A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
Tudod mit?

Két külön ízlés...Mi a f*sznak vitatkozunk?...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Jó,a PC-nél ez ismeretlen,úgylátom.
Én azért még szeretek 2-3 éves játékokkal játszani...

Ja! nézd meg a videót,érdemes!!! Végre kezdik kihasználni a PS2-t.(Vagy csak kezdenek rá jó kódokat írni..)

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Mér mi evvel a videóval a bajod?
Szerintem bitang a játék!!!

Undying:
utálom ha kiforgatják a szavaimat...
Egyébként én meg unom a Quake X-et meg a DOOM x-et,meg a C&C X-et...

CSOCSO
THX!
Dikkma
LOL... megint a fantázia dominált a jelszó megadásakor??
(nem én voltam!)
LOL
CSOCSO
mivan kihalt a tpoic????vagy mindenki megy discoba? csak én nem😞 ma nem megyek..mnd1..csumm
CSOCSO
hehe most olvastam hogy az xbox lesz az elsõ dvd ami real timeban nyomja a dolby-t..ha jolt tudom akor a gamecube az elsõ..
legalább is a gc-t elöb jelentették be..bár kitudja melyik jelenik meg elöbb..mindegy a gc is real timeban nyomja a dolby-t!!!!
CSOCSO
aham nem találja a képet.......de mé?????,pyrex mi lesz az mgs csörgéssel?
CSOCSO
magyarázza már el valaki nem ezt kell beirni?

http://cubemedia.ign.com/media/news/image/sega/sonic2dc.jpg
és nem jön be de mi a faszé?
CSOCSO
kurva jó a képeimet mé nem teszi ki?
CSOCSO
hm ez csak egy dc és real time!!azé nem rosz!!
CSOCSO
csak hülyülök 7575 pontot kaptam ez rohadt kevés....

RESULTS
Platform: Internal
3DMark Result: 4575 3D marks
CPU Speed: 342 CPU 3D marks
Game 1 - Helicopter - Low Detail: 92,7 FPS
Game 1 - Helicopter - Medium Detail: 66,6 FPS
Game 1 - Helicopter - High Detail: 34,5 FPS
Game 2 - Adventure - Low Detail: 102,0 FPS
Game 2 - Adventure - Medium Detail: 53,6 FPS
Game 2 - Adventure - High Detail: 31,9 FPS
Fill Rate (Single-Texturing): 376,1 MTexels/s
Fill Rate (Multi-Texturing): 739,1 MTexels/s
High Polygon Count (1 Light): 8890 KTriangles/s
High Polygon Count (4 Lights): 5248 KTriangles/s
High Polygon Count (8 Lights): 2877 KTriangles/s
8MB Texture Rendering Speed: 264,4 FPS
16MB Texture Rendering Speed: 230,9 FPS
32MB Texture Rendering Speed: 116,5 FPS
64MB Texture Rendering Speed: Not enough AGP memory FPS
Bump Mapping (Emboss, 3-pass): 164,3 FPS
Bump Mapping (Emboss, 2-pass): 198,0 FPS
Bump Mapping (Emboss, 1-pass): 277,0 FPS
Bump Mapping (Environment): Not supported FPS
CSOCSO
hová a core és a main clockot???köszi csummi...ja nem akarom szét hajszolni csak ugy a fullterhelhetõség és a közép terhelhetõség közepére...vagy mi na csumm...
CSOCSO
hm😊
cyborg most nem értem mé teszel be képeket a trailebõl???
igaz ilyen minõségõ trailer em igazán van pc-re..de,...azé nem ezzel a képpel kéne nagyravágni ami egy szimpla prerednelt!
ja emlékeztek arra a képre mikor egy oroszlán és egy csaj állt egymás mellet??na megnéztem a játékot nem a pre videot hanem a real time gamezt..kb a dc-szintjén van...
ezzel szemben nézd meg a gef3 vagy a gamecube belinkelt autót ami igencsak szép volt egy sötét képtõl...jah ma a gépem lealázta a gef ddr-t...azaz a gef mx em...5775 pontot kaptam....ja és nincsen semmim overclockolva én is szépet néztemmikor nézem milyen jol fut a gépem..bemegyek a rivatunerbe mikor látom hogy a két pöcök alapálláson van😊 ja mondom: mi lenne ha feltennénk 200/200 ra??meg a 600 as procit kb 800 ra???...tényég hova tegyem a két pöcköt a gef mx ben?
Alien!:
Szerintem néhány apróság elkerülte a figyelmedet.
Ez a játék elsõsorban egy interneten is játszható multiplayer orientált game lesz. 8 játékos emberi/ai vegyesen, fejenként 600 egységgel vehet részt a játékban. A domborzat sem csak diszletként fog szerepelni. A fejlesztés során arra törekedtek, hogy egy 266 MHz-s gépen, elsõ generációs 3D kártyával (V1) is játszható legyen.

