A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
várj a chattel 2 percet minden bejön! csak lassuak vagytok..én isdn el száguldozom😊 ehehehe imádok igy száguldozni!!!!!néh áll a net de mindegy😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ellenben itt az Undying ami gyönyörû,csakhát tölt,leesik a frame rate nagyobb szobákban stb...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
más...a kép nekem nagyon bejön..gyönyörû ahogy az az ut recés..baromi élethû..és a festék az uton nem kockás..mint a ps2 gamezokban...jah és mind ehhez tegyük hozzá hogy a kép minõsége szar!!!!
nézd meg az ONLY feliratot...tiszta pixel a kép..és nem a gamez ilyen hanem szar a leopott kép minõsége....
undy te most pc-s vagy konzolos vagy vagy olyan mint én??pc+konzol
nem szebb csak gusztustalan tükrözödikami kurváéra nem élethû!!!
van egy kép a playtimeban az xboxból egy autoról hát mintha az oldalán egy nagy tükör lenne!! ez hol élethû??
ez a gc-s auto nagyon szép gyönyörû mipmaping nézd meg az utat gyönyörû szinte recés mint az igazi mig a ps2 ben sima ut van....
az is gyönyörü láttam már én tudom mirõl beszélek...az autón semmi fényezés tiszta ütött kopott az auto jo hogy nem fénylik szegényke! nem sok a fény de gyönyörû a kép!!!
a ps2 nem nagy durranás az xbox és a gc mellett de biztos krva sok gamez lesz amit irigyelhet a többi konzolos tábor!!(pl alapból itten van a mgs2!!) az elsõ rész maga az isten!!!
akárki akármit mond de az átvezetõ filmek meg a történet és az agyafurt ötletek az király és páraqtlan!!!!!
mint ahogy a n64 en pl a perfect dark meg a the world is not enough.....pátratlan és ilyen nincs pc re..a perfect dark fél évvel a soldier of fortune után a sof-t végigvittem nagyon jo de a perfect dark magasan veri...
pl milyen cool hogy xray szemüveggel átnézelködsz a falon..vagy olyan dolgokra odafigyekltek hogy ha az ablakon kilösz és le tudod löni a kint repülö autókat( olyan autok mint ami az 5. elemben van)....
és nem olyan buták az AI mint sof ban vagy akámelyik gamezban.....
a sof ban kihajolok és lövök mindenkit a fal mögül..itt egy emeletnyi lépcsõ keresztül is észrevesznek és lõbnek rád....az ai nagyon jo az egész gamez..nintendon nagy duranás mivel kb 30 percnyi ideo van rajta..a grafika..talán 75 % ban eléri a dc grafikát.....és ez nem semmi egy 64 bites géptõl.....
vannak meglepetésk..és ez a gamez az n64 halálán jön ki..szoval tényléeg vannak meglepetések....
a gef 3 ról meg anniyt hogy akkor sem fogtok jot jáccani egy komolyan gép nélkül!! igyig ugy is nagyonn proci kell és még több ram!!!!!
amugy tényéeg dö9bbenetes hogy mit tud a gef 3..persze a bemutatót csak a mac g4 el kláttam..ami nem kis erõmû!!!!!!!!!
kurvára várom a gc-t!!
jah a gépem megvan hallva!! nem vágom de nagyon belassul!!fogalmam sincs mér!!!!
eddig jo volt..nemrég örültem 2 hete hogy a 3dmark 2000 ben majdnem 5 ezret értem el 1024*768 ban!!!!!!!!!!!!!!
jah nálam a natural be sem jön a 3 d mark 2001 ben csak a demoan láttam..ami pre rendelt volt....na csumm!!!!
jah szerintetek a pc nem konzolosodik? mármint nagyon húúúz a játékok felé!!!!!!!
szerintem mint ahogy a ps2 meg az xbox is õpc-sedik..a dc marad konzol!!!!de álitólag baromi olcsó is lesz! nem 130 al fog bejönni hanem csak 100 al....kirudja mind1...csumm
Ha olvasod az 576 online-t,ott láthatod...
Szerintetek az OBI WAN fejlesztése mé' maradt abba PC-re....Vagy a Munch ???? Mert a fejlesztõk hírtelen kitalálták,hogy semmi más nem alkalmas a játékukra csak az Xbox...Nemtörõdve a rengeteg más platform használóval és ezáltal nagy piaccal....
Egyébként meg tudjátok mit... Azon se csodálkoznék,ha az NVidia a jövõben pénzelné a játékfejlesztõket,mert az internet térhódításával rohamosan növekszik a kalózkodás....Aztán kinek fogja megérni PC-re fejleszteni???
WoW még mindig :P
Hat, csocso, szerintem vedd ki a szemed a seggedbol...
Csocso, ezt akartad belinkelni?
1)cyborg azok a képek háromnegyede az intorbol van!!nagyon gyönyörû amugy az intró!!
