A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy látom teljesen értelmetlen vitatkozni,teljesen külön izlésû emberek vagyunk,más játékokat szeretünk.
Nekem itt van a PC-m a mai játékok hellyel közzel futnának rajta, de nem érdekel.Nincs idõm annyit a PC-m elõtt tölteni(vagy csak nem játékkal)amiket ezek a játékok megkövetelnek...
Ha konzollal játszok,mondjuk fél órát is tudok szórakozni,de mondjuk egy RTS-nél mennyire lenne ez elég?Nem beszélve arról,hogy konzolon azért több fajta stílusba is bele tudok nyúlni(mégha PC-s szemmel gyengébb minõség is),de legalább bele tudok nyúlni!!!.Ellenben a Pc-re meg se próbálnak arcade játékokat csinálni...Sokkal szûkebb a kínálat,de azokból van dögivel...
Undying:
Nagyon jó a rólad(?) elnevezett progi,de nekem mint horrorjáték,a Silent Hill sokkaql jobban teszett,hangulatban meg egyenesen verhetelen!
Az MGS-el kapcsolatban:ha egy játék is úgy kihasználná csak egyszer is,az adott videókártyádat,mint az MGS a PSX-et akkor rájönnél,hogy miért "gyönyörû" az game....
De mint tudjuk ez lehetetlen...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
és hgy mitõl konzol? attól hogy cs betesz és játszol nincs instal nincsen beálitások...mindegy szal az xbox is konzol!!!
nark most ugyan ezt szinesben és pattogjon az szöveg!!!!
milyen játékokkal játszol otthon? Games for girls 1, 2 ,3???eltudom képzelni rólad!!!
azt tudom hogy pc-n nem találkoztam más gamezzal ami olyan jo lett volna mint az mgs!!!
mér nem összetett? mi neked az összetett ha nem ze?
LOL
Tudod, CSOCSO, van olyan, hogy lefelé kompatibilitás. Egy P4 tud futtatni Transport Tycoon-t, meg Doom3-at is. Mi is tudnánk játszani Tekkent, de minek, nem értem... 😊 te CSOCSO te nem vagy fullra komplett.
Azt mond meg még, hogy ha mi állandóan a UT, Q3, Undying, Black&White, stb-kel jövünk, és ez baj, akkor miért van az 5835 hozzászólásban eddig kb. 1500x az, hogy METAL GEAR SOLID???
Heh miért is met csunya??he?
A baldurs gate szarod nem ér anyit mint a mgs VR training modja!
és ha neked az számit hogy mi hogy néz ki akkor játszál a sok szar szilikonos játékoaddal!!!
...
Halvány lila fingod nincsa konzolokrol!!!
A hét éves kisöcsém kenterbe verne téged tekkenbe-n vagy akármelyik komolyabb gamezban ezért utálod te a konzolokat!!!
MIért pc-n neked mi összetett gamez a baldurs gate??
az miben összetett? hja valaki összetette és kész!!
nevetséges vagy!!!!
itt az unreal 2 tipikus szokásos megunt sztori a földet megtámadták az idegenek😊)))))
röhyelyes!!tuti meglesz nekem is de lehet hogy jobban örülnék egy mgs 2 nek!!!
hja nézd már meg az mgs2!!!a mostani játékokat rendesen veri!!!
hja hogy a konzol milyen gagyi a a zeldából több fogyott mint a diablo 2 meg a baldurs gate egysszerre!!!!nem is beszélve a gagyi gyerekes pojkémonról!!!!
többet hozott a nintendonak mint a final f 9!!!
Nincs konzolra összetett gamez? Halottál már arról hogy metal gear solid???
háát le merem fogadn i hog ynem mert ha igen nem irnál ekkora faszságokat!!
ez a világon a legjobban összetett gamez és 2 évig csak psx re volt utánna kihozták pc re mert jopénz!
ennyire összetett gamez nincs még egy pc-n!!
amugy inkább konzolon vannak az öszetett gamezok:
mgs, resident evil,fear effect 1, 2
golden eye, stb sorolhatnéék másik huszmilliot ami kijött psx re dc re ps2 re vagy n64 re!!!
Ja mielött anyáznál!!tudd hogy én pc-s vagyok de van konzolom is!!
na mit szolsz te fasz én tudok mihez viszonyitani!
ja nemtom ki irta hogy a konzolt 10 évesek kezébe adná😊
heheh képzeld a 7 éves kisöcsémnek saját pc je van!!na mitszolsz hozzá?????????és nem hülyülök!komolyan igy van mostanság az ertworm Jim el jáccik vagy kivel most nem állok fel megnézni mindegy....
ja és a gamezok háromnyegyede olyan a konzolon hogy egy 12 éves kis kölök azt sem tudja hogy mi a szart csináljon!!!
a többi meg igen komoly!!
ez ugyan igy van pc-n!
