A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
Segitek belinkelni Anee:

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Jobban kidolgozott házak
PyRex
Att: De a PS2-n mar van szilikon gra-fika is... 😊)))) Meghat ugye egy PC 10 ev mulva sem fogja elerni az X-Box grafikai teljesitmenyet...

Ezek regi konzolos-beszolasok voltak 😊))

PyRex

a most készülõ gamék még azért maxx geforce ra vannak optimizálva azt is vedd bele Mr Konzolos
skorpio7
X-BOX !
Milyen érdekes az ,hogy a következõ generációs konzol minden egyes eleme PC-s elemekbõl épül fel.Nem gondoljátok ,hogy ez valamilyen módon a PC gyõzelme ?
Hiszen ott is átveszi az elsõséget az elõzetes igéretek alapján.Jöhet ugyan PS3-om is, de addigra a Microsoft reklámgépezete ledarálja az X-BOX-al konzolpiacot és csak néhány megszállott fog PS-ön játszani.Pont úgy , mintahogy a Netscape-et "megölte" az Explorellel.Így vagy úgy (még ha X-BOX néven is) de gyõza PC.Kár erõlködni itt "képekkel".
Csak ennyi !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Törölt felhasználó
Konzoloséknál az a kidolgozottság, ha egy épület = téglatesten egy kisfelbontású textúra.
Nekünk meg ettõl kéne a földre borulnunk?
Laalee
ez akkor is jobban nez ki mint a sargaautos kép 😊)

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
szerintem meg jol netek ki csak nagyon pixelpetik... talan egy nagyfelbontasu tv-n.

konzolt meg csak akor veszek ha lesz ra warcraft3 amit lehet utni a b.neten 😊)

Törölt felhasználó
Hogy kell képet berakni?
Plz help!
Dikkma
1. Milyen 2857-2859? :-)))
2. Szép autó.
3. Szép képek a GT3-ról. De a pc-s játékoknak is szebb a reply-uk, mint maga a game.
remélem a kép eléggé árulkodó konzolfanoknak...
Már csak az a kérdés(ami Konzolon nincs)hogy mekkora lesz a gépigénye.....Mind1 elvileg Április 1.-én megjelenik
Ez grafikailag maxx lesz de itt van a WSC ami megint csak elmegy majd:

Ezek már konzolverõ gamek lesznek nemsokára
rage
Nem, amilyen sebességgel gyártják az
újabbnál újabb hardware-eket,
még jó darabig biztos , hogy nem fog.

Nagyon sok pénz van még ebben....

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Törölt felhasználó
Talán most már helyreáll a rend Dikkma hálás közremûködésével. Köszönet érte!

Szóval visszatérve: a PC-s játékoknak NEM áldozott le és nem is fog!!! 😊
még a 2857-2859ig lévõ hozzászólásai szennyezik a topicot....
Dikkma
Sokmindent kivágtam, többet egyenlõre nem szeretnék, és nem is tudok: nincs idõm.
LÉgyszi felejtsük el ezt az ügyet, és jöhetnek a képek, érvek!

Törölt felhasználó
Mondjuk én soha nem értettem az ilyen GS félék motivációját, akár lány akár fiú.

Miért okoz neki extra örömet, hogy két betû mögé bújva fröcsögjön tele egy fórumot?
Nem beszélve a mások nevében beírogatásról.
Csak magáról állít ki komoly szegénységi bizonyítványt, holott inkább pszichológia kezelésre lenne inkább szüksége, mert valami komoly gondok vannak a személyiségével.

Legtöbbször a nem érvényesülés, a sok kudarc hoz ki ilyen 'na majd én megmutatom nektek' stílust egy emberbõl. Valószinûleg GS már megkapta a méltó büntetését, amiért itt akar elégtételt venni. El kell keserítsem õt és a hozzá hasonlókat: ez semmit nem fog segíti rajta(rajtuk).

Azt pedig szerintem mindenki elsõre el tudja dönteni, hogy melyik 'okosságokat' írta GS a nevünkben, ezzel tehát ismét nem ér el semmit.
GS vagy a nõvérei.....
rage
Õ a vallásos, vagy csak a nõvére, vagy akárki,
akinek a leveleit olvasod?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

El se hiszem....a levélbe vallásos korrekt errefel idejön s mint egy köcsögberci elkezd anyázni meg minden....
Biztos az Indexxen idegösszeroppanását okozta egy két ember
rage
Azért gondoltam , mert
a stílusa nem 24 évesé...
Inkább 14-15

St
Dikkmának adtam idõlegesen jogot a Játékosok fórumának moderálására, amíg helyreáll a rend.
EZT A FANTÁZIÁT jaj
rage
Azért mert az e-mail címében ez van,
nem biztos , hogy lány
Lehet, hogy a nõvére e-mail címét adta meg...

