A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
Látom két napból rendesen kimaradtam.
Én úgy látom teljesen értelmetlen vitatkozni,teljesen külön izlésû emberek vagyunk,más játékokat szeretünk.

Nekem itt van a PC-m a mai játékok hellyel közzel futnának rajta, de nem érdekel.Nincs idõm annyit a PC-m elõtt tölteni(vagy csak nem játékkal)amiket ezek a játékok megkövetelnek...

Ha konzollal játszok,mondjuk fél órát is tudok szórakozni,de mondjuk egy RTS-nél mennyire lenne ez elég?Nem beszélve arról,hogy konzolon azért több fajta stílusba is bele tudok nyúlni(mégha PC-s szemmel gyengébb minõség is),de legalább bele tudok nyúlni!!!.Ellenben a Pc-re meg se próbálnak arcade játékokat csinálni...Sokkal szûkebb a kínálat,de azokból van dögivel...

Undying:
Nagyon jó a rólad(?) elnevezett progi,de nekem mint horrorjáték,a Silent Hill sokkaql jobban teszett,hangulatban meg egyenesen verhetelen!

Az MGS-el kapcsolatban:ha egy játék is úgy kihasználná csak egyszer is,az adott videókártyádat,mint az MGS a PSX-et akkor rájönnél,hogy miért "gyönyörû" az game....
De mint tudjuk ez lehetetlen...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
azért a gc is konzol és erõsebb is joval mint a ps2!!!és ott van az xbox!
és hgy mitõl konzol? attól hogy cs betesz és játszol nincs instal nincsen beálitások...mindegy szal az xbox is konzol!!!
nark most ugyan ezt szinesben és pattogjon az szöveg!!!!
Ps2-es surmók soha nem emelkednek fel DIABLO 2 magasságba.Bettle.net rulezzzzzz 😊)))
CSOCSO
tudod mi az a zelda vagy annyit tudsz hogy nem pc re van és akor szar!!!
milyen játékokkal játszol otthon? Games for girls 1, 2 ,3???eltudom képzelni rólad!!!
CSOCSO
http://people.ne.mediaone.net/jace1/index2.htm
ennyit a ps2 rõl!!!!!!
CSOCSO
monsta valaki hogy szép az mgs??
azt tudom hogy pc-n nem találkoztam más gamezzal ami olyan jo lett volna mint az mgs!!!
mér nem összetett? mi neked az összetett ha nem ze?
Dikkma
"A hét éves kisöcsém kenterbe verne téged tekkenbe-n vagy akármelyik komolyabb gamezban ezért utálod te a konzolokat!!!"

