A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
Ma kurvára elegem van az unreal tu ból!! az a nem kell semmit töltögetni😊 heheh a Tactical ops al probáltam meg játszani amióta megvan nem tudtam vele játszani mert az összes szerveren olyan dolog van ami nekem nicns és tölteni kell!!! ez olyan 2-4 mega között szokott alakulni ami le is jön 10 perc alatt csak az a baj hogy ezalatt kezdõdik az uj pálya ahol megint kéne tölteni szoval sehol nem bírtam, játszani!!!
!!!kurva jó az inf meg szarakodik kb 10 perc alatt ál fel a gamez aztán ma kilépett a gamezbõl szó nélkül! 4 db unreal tournamnet volt megyniytva4 azt hittem hogy széjjel verem a gépemet!
és ilyenkor van az hogy geci buzi pc!!!!
akinek nincsenek ilyan bajai meg olyanok hogy lefagy az azért van ert pont nem csinál semmit a gépével!
Rincewind
A CS-t mi úgy szoktuk játszani Lan-party-n, hogy a 2 csapat két szobában van és akkor szabadon beszélgethetnek!
Rincewind
A Cs-ben az a nagyszerû, hogy van benne direkt erre tervezett rendes online RÁDIÓ!!! Nem kell, hozzá más csak egy mikrofon, meg fülhallgató. Ilyet már egy ezresért hozzádvágnak! Mondjuk nekem ilyenem nincs, de már próbáltam és nagyon állat volt. Akkor szerettem bele a Cs-be. Teljesen olyan volt, mintha valami kommandós film fõszereplõje lennék. Utánozhatatlan...
CSOCSO
Nincs is jobb mikor 2-3 haveroddal fedezve mászkáltok! nagyon állat érzés...csak az a baj hogy nm tudsz mutogatni hogy hova menjen a faszi..ilyenkor szoktuk azt hogy közben telefonálunk és tudunk egymásnak magyarázni😊 csak az a baj hogy nem leeht öccsekapcsolni 4 vonalat😊 max ha 2 lakásbólbeszélgetünk és egy egy vonalon két telcsi készülék van..igy már beszélgettem 3 haverommal..azaz csak 2 mert a másik ott volt mellettem a másik telcsivel...na mindegy! jah az unrealban kurva jó a infiltriation vagy mi! CS-s beütése van akkor lesz j ha letöltöm az SF et 260 mega...nem voltam idegbeteg reggel felkeltem reggel 7 kor örültem hogy héhhez is megvan erre mit lárok miután elaludtam kb rá 10 percel megafygotta DAP😊)ááááááállat
CSOCSO
"bugyborékolt a takony az orrából úgy röhögött,"
HEHEHEHEHEEHEHEHE ez egy állat!
Hogy lehet ilyet irni😊 de eltudom képzelni ahogy ott bugyborékolnak fetrengve a földön😊))))))))))))
Rincewind
Mi vagy te papagál???
Rincewind
Nem valami jó az oldalad.
Már bocs!
Semmi új dolog.
A warezcenterben már múlt héten fent volt a blue Shift, pedig egy hete adták ki. Az igen.
Lazarus
Sorry hogy harmadik személyben irtam rólad, azt hittem, hogy Rincewind irta, nemtudom hogy miért. Bocsi mégegyszer.
😊)))
GT3-at mivel hasonlították össze? Amugy meg a GT3 már kinnt van. De a lényeg az, hogy a még ki se adott gamet, egy már kiadottal hasonlít össze. Meg nem is az , hogy ki sem adott de még erõsen játszhatatlan gamet, hasonlít össze.
Hát akkor lehet, hogy én voltam rossz, helyen , de ahol én játszottam ott a legtöbben beálltak a már megszokott helyükre és kész. Igen kevesen mozogtak és mászkáltak a pályán (bár ez pályátol is függhet). Én meg inkább mozgolódtam, de nem igazán ismertem a pályákat igy mindig kigyilkoltak. 😊
Rincewind
DE GONDOLOK RÁ!!!
8)=)
Rincewind
Akkor nem mondom!
Rincewind
Hé, én pont nem is az IQ-ról beszéltem. Pont a taktikáról. De a begyakorolt taktikával nem értek egyet:
Ha te bejáratott taktika alapján mész, akkor már halott is vagy. Mindíg alkalmaszkodni kell az ellenfélhez, mindíg kutatni keresni a lehetõségeket, hogyan lehetsz a leghatékonyabb! Soha senki nem megy bejáratott taktika alapján!
Még egy szó errõl a játékról és lekaratézlak, haver! :]]]]
A CS-hez is inkább taktika kell mintsem IQ. Egy idõ után már kialakul benned egy pár jól bejáratott taktika és többnyire azt használod, ott sem kell mindig gondolkodni, meg az se teszi olyan nagyon nagy mértékben probára az IQ-dat. Még mielõtt megkérded, igen játszottam vele és nagyon is jó játék. Persze nem én voltam a legjobb. 😊)
Rincewind
Nyugi-dzseki, öcsém!!!
Nem rajtad vagy magamon röhögök, hanem, hogy létezik ilyen játék. Akkorát borultam rajta...
Zenés-táncos 😊=)
Esküszöm valahonnan szerzek egyet!
Rincewind
Egyébként nálam csak a picit gondolkodós (itt egyébként, ha figyeltél nem csak az iq-t említettem) játékok jönnek be. Egy nagyon egyszerû példa ennél egyszerûbb nincs:
FPS
Tudni kell, hogy én állandóan a neten, nyomulok, ha éppen nem, akkor lan partyn vagyok! Na szóval:
Én már rengeteg fps-t kipróbáltam multiba, de igazán csak egy fogott meg: a Counter Strike. Pontosan azért mert gondolkodni, taktikázni kell benne! Ha csak mész, mint a hülye, akkor halott vagy. Csapatban kell dolgozni és nagy szûkség van a taktikai érzékedre!
De felhozhattam volna Baldurs Gate-et is csak nem akartam, mert az rpg! Azt meg az egész világon csak 5-6 pc-s seggfej szereti! Bizony ez így van! A több milliós BG2 meg Diablo2 (persze ez nem rpg) eladás csak kacsa ne hidj neki.

