A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ember
Belebukni nem fog, mert már az eddigi eladások is elég jók, de ha az X-box megjelenik, abból többet fognak eladni (már ha lesz rá játék).

Persze addigra a pc lemossa mindkettõt, a Sony hangkártyákat fog gyártani, a Nintendo meg egereket.
ember
Miért, mi lesz a különbség ahhoz képest, ami a DC vs Ps2 esetében volt? A DC-t eléggé lemosta a ps2, pedig az olcsóbb volt, sok játék volt rá, warez is mûködött úgy-ahogy.
Aquli
Elobb is mondtam, a Ps2-nel mindent a nagy polygonszamnak vetettek ala."a ps2 kozponti egysege csak masfelszer akkora orajelen ketyeg, mint a Dreamcast provi, megis 15x annyi haromstoget kepes kirajzolni - ebbol is latszik, hogy mindent a poligonszamnak rendeltek ala.""Ez a hatalmasra duzzasztott (igaz az xboxnak igy is csak a fele) poligonszam azonban megbosszulja magat, ugyanis a kulonbozo grafikao effektek beillesztesere nem jutott energiajuk a tervezoknek (ilyenek peldaul a Hardware T&L, texturatomorites, multitexturazas, teljes kepernyos anti aliasing, amelyek nemelyiket a dc tudja)" (Playtime). Lehet hogy ezen nagyon bukik a ps2, lehet hogy nyer, de ezert nem tul szepek, meg pixelesek a ps2-es jatekok.
Aquli

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

ember
Igaz hír 😊))
ember
vagy inkább "todozni-fodozni"?
ember
Bocs, én szeretek "toldozni-foltozni".
ember
"veri az összes pc gamezt ami kint van vagy ami most fejlesztés alatt van..."

viccelsz? Nem veri az AquaNoxot például, az Unreal2-t, X-islet, soroljam még?

"tudodd 6-14 millio poligont!!!!"

Javaslom a 3893-as hozzászólást, nétd meg a poligon/sec értéket. És ez nem GF3. Az "kicsit" többet tud. Az X-boxban szerinted mi van? Csak nem Geforce?
CSOCSO
hm..azé a ps2 sem nagy durranás! még mindig szebb mint a mostani akármelyik best gamez akkor is mondjuk a metal gear solid trailerje veri az összes pc gamezt ami kint van vagy ami most fejlesztés alatt van...de mindegy ha jol tudom a ps2 ben még anti aliasingt sincsen!!!
és szerintem sokkal jobb topic volt a terminálon ott okosabb faszik mászkáltak akik elmagyarázták mé szar a ps2 hardwareja! mert elmondták hogy egy szar a ps2!!a gamecube és az xbox az igazi! mind a kettö nagyon ütös! az elecrtoin arts tesztelte a gamecube-t pár honappal ezelött és ugy hofy az efektekkel jácottak néha ezt néhe azt néha mindent bekacsoltak a gép igy tudodd 6-14 millio poligont!!!!
azé az ES nem tévedhet!!!hol fog tudni a geforce 3 14 milla poplit??na mindegy....
ember
Deadman: de a konzolos játékokkal van bajom, ez csak egy példa volt. Egy-két hozzászólással arrébb pont azt írtam, hogy nem találtam elég jó játékot rá.

Mellesleg akármi az oka a szar képminõségnek, a lényegen nem változtat. (mellesleg monitoron se egy csúcs a ps2)
Elolvastad õket ??
A dátumot megnézted ??

WoW még mindig :P

Profeta2 : tudsz angolul ?

😊)

Shenmue 5 Confirmed for PS2
Yu Suzuki promises a whole new level of realism for your Playstation 2.
April 1, 2001

Publisher: Titus
Developer: AM2
Genre: First Person Shooter
Release Date: March 31, 2002

AM2's Yu Suzuki has confirmed that the Shenmue series will find a home on your Playstation 2 console, in the form of Shenmue 5: Cruise Control.

Shenmue 5 promises to bring new levels of realism the likes of which no console game has ever done before. Details are sketchy at this time, but Sega has indicated that Shenmue 5 even beats out Metal Gear Solid 2 in terms of realism.

For example, Ryo, our vengeful hero, can get drunk this time around. His behavior will reflect his blood-alchohol level. For example, after 2 beers, he will lose some of his footwork if he attempts to fight. After 4 beers, he will not be able to speak correctly. After 6 beers, he will start making passes at that 400-pound man at the other end of the bar. After 8 beers, he and that man will rent a hotel room.

Shenmue 5 is said to be so realistic that if you get killed in the game, you will die in real life. Sega is still working on how that will happen, but a representative of Sega stated that, "It will probably be a USB device."

