!!!!

bar ma este Mar Palos Zeldazok, 😊)) 😛

CHEAPBOY_GA
ez megint akkora kama mint a haz, a ps2rol is voltak ilyen futurisztikus kepek anno, hogy 4 joy bemenet, szurke szin, meg ilyen kristalyos kielzo lesz rajta... aztan hogy nez ki a vegleges😊)

Ha ez így fog kinézni,akkor a kardomba dõlök!!

Davidus
Elég merész desing😊

V9ykn8_TZL0

Adi
Version készülj.... 😊
PS3 by angol T3 (telekommunikációval foglalkozó szaklap)

Forrás 576.hu

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Mielõtt eltûnne a topic a süllyesztõben feldobok egy témát:
Csak engem emlékeztet a DC2 a Chrono Crossra mind zeneileg, kép-/színvilágilal, ill hangulatilag? Sztem baromira hasonló a kettõ,ami persze egy cc rajongónak,mint én ez nem baj!😊

Laza
az jo... akkor ma megyek erte... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

WiZZaRD
cheapboy merre tunt?

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Hát én inkább a sok sörre szavazok. 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Na mi van gyerekek? A pcs játékok helyett a konzolos gamerek halnak ki? Vagy csak megártott a sok sör a majálison?😊

aabyssx
ICO 2 (NICO)?

Egyelõre csak pletykák.

www.youtube.com/aabyssx

lol, ma lent lesz az sh3😉

So cry me a fuckin river, bitch!

Laza
könig... 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Kicsit több infot plz!

Most a DC2 van,meg a Xenosaga.Nehéz a döntés a kettõ között,de nekem mégis a dc2 jön be most jobban,mert NAGYON játszatja magát a gamma!

versio
itt az isten:NICO

Alien!
annyi jó játék jön erre a g*ci gépre,hogy esküszöm azt sem tudom mihez fogjak....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Vigasztal 😊 ,mert itt általában mindenki isteníti a játékot,azt hittem,csak én vagyok egyedül kicsit más véleményen, de így már jobban érzem magam!😊

😊 Én pont így voltam vele, megvettem, és hirtelen nem értettem, hogy mit szerettem eddig a PC-n... 😊

.hzx

Alien!
én se...ha ez vigasztal...😊 eccerûen nincs idõm...Megaztán ott van a Run Like Hell is...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Töredelmesen bevallom,hogy a kettõt nem vittem végig,mert csúnyán felidegesítettem magamat a szar pajszeren,meg a kevés skulón ami a csúzlihoz van, meg az idióta ruhásbabákon, de lehet nekimegyek még1x...

Alien!
tegnap én is majdnem sikítottam egyet....

Csak egy kis adalék info,már ha érdekel vkit...😊))))

2003-04-30 Silent Hill 3 (c) Konami *FULLDVD* *PAL*

Hitm@n
Köszi szépen!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Neme.
Elég egyértelmû. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Neme.
Így kell ezt. Gratula a géphez. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Hitm@n
Na meg lett a drága!Pluszban volt hozzá a Gt3 és megvettem mellé EREDETIBEN a Tekken 4-et is.Eddig nem volt még konzolom(hacsak azt a videojátékot nem számítjuk annak,amelyiken több száz! játék volt,és idõvel kinyírta a Videoton tv-met 😊)
Szal azt kaptam,amire évek óta vártam/vágytam.Sõt,még többet is.
Nem mondom, hogy ezután rá se nézek a pc-re, csak meguntam, hogy kevés a jó kis autós meg verekedõs gamma, csak egyfolytában Fps meg stratégia jön ki rá.
Itt meg tesómmal zúzzuk egymást,ahol érjük a Tekken-ben,faterral nyomom a Gt3-at, úgyhogy a családnak is bejön!

Mostmár full boldog ember vagyok! 😊)))))

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

CSOCSO
Which system do you think will have the most impressive showing at E3?
Vote Submitted
GameBoy Advance 3.95% 1465
GameCube 32.82% 12176
N-Gage 3.29% 1222
PC 6.94% 2574
PlayStation2 37.67% 13974
Xbox 15.33% 5685
TOTAL VOTES 37096
Laza
hali all...

ezt most olvastam egy kulfoldi topicban, proszalta mar valaki?! 😊

"DOA Xtreme Beach Vb. TOPLESS MODE!!!

Start a new save file with any girl and partner with Lisa. Travel only to island locations with no other people. As soon as you arrive, quickly exit the area. At the end of the first day, you’re forced to play volleyball. As soon as possible, hit pause and choose give up. From day 2 onward, continue going to island locations with no other people and exiting quickly. End each day normally by sleeping. Do this for all 14 days, and you’ll see the end credits roll. Now go back to your save file. Does it have a time of 0:13 or less? If so, you have activated topless mode. Continue this save file with any girl. Open the item screen, go to swimsuits, press the y button on an already equipped suit and ”W”(wear) will change to “T”(topless). This only works with two piece costumes."

test it... 😊

CHEAPBOY_GA
gyaloooog nem koltunk buszra bazze😊

CSOCSO
ok...mivel megyünk szlovenykába?busz?
CHEAPBOY_GA
menjunk at szlovakiaba ott jobb😊

Talizzun arpad hidon s onnan megyunk, ott aztan megkaphatod amit szeretnel😊))))

CSOCSO
én visegrádon szeretnék veled talizni ha lehet😊
CHEAPBOY_GA
Budapesten jo lesz?😊

CSOCSO
hétfõn hol talizunk?
CHEAPBOY_GA
Szvsz eleted egyik legrovidebb gyujtese lesz😊

olcso az mint a franc😊

Most nalam nem frissul vagy a Pc-s jatekoknak lealdozott forumnak tenyleg lealdozott?
Neme.
Vazze gyûjtenem kell egy GC-re. 😊

CSOCSO
thenksz.. unatkoztam oszt gondoltam összedobok valamit..majd cserélgetem mert tetszik a zöldike is.. akartam még csinálni de elég lesz ez a kettõ is..