Kessen2 esetében pontosan milyen multiplayer támogatás lesz? Mert a errõl egy betünyit sem írnak, és a Kessen 1 is csak 1 játékos módot ismert.

Másrészrõl nem emlékszem arra, hogy ezt mondtam volna: "Kessen 2 legnagyobb vetélytársa PC-n".

Csak megjegyzem, hogy a Kessent jóval megelõzve már PC-n volt egy játék ami masszív ütközeteket szimulált. Ismerõs a Myth neve?

Alien!
Igen Gabo! Ez gyönyörû,valóban full 3d-s lesz a játék,és a katonák....nagyon szépen ki vannak dolgozva....😊))))))
Érdemes rámenni az oldalra!Lássátok milyen a Kessen 2 legnagyobb vetélytársa PC-n....

konzolos:
Bocs, de ezek közül ugyan hány EREDETI ötletre épülõ játék van. A verekedös játékok a Mortal Kombat óta ugyan arra építenek, legfejebb a grafikájuk különbözik. Az száguldozos anyagok az NFS1 óta alig változtak. Valódi RPG-nek tekinthetõ játék konzolra nem készült. Simulátrokhoz pedig "kicsit" több kell mint csillogó grafika.
A PC-rõl átírt játékokat pedig ne sorold ide! Szinte egytõl-egyig el lettek cseszerintve az átíratok. Lásd UT, Q3A stb.
A lassulásról csak annyit, hogy mind az UT és a Q3:A átírat, mind az SSX BELASSÚL ha kicsit több tárgy van a képen. Az SSX lassúlása a G1-en lévõ bemutaton is remekül látszott. Tehát nekem senki ne mondja azt, hogy "ez bizony nem megy stabil 60 fps alá". Ha már látható a lassúlás, akkor ott legfeljebb 15-25 fps körüli értékekrõl lehet beszélni!
A Humano által berakott képen látható ködrõl illik a következõt tudni. A köd általában párás idõben, a kora reggeli órákban szokott leereszkedni. Ha nem lenne világos a középkorban a csaták többségét ebben az idõpontban vívták. Az is egy természeti jelenség, hogy párás idõ esetén a látóhatárt fokozatosan szürke pára rejti el. Ha jól megnézed a képeket nem midegyiken látható a köd. Ez szerintem leginkább azt takarja, hogy lesz idõjárás is a játékban. (Mivel készülõ játékról van szó ez még nem 100%.)

Cyborg:
Mi ezen a "settleres"? Mostmár a realtime 3D és a rajzolt grafikát sem tudod megkülönböztetni?

Alien!:
Hídd el, a Warrior Kings full 3D-s stratégia lesz!

Aquli:
Warrior Kings a játék címe. A fejlesztõk oldal pedig itt van:
http://www.blackcactus.com

Akad még néhány másik screenshot is az oldalon.

Alien!
Nem baj fiúk!Mire PS2 emulátorral fogtok játszani,addigra már biztos túl lesztek 2 újabb videókártyán(NVIDIA 6 hónapos termékciklus),és egy(?) pentium generációváltáson...Jó pénzszórást!!!!
De majd elmondhatjátok,hogy futnak azok a játékok amikkel mi 2-3 évig nyomtuk elötte...

