A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hálóba = Hálószobába.
FOP38 : nekem nem elhanyagolható a hang.
Nekem Asus DVD van H+-al + H+ távirányító. Tudom.
Távirányító : azért nem mindenkinek van. De a legfontosabb a mobilitás.
(mindamellett felvenni VHS-re csak a H+ról tudok 😊 )
FOP38 : nekem nem elhanyagolható a hang.
Nekem Asus DVD van H+-al + H+ távirányító. Tudom.
Távirányító : azért nem mindenkinek van. De a legfontosabb a mobilitás.
(mindamellett felvenni VHS-re csak a H+ról tudok 😊 )
WoW még mindig :P
Egyébként DVD minõségben nem igazán rosszabb a PS2. Persze nincs rajta kijelzõ, meg még nincs infrám hozzá, de a kép és a hang (DD,DTS) is nagyon jó.
Att : van kettõ : egy hat lemezes és egy Pana 😊 De most nem csak rólam van szó.
Meglássuk 😊
ennél a játéknál nem a grafikán van a hangsúly, hanem az online játékon...
Deadman...ha te tényleg normálisan akarsz DVD-zni, és jó minõségben, ehhez ugyanúgy nem elég a PS2 sem, ehhez asztali DVD lejátszó kell....
Humano : nem vagyok elájulva se a poligonszámtól, se a textúráktól, a honlapon nincs még róla szó, hogy milyen platformra jön (vagy csak nem találtam), de végsõ esetben megnézem a PC-men 😊
Att : DVD- már Profeta kapcsán volt róla szó : hangos a gép, nehéz felvinni a hálóba, nehéz távirányítani, stb. Egyébként igen, lehet PC-vel is 😊
DVD-zni lehet PC-n is, már nem túl drága egy DVD ROM...
OK
Ezzel azt mondtam, hogy nem egy csúcsteljesítményû grafikus munkaállomás, mint aminek egyesek beállítják...
"A PS2 az, aminek készült: egyszerû játékkonzol..." - mást mondtam? Nem fogja kitakarítani a házat, de még ezt a hozzászólást sem azon írom be (egyelõre 😊. De azért még egész jól lehet rajta DVD-zni is 😊
Az Athlon sokkal jobb, mint a P3, a Radeon meg ezerszer különb, mint egy GeForce2 GTS, bibííí. Ugyanez megy a PC-s táboron belül, mindig lehet szídni a másét, védeni a sajátot. Egyébként természetesen az elsõ mondat igaz is 😊)
A PS2 az, aminek készült: egyszerû játékkonzol...
Nézd meg a filmet .
egyébb = egyéb
Nem minden konzolon van warez (GameBoy 😊), azokon biztos nem.
Deadman, valóban nem minden...De ha egyszer másban is jobb a PC?:-)))) Ez nem elfogultság, ez tény:-)))))
A filmet egyébként azoknak digiztem be, akiket érdekel, milyen részletességgel van kidolgozva a táj, a növényekkel, házakkal, kövekkel, egyébb tereptárgyakkal és domborzattal. Mindezt teljesen konstans framerattel, popup nélkül mozgatja. (nincs bumpmap, tükrözõdés, elsõ generációs game).
Deadman, lehet, nem tudom(bár kétlem)...de ugyanez a PS-re is vonatkozik ugyanúgy...Tehát akkor ezekszerint a konzolnak is leáldozott?:-)))
Aki egy kérdésben csak az egyik oldalrõl bizonyosodik meg és úgy formál véleményt a másik oldalrõl, azt talán elfogultsággal lehet vádolni.
Att : légyszi ne akarj már kioktatni, fõleg ne technikai kérdésekben ha lehet, túl öreg vagyok már ehhez 😊. Nekem van mindkettõ (PC, PS2-DC, látom a különbséget. Monitoron nyilván pontosabb a PC képe (fõleg nagyobb felbontásban), nem hiszem, hogy mást állítottam. De nem minden játék jobb és szebb, hiába a felbontás.
Qrva homályos a DVD is (van pár filmem, ha homályos lenne, nem vennék ) Azért peace....