nha akkor jelszóval dobj meg s meglátom
Dikkma
Ha olvastad az e-mailjeit, akkor ezt a 4. pontot kizárhatjuk....

hát ja jön egy IQvezérelt Jány s ezt teszi....
Amúgy télleg élvezet olvasni😊
A 4. lehetõség hogy a suliba regisztrálta magát számtekaórán csak hogy legyen....
rage
Persze, az összehasonlítás jöhet,
sõt, a képek is (legalább nem kell különbözõ
helyeken keresgélni😊)

De ez az anyázás, hogy "Te ... Pc-s,
meg Te ... konzolos, ez nem kellene

Annak idején a C64 vs C Plus 4 ment így...

Dikkma
Nem!

A legkirályabb topic volt, amíg GS be nem tette ide a lábát!

Addig öröm volt nézni!!

És meg is oldjuk, hogy maradjon a színvonal.
rage
Hmm, már régen jártam errefelé!

Látom, zajlik itt az élet!
Ahhoz képest, hogy egyszer már abbahagytátok a vitát, ami kezd a "Hogyan törjük fel a tojást"
színvonalúra esni, szépen termeltetek!

Lassan legyõzi a topic a Drukkerkocsma hangvételét is...

Mindenesetre örömteli, hogy sokmindenkinek az a legnagyobb gondja, hogy Geforce 3-mal, avagy Playstation 2-vel játsszon otthon, s bármelyik is legyen az, egy a lényeg, a szomszédénál jobb legyen!!

Csak így tovább, élvezet olvasni😊

Üdv,
rage

Dikkma
Hát...!

Két lehetõség van.

1. GS a szektatag barátnõje e-mail címét adta meg, mint programozó, nem futja neki internetre.
2. GS egy vadidegen e-mail címét adta meg, mert nem futja neki internetre.

(3. esetleg fél az olyan emberektõl, mint Hóhér :-D )
Dikkma
Megvan!

Hát ez tényleg nem nagy fantáziára vall!!

:-DDDD
hát akkor is van csalódás ha férfi....
Ha nõ akkor meg szõke kafferkurva.....
A pcbuziságra annyit mondok hogy inkább pczek mint a vályogtéglaházamat vakoljam (persze sárral😊s ha már végeztem vele megmutassam parasztságomat a müveltségemet(hja tanyán csak a disznópásztorság a lényeg)a fél világnak....
De a PCjátékokban ha nem vetted volna észre SOKKAL többet kell gondolkozni(a kalandgamehez meg már tudás érzék kell...)mint a Te által istenített fostalicska Konzolod......mondjuk falusi fejet nem szabad terhelni a tanulással gondolkozással.....a hozzászólásaid elõtt pedig gondolkozz ,az agyad hálás lesz érte...😊
Na annyi ha ez neked fincsi GS............
Ki kell ,hogy ábránditsalak az Ágnes nevü lányokból akik GS-nek becézik magukat,mert a
portával az e-mail címére gondoltam.Elolvastam néhány levelet amit írt.(tudom ez bunkóság)A leveleket amit kapott, azokat nyilán törölte,mert egy sincs.
Dikkma
Az email-címe a portája? Mert akkor lány. De remélem, hogy férfi, mert akkor egy alapvetõ csalódásom lenne a nõi nemben :-s .
Ti tudtátok,hogy ez a GS gyerek,ez lány!Én rá nem jöttem volna (ugyanis néztem miket ír)
Egyébként Ágnesnek hívják.Körulnéztem a "portáján"
és onnan van tudomásom ezekrõl.(Nincs nagy fantáziája ami a jelszót illeti)
Dikkma
Szólok St-nek, jó? Felejtsük is el GS-t, nem kell reagálni a hozzászólásaira, ami nincs, az nincs.
Bocs Profeta! Az elöbbi nem kimondottan neked szólt...

Lehet, hogy moderáltatni kellene ezt a fórumot is?
Ha GS nem GS lenne, hanem Snake néven írogatna már nem is csodálkoznék semmin. Bár Snake annyira soha nem alacsonyodott le, hogy mások nevében írogasson. Ahhoz túl büszke az "eredményeire".
Megdöbbentõ azonban, hogy a netnek egy ilyen kis sarkába két ekkora taho is betéved. Lehet, hogy össze kellene õket hozni? Biztos jól ellennének egymással...
Azt hiszem GS után Snake már csak a második helyre férne be a moderálás lehetséges okai között.
Bocs mindenkitõl, ha kicsit off voltam! És bocs Snake ha netán olvasod!

GS:
Ennyi vagy...