2) a sok fasznak aki irogatja hogy hu milyen szép a 3 d mark 2001 ben a fû meg a szél..heheh és hova szarjak hogy egy teszt progiban mi szép???...egy játékban mikor lesz benne???nem arról van csak szo hogfy mit tud a gép....
amugy a 300 ezres gépem annál a résznél 10 fps el mehet kb...eniyt errõl!!!
3😊Hajrá gf 3😊))))))oktobrben majd 70 ért veszem😊 ez is röhelyes !!
mikor jött kia gef2????
2 éve lassan4 menniy volt akor? az is 130 körül volt most meniy? 90 rugo!!!!
heheeh de a 150 es gf 3al fél év mulva már 70 ért veszed mi????hehehehe
hülyegyerek gondolkodjál már!!!jövö oktoberben is drágább lesz mint 70!! bár baromira örülnék ha kurva olcso lenne!!!!!
AZ ncidia 25..meg stb...észreettétel már hogy pc kezd konzolossá válni???szinte csak játszanifogunk vele!! egyre több dolog jön ki gamezhoz.....
mindenki a gamez miatt upgradeli a gépét és nem más miatt!!!!
a konzol is pc-sedik..akkkor most mivan???
más...a ps2 nek nincs még vége amig olyan gaezok jönnek ki mint metal vagy gt3...és sok fog jönni.....
a nibntendo 64 nek 4 év kellett hogy kiadjon 2 olyan gamezt ami grafuikai szinten majdnem dc-n van és jobb akármelyik fps-nél egyik a perfect dark másik a bond gamez a világ nem elég..a pc-sokosok dicsérték hogy milyen jo!! 100%ot ért el....
és minden benne van van benne még mgs beütés is..nem mindenhol az öldöklés a fonots!!mikor fogtok ti ezzeél játszani??jah és kurvára más mint a psx es verzio!!!!
szal még az n64 sem halt ki4 mig ilyneek jönnek ki mint ezek....
a dc sem fog kihalni mert még azért jön pár gamez...
a ps2 sem fog kihallni.....
a gc meg nagyon ütös lesz ami kétszer töübbet tud mint a ps2..az xbox meg félsze többet mint a gc...
láttam két real time képet a gc ból egy autos gamezbõl....heheh megprobálom belinkelni..tudom nem valami világos kép de az ut meg a texturék gyönyörüek..sehol egy szöglet vagy anti aliasing hiány!!!!
jah és aki nem hiszi hogy real time az akor nézze meg azt a videot amiben a gef 3 at mutatják be és ott zat hangoztatják hogy a toy storyt már real time ba nutják nyomni vele...láttam pár videot ami döbbenetesen veri a ps2-t....a gc-t talán..nem lehet még tudni...a gc viszont veri a ps2-t !!!!!és ne a pokémonjra gondoljatok!!!!
egyre több gamez jön dc re...beszált a namco meg a többi nagy fejlszetõ.....ebõl a gc bõl lesz valami!!!
hehh az explorer meghal a jobb klikre szal itt a link:
http://cube.ign.com/news/33539.html
na csumm.....nemtom kinek drukkokljak....
gc ps2 xbox vagy pc.....ps2 nálam kiesik...a gc esélyes az xbox szooba jön a pc-t meg nem fogom 200 ért upgradálni...
jah 128 megával hetente rámszol a gép hogy a gép memoriája kifogyott vagy mit mond mikor elöjön a fehér lapocska mind1....
Rohanok veszek egyet 150 nettóért. Októberben meg cserélem le, addigra ez ér majd vagy 70-et (netto). Persze e mellé illik egy jó proci (nekem azért van 😊 ), satöbbi. Persze, jobb lesz, mint egy PS2, de mennyiért ?
Pá mindenkinek!!!
Szépek a képek egy bika gépen,csak az FPS számot figyeljétek....
Egy bajom van az Undying-gal,tényleg jó csak ilyen körülmények között(ram mennyisége)ezt azért ne kelljen be nyelnem...
Erre legyetek büszkék: http://gamershq.madonion.com/news/?newsarticle=200102/2001021303
Szerinted a fejlesztõcéget melyik adat érdekli?...
Tudod ez a király amikor kijött az N64 a Psx-et sokan temették,hogy az technikailag mennyivel jobb...Aztán kijött DREAMCAST ami igaz a SEGA-nak csak DREAM maradt...mint tudjuk.
Most kijön az XBOX,persze a PC-sek hasraesnek tõle...De én csak egy nagyon agresszív marketinget látok mögötte(csak nem az MS miatt van),és tömeges hulyítést...Volt egy szavazás a Gamespoton(15000 szavazat/nap-tehát nem alaptalan),ki milyen konzolt fog venni:
52% PS2
23% GC
15% Xbox
hogy csak a nagyokat említsem...
Humano: nevet kérek...(mert az egy dolog,hogy mindenki gépén ott volt a doom,meg a Quake..)