Aquli
A kepek nagyon jok, szerintem jobbak mint cyborg kepei arrol a strategiarol! Ez milyen jatek? marmint mi a cime?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Alien!
Tudod,csak az a nagy szerencse,hogy kicsik a képek...nem mernék rá megesküdni,hogy a figurák full 3d-sek...(de ettõl még lehet jó game).

CSOCSO
pyrex!mgs song please!!!!!!!!!kszi csummm
Rockstar President Sam Houser. "The line between special effects in movies and videogames is narrowing. The technology behind PlayStation 2 allows us to take action to a level not yet achieved in videogames. With Max Payne, you will see the evolution of gameplay."

WoW még mindig :P

Na itt változatlanul ölik egymást az emberek...
Most ha feltenném a kérdést, miért a PS2-é és társaiké a jövõ, ilyen válaszok lennének:
"csak"
"Mert nekem jobban bejött"
"Mert Q szép grafikája van"
"Mert azt mondták"
"Mert szilikon grafika van benne"
stb...
De értelmes, tárgyilagos, kielégítõ, megfelelõ érvekkel alátámasztott válasz még az 5673-ik hozzászólásig sem érkezett....
Ezért untam bele, de kurvára ebbe a topicba, én inkább visszamegyek Udyingozni, és szerzem továbbra is az "alig egy-két darab kihalófélben levõ, szar, gagyi" PC-s gamét, de már nem gyõzök írható CD-t venni...De ti meg öljétek egymást tovább nyugodtan...
Ja a PS-nek van egy Q hatalmas elõnye, amiért igazán szeretem:-)))))))9
Q jó üzletet csinál nekem a chipbeépítéssel:-))))))))))
CSOCSO
bocs de egy csomo minden csunyább mint a ps2-n..nembaj gc rulez😊
jah pyrex!!!!!mgs song??mikor küldöd???
Dikkma
Ha nincs usb-támogatás az alaplapodon, nem lehet. De már a régi, Pentium 200MMX-emhez is olyan alaplapom volt, amin támogatás ugyan megvolt, de nem volt usb-csatlakozó. Lehet venni, cask kérdés, megéri-e árban.
Végigolvastam, de hát elég szegényes.
Aquli
Gf3? En egy tnt2-nek is orulnek a mostani vudu1 hejett. Megnyertem a Supergamezen a Microsoft Sidewinder Strategic Commandert. Egy ilyen kis negyzet alaku csatlakozoja van, talan USB, nem lattam meg ilyet. Na summa-summarum, nekem nincs ilyenem a gep hatuljaban. Lehetne ehhez atalakitot szervalni?
Koszi, Aquli

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

CSOCSO
köszi ezt most forditsd le!!!!!
Dikkma
Ne haragudj, de pc-re már a fele megjelent... ami nem (Tekken 4, Street fighter ) azért meg nem sírunk!
kessen: jön a Shogun folytatása, az elég lesz nekünk!
Fifa, NHL, stb
nascar, UT
Theme Park,oni
stb. cak néhányat kikaptam.
Dikkma
De tényleg, minden 3. hozzászólásban ez szerepel... ha meg kijön egy Undying, és 2 hozzászólásnál öbben szerepel, akkor "scak ezzel tudtok jönni, pc-buzik!" van, szóval tiszta vicces. 😊)
CSOCSO:
2 év alatt 3 AZAZ három darab olyan játék jött ki PS2-re aminek a neve takar is valamit. (MGS2, FFX, GT3) Szerintem ennyiért nem érdemes megvenni a PS2-t.
Ami a gépedet illeti: RTFM!!!
Azt, meg nem tudom honnét veszitek, hogy a GF3-hoz nagyobb proci is kell. Szerinted 1 év múlva milyen procik lesznek egy átlag gépben? Tõlünk nyugatabbra már most 1 GHz körül vannak a használatban lévõ prockok.

Deadman:
FFX 1 ill. 2 DVD-n, ennyiért?
Ha jól sejtem nem a játék maga ami a két lemezt megtölti. Ha filmet vagy interaktív muvit akarok, akkor azt olcsóbban is meg tudom venni.
Gondlom maradt az erõsen kötött, akció orientált játékmenet. Ja és persze beraktak néhány rpg elemet is, hogy rá lehessen írni a dobozra "EZ SZEREPJÁTÉK!".

