A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet hogy jok a konzolok,de a halozati jateklehetosegekben eleg gyengen muzsikalnak.Pc-n mar szinte az utolso jatekban is van multiplayer opcio,es meg a nem olyan latvanyos jatekot is feldobja ha pl. egy masik emberrel jattszol.Mi meg a GTA-val is eleg jol elhulyeskedunk.
Detto 😊
WoW még mindig :P
Egyébként örülök, hogy tetszik a SR, mert tényleg nagyon jó kis játék. Ha valakit érdekel, kis éles játékot is bedigizhetek, itt csak a terület nagyságát, a fizikát és a kidolgozottságot akartam érzékeltetni (már amennyire ilyen felbontásban lehet, az MPEG2 verzió 260 mega lett 😊 )
Pont valamelyik nap felraktam az Insane-t, sajnos össze sem hasonlítható az irányíthatóság és a grafika ( a nagyobb felbontástól eltekintve gyengébb).
És nálad hány éves kortól van a határ ? Csak a tisztánlátás kedvéért 😊
Még annyit : ezek szerint aki ide ir, az szerinted mind értelmes, mert ért a PC-hez. Ez azért megnyugtató 😊
Mindenesetre messzire kanyarodtunk, ezt a szálat befejezem részemrõl.
Nálam nem fokmérõje az értelmességnek (szüleim sem értenek hozzá, mégis értelmesnek tekintem õket).
Sõt, van az abszolút hülye kategória, aki egyiket sem vesz, hanem Activity-zik, sportol, sakkozik, stb. Micsoda barmok....
Ja, és aki inkább nem ad a gyerekének enni, de vesz egy PC-t, az értelmes.
Tehát szerinted aki nem ért a számítógéphez, de szeretne játszani, esetleg nincs pénze rá, az kevésbé értelmes. Elég egyszerû a világnézeted és emberismereted.
Meg az sem árt, ha egérre van tervezve alapvetõen, mert akkor ahhoz tudák igazítani az ellenfelek fürgeségét, a nehézséget.
DC-hez és PS2-höz is lehet mouse-t csatlakoztatni (persze a játéknak nem árt támogatni).
Hát Humano, meg lehet kövezni, de én nem rajongok se a stratégia, se az rpg iránt. Ez van. Ugyanigy szerintem filmek tekintetében is más-más stilust szeretnek az emberek, de nem hiszem, hogy aki pl a mûvészfilmeket szereti, kevesebbet ér emberként, mint egy hollywoodi akciókért rajongó.
Heh, Deadman, nem tudom mióta olvasod ezt a forumot, de amíg rendszeresen írtam bele, addig az átlag hozzászólásaim féloldalas regények voltak. Ugyanekkora (semmilyen) hatást nem értek el, pedig nem tudták az érveket megcáfolni.
Jellemzõ rátok ez a gunyorosság. Érvelés 0. Tárgyilagosság szintén.
Ja, meg olyan irányítással, mint a Halo-é X-boxon. A videoban egy perc, amíg a csávó joypaddel becéloz egy ellenfelet. X-box suxx.
Killer : Az Athlon jobb és kész , a Radeon jobb és kész , a Live! jobb és kész , a BMW jobb és kész. Ez legalább olyan értelmes volt
PS2 Commandos 2 : http://www.ps2faction.com/gamedb/screenshot.php3?id=131&page=1
Nocsak : "
Related formats
PC
PlayStation 2
Warren Spector to show two new games at E3
Deus Ex design guru Warren Spector has been a busy chap of late. While Deus Ex has been out sweeping awards into a giant bag marked ‘Swag’, Spector has been readying two new titles for an E3 debut
CVG has learned today that Warren Spector, currently THE hot PC games designer, will unveil two new projects at E3 in May. What they might be is unclear at this time, but we know a sequel to Deus Ex is in the pipeline. A PS2 version of the game, known internally as Deus Ex 1.5 because it includes levels from both games, is also in the works. "
Nocsak : "
Related formats
PC
PlayStation 2
Warren Spector to show two new games at E3
Deus Ex design guru Warren Spector has been a busy chap of late. While Deus Ex has been out sweeping awards into a giant bag marked ‘Swag’, Spector has been readying two new titles for an E3 debut
CVG has learned today that Warren Spector, currently THE hot PC games designer, will unveil two new projects at E3 in May. What they might be is unclear at this time, but we know a sequel to Deus Ex is in the pipeline. A PS2 version of the game, known internally as Deus Ex 1.5 because it includes levels from both games, is also in the works. "
Egyébként Rainbow Six még tavaly kijött DC-re, a folytatással együtt.