Qrva homályos a DVD is (van pár filmem, ha homályos lenne, nem vennék ) Azért peace....
Deadman, szerintem egy Celeron 300A-t egy TNT videokártyával, 64MB RAM-mal ki lehet ennyibõl hozni...
Deadman, ezt is mondtam párszor...Hiába kötöd össze RGB-n a felbontás ugyanakkora, az adott...
Tehát nagy méretben igenis homályos az a 640×400 körüli felbontás...Attól, hoigy te RGB-n kötöd össze, a sor-és képfreki még ugyanakkora marad, mint akát RF-en...
Tehát nagy méretben igenis homályos az a 640×400 körüli felbontás...Attól, hoigy te RGB-n kötöd össze, a sor-és képfreki még ugyanakkora marad, mint akát RF-en...
Att: nem magyar cikk volt (a warez-t példaként hoztam, külföldön is 50% körül van legális szoftverek aránya), olvasd el.
Ez az egyik...A másik: Ezen a piacon a másolt PS-es játékok is túlsúlyban vannak a megvásároltaknál...Meg ugye, a chipelés...Nem sok chip nélküli PS van MO-n:-)))))
Att : a 3256-ra volt válasz (lerágott csont szindróma).
Ha valakit érdekel, felraktam a tar.hu-ra egy 26 megás DivX-et a Smuggler's Run-ból : www.tar.hu/deadman/SmugglersRun.avi (320*200, ma csináltam, a szabadon mászkálós részbõl van)
Ha valakit érdekel, felraktam a tar.hu-ra egy 26 megás DivX-et a Smuggler's Run-ból : www.tar.hu/deadman/SmugglersRun.avi (320*200, ma csináltam, a szabadon mászkálós részbõl van)
Deadman, könyörgök ezt a dolgot meg ne a magyarországi meg a kelet-európai oldalról nézd...Jobb helyeken igenis megveszik az üzletben a programokat...különben hol tartana pl. a Microsoft?????? Nem ott, ahol most!
Deadman, ezzel TE mit akartál mondani?:-))))
Ezek konzolokra is megjelentek,(bár a SIMek konzolverziójáról nem tudok) sõt, a Tomb Raiderbõl a legújabb rész(ek) MÁR CSAK KONZOLRA FOG(NAK) MEGJELENNI!!! A PC használók gyomra ezt már nem fogja bevenni, a Chronicles is bukás volt PC-n...
És akármit mondasz, a SimCity és a The Sims nagyon is eredeti ötletek, és nemhiába voltak kasszasikerek...
Ezek konzolokra is megjelentek,(bár a SIMek konzolverziójáról nem tudok) sõt, a Tomb Raiderbõl a legújabb rész(ek) MÁR CSAK KONZOLRA FOG(NAK) MEGJELENNI!!! A PC használók gyomra ezt már nem fogja bevenni, a Chronicles is bukás volt PC-n...
És akármit mondasz, a SimCity és a The Sims nagyon is eredeti ötletek, és nemhiába voltak kasszasikerek...
http://www.unreal2.com/gallery_2.html
Itt meg vannak emberekrõl, fegyverekrõl képek. Hát, nem 30 polygonból fognak állni, az tuti.
Itt meg vannak emberekrõl, fegyverekrõl képek. Hát, nem 30 polygonból fognak állni, az tuti.
Láttátok a home paget? U2-ét? Ihun-e
Ezek biza in-game képek!!
És hogy gépigény? HW-T&L-es videókártya alatt meg sem fog moccanni.
Vannak wallpaperek is.
Azt hittem, hogy ugyanazok, mint a 3 kép. Az elsõ kettõ megegyezik. De nem! A 3. wallpaper ilyen:
BÁR ez sztem rajz, sõt bizti. Ja és 1600x1200-as, csak átkonvertáltam jpg-be és tar.hu-ra feltöltöttem- 5 mega kicsomagolva.. 😊)
Ezek a képek is jók, ha valaki lusta, annak berakom:

Ezek biza in-game képek!!
És hogy gépigény? HW-T&L-es videókártya alatt meg sem fog moccanni.