Na, csá, megyek CS-ezni!

zenés-táncos >😉=) kihalok...
De elõtte inkább rá kéne jönni, hogy milyen szempontból irtam oda azt a típusu játékot és nem a saját félreértéseden derülni.
Örülök, hogy sikerült jó kedvre deríteni.
Látom nem érted, direkt odairtam, hogy csak példaként hozom fel és nem azért, hogy ez a game jobban fogy mint egy rpg stb. Mit nem lehet ezen érteni?? Abbol a szempontból viszont megállta a helyét, hogy ilyen játék nincs pc-re tehát arra sincsen minden.
Rincewind
Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
A konzolra lévõ kaland játékok azért néha igen is nehezek és sokat kell gondolkodni rajta. Annyira azért nem mint pl. BG2 (bár még nem játszottam vele igy nincs összehasonlítási alapom). De miért mindig az IQ dologgal jössz?? A pc-s játékok nagy része se olyan nagy IQ-t igényel. Te se csak olyan játékokkal játszol, ahol mindig csak gondolkodni kell. Én szeretek kikapcsolódni és belemerülni a játékba, de azt is értem, hogy ezenek a játékoknak ez adja meg az igazi izüket, a sok gondolkodás. Miért téged zavar, hogy nincsenek ilyen gamek, konzolra? Amugy melyik játékokra gondoltál?
Rincewind
Egyébként mennyire szerettem volna mindíg zenés táncos-games-el játszani, ohh Istenem!
Megáll az ész zenés-táncos gamez >8)=)

Kihalok a röhögéstõl...
Ez nagyon tetszik...
8)=)
Rincewind
Szerinted a zenés táncos gamezre >😉=) van akkora kereslet mint igényes rpg-re?????
De most komolyan!
PC-re miota van minden fajta játék? pl. van ilyen zenés táncos gamez?? nincs akkor eleve ugrott a minden. (ez most nem azt jelenti, hogy azok a legjobb gamek, bár lehet élvezni õket, csak példaként hoztam fel)
Mondjuk azért nem kéne összehasonlítani egy félig kész játékot (vagy még addig sincs kész) egy már kiadott játékkal. Szerinted az a játék már nem fog változni semmit??
Rincewind
Van RPG konzolra, csak az ilyen Zelda szintû marhaságok téged is meg engem is az õrületbe kergetnének 😊
Rincewind
Mondj nekem olyan játékot konzolra, amelyik úgy isten igazából próbára tette az IQ-dat vagy a taktikai problémamegoldó képességedet és nem valami agyament manga baromság volt!
Rincewind
Egyébként meg nem tudom mennyire teszi lehetõvé a konzolok software-e a neten való böngészgetést letöltést, stb, szóval a net teljes körû kihasználását. Szerintem ehhez kell legalább egy új gép, melynek a hardware-e pc-s alapú... Elvégre a net az pc-s találmány!
Rincewind
Az elsõ értelmes lépése a konzoliparnak!
Már, ha a