When questioned on the lack of Shenmue's 2 through 4, Yu Suzuki merely replied:

"Hey, Netscape did it - why can't we?"

Notepad Announced For XBox
The most useful text editor of all time makes its way to your XBox.

April 1, 2001

Publisher: Microsoft
Developer: Microsoft
Genre: Action/Data Entry
Release Date: T & A

From the makers of Windows 2000 comes the most useful product ever created for your PC, now coming to your XBox - Notepad.

Fans of the PC version will undoubtedly rejoice, as a faithful PC port is promised, with such staples as the "File" menu, "Save," "Undo," and "Search." "Save As" will apparently be missing, however, due to the limitations of the XBox hardware.

The same tension that made Notepad so fun on the PC will be kept true in the XBox version. "Will Windows crash before I can finish this document?" will still be the main question people ask themselves as they use the XBox version of Notepad.

Notepad first appeared on the first versions of Windows, and has been a staple ever since. Notepad has also won numerous awards from the gaming community, snagging "PEE CEE Game of the Year" for 5 years straight.

Microsoft Buys Space, Time
Microsoft announces its recent acquisition of space and time (and the resulting continuum) from God for an undisclosed amount. Full details inside.

April 1, 2001

At a post-TGS conference held earlier today, Microsoft chairman Bill Gates officially confirmed the company's recent acquisition of the dimensions of space and time from God, for an amount that "could not be disclosed for legal reasons". Microsoft's decision to buy out the aforementioned dimensions and their continuum was outlined in Mr. Gates' keynote address. An excerpt:
"It's not that we at Microsoft feel God isn't doing a well enough job with space and time. We simply believe that our company has the relevant resources to effectively draw out the full potential of said dimensions."
God, seated beside Mr. Gates and reportedly looking "pretty fly for a divine guy" in yellow bermudas and a pink hawaiian shirt, declined comment on the issue. When asked for details on the amount of money that exchanged hands in the deal, God quipped, "enough to tide me over till the second coming", earning Him an appreciative laugh from the crowd.
More on Mr. Gates' keynote speech: Production on MS-STC 2001 (Space-Time Continuum 2001) is already well under way, according to Mr. Gates. Initially, only the three existing dimensions will be offered, although STC 2002 and the much-hyped STC-XP will expand on the available dimensions. The entire evening went as smoothly as Microsoft had predicted, except for a minor incident during a public demonstration of STC 2001, where it crashed, creating a spatio-temporal paradox and sucking six MS employees into a swirling black vortex.
About Microsoft
Founded in 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") is the worldwide leader in software, services and Internet technologies for personal and business computing. The company offers a wide range of products and services designed to empower people through great software - any time, any place, and on any device.
About God
Ruler of the universe, God (Nasdaq "ALMTY") first came into the public eye roughly 800,000 years ago, when primitive man started to develop a need for spiritual fulfillment. Now almost as influential as Microsoft itself, God is quickly gaining worldwide recognition as the leading conveyor of mercy, hope, enlightenment, and other fine products- any time, any place, and on any device.

GT3-al 6-os LAN-party ment TGS-en (i-Link). (csak érdekességképpen)

ember : ezek szerint neked nem a konzolos játékokkal, a konzolok minõségével, hanem a televíziós szabvánnyal van bajod 😊 Pedig a DVD-k minõsége szerintem egész jó rajta 😊

