A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolkozz már egy kicsit!!!
Vagy nem megy???
Akkor ne írogass...
Te ilyenkor nem röhögsz??? 😊)))))))))))999
indítsatok mégegy topicot, "A Ps2-nek leáldozott a GC-é a jövõ" címmel:-)))))
De ez csak egy nagyokos...
Ha karácsonyra ez tényleg egy átlag pc lenne, annak én is nagyon tudnék örülni, bár nem elképzelhetõ, de azért belekerülne egy-két forintba. 😊
u.i.:Egyébként, ha teljes upgrade (alaplap, proci, memo, gef3), akkor lesz az 250 ezer is. Viszont 4 évig nem kell költenem a gépre!
300Mhz PII, 256 Mb RAM...:-)))
Ezt igen hülyén irtam! szal mindenbõl több van a Gc ben és szebb mindene akkor miért lenne szarabb?😊))))
kb olyan külömbség lehet a ps2 es és a gc között mint egy gf2mx és egy gf2ultra között!
nincs elég hely a merevlemezen😊)))))))))))))
20 gigáról bveszélünk..kb 10 giga szabadhelynek kéne lennie!!!
ja nem is a pi alatt hanem az undying közben szolt na mindegy!
csáó
na ne ekkora hülyeséget!!!!!
A nintendo ilyet nem ismert el max a Sony mondta neked v.hol😊)))
A Gc procija 25% al gyorsabb mint a Ps2 es aluminium szarja!!!
Más sokkal kevesebb mhz számok kevesebb memoria! keveseb poligon szám stb...Szebb gamezok..szebb texturák!!
Te hol olvastad hogy a gc szarab mint a ps2??
Régebben bemásoltam egy két dolgot...egy két programozo elmesélte mitõl szar a ps2es!!!
lapozz vissza olvassd el!!
Ez a HVg-és dolog...mindenbe belekapaszkodsz látom...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
" A japán cég (Sony) a Toshibával és az IBM-mel karöltve egyúttal egy általa csak "desktop supercomputer chipnek" nevezettlapka fejlesztését is tervbe vette. A "Cell" vagyis "Sejt" névre hallgató chip tervezési munkálataira csak a Sony nem kevesebb, mint 400 millió dollárt és 300 mérnököt különített el <...>
A nagyszabású projekt végeredménye az elképzelések szerint olyan 0,13 mikronos technológiával készülõ lapka lesz, amely 1 TeraOPS-ot meghaladó számítási kapacitással rendelkezik majd. Ez pedig nem kevesebb, mint 1000 milliárd mûvelet másodperenként...
A leghihetetlenebb mégis az, hogy ezt a chipet "mezei" konzolokba és PDA-kba szánják. Ahogy az IBM kapcsolódó sajtóbejelentésében összegezték: "Végeredményül olyan felhasználói eszközöket kapunk majd, amelyek erõteljesebbek az IBM Deep Blue szuperkomputerénél, alacsony fogyasztással dolgoznak, és nagysebességû internet hozzáférést biztosítsanak.<...>
A "Sejt" megjelenése ráadásul már az elkövetkezõ öt évben várható - a Teremtõ legyen irgalmas az x86-os procikhoz"
Na némi kommentár: Ez mind szép és üdvös jövõ...lenne...de sajna (szerény véleményem szerint) csak egy jól kitalált kacsa...
Elõször is: tegyük fel, hogy a Sony tényleg tervezne hasonló chipet. Namost ez tényleg hatalmas összegeket emésztene fel, szerintem ez a 400 millió még kevés is, tehát ezt biztos nem erõsen leszállított árú konzolokba tennék, ahol ráadásul abszolúte nem lenne kihasználva a gép szûk technológiai keretei miatt, tudniilik, nem minden a processzor...nem beszélve a PDA-król...Nos, a 0,13 mikron tényleg szép technológia, tegyük fel, hogy emellett rézalapú a proci...de a technológia még így sem alkalmas erre, hogy egy atomerõmûnyi proci egy kis tenyérnyi kézi kütyübe kerüljön...
De tegyük fel, hogy a Sony mégis meg akarja ásni a saját sírját, az viszont képtelenslég, hogy ebben a tömegsírásásban az IBM is szerepet vállaljon...
Na nagyhirtelenjében ennyit...csak azt akartam ezzel mondani, hogy nem kéne mindent elhinni, ami nyomtatásban megjelenik...mellesleg ez a cikk majdnem megegyezik azzal a paródiaszerû hozzászólással, amit még én követtem el annakidején...(talán van, aki még emléxik rá...)
Ja, annakidején felröppent a hír egy orosz csodaprociról is, azóta is várjuk:-)))
na akkor most mivan????
A memoria kicsi de széles.... na mindegy....
hogy is van? a ps2 es proci aluminium mig a coppermine Gc je 25% al gyorsabb..na mindegy....
Egy célorientált nagybonyolultságú (LSI) áramkört, vagy egy univerzálisan használható, programozható, CPU-val, IO egységgel, stb. ellátott chipet...
de látványilag semmi külömbség 60 és 120 között..és nem zerintem, hanem hozzá értõk szerint!
Ezen van a hangsúly!!!!!!
De ha azzal jöttetek hogy én mit mondtam ti mag azt mondtátok hopgy kell a 120 és kurva nagy külömbség van 60 és 120 között...heh há még csincsen!!!!
Ja kiváncsi vagyok mit tudok válaszolni arra amirõl most csináluk uj topicot:
nreal Tournament HELP!!!
-lesz a neve!!!
Jöhhettek nagy pc-sek olvassátok el ti mit mondtok rá?
http://www.voodooextreme.com/comments.taf?postID=15915
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Egyébként a lentit, csak poénból írtam, mert igaz, hogy nekünk van egy ilyenünk, de azon én jó ha évente 2-szer tudok játszani 😞(
Ugyanis az végül is tv és nem monitor!
és senkit nem érdekel neked milyen van nekünk volt igazunbk!!van fekete kép!( a monitorokon!)
na jol van, eleg a mokabol...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Kirrr....
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
HIHIHIHIIIII
Latom nem a tema feszegetese folyik..
ja kinek van olyan monitorja ami tudja a 100 hz feletti dolgokat??nemhinném hogy sok embernek....
Mod ot...mindegy 60 mega körül van az egyik 104 mega😊 meg egy 30 megás botpackot meg ilyenek na mindeg ykb 500 megát töltök..még van egy két mappack meg ilyenek.na mindegy....el leszek...
az a fõ hogy elmondta hogy nem kell a 120 fps
44csak ne essen 60 alá egy kicsit se!!!!