A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
ÛEgyébként ezen tényleg nagyon jót röhögtem 😊))))))))
Rincewind
Az ilyen húzások egyrészt kockázatosak, másrészt meg kell oldani a hûtést, ami megint egy komoly dolog!!!
Gondolkozz már egy kicsit!!!
Vagy nem megy???
Akkor ne írogass...
Na én is peccselek egyet, elindítok egy progyt és láss csodát, 566Mhz helyett 1,6 Ghz-en megy a gépem:-))))))))))))))))))))))))))
Rincewind
Nekem is kell egy olyan játék, ami átalakítja a gépem 1 ghz-sre 😊)))))))))))))))))))
Te ilyenkor nem röhögsz??? 😊)))))))))))999
cyb, ezt te komolyan veszed?:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Rincewind
muhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
funny man 😊)
De azért azt nem semmi látni, hogy a konzolos tábor is további részekre szakadt:-))
indítsatok mégegy topicot, "A Ps2-nek leáldozott a GC-é a jövõ" címmel:-)))))
Rincewind
3d Studo maxban a renderelésnél nekem például kurvára kéne az az 5ghz-s proci.

De ez csak egy nagyokos...
Ez a minimum kb.
256 mega az tuti elérhetõ lesz, legalább 1Ghz PIII is, meg egy Gf2u vagy Ati Radeon is
Eddigi legjobb húzása a Microsoftnak kétségtelenül a w2k, noha az sem tökéletes természetesen.Szerintem az is marad egy darabig..
"Tök mind1, idén karácsonyra nagyonis elérhetõnek tûnik az átlag pc-kbe a 1,5 GHz-es proci, 60 Gigás vinyó, GeForce3, 256 Mega (vagy több) gyors memória (DDR?)..."
Ha karácsonyra ez tényleg egy átlag pc lenne, annak én is nagyon tudnék örülni, bár nem elképzelhetõ, de azért belekerülne egy-két forintba. 😊
de azééé az se semmi, hogy az NT alapú 8és nagyságrendekkel jobb) win2K megelégszik egy P133-mal, 64Mb Ram mellett, (elvileg), a sokkal suxabb W98 utód (de még annál is félresikerültebb) WinME meg nem hajlandó P150-nél kisebb procijú gépre telepedni...:-)))))
Rincewind
De azért a százötvenért a jelenlegi csúcsgépen fogok játszani, a jelenlegi csúcsjátékokkkal!!!

u.i.:Egyébként, ha teljes upgrade (alaplap, proci, memo, gef3), akkor lesz az 250 ezer is. Viszont 4 évig nem kell költenem a gépre!
Humano, XP rulla:-))))
300Mhz PII, 256 Mb RAM...:-)))
csocso, ha tutira nem szemetelted tele a winchet futtass máá' egy scandisket, mert elõfordul, hogy megsérül a FAT, aztán a gép nem látja winch egy részét... A Szkendiszk segít rajta (általában)
I.C.ram
Mig a ps2 lekorlatozodik a jatekokra megy egy ket marhasagra addig mi a PC-n azt csinalunk amit akarunk!!! Es mi lesz ha elavul a PS2?? Akkor majd dobhtod ki az egeszet migy egy PC-t szep lassan tudsz javitgatni
CSOCSO
"Más sokkal kevesebb mhz számok kevesebb memoria! keveseb poligon szám stb...Szebb gamezok..szebb texturák!!"
Ezt igen hülyén irtam! szal mindenbõl több van a Gc ben és szebb mindene akkor miért lenne szarabb?😊))))
kb olyan külömbség lehet a ps2 es és a gc között mint egy gf2mx és egy gf2ultra között!
CSOCSO
Jah szolt a gépem a projekt igi install közben:
nincs elég hely a merevlemezen😊)))))))))))))
20 gigáról bveszélünk..kb 10 giga szabadhelynek kéne lennie!!!
ja nem is a pi alatt hanem az undying közben szolt na mindegy!
csáó
I.C.ram
He
CSOCSO
Igen a trabant is gyorsabb a ferrárinál!!!!!!
na ne ekkora hülyeséget!!!!!
A nintendo ilyet nem ismert el max a Sony mondta neked v.hol😊)))
A Gc procija 25% al gyorsabb mint a Ps2 es aluminium szarja!!!
Más sokkal kevesebb mhz számok kevesebb memoria! keveseb poligon szám stb...Szebb gamezok..szebb texturák!!
Te hol olvastad hogy a gc szarab mint a ps2??
Régebben bemásoltam egy két dolgot...egy két programozo elmesélte mitõl szar a ps2es!!!
lapozz vissza olvassd el!!
I.C.ram
Nem unalmas mar egy kicsit ez a tema?
Alien!
Jelentem értelmeztem, a mondandóm második része pont errõl szól...Schreiben,please!!! ha sikeres egy játék akkor is belekódolják,ha belegebednek(lásd Quake2 Psx)