LOL

Tudod, CSOCSO, van olyan, hogy lefelé kompatibilitás. Egy P4 tud futtatni Transport Tycoon-t, meg Doom3-at is. Mi is tudnánk játszani Tekkent, de minek, nem értem... 😊 te CSOCSO te nem vagy fullra komplett.
Azt mond meg még, hogy ha mi állandóan a UT, Q3, Undying, Black&White, stb-kel jövünk, és ez baj, akkor miért van az 5835 hozzászólásban eddig kb. 1500x az, hogy METAL GEAR SOLID???
CSOCSO
"Hat az csak konzolon nagy szam. PC-n mar keves. Nem egy Ultima..."
Heh miért is met csunya??he?
A baldurs gate szarod nem ér anyit mint a mgs VR training modja!
és ha neked az számit hogy mi hogy néz ki akkor játszál a sok szar szilikonos játékoaddal!!!
...
CSOCSO
Proféta ugyan akkora fasz vagy mint Wizzard!!!!
Halvány lila fingod nincsa konzolokrol!!!
A hét éves kisöcsém kenterbe verne téged tekkenbe-n vagy akármelyik komolyabb gamezban ezért utálod te a konzolokat!!!
MIért pc-n neked mi összetett gamez a baldurs gate??
az miben összetett? hja valaki összetette és kész!!
nevetséges vagy!!!!
itt az unreal 2 tipikus szokásos megunt sztori a földet megtámadták az idegenek😊)))))
röhyelyes!!tuti meglesz nekem is de lehet hogy jobban örülnék egy mgs 2 nek!!!
hja nézd már meg az mgs2!!!a mostani játékokat rendesen veri!!!
hja hogy a konzol milyen gagyi a a zeldából több fogyott mint a diablo 2 meg a baldurs gate egysszerre!!!!nem is beszélve a gagyi gyerekes pojkémonról!!!!
többet hozott a nintendonak mint a final f 9!!!
CSOCSO
Te meg egy akkora segg vagy hogy az már nekem is fáj!!!!
Nincs konzolra összetett gamez? Halottál már arról hogy metal gear solid???
háát le merem fogadn i hog ynem mert ha igen nem irnál ekkora faszságokat!!
ez a világon a legjobban összetett gamez és 2 évig csak psx re volt utánna kihozták pc re mert jopénz!
ennyire összetett gamez nincs még egy pc-n!!
amugy inkább konzolon vannak az öszetett gamezok:
mgs, resident evil,fear effect 1, 2
golden eye, stb sorolhatnéék másik huszmilliot ami kijött psx re dc re ps2 re vagy n64 re!!!
Ja mielött anyáznál!!tudd hogy én pc-s vagyok de van konzolom is!!
na mit szolsz te fasz én tudok mihez viszonyitani!
ja nemtom ki irta hogy a konzolt 10 évesek kezébe adná😊
heheh képzeld a 7 éves kisöcsémnek saját pc je van!!na mitszolsz hozzá?????????és nem hülyülök!komolyan igy van mostanság az ertworm Jim el jáccik vagy kivel most nem állok fel megnézni mindegy....
ja és a gamezok háromnyegyede olyan a konzolon hogy egy 12 éves kis kölök azt sem tudja hogy mi a szart csináljon!!!
a többi meg igen komoly!!
ez ugyan igy van pc-n!
én szeretem mind a kettõt!!!
konzolon több olyan gamez van amit te soha nem fogsz látni pedig összetennéd a két kezed ha pl lenne!!(mgs2...vagy akármelyik verekedõs gamez)
tudom az szar gamez , de láûátom te árván nõttél fel és kurva csunya lehedsz hogy nincsenek barátaid mert amikor ide feljön egy két haverom kurvanagy csatákat szoktunk rendezni!!!!és nem dedos gamez!!!!ennyit errõl nem koptatom tovább a bill.-t...csumm! te meg még uj vagy ugyhogy kuss😊
és mielött beugatsz nézz már utánna a dolgoknak hogy mi hogy van!!!
nekem több közöm van mint neked ehhez az egészhez!!!
te csak a pc-del vagy elszálva!!
CSOCSO
Halálosan igazad van! végre egy normális példa!!!
CSOCSO
Na elolvastam mit irtatok!!
CSOCSO
Emberek!!!!!
Mindenki nézze meg ezt!!
http://diab.rulez.org/stickfight.swf
nagyon veszélyes!!!
Jackie Chan vs Matrix!!
Kész hogy miket meg nem csinálnak!!És kiváncsi vagyok melyik faszkalapnak volt ennyi idelye hogy megrajzolja!!
nagyon fullos , tényleg nézztek meg!!!!!na csumm
Dikkma
Azt nem tudom, miért nem lehet, de majd meglássuk.
Addam
ezek a képek, hûha, hogy ha csak annyi eszem lenne hogy csak a képeket nézzem akkor konzolom lenne. De ennél több van szerencsére, ezér nem dõlõk be minden csillogo villog öldmegamegaszörnyet gaménak. A konzolos gamék azoknak valok akiknek még nincs személyiük... ja most arról meg annyit hogy átjönnek a haverok, és mivan ha haverom pár száz kmre lakik, akkor ott a jó öreg net, és felmegyünk egy pc-s serverre jáccani. Na és nehogy azt hidd hogy ha pc akkor = fagyás, látom nem értesz hozzá, meg hogy várni kell még betolt, legalább látszik hogy másra is lehet használni és nem csak egy tv-játék. A pc az nem egyszerüen egy játék, nem nézitek hogy még mire lehet használni. Pl nem láttam még hogy ps2 es szövegszerkesztöröl linkeltetek volna be képet.

A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.