Laalee
mindegy
ezen nemkell felhuzni magad mert ezzel csak azt ered el hogy a buta kis elcsökevényesedett agyában valami sejtféleség öröm gerjesztö impulzusokat fog kibocsájtani... és élvezni fogja...

Laalee
ja azert én elnézést kérek az ilyen alulszituált emberek nevében azoktol akiket a nickemhez hasonlo nickel megsertettek...

Laalee
dehogynem...

blabla bla....
😊)) esetleg akkor sem, mert itt a cégnél kiröhögünk mndenkit.. 😊

Törölt felhasználó
Ez tök jó, végre egy értelmes és tartalmas hozzászólás. Kiselõadásnak sem utolsó.

Kár hogy tudom: GS nem értett belõle egy szót se.
PyRex
Att 😊)))))

PyRex

PyRex
bocs a helyessiiiirasi hibakert 😊

PyRex

PyRex
GS:

"nektek, akiknek a hw-rol fingja sincs csak annyi amennyit osszeolvas a neten meg a haverok mondanak neki? 😊))))) Kisgyerek, nojj fel ahoz hogy vitakepes legyel. Lamer."

:-))) Bazze, te eddig ha jol emlexem egy rohadt dolgot nem tudtal hozzaszolni a hardware temahoz, de ha igen, akkor semigen remekeltel... Lehet, hogy lamer vagyok, de a kisujjamban tobb tudas van errol a temarol, mint neked az ures kis buksidban, szoval TE hozzam kepest egy kis porszem (sem) vagy.

Ezzel nem azt mondom, hogy: envagyokahudefaszagyerek", csak azt, hogy nem esik jol, amikor egy hozza nem erto kis idiota barom engem szol le, egy olnay kisfiu, aki eddig a mas neveben irogatason kivul, meg a primitiv hangnem nelkul meg SEMMIT nem tudodtt itt nyujtani (blablabla ertelmes, ugye? idiota...), igen, ez vagy te: GS...

Ja, es jo lenne, ha MOSTANTOL befejeznenk, mar az egybas b@szogatasat, es visszaternenk eredeti temankhoz... (ez foleg neked szol, GS)

PyRex

Törölt felhasználó
GS
Csak felvettem veled szembe a stílusod, hátha így eljut némi üzenetfoszlány csöpp kis agyacskádba kisgyerek, de nem.
Téged még a csimpánzok is kiközösítenének mint a leghülyébbet.
konzolos:
Az nem zavar, hogy a PC-k képét is ki lehet rakni monitorra és projektorra? Vajon miért van az, hogy aki megteheti ezt, az sem él ezzel a lehetõséggel. Lehet, hogy mégis tud valamit az a fránya monitor? Azt meg ne mondja nekem senki, hogy csak az elfuserált konzolhoz külön vesz egy projektort, mert akkor kicsit elvonulok röhögöni.
Ha meg nem boldogulsz el egy játék és egy gép megfelelõ beállítgatásával akkor csak sajnálni tudlak. Bármilyen hihetetlen nem kell hozzá diploma, hogy ezt meg lehessen oldani. Másnak nincsenek is ilyen gondja. Érdekes módon múltkor a RUNE-et emlegetted, azzal sem boldogultál. Ehhez képes az Én gépemen, ami a tiédhez képest szerénynek mondható röccenésmentesen folyamatosan futott a játék. Nem gondoltál még arra, hogy esetleg benned lehet a hiba?

Dikkma:
A TV-s kérdés pusztán elméleti szinten folyt, a feltevés szerint nulláról indulva mi mennyibe is kerülne. Ilyen alapon már ki lehet azt is jelenteni, hogy nem kell mindig megvenni a full PC-t, mert az elõzõ egyes részei is használhatóak. És ez így is van...

GS:
És Te vitaképes vagy?
Eddig egyetlen értelmes hozzászólásod sem volt! Ha vitát kezdeményezel mi lenne, ha nem blablázással intéznéd el a hozzászólásodat. Ha csak ennyi mondani valód van, el lehet húzni innét! Ha a fórum moderálva lenne az elzõ más nevében való írogatás után már banolva lennél. Változtass a stílusodon és talán nézz utána a netiketnek, de ebbõl elég volt! Ha nincs értelmes mondani valód akkor inkább ne írj!

Laalee
de te azonkivül hogy lenezel mindenkit es közben magadat egeted mint allat te sem csinalsz semmi ertelmeset, söt meg egy ertelmes hozzaszolasod sem volt...

PyRex
Soniq: elhiszem, hogy sokkal jobb eloben, en is lattam mar 1-2 game-et, ha hiszed, ha nem. De hidd el nekem, en nap mint nap tobb orat ulok a monitor elott, es a kep elesseget ossze sem lehet hasonlitani egy akarmilyen TV-jevel...

PyRex