Ma lecseréltem a 700/866-os TB-met 1.2GHz-re, a 3dMark2001 felment 3200-ról 3300-ra 😊
Szóval nem proci, hanem videokártya függõ, de elég erõteljesen. Egyelõre nem lehet nagyobb értéket kicsiholni belõle, mivel GF3 még nem kapható hivatalosan.
Ma lecseréltem a 700/866-os TB-met 1.2GHz-re, a 3dMark2001 felment 3200-ról 3300-ra 😊
Szóval nem proci, hanem videokártya függõ, de elég erõteljesen. Egyelõre nem lehet nagyobb értéket kicsiholni belõle, mivel GF3 még nem kapható hivatalosan.
http://www.coremagazine.com/news/3940.php3
"Mainichi Shimbum: Koei has been a forerunner in developing software for the PlayStation 2. What are your thoughts on the hardware?
Kou-san: The graphical capabilities of the PlayStation 2 are about 200 times more powerful than the original PS. Its processing capabilities are also extraordinary. In Kessen II for example, there's very little loading time and no slowdown even though the system is controlling 500 different soldiers simultaneously. Considering the high specifications of the system, the level of developmental skill also increases. It's not enough to make a game for the PlayStation 2 utilizing old development techniques, you need to draw out the abilities of the system if you want your game to sell. This is the challenge of working on the PlayStation 2. In the case of Kessen II, we've created a game which cannot be translated to another console or PC, only the PlayStation 2 can handle it. "
"Mainichi Shimbum: Koei has been a forerunner in developing software for the PlayStation 2. What are your thoughts on the hardware?
Kou-san: The graphical capabilities of the PlayStation 2 are about 200 times more powerful than the original PS. Its processing capabilities are also extraordinary. In Kessen II for example, there's very little loading time and no slowdown even though the system is controlling 500 different soldiers simultaneously. Considering the high specifications of the system, the level of developmental skill also increases. It's not enough to make a game for the PlayStation 2 utilizing old development techniques, you need to draw out the abilities of the system if you want your game to sell. This is the challenge of working on the PlayStation 2. In the case of Kessen II, we've created a game which cannot be translated to another console or PC, only the PlayStation 2 can handle it. "
http://www.sgn.cc/cgi/view2.cgi?ATV%20Offroad%20Fury%20(PS2)&/racing/atv_offroad_fury&1&14
ATV Offroad Fury, 14 kép.
ATV Offroad Fury, 14 kép.
Jon:
Okosabb lettél volna ha hallgatsz. Olvasd el a 3D Mark 2001 gépigényét és utána írj bármit!
A progi minimál igénye a mai csúcskategoriás gépek közelében jár. Egyetlen céllal hozták létre, hogy a jövöben megjelenõ játékok által támaszotott követelmények szerint mérhessék a gépek teljesítményét. Ha kicsit is vetted volna a fáradtságot és megnézted volna a kommenteket, akkor ott már lehetett volna látni néhány érdekesebb értéket.
Egy highend pc-n valószínûleg folyamatos animot kapnál, a képek NEM egy ilyen gépen készültek! A képek egyedül a tesztprogram bemutatására kerültek fel az oldara, nem a rajtuk szereplõ értékek miatt.
Ha konzolon is futatható lenne a progi, akkor biztos lehetsz abban is, hogy a fennen magasztalt PS2 1024x768x32bit felbontásban még ennél is siralmasabb eredményeket produkálna. De mivel konzolra nincsenek benchmark progik marad az erõsen szubjektív "szerintem fix 60 fps" mérési módszer, meg amit a gyártók és a fejlesztõk állítanak "ez nem megy 60 fps alá" módszer!