Dikkma
Ezt már mutattátok. Szerintem Te is tudod, hogy ezt megcsinálja neked akármi.
CSOCSO
?????????????????
CSOCSO
Alien most azért igazad van!!
hazajönni a mukábol tv elé ülni tv bekapcs ps bekapcs gamez betesz és játszhatunk....nincs lefagyás,nincs akadás semmi!!!!
mig egy pc??
leülünk bekapcs!!3 ercig tölt majd megvan akkor betesz cd-t...megvárni mig bejön a gamez elindit...és játszhatsz...jé egy uj gamez hjaj de nem ugy fut ahogy én szereném 3 fps el lassabb mint kéne gyorsan uj drover megvan most feltesz megvan most ujraindit meg stb......
mindegy én még mindig megvagyok a oc mel és a n64 emmel4 ja ma átjött 2 haverom kurvajol elhülyültünk a mario karttal!!!!
mindegy...mindegy csumm
Alien!
Látom,vannak saját gondolataid...

Gondolom nyálad is csak akkor van ha szájbaköpnek....(utálom ha kiollózod a mondataimat)

Nézd én azt már '97-ben kinõttem azt amiben ti még benne vagytok...
Én ott tartok,hogy szeretnék nyugodtan játszani,a szabadidõmben(amibõl nincs sok),a legkevesebb problémával szembesülve.Nincs kedvem drivereket keresgélni a neten,nincs kedvem upgradelgetni....
Nagyívbe leszarom a polygonszámot,120FPS-nyi képfrissítést(aminek értelmét sem látom),a brutális felbontásokat...ti ebbe vagytok belekényszerítve,a PC évrõl-évre fejlõdik,rohamosan,tehát aki 1,5 évig nem nyúl a gépéhez,az le tud maradni rendesen...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Na ahogy látom a Pc-seken megint úrrá lett a számmánia,ami a felbontást ill. a frissítést illeti...Népbetegség. Király olvasni az ilyen "teljesenbefordultamerta3Dmark2000csak5312pontotmutatottpedigvoltezmár..."
Csak veszítek az újabbnál újabb vasakat,de azon nem is gondolkodtok,hogy,hogy át vagytok b*szva..
Azt se tudjátok,hogy,egy TNT2-es(ha van még valamelyik HC gamernek ilyen-bár mostanában biztos elég ciki..)valójában mit tudhat...Hát nincs is normálisan megprogramozva.Az a rövid periódus,amig tündököl(t) nem is elég arra,hogy kiaknázzák ha a programfejlesztési idõt nézzük...
Lehet,hogy ha egy kicsit,komolyabb kódokat írnának akkor látnánk még rajta csodákat...De nem fogunk....

Na ezért éreztem én magam átbaszva amikor Pc-n játszottam...

Dikkma
Vagy Tribes2-zni 32-64 ember ellen, ne adj isten, Ultima Online-ozni több 10k ember ellen...(-vel)
Addam
mindegy mi, csak multi legyen, azé a jövõ, meg a pcjé, ja meg kiváncsi leszek mikor lesz egy ps2bol álló servere egy gaménak....

Addam
ne érts félre, én pc hivo vagyok, csak már itt lassan anyázás szintre sullyed a dolog. Én ha fps akkor aszondom counter-strike, és sz*rok a grafikára, a hangulat elfeledteti.....

CSOCSO
és elbirja az 1600 as felbontást?nem hinném
amugy én már mondtam hogy nem izgat fel a ps2..van annál egy joval erõsebb gép és ezt te is tudod...GC Rulz!!!!!
MGS Song😊küldd el😊
CSOCSO
heheh az a 210 max amit elbir a gamez !!ember ájj már be egy csata közepére!!visszaesik 100 ra!!!
jah az az 1600 as milyen monitoron van lelopva?
mert min 19 es bvagy 21 es!!mindegy csumm....
Addam
nem értelek titeket, pc vs konzol eleve hülyeség, amit ez az 5700 akárhány hozzászólás bizonyit is. Egyszer, ott van az ár kérdése, nos egy jo kis pc 300-400 rugo, de egy ps2 meg egy jo kis tv is ennyi. sot még tobb. A másik: leirjátok ide 11111111 játék nevét, mellékeltek 1111111111 képet, de mi értelme az egésznek, mindenbe csak a grafikát nézitek, de a grafika nem minden. Ha a jácchatóság a padlón van akkor meg ugyse jáccatok vele. Örulhettek ha 4 - 5 olyan game lesz ami jácchato, a tobbit meg megvettétek feleslegessen. A topicnak a lényege átment egymás baszogatásásba, de a témához alig van köze. Meg ezek a "csakhogy a ps2 500 ezer feluletet rak ki egy képen !!!" dolgoknak az lesz a vége hogy a pcs ideirja hogy a gef 2 je meg 100000000000000000 et rak ki........