ember
Azért az AvP2 video is ütõs.
Nem beszélve az Unreal2 harmadik tech-videoról, bár ennek csak az eleje, (valami hagy exkavátor) mert utána nem történik semmi.
ember
Igen, beta oprendszerekkel a játékok nem az igaziak ált.
Én WinME-ben mértem a 6mill-t.
ember
A videot töltötted le, media player lejátsza.
A rolling demo meg zipbe van.
ember
Ja, cyborg, win98/Me-ben nézted az X-islet?
ember
Igen, nagyon jól néz ki. (bár ezt eddig is tudtam a gt3-ról)
ember
detonator
ember
GTS van, 6.50-et
ember
Ja és nem akarlak lebeszélni a ps2-rõl, lehet hogy ha sok pénzem lenne, vennék egyet a pc MELLÉ, de mielõtt veszel, próbálj ki sok játékot, játsszál velük, mert nem a grafikának kell eldöntenie, hogy ki milyen gépet vesz. Ha találsz rá olyan sok jó játékot, ami tényleg leköt, mint pc-re, akkor lehet, hogy megéri venned egyet. (én nem találtam, meg a pc-mtõl soha nem válnék meg, bár ez én vagyok)
ember
Oké, tv-n nem pixeles, hanem homályos. (a pc legalább 800x600-hoz képest). Ez fõleg a távoli dolgoknál zavaró, szinte semmi sem kivehetõ, csak egy-két foltnak látszanak. A tekkenben viszonylag közelrõl látsz két csávót, nem annyira zavaró. Videokon természetesen nem látszik, hiszen általában 320x200-asok.
Vagy megnézed a képeket, amit a tesztelõk csinálnak a játékokból, azokon már látszik. 640x480-as képen naygobbak a pixelek, mint a kép pixelei, tehát a felbontás valahol 640x480 alatt van egyes játékokban. (és ennek SEMMI köze a "tv-rõl digizéshez", mint azt egesek megjegyezték régebben)
ember
vagy lehet hogy még késõbbi verzióból van
ember
Hú, most néztem meg a 2.01-es X-isle videót (16mega), valami állat!
ember
Ja és ha pc-s vagy, nem zavar konzolon a kis felbontás, pixeles/homályos kép? Mert én amikor játszogattam a ps2-vel, akármennyi poligon volt a képen, az egész képminõség zavart. A részletek alig látszanak. A DC képe sokkal élesebb volt, pedig a pc-hez képes az se volt egy csúcs.
ember
És milyen játékokat szeretsz?
ember
Ja, és pixxxeles. (bár ez a video még nem jött le, de láttam már sokat és sok képet)
ember
Egyébként jó a GT3, sõt, király, csak éppen nem üti a most készülõ/most megjelent pc-s játékokat. Persze az autósakat igen, pc-re sosem özönlöttek az arcade autós játékok sajna, de viszont vannak más stílusok, amibõl meg igen.
ember
Oké, van a legtöbbrõl már video is.
Kell link?
ember
kricsko: te meg lapozz vissza a 32. oldalra, pyrex tett be néhány képet pc-s játékokból.

cyborg: valami nem stimmol nálad, a cel400-am többet produkált. Lehet, hogy ezért találos lassúnak a pc-s játékokat?
CSOCSO
ÁÁÁÁÁÁÁáááá gyerekek már alig látok.....mire ezt az egészet elolvastam...jo sokat irtok minden nap már nem azért de hasonlitsuk össze mondjuk az unreal 2 és mondjuk a gran turismo 3 engine-jét!!hát nemhiszem hogy csúnyább lenne!!!!
de ha igen is még szép hiszen még ez is egy igen elsõdleges gamez!!!na mindegy.....
az a dinós gép az most mi? az most egy gép hogy mit tud a gef 3 vagy valami teszt progi?
Aquli
IGEN! SIKERULT!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Szoval remelem most mar jo lesz. Dc-esek katintsanak ide.
Aquli

Aquli
www.freeweb.hu/dreamweb

ember
Heh, ez tényleg jó oldal lehet.
PyRex
Azert szamit a felbontas, mert ez a demo nem dx8-as, meg egyeb hibai is vannak. Ha megenzem a GIANTS-ot, ami viszont JATEK, akkor 1280x1024-ben is ugyanugy fut, mint 640x480-ban - persze T&L-lel.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Miert ilyen lassu az extra? 😊)

PyRex

ember
Hühh, akkor mégis számít a felbontás. Mindenesetre ha a ps2-vel hasonlítjuk össze, akkor már a 800x600 is sokkal jobb felbontás, amiben viszont 5-6m is meg van.
PyRex
Most oszinte leszek, en ugy emlexem, hogy cel450-en volt, de valoban lehet, hogy mar megvolt a tbird 800-as. Mindenesetre nem tudom, hogy cyborg milyen felbontasban nezi a dolgokat, azert alljon itt egy kep bizonyitekkent, hogy 1024x768x32bitben is boven 3,500,000 poligon/sec teljesitmeny felett is tud a kartya ilyen felallasban, es ez egy regi progi! Az ujak, amit GF2 GTS-re optimalizaltak, meg jobban teljesitenek!

Szoval a kep:

PyRex

ember
PyRex: szerintem akkor már megvolt neked a tbird, nem? A cel 450-nel azért nem menne 6milla fölé.
A felbontás viszont GF2-nél nem nagyon számít ebben a demoban.
ember
Már csináltál shotot, nem?

itt is van😊

PyRex
Na megnezem en is az X-Isle-t, es nyomok egy screen shotot, ha erdekel valakit...

PyRex

PyRex
Ja, ertem, hogy jott ki az 1200000, bocsi 😊))

PyRex

ember
Az újabb képek gf3-asok és nemrég készültek.(tehát fejlettebb enginnel) Bár az 1.02-esbõl is vannak, gondolom azokat is nézted, és azok is jók tényleg.
Egyébként most megnéztem, nem 160ezer, hanem 110000 a legnagyobb poligonszám, de a fps is nagyobb, mint írtam, tehát a max 6 millp/sec azért megvan. Az átlag olyan 3-4-5 körül mozog nálam.