A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Figyi PyRex!

Tudhatod, hogy én aztán nem vagyok egy nagy konzolpárti, de a GB szerintem igenis jó dolog. Már nem számolom mennyiszer volt életmentõ egy-egy unalmas családi nyaralás alkalmával! Ez az új GBAdvance pedig tényleg király kis gép. Kicsi és sokat tud! Nekem valszeg lesz ilyenem, de ez nem azt jelenti, hogy azzal fogok játszani, nem! Majd évente 2-szer, 3-szor elõveszem, mikor unatkozom, de, hát erre való!
Rincewind
Te meg akkor nõsz majd nagyot a szememben, ha végre elismered, hogy az, hogy valaki hálózatba játszik más emberek ellen (amit a konzolok nem tudnak), az semmivel össze nem hasonlítható játékélményt nyújt!
Rincewind
Egyébként meg tök jó dögleni a parton jéghideg söt iszogatva és közben Game Boy-ozni. Szar érzés, de el kell ismernem, hogy ilyen téren a konzol kurva jó. Persze a GB-t azért nem kéne konzolnak nevezni 😊
CSOCSO
Ember nagyot nõttél a szememben!😊))))))))))
nekem is lehet hogy lesz GBA-m olyan gyönyörû képek vannak a neten hogy mit tud...néha majdnemolyat tud mint a psx!!
ilyen pl a GT a gba ra!!!az autók szinte psx szintüek!!na mindegy ha nincs is igazam akkor is jo és kész! a game gear meg lehuzhatja magát!
Rincewind
Nekem kábelmidemem van úgyhogy nem tudok véleményt mondani a külföldi szerverek lassúságáról.
És nem UT-zem, viszont a CS magyar szerver még mindíg van dögivel, szóval szerintem az UT-hez is lehet jópár.

Konzolos!
Nyomultál te már online?????????????????????
CSOCSO
"Akkor az E3-on miert a PC aratta megis a baberokat?"
Még itt a supergamez ciikben is azt irták hogy a KOnzoloké volt a figyelem de ha nem ne ezen rágodjunk!
1)neten játszani szar mert az 500 szerverbõl minden 4 edik jelszavas minden 3 iknak szar a pingje és minden 2 ik szerverhez tölteni kell egy egy pályát vagy skint vagy valamit ami lehet 1 perc is de lehet 10 perc is..szal vannak szerverek amik müxenek!!de lehet hogy nem igazán olyan ami nekem kéne! fõleg a ping a hátrány! hiûba van jo pingem ha másoknak meg szar!!
amugy hogy most ennyi bot van ( nem ruha hanem skin!!ne ugy értsd hogy 2 karakter van 50 ruhával hanem hogy 20 féle szöürny meg 10 ember...stb..)
mindegy....
Ja fiuk nem kéne bemutatni nekem milyen a pc és milyen a konzol pv vel 5 éve nyomulok...neten meg 3-4 éve vagyok és játszogatok!!!
szal nem kell megmagyarázni hogy a pc gamezokban mi a jó! de mindegy azért köszi!
Rincewind
Ühhhm, izé, röhögni fogsz, de én fogok venni GBAdvance-t!!!
Nem egy kategória pc-vel! És amíg egy pc-t (vagy konzolt), nem nagyon cipelhetsz sehová, addig egy GB kurva jól jön egy unalmas repülõúton vagy mikor döglesz a víz mellet!!!
Nekem már van két sima Gb-m! Link kábellel!
😊)
Rincewind
CSOCSO

Üdvözöllek a PC-s világban!!!
Ha elkezdesz vele online nyomulni, akkor talán rájössz a pc legfõbb erényére is!!!
Remélhetem?

CSOCSO
Jahnézegettem az xboxos unreal képeket..hm gyönyörüek egy baj van ha teremben vagy cool de amint kiérsz a szabadba azonnal köd van de nem is kicsi!!!
CSOCSO
Aki azt modnja hogy az IGN szar az egy segg! ott minden van autoktol hifiig dvd-tõl mp3 lejátszóig nõkig minden megvan! a legtöbb oldaló oldal!!
CSOCSO
Pyerx az igazág az hogy Gb bõl több van mint ps1 bõl vagy ps2 bõl vagy n64 bõl!!!
ez az igazság..a nintendo eddig a GB ból élt meg...
CSOCSO
Jah hogy mi a bajom most a konzollal?
Az hoyg nemt udom azt megcsinálni mint a gépemen az unreallal...
Van vagy 100 pályám....4 lenagyobb Mod om...egy csomo karakter..az alientõl elkezdve a meztelen nõig a maszktól mindenki megvan😊
majdnem 2 giga maga az unreal...hm mikor tudod igy "upgradelni" a konzolos ut-t?😊
sajna nemigazán..talán az xboxon de hova elég 8 giga????hm kijön 10-20 gamez töltesz le hozzá dolgokat és betelt a vinyo😊..nah mindegy...az Unreal most nekem nagyon bejön!!!!Kurva sok dolgot töltötem le hozz és nagyon tetzszik és még sokmindent tudnék letölteni hozzá
CSOCSO
Jah az ign tényleg szar az egyik LEGJOBB!!
oldal pc re ps2 re xboxra handheldre mindenre!!mert mindent bemutatnak ami kijön rá és eléggé hamar!!!!
Én látogatom és máok is!!!
Tényleg az egyik legnagyobb gamer site!!az oldalon minden van! de ha nem tetszik akkor könyörgöm többet fel se nézz oda!!!!!
CSOCSO
HEHEHE ezt most kaptam emailben:
Kedves eddigi és jövöbeni Ügyfeleink!

Fö vetélytársunk a Nokia elkezdte mobiltelefonjait az Interneten ingyen
osztogatni. Mi az Ericsson-nál is ellentámadásba" kezdtünk és mi a legújabb
WAP-készülékekeket "osztogatjuk". Ezt a mobil készüléket az Internet rajongó
vásárlóknak fejlesztettük, vagyis azoknak akik igazán értékelik a legújabb
csúcs technológiát! WAP telefonok ajándékozásával értékes felhasználói
visszajelzésekhez és persze nagyszerü, szóbeszéddel terjedö hírveréshez is
jutunk. Mit kell tenned? Küldd tovább ezt az üzenetet 8 barátodnak és a két
hét szállítási határidö elteltével egy Ericsson T18- ashoz jutsz. Ha 20
barátodnak küldöd, egy leges-legújabb Ericsson R320 WAP-mobilt kapsz!
De ne feledd a címlistád végéröl az én emil címemet:
[email protected]!
Ez az egyetlen módja, hogy lássuk hány barátodnak küldted el a levelet.
Sok szerencsét kíván:
Anna Swelund
Executive Promotion Manager for Ericsson Marketing
vagyis magyarul
az Ericcson Kereskedelmi Reklámokkal foglalkozó vezérigazgatója
Rincewind
Egyébként meg nem érdekel egy szaros weblap szavazása, amig a legjobb játékokkal kényeztetnek el a jövõben.
Részemrõl vita lezárva!
Rincewind
Az az oldal a gemes szekciót egybõl egy csomó konzollal kezdi, Pc alig!!! Szóval nem, hiszem, hogy olyan veszettül sok pc-s hardcore gamer látogatná...
Az a szavazás sokkal inkább tekinthetõ az oldal látogatóinak megoszlási statisztikájának!!!
Rincewind
ühümm, de te is konzolos vagy és nem a konzolodról netezel!!! Ne hidd, hogy egyedül vagy ezzel!!!
Rincewind
Annak a szavazásnak annyi a valóságalapja, mint, hogy te intelligens vagy 😊)
Rincewind
És még mennyi minden nincs >😊)
Rincewind
Ez megint csak a te véleményed.
Pár millióan másképp gondolják...
De ne akarj olyannal játszani, amiben gondolkodni kell, mikor neked nincs mivel!!!
hehehehe
Rincewind
hehehehehe
Marhára nem érdekel, hogy mit gondolsz 😊)
Azám, továbbjutottál már a Pokemon 42 28. pályályán??? Az dõg nehéz >😞(
hahahahaha
Rincewind
Még jó, hogy kevesen vannak az ilyenek :o
Különben nem kapnánk frankó játékokat.
De kapunk 😊)
Rincewind
Szerinted, te most minek a monitora elõtt ülsz?
PS2???
Rincewind
Igazad van az alábbi szavazás messze nem fedheti a valóságot.
Rincewind
Fosatós???
>😊)
CSOCSO
Hehe feltettem az undyingot😊 nem tetszik anniyra de eléggé fosatós gamez😊))
Néha lehet parázni fõleg ha a hangrendszer rá van kapcsolva és jol fel van hangosítva!
CSOCSO
Igen ott van valahol kullog a GC mögött😊
Na mindegy....
Ha szar lesz a Gc-m akkor sem lesz ps2-m!
az a legutolsó eset!
CSOCSO
MIndegy az a fõ hogy ps2 eg xbox sehol!!!!!!!!!
GC rulez!
CSOCSO
igen ilyenkor van az hogy 30 percnyi mászkálás után ami unalmas majd ezek után lelõnek...király!!!most nem ugy mitha béna lennél de ugy is lelönek!!!
CSOCSO
a szar konzolok😊
az ign pedig nem konzolos oldal!!!!!!!!!!!
szal az sincs hogy konzolos oldalon felteszik a konzolosoknak ( akiknek persze pc-jük van merthát honan neteznének?😊
CSOCSO
IGN szavazás:
Mit fox venni?
:
Rincewind
Már most jobbak az átlag gépek, mint az x-box 😊)
CSOCSO
"A Ps2-nek leáldozott a GC-é a jövõ" címmel:-)))))
Ez állat! ráéreztél ati az igazságra!
jah amugy a GC memiroáját legalább lehet bõviteni!
Mert van rajta valami kis hely amibe bele kell dugni a memoriát és cool...
Jah kiprobáltam a Projekt Igit és a NOLF-ot kurva jó gamez mindegyik!!!!!
A Projekt Igi 3 szor jobb mint az operation flashpoint!!!
Szebb jobb élvezetesebb!!!
a Nolf meg igazi fps meghatározott uton kell menni mig a PI-ben arra mész amerre te akarod
mármint azt döntheted el merre kezded a dolgokat😊 mindegy....
Cyborg most olvastam a sony oldalán:
(www.sonyplaystation.com vagy a www.playstation.com)
Hogy 2002 ben leáll az egész ugy mint a Dc és csak gamezokat fog gyártani..és hogy miért jah mert fosnak a Gc tõl és az Xboxtól...nem akarnak alulmaradni ezért mior jönne a Ps3 inkább leállnak és becserélik a Ps2 est egy gc re vagy egy xboxra egy kis ráfizetéssel....Jah akár melyik gamezt átirják neked ingyen!!!
jah és most olvastam hogy karácsonyra uj kontrollert adnak ki..rá kell tenni a fejedre és azt csinálja amit akasrsz ( hol lesz ilyen pc-n😊))))))
na mindegy...
Nevetséges a hireid miszerint a ps2 es 6x szor gyorsabb a gc nél meg azthogy 1g-n fog száguldozni a ps2esed!!!!
és????
akora memriával kitörölheted a seggedet!!!
nembaj jo lesz tálcának ha kajolni akarok a nagyszobámban....
na én is léptem...byezz
Na leírom nektek azt is:-))))
" A hívott fél (kiszolgáló ) nem érhetõ el és eltûnt; az összes kapcsolat érvénytelen. A hívás nem lett hajtva."
:-())))))))))))))
Igazán vicces fiú a Windóz is meg a cyborg is:-)))))))))))))
Rincewind
Nem vagy egyedül, na megyek Counterezni, mára chao mindenkinek!
Na ma igazán megérte felnéznem a netre, ez meg az internet exploderem egy hibaüzenete együtt...szétröhögtem az agyam:-)))))
Annak meg nm látom értelmét, hogy egy 1Ghz-es procit kiadnak harmadakkora frekin, úgy adják ki a fejlesztõknek is, az egész hardvert ahhoz igazítják, optimalizálják, és miután eladtak belõle × millió darabot, akkor adják ki, hogy hoppá, ez valójában gyorsabb...ráadásul a hülye is fel tudja gyorsítani:-)Ö))))Na neeeee:-)))))))
CSOCSO
Bazzeg te annyi faszságot mondasz hogy az nemigaz!!!!!
Arról nem is beszélve, hogy mivel nagyobb frekinél a logikai szintek érzékelésével is gondok lehetnek, meg egyéb problémák miatt a proci magjának (core)tápfeszültségét is szokás emelni...mert úgy az instabilitás valamelyest kompenzálva van...
olyan procit még nem láttam, ami a névleges órajele 3×-osán Lment volna...semmilyet, nem csak intelt vagy AMDt...
a PII-nál elég ha a Windóz registryben átállítasz egy kulcsot, akkor máris mûxik... Majd Lküldöm kívánságra a leírást:-))) megy 5 gigán:-)
A PII-nél még le kell ragasztani a 255-ös lábat.-)))
Rincewind
Ja igen!
Láttál te már húzott procit?
Én láttam :
Brutális hûtóborda + Brutális ventillátor + brutálisan komoly hõmérõ nyák!!!
Na igen...A PII-t is úgy tervezték, hogy fusson 2Ghz-en:-) Csak az AMD miatt nem használták ki:-)))))
Rincewind
Cyborg!
Ezentúl, ha leszólsz valakit, hogy ne írjon hülyeségeket, meg, hogy tanulatlan, majd beszúrjuk az alábbi hozzászólásodat jó?
😊)
na már írni se bírok...ez sok volt:-)))))Bocsi a hejessirrási hibákér:-)
még harverszinten sem, nemhogy szoftveres úton, proggyval...
harmadrészt a Ps2 felépítése NEM TESZ LEHETÕVÉ SEMMILYE ÁTALAKÍTÁST
cyb, egy mitztomén 300Mhz-es progyt SOHA AZ ÉLETBEN nem tucc felhúzni 1Ghzre, arról nem is beszélve, hogy azét ez nem ennyire 1×û...
Elõször is, az Intel sem támogatja hivatalosan a procijai húzását, több okból is, egyrészt jóval instabilabb lesz, másrészt nem üzlet...meg egyéb tényezõk miatt...Másrészt egy BIOS frissítés más, mint egy game elindítása...
Rincewind
Jó brutális a hûtõborda, de de nem hiszem, hogy egy ghz-re tervezték! Vagy, ha igen, akkor kibasszottul elõrelátóak ott a sony-nál!

Te ezt tényleg elhiszed???