CSOCSO:
Úgy látszik el sem olvastad, amit az eddig pc-rõl átírt progikról írtunk. De mindegy...
Ha lenne igény a konzolokon megjelenõ játékokra, vagy PC-n is eladhatóak lennének, akkor több átírat jelenne meg.
Valószínûleg az sem érdekel, hogy egy megfelelõ PC-n szinte bármilyen konzolos game kipróbálható.
Valószínûleg RB6-ban meg lenyomtak mint a bélyeget mert nem jöttél rá, hogy a rohanok-elõre-és-irtok-mindenkit taktika itt nem jön be. Hát igen, nem mindekinek valók a stratégiai érzéket, némi gondolkodást is igénylõ progik. Valószínûnek tartom, hogy az RPG-kel is ilyesmi lehet a bajod. Sajnállak...
Ismét leírom, eddig egyetlen konzolra egyetlen olyan játékot sem tudtatok mutatni ami kicsit is felkeltette volna bennem a birtoklási vágyat. És ahhoz hogy egy konzol megvásárlását értelmesnek tartsam nem csak egy ilyen játékra lenne szükség.
Okosabb lettél volna ha hallgatsz. Olvasd el a 3D Mark 2001 gépigényét és utána írj bármit!
A progi minimál igénye a mai csúcskategoriás gépek közelében jár. Egyetlen céllal hozták létre, hogy a jövöben megjelenõ játékok által támaszotott követelmények szerint mérhessék a gépek teljesítményét. Ha kicsit is vetted volna a fáradtságot és megnézted volna a kommenteket, akkor ott már lehetett volna látni néhány érdekesebb értéket.
Egy highend pc-n valószínûleg folyamatos animot kapnál, a képek NEM egy ilyen gépen készültek! A képek egyedül a tesztprogram bemutatására kerültek fel az oldara, nem a rajtuk szereplõ értékek miatt.
Ha konzolon is futatható lenne a progi, akkor biztos lehetsz abban is, hogy a fennen magasztalt PS2 1024x768x32bit felbontásban még ennél is siralmasabb eredményeket produkálna. De mivel konzolra nincsenek benchmark progik marad az erõsen szubjektív "szerintem fix 60 fps" mérési módszer, meg amit a gyártók és a fejlesztõk állítanak "ez nem megy 60 fps alá" módszer!
CSOCSO:
Úgy látszik el sem olvastad, amit az eddig pc-rõl átírt progikról írtunk. De mindegy...
Ha lenne igény a konzolokon megjelenõ játékokra, vagy PC-n is eladhatóak lennének, akkor több átírat jelenne meg.
Valószínûleg az sem érdekel, hogy egy megfelelõ PC-n szinte bármilyen konzolos game kipróbálható.
Valószínûleg RB6-ban meg lenyomtak mint a bélyeget mert nem jöttél rá, hogy a rohanok-elõre-és-irtok-mindenkit taktika itt nem jön be. Hát igen, nem mindekinek valók a stratégiai érzéket, némi gondolkodást is igénylõ progik. Valószínûnek tartom, hogy az RPG-kel is ilyesmi lehet a bajod. Sajnállak...
Ismét leírom, eddig egyetlen konzolra egyetlen olyan játékot sem tudtatok mutatni ami kicsit is felkeltette volna bennem a birtoklási vágyat. És ahhoz hogy egy konzol megvásárlását értelmesnek tartsam nem csak egy ilyen játékra lenne szükség.
Buszszimulátor (DC, PS2) : http://www.coremagazine.com/movies/tokyobus.mpg
Oper : nézd meg ezt : http://www.tar.hu/deadman/SmugglersRun.avi
Egyébként meg a warez árait hasonítjátok a legdrágább helyeken látott PS2 játékok áraihoz. Normális helyen 13 rugó, egyébként PS2-n is van warez (chip megmiegymás).
Egyébként meg a warez árait hasonítjátok a legdrágább helyeken látott PS2 játékok áraihoz. Normális helyen 13 rugó, egyébként PS2-n is van warez (chip megmiegymás).
HEHEH A KONZOL GAGYI GAMEZRA!!!
Elmondom neked hogy ti az rpg re lehettek büszkék meg az ilyen age of empires okosságokra!!!
read alert 2 pl konzolokra is van!!!
2 mi konzolosok is büszkék lehetünk!!!!!
hol fogkot ti Gran turismo val jáccani!!
Qper! tényleg egyáltalán nem odellezték le az összes autót csak kb 20 at a többi ugyan ugy néz ki ugyan ugy megy és ugyan olyan hangja is van😊)))))))de hülye vagy bazzeg!!!!!
képzeld lemodellezté az öszeset!!!!!!
na mit szólsz hózzá!??
és mikor fogtok ti egy normális sport játékkal jáccani?????he?
vagy nem érdekel a sport játék??hát engem sem az rpg meg hasonlo szar unalmas játékok!!
hol fogtok ti dead or alive val vagy tekket tag tu val jáccani???soha!!
vagy shenmue2???virta fighter?
he? egy csomo és sokkal több gamez van amivel ti nem fogtok jáccani soha4 mert a pc s gamek 3/4 e megjelenik akár késve is de megjelenik konzolra!!
ja mikor fogtok tia bust a groval jáccani??? ez egy tánc gamez !!mielött lefikáznád...kurva jo játék simán megtanulsz belõle táncolni!!!és nagyon jol nyomják!!!
ja és épp ma tapasztaltam hogy pc-n nem minden arany ami fénylik!!ki szereti a rainbow six-et??hát egy eszméletlen szar játék viszem vizsza a picsába mert ilyenjátékot még konzolon nem láttam!!!!
ja és ott van hogy nemsokára véga ennek a veszekedésnek és gözni fog akinek gyöznie kell!!
mindenesetre nem azt mondom hogy pc SUX!!!!!!!!mert nekem is az van és én szeretem!!!meg mionden de ti azt mondjátok hogy Konzol SUX!!!szoval ti parasztok vagytokmert konzolotok az nincs de azé szidjátok!!!!
majd meglátjuk mi lesz! ezt a kérdést szeretném megbeszélni 2 év mulva köszi4 én itt befejeztem nem foglalkozom többet vele!!!csumm!!
Elmondom neked hogy ti az rpg re lehettek büszkék meg az ilyen age of empires okosságokra!!!
read alert 2 pl konzolokra is van!!!
2 mi konzolosok is büszkék lehetünk!!!!!
hol fogkot ti Gran turismo val jáccani!!
Qper! tényleg egyáltalán nem odellezték le az összes autót csak kb 20 at a többi ugyan ugy néz ki ugyan ugy megy és ugyan olyan hangja is van😊)))))))de hülye vagy bazzeg!!!!!
képzeld lemodellezté az öszeset!!!!!!
na mit szólsz hózzá!??
és mikor fogtok ti egy normális sport játékkal jáccani?????he?
vagy nem érdekel a sport játék??hát engem sem az rpg meg hasonlo szar unalmas játékok!!
hol fogtok ti dead or alive val vagy tekket tag tu val jáccani???soha!!
vagy shenmue2???virta fighter?
he? egy csomo és sokkal több gamez van amivel ti nem fogtok jáccani soha4 mert a pc s gamek 3/4 e megjelenik akár késve is de megjelenik konzolra!!
ja mikor fogtok tia bust a groval jáccani??? ez egy tánc gamez !!mielött lefikáznád...kurva jo játék simán megtanulsz belõle táncolni!!!és nagyon jol nyomják!!!
ja és épp ma tapasztaltam hogy pc-n nem minden arany ami fénylik!!ki szereti a rainbow six-et??hát egy eszméletlen szar játék viszem vizsza a picsába mert ilyenjátékot még konzolon nem láttam!!!!
ja és ott van hogy nemsokára véga ennek a veszekedésnek és gözni fog akinek gyöznie kell!!
mindenesetre nem azt mondom hogy pc SUX!!!!!!!!mert nekem is az van és én szeretem!!!meg mionden de ti azt mondjátok hogy Konzol SUX!!!szoval ti parasztok vagytokmert konzolotok az nincs de azé szidjátok!!!!
majd meglátjuk mi lesz! ezt a kérdést szeretném megbeszélni 2 év mulva köszi4 én itt befejeztem nem foglalkozom többet vele!!!csumm!!
Meghal a PC?
PC
2001.03.28 13:00
Érdekes felvetésnek lehettek szem - és fültanúi a San Joséi konferencia résztvevõi, ugyanis az éves Játékfejlesztõi konferencián nem másról volt szó, mint a konzol és PC viszonyáról. Merthogy a konzolos játékok mára egyenértékûvé váltak a PC-s fejlesztésekkel és a jövõben ez a PlayStation 2, XBox és Gamecube felé fog tendálni, tehát lehet azt mondani, hogy teret nyert a konzol...
Na megint ide lyukadtunk ki, megyek is lefeküdni:-)))
Ami persze már csak a megjelenítõeszköz miatt sem ( ha a többi dologtól el is tekintünk ) lehet jobb egy számítógépnél (lásd monitor).
Bár én sosem állítottam a PS2 képérõl, hogy ronda, hanem olyan, amit egy konzoltól elvárhat az ember....
Igen, megnézem:-) Már csak azért is, mert kíváncsi vagyok rá, tényleg:-)
Ha lett volna több, és korábban, több is fogyott volna nyilván 😊 (US, Eu)
Akkor, ha már eltököltem egyjó darabig, hogy a PS2-t rákössem a Radeonra, bedigiztem, a 230MB-os MPEG2-bõl csináltam egy kb 28 megás DiVX-et, megnézed ?
De azért jól mutatja a helyzetet az, hogy Japánban majdhogynem annyit adtak el belõle, mint Európában és Amerikában együttvéve....
Jó, az XBOXOT sem lehet azonnal kapni a bejelentéskor:-))) A PS2-rõl meg ugye nem is beszélve, a japánok egymást ölték szinte érte:-))))
Azt is valószínûnek tartom, hogy az összes XBOXos játék megjelenik PC-re is, és mégcsak nem is kell sokat tökölni az átírással...Ez annál is inkább, mert a Microsoftnak hatalmas érdekeltsége van a PC piacban, és jóval több pénzt fog neki hozni ezután is a PC, mint a konzol... A hardvertemékei sem hoznak közel akkora profitot sem, mint az oprendszerei, és az irodai alkalmazásai...
Megjelent = lehet kapni ??? 😊
alapcûverzió = alapverzió
Kolink noname keyboard suxx:-)
Kolink noname keyboard suxx:-)
Ez igaz, de a Geforce 3 alapcûverziója már most megjelent, ezt követi valószínûleg a "light" és a "Pro" verzió...Mire az Xbox megjelenik, talán már a Geforce4 is megjelenik....
Att : megnézted a videot ?
Egyébként az XBOX-ba kerülõ grafikus processzor azért nem GeForce lesz. Hasonló tulajdonságaik lesznek, az XBOX-os sokkal kihegyezettebb lesz (a fix hardver miatt az nVidia mérnökök jobban tudják az idõzítéseket, stb belõni), ez vezérli majd a memóriát is, stb.
Na azért 😊 (3614)
Na a WinCE-hez azért nem kell nagy tudás:-)))
Az XBOX? Hmmm...várj kitalálom: Csak nem egy játékra kihegyezett PC?:-)))))
Az XBOX? Hmmm...várj kitalálom: Csak nem egy játékra kihegyezett PC?:-)))))
A PSX és az N64 emulátort azért tudták viszonylag jól megírni, mert a ROM rutinokat helyettesítették PC-s kóddal. A PS2-nél ez nehéz lesz, a nagyon hardverközeli programozás miatt.
Deadman, ne értsd félre, nem téged lamereztelek le, látszik, hogy azért te lõsz a dolgokhoz, lehet veled értelmesen vitatkozni..
DC : WinCE lehetõség
XBOX : mi is ???? 😊
XBOX : mi is ???? 😊
Kíváncsivá tettél:-))))
Mindenesetre ott volt mellette a "Válasz 'Deadman' üzenetére (#3600)" szöveg, legyél szíves figyelni.
Deadman, ez csak válasz volt egy beszólásra, ahol valaki hülyeséget idézett...muszáj volt helyreraknom a dolgokat...