Vannak wallpaperek is.
Azt hittem, hogy ugyanazok, mint a 3 kép. Az elsõ kettõ megegyezik. De nem! A 3. wallpaper ilyen:
BÁR ez sztem rajz, sõt bizti. Ja és 1600x1200-as, csak átkonvertáltam jpg-be és tar.hu-ra feltöltöttem- 5 mega kicsomagolva.. 😊)
Ezek a képek is jók, ha valaki lusta, annak berakom:

Dikkma : OK, látom az "is"-t 😊
PC-n is 😊 (egyiken sincs egyelõre sok minden DVD-n)
Szép képek. Ha a játék is jó lesz, legfeljebb kipróbálom 😊
Ezeket érdemesnek tartottam arra, hogy a PS2-vel egy napon említhessem:
Tudom, hogy ronda... meg MGS2... persze.
Tudom, hogy ronda... meg MGS2... persze.
Ja, és hallottam már ISO-ról. (az valami szabvány, nem ? 😊) )
Dikkma : én mit irtam - "Tudok irni magam is, (iro, ftp rulez), de nem fair a játék készítõivel szemben."
Profeta : ezért van DC-hez is, meg a többihez is ISO.
Profeta : ezért van DC-hez is, meg a többihez is ISO.
Erre tényleg elég kicsi az esély. DVD rula.
Deadman: az iso-ról már hallottál? Egyébként én is rosszank tartom a lopást. De jóra is lehet használni a ripeket: a demóból nem tudsz meg túl sokat egy játékról. Szerintem, ha egy játék rip-e vagy iso-ja nagyon tetszik, akkor érdemes megvenni. Ami nem tetszik, azt miért venném meg?
Egy UT vagy egy Outcast megéri.
Deadman: az iso-ról már hallottál? Egyébként én is rosszank tartom a lopást. De jóra is lehet használni a ripeket: a demóból nem tudsz meg túl sokat egy játékról. Szerintem, ha egy játék rip-e vagy iso-ja nagyon tetszik, akkor érdemes megvenni. Ami nem tetszik, azt miért venném meg?
Egy UT vagy egy Outcast megéri.
Egyébként a PC-s ripek teljesek ? 😊 Nem, azért rip.
Tudok irni magam is, (iro, ftp rulez), de nem fair a játék készítõivel szemben. Egyébként az új PC-s játékok ugyanannyik, mint a PS2-sek (13 körül)
A monitor az poén volt, természetesen backprojector.
Dreamcastról nem is beszélve, az ,már szinte ingyen van .
Jaaa 😊
Végül is, ami a lényeg : jelenlegi árakon nem tudsz olyan PC-t csinálni, ami a PS2 teljesítményével versenyezne, annak áráért.
Mi is a 3300 ??
Én is fogok mindig nyilván PC-t használni (amig érdemes persze 😊 ), de azért nem olyan rossz az a "homályos" PS2 RGB kábelen kötve a 120centis kis monitoromra, nagy hangfalra 😊 Nem rossz a PC sem (21" mon, DTT2500 digital), de a PS2-t sem lehet homályosnak mondani (max gagyi TV-n, RCA-n).
De geci 😊 "Sony Computer Entertainment's legal efforts to stop the sale and distribution of the Virtual Game Station, the software emulator that plays Sony Playstation games on PCs and Macs, has ended with the purchase of the program's maker -- Connectix Corp."
"Akinek nem tetszik a verekedos, meg autos jatek, az akkor se fog konzolt venni, ha ingyen osztogatjak." - vagy nincs rá pénze, vagy a gyereket nem akarja a géppel szórakozni, vagy... , vagy...
Egyébként a cikk onnan nézi a dolgot, hogy nem éri meg lassan PC-re fejleszteni, mert egyre kevesebben veszik (warez), a nyitott platform miatt nehéz rá fejleszteni (hiába van DirectX, stb).
Egyébként a cikk onnan nézi a dolgot, hogy nem éri meg lassan PC-re fejleszteni, mert egyre kevesebben veszik (warez), a nyitott platform miatt nehéz rá fejleszteni (hiába van DirectX, stb).