Ez a HVg-és dolog...mindenbe belekapaszkodsz látom...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Rincewind
Igazad van és szomorú, hogy annyian elhiszik az ilyen süketeléseket 😞
Na olvasom a PC G**** nevû lapot:
" A japán cég (Sony) a Toshibával és az IBM-mel karöltve egyúttal egy általa csak "desktop supercomputer chipnek" nevezettlapka fejlesztését is tervbe vette. A "Cell" vagyis "Sejt" névre hallgató chip tervezési munkálataira csak a Sony nem kevesebb, mint 400 millió dollárt és 300 mérnököt különített el <...>
A nagyszabású projekt végeredménye az elképzelések szerint olyan 0,13 mikronos technológiával készülõ lapka lesz, amely 1 TeraOPS-ot meghaladó számítási kapacitással rendelkezik majd. Ez pedig nem kevesebb, mint 1000 milliárd mûvelet másodperenként...
A leghihetetlenebb mégis az, hogy ezt a chipet "mezei" konzolokba és PDA-kba szánják. Ahogy az IBM kapcsolódó sajtóbejelentésében összegezték: "Végeredményül olyan felhasználói eszközöket kapunk majd, amelyek erõteljesebbek az IBM Deep Blue szuperkomputerénél, alacsony fogyasztással dolgoznak, és nagysebességû internet hozzáférést biztosítsanak.<...>
A "Sejt" megjelenése ráadásul már az elkövetkezõ öt évben várható - a Teremtõ legyen irgalmas az x86-os procikhoz"

Na némi kommentár: Ez mind szép és üdvös jövõ...lenne...de sajna (szerény véleményem szerint) csak egy jól kitalált kacsa...
Elõször is: tegyük fel, hogy a Sony tényleg tervezne hasonló chipet. Namost ez tényleg hatalmas összegeket emésztene fel, szerintem ez a 400 millió még kevés is, tehát ezt biztos nem erõsen leszállított árú konzolokba tennék, ahol ráadásul abszolúte nem lenne kihasználva a gép szûk technológiai keretei miatt, tudniilik, nem minden a processzor...nem beszélve a PDA-król...Nos, a 0,13 mikron tényleg szép technológia, tegyük fel, hogy emellett rézalapú a proci...de a technológia még így sem alkalmas erre, hogy egy atomerõmûnyi proci egy kis tenyérnyi kézi kütyübe kerüljön...
De tegyük fel, hogy a Sony mégis meg akarja ásni a saját sírját, az viszont képtelenslég, hogy ebben a tömegsírásásban az IBM is szerepet vállaljon...
Na nagyhirtelenjében ennyit...csak azt akartam ezzel mondani, hogy nem kéne mindent elhinni, ami nyomtatásban megjelenik...mellesleg ez a cikk majdnem megegyezik azzal a paródiaszerû hozzászólással, amit még én követtem el annakidején...(talán van, aki még emléxik rá...)
Ja, annakidején felröppent a hír egy orosz csodaprociról is, azóta is várjuk:-)))
CSOCSO
és mondjuk mit ér az hogy sok a proci ha egyszer a gc poligonban és texturában is erõsebb???
CSOCSO
Hehh röhögnem kell elmondom hogy a GC procija 25%al gyorsabb mint a ps2 esé!!!!
na akkor most mivan????
A memoria kicsi de széles.... na mindegy....
hogy is van? a ps2 es proci aluminium mig a coppermine Gc je 25% al gyorsabb..na mindegy....
Látom itt nem változott a felállás, jó néha visszatérni:-))))
cyb, attól függ, mit nevezel processzornak...
Egy célorientált nagybonyolultságú (LSI) áramkört, vagy egy univerzálisan használható, programozható, CPU-val, IO egységgel, stb. ellátott chipet...
:-)))
CSOCSO
azt nem értem hogy ti miért nem értitek hogy már 2 hozzáértõ elmondta hogy nem kell a 120 csak azért hogy mertha bemész egy nagy szobába akkor azonnal leesik még 30 alá is egy picit...és minnél nagyobb a felsõ határ annál nagyobb az alsó határ!!!
de látványilag semmi külömbség 60 és 120 között..és nem zerintem, hanem hozzá értõk szerint!
CSOCSO
ugyan ez volt a haverommal..azt most mégis meghalt neki is az amdje😊
CSOCSO
nreal:Unreal...
CSOCSO
Hm nem tök mindegy mit olastam elé te azt miondtad nincs fekete kép max amikor visszamegy az ágyú a helyére és csufosan megbuktál mert nem igy van de nem akarlak basztatni sem anyázni de te nem mondanád azt hogy igazad van van fekete kép sõt!!!a sok szar képpont igen hamar kialszik!!teháét kb 5 cm es csikok voltak a monitoron! hm az igaz hogy azt mondtam nem kell több 24 fps nél mert az már full jo ez igaz is ..a filmeknél ez bõven elég a gamezkonál azért nem mert ez ingadozik...a 60 fps elég ha nem esik le a 120 már nem kell!!!!!!!!!
Ezen van a hangsúly!!!!!!
De ha azzal jöttetek hogy én mit mondtam ti mag azt mondtátok hopgy kell a 120 és kurva nagy külömbség van 60 és 120 között...heh há még csincsen!!!!
Ja kiváncsi vagyok mit tudok válaszolni arra amirõl most csináluk uj topicot:
nreal Tournament HELP!!!
-lesz a neve!!!
Jöhhettek nagy pc-sek olvassátok el ti mit mondtok rá?
Alien!
Ezt megint csak a te szemszögedbõl olvastad el.Ott azért van egy olyan kijelentés is,hogy az átltalatok sztárolt,minden ember gépén fönnlévõ Undying csúfosan megbukott világszerte,mert szart se adtak el belõle.Ennyit a kalóz-kasszasiker Pc-s játékokról...És ezért nem is hajlandók tovább foglalkozni semmilyen szinten a játékkal.Egyébként meg minden csak elhatározás kérdése B&W-PSX....

http://www.voodooextreme.com/comments.taf?postID=15915

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Rincewind
Plazma monitorról nem tudok, de tv az van. De az nem annyiba kerül, mint egy gép! Egy jó plazma tv 3.5 millió.
Egyébként a lentit, csak poénból írtam, mert igaz, hogy nekünk van egy ilyenünk, de azon én jó ha évente 2-szer tudok játszani 😞(
Ugyanis az végül is tv és nem monitor!
CSOCSO
nekem is 72 centis lcd-n játszom nebaj hogy kb szinte csak 30 cmes lcd monitorok vannak max 50 cmesek...na midnegy ide mindenki azt ir amit akar..lcd-n nincsen fekete kép de kb 100 emberbõl 3 nak van lcd je vagy plazmája mert kb egy plazma monitor anniybe kerül mint egy gép!
és senkit nem érdekel neked milyen van nekünk volt igazunbk!!van fekete kép!( a monitorokon!)
Rincewind
De remélem nem magánszemélytõl!
Laza
KOSZI.... hihihiiiii
na jol van, eleg a mokabol...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ahhh... moncsi tema...
Kirrr....

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Rincewind
Élnek és virulnak, mi lenne???
Rincewind
😊)
Laza
Na mi van a PCs jatekokkal??
HIHIHIHIIIII

Rincewind
csocso

nekem kb. 50" plazma tv-m van, szerinted ott is fekete a kép?
Laza
Hi mindenki....
Latom nem a tema feszegetese folyik..

CSOCSO
jah leszedted a zip et amit miondtam? mert váltig mondtátok nincsen fekete kép a frisiitésnél😊 hm nekünk sikerült fényképeket készíteni róla egy 21 colos monitrorn. ami több száz ezer forint!!!
ja kinek van olyan monitorja ami tudja a 100 hz feletti dolgokat??nemhinném hogy sok embernek....
CSOCSO
Hehehe most töltök az Ut hez vagy 4 (legjobb!!)
Mod ot...mindegy 60 mega körül van az egyik 104 mega😊 meg egy 30 megás botpackot meg ilyenek na mindeg ykb 500 megát töltök..még van egy két mappack meg ilyenek.na mindegy....el leszek...
CSOCSO
Igen több infót nem is tudodd adni!!! amugy megadta egy csávesznek az emailjét azt mondta õ mndent tud...
az a fõ hogy elmondta hogy nem kell a 120 fps

44csak ne essen 60 alá egy kicsit se!!!!
Sajna az Opposing Force-t nem játszottam végig, de ez a nem volt olyan hosszu, mint gondoltam volna. Ma már végig is játszottam, de nagyon hangulatos és iszonyú jó.
Rincewind
Most egy biztonsági õr bõrébe bújhatunk bele!!!
Másfélszer olyan hosszú, mint az Opposing Force volt anno.