Kandurex
Szenes irány a Cyberkafé!!!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Amugy Undyning hogy rakod be a képet helyi géprõl....asszontad most csináltad!!

Kandurex
Szerintem azon az MX2-sen ekkor felbontásbban még azé lazán kel szaladnia..mondtam már hogy rengeteg minõségi fejlesztés azért nem megy ki pS2-re mert technológiailag elmaradott.....pl:32Mb ram...nevetséges...John C. szerint doom3 meg se fog rá jeleni.

Kandurex
De mekkora elõnyÍ!!!!!!!!!!!

Ne röhögtesd ki magad

Kandurex
Na persze,, öregem nem látsz ki a fejed meg a ps -ed mögül

Hidden2 SOF2 Unreal2 Medal of honor Doom3 Z2 stb...stb..stb

Kandurex
Akkor fiam ülj le a monitor elé duál nézet és nézz a Tv-re és essen ki a szemed mert 12-betûket már nem tudod elolvasni...legfeljebb HD tévén

Kandurex
Értsétek már meg a TV-n nincs 1280xxxx felbontás az istenverje meg.....ha igy lenne nem vettem volna 17" moncsit.....

Alien!
Olvass utána,mielõtt ilyeneket írsz...

Alien!
Ezek a képek csak megerõsítenek benne,hogy PS2-n játszak...Ha gyors a net-ed töltsd le a Silent Hill 2 filmet,és nézd...Sokszor azt hiszed,hogy nem realtime,pedig az!!!

Kandurex
Naa igen a felbontás sokkban növeli a szépséget szegény Konzolosok 320x240.....Bruhhahah(hasonló röhögés az elöbbihez)

Alien!
Egy gond van kedves Humano az,hogy ez a kép egy ügyes fotómontázs,cyborg legalább a játékból ollóz,ki képeket.És ha tudni akarod,a FF sorozat egyik sajátossága,hogy amig játszol,sokszor pre-renderelt filmek futnak a háttérben.Nem tudom,hogy PS2-n is ez lesz-e de PSX-en ez volt...
DE AKKOR IS A JÁTÉKBÓL VAN.

Kandurex
Nahát, nahát ha ezek a képek alapján akkarsz Ps2-õs játékot venni nagyot fogsz csalódni.....Megaztán nem akarok vitatkozni,meg nem is rajongok a PS-ért

Alien!
Ha ezek a képek alapján veszed meg a játékot,nagyot fogsz csalódni....

Megaztán nem akarok vitatkozni,meg nem is rajongok a PC-ért,de azt tudom,hogy Half-Lifenak saját engine-je van...

Kandurex
Amugy mibõl veszed, hogy nem eredeti Alien?

Bár lentebb irtam, hogy nemtom merrõl való.....😞

Kandurex
Nemsokára további képek a www.tar.hu/kandurex -en

PS2-õt a próba rombolja a Quake2!!!!!!!!! BRUHHHAAAAA HIIHIIIIIIII HEEEEE HHEEEEEE
(oltári röhögés)

A kép származási helyérõl egyébként nincs információm.....😞

Alien!
Na,akkor menjetek rá az adott oldalra,aztán meglátjátok,hogy ezek a képek mennyire a játékból valók...

http://www.gamewallpapers.com/searchable/counter-strike-wallpapers.htm

Valószínû Kandurex barátunk játék közben nem fog a helyszínen futkározni...

Kandurex
Fáj az igaszság mi????

ahhahahaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Alien!
Ha akartok frankó engine-t látni,töltsétek le a Silent Hill 2 trailer-ét(38M😎.Na erre azt mondom,hogy lehet csodálkozni...

http://tvmedia.ign.com/media/sh2_all.mov

Kandurex
CS-half-life

Alien!
Nem válaszoltál a kérdésre...

Kandurex
Hogy a faxba lehet ide képet berakni...????

Kandurex
Ennyit arról a hires PS2-rõl

Alien!
Nem szar... Melyik játékból van?

Kandurex
http://www.tar.hu/kandurex/wallpaper_cs_60.jpg

Pedig ez csak egy rohadt Quake2 enige