én szeretem mind a kettõt!!!
konzolon több olyan gamez van amit te soha nem fogsz látni pedig összetennéd a két kezed ha pl lenne!!(mgs2...vagy akármelyik verekedõs gamez)
tudom az szar gamez , de láûátom te árván nõttél fel és kurva csunya lehedsz hogy nincsenek barátaid mert amikor ide feljön egy két haverom kurvanagy csatákat szoktunk rendezni!!!!és nem dedos gamez!!!!ennyit errõl nem koptatom tovább a bill.-t...csumm! te meg még uj vagy ugyhogy kuss😊
és mielött beugatsz nézz már utánna a dolgoknak hogy mi hogy van!!!
nekem több közöm van mint neked ehhez az egészhez!!!
te csak a pc-del vagy elszálva!!
Mindenki nézze meg ezt!!
http://diab.rulez.org/stickfight.swf
nagyon veszélyes!!!
Jackie Chan vs Matrix!!
Kész hogy miket meg nem csinálnak!!És kiváncsi vagyok melyik faszkalapnak volt ennyi idelye hogy megrajzolja!!
nagyon fullos , tényleg nézztek meg!!!!!na csumm
A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.
hazajönni a mukábol tv elé ülni tv bekapcs ps bekapcs gamez betesz és játszhatunk....nincs lefagyás,nincs akadás semmi!!!!
mig egy pc??
leülünk bekapcs!!3 ercig tölt majd megvan akkor betesz cd-t...megvárni mig bejön a gamez elindit...és játszhatsz...jé egy uj gamez hjaj de nem ugy fut ahogy én szereném 3 fps el lassabb mint kéne gyorsan uj drover megvan most feltesz megvan most ujraindit meg stb......
mindegy én még mindig megvagyok a oc mel és a n64 emmel4 ja ma átjött 2 haverom kurvajol elhülyültünk a mario karttal!!!!
mindegy...mindegy csumm
Gondolom nyálad is csak akkor van ha szájbaköpnek....(utálom ha kiollózod a mondataimat)
Nézd én azt már '97-ben kinõttem azt amiben ti még benne vagytok...
Én ott tartok,hogy szeretnék nyugodtan játszani,a szabadidõmben(amibõl nincs sok),a legkevesebb problémával szembesülve.Nincs kedvem drivereket keresgélni a neten,nincs kedvem upgradelgetni....
Nagyívbe leszarom a polygonszámot,120FPS-nyi képfrissítést(aminek értelmét sem látom),a brutális felbontásokat...ti ebbe vagytok belekényszerítve,a PC évrõl-évre fejlõdik,rohamosan,tehát aki 1,5 évig nem nyúl a gépéhez,az le tud maradni rendesen...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Csak veszítek az újabbnál újabb vasakat,de azon nem is gondolkodtok,hogy,hogy át vagytok b*szva..
Azt se tudjátok,hogy,egy TNT2-es(ha van még valamelyik HC gamernek ilyen-bár mostanában biztos elég ciki..)valójában mit tudhat...Hát nincs is normálisan megprogramozva.Az a rövid periódus,amig tündököl(t) nem is elég arra,hogy kiaknázzák ha a programfejlesztési idõt nézzük...
Lehet,hogy ha egy kicsit,komolyabb kódokat írnának akkor látnánk még rajta csodákat...De nem fogunk....
Na ezért éreztem én magam átbaszva amikor Pc-n játszottam...
amugy én már mondtam hogy nem izgat fel a ps2..van annál egy joval erõsebb gép és ezt te is tudod...GC Rulz!!!!!
MGS Song😊küldd el😊
jah az az 1600 as milyen monitoron van lelopva?
mert min 19 es bvagy 21 es!!mindegy csumm....
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ne röhögtesd ki magad
Hidden2 SOF2 Unreal2 Medal of honor Doom3 Z2 stb...stb..stb
DE AKKOR IS A JÁTÉKBÓL VAN.
Megaztán nem akarok vitatkozni,meg nem is rajongok a PC-ért,de azt tudom,hogy Half-Lifenak saját engine-je van...
Bár lentebb irtam, hogy nemtom merrõl való.....😞
PS2-õt a próba rombolja a Quake2!!!!!!!!! BRUHHHAAAAA HIIHIIIIIIII HEEEEE HHEEEEEE
(oltári röhögés)
A kép származási helyérõl egyébként nincs információm.....😞
http://www.gamewallpapers.com/searchable/counter-strike-wallpapers.htm
Valószínû Kandurex barátunk játék közben nem fog a helyszínen futkározni...
ahhahahaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
http://tvmedia.ign.com/media/sh2_all.mov