Cyborg:
Baromi sokat tudhatsz 3D-rõl ha alapvetõ fogalmaid sincsenek arról mi a különbség prerender és az on-the-fly renderelt animok között.
Egyébként a legjobban az FFX-es screenshotok közül a "Detailed textures" címû tetszet. A texturák teljesen életlenek, elmosódottak voltak. Még az UT közepes felbontáson 640x480-on lévõ megjelenítése is szebb mint ez. Nem baj, ájuldozzatok csak ettõl az rpg-nek titulált progitól, én inkább a BG2-t nyúzom. Az legalább tényleg RPG-nek tekinthetõ.

Laalee
szerintem is...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
ezt a nagyszerü és senki altal sem ismert bug ot a nagy hekker kezikönyvböl nezted ki?

kb 1 eve van ra patch es az ME vel mar nem is megy...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

A legújabb hírek szerint a Flextronics inkább Kínában és Malajziában készíti az XBox-ot.

Ja, CounterStrike.

???

Seaweed
Bocs Deadman... ismersz tudod mi a véleményem...
de ezt nem hagyhatom ki... 😊)))
CS AZ ISTEN!!!! 😊))))))))
"Rockstar Games has revealed that Max Payne is now in development for release on PS2 in 2001."

Kandurex
Nyitottam egy pc-s játékok leáldozott topicot a chat szoba lehet jönni vitázni

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CSOCSO
nem szar nemtom mirõ beszélsz
CSOCSO
menj áén már nem
CSOCSO
ha meg azt akarjátok hogy nagyobb legyen a gép teljesitménye irjátoka start menûbe a futtatásba hogy con/con!!!
na csumm
megyek fürödni aztán alukálni..
CSOCSO
pyrex!! a gépem:

DISPLAY
Platform NVIDIA GeForce2 MX
CPU Optimization D3D Hardware T&L
Width 1024
Height 768
Depth 32 bit
Z-Buffering 24 bit
Texture Format Compressed
Buffering Double
Refresh Rate Default
FSAA Mode None

OPTIONS
Show Title Screens Yes
Continuous Benchmark No
Benchmark Run Count 1
Demo Sounds Enabled Yes
Continuous Demo No
Game Sound Effects Enabled Yes
Game Music Enabled Yes
Game Detail Level Low

RESULTS
3DMark Score 1565
Game 1 - Car Chase - Low Detail 29.9 fps
Game 1 - Car Chase - High Detail 7.5 fps
Game 2 - Dragothic - Low Detail 26.1 fps
Game 2 - Dragothic - High Detail 9.0 fps
Game 3 - Lobby - Low Detail 36.0 fps
Game 3 - Lobby - High Detail 15.7 fps
Game 4 - Nature Not supported by hardware
Fill Rate (Single-Texturing) 190.7 MTexels/s
Fill Rate (Multi-Texturing) 332.3 MTexels/s
High Polygon Count (1 Light) 7.5 MTriangles/s
High Polygon Count (8 Lights) 2.5 MTriangles/s
Environment Bump Mapping Not supported by hardware
DOT3 Bump Mapping 24.9 fps
Vertex Shader 16.5 fps
Pixel Shader Not supported by hardware
Point Sprites 1.1 MSprites/s
CSOCSO
mivan pyrex mexkadtál?😊))
CSOCSO
cybord szerintem ezzel csak te vagy igy!kérdezd nmeg pyrexet vagy az alient!
CSOCSO
kurva jo a chat senki nem ir meg minden másik szobáb anem lehet belépni nehogy azt higyjétek hoigy lehet.minek? hehh...
CSOCSO
Hát ez a presi chat egy nagy kalap szar lassu csuy meg nminden
CSOCSO
gyertek a beta.presence.hu
re nem www.beta..hanem simán beta..és ott a quake szobába!!!!!ott az legalább gyors meg miodnen
CSOCSO
látom....
CSOCSO
hm...
CSOCSO
bazzeg ygertek már csak én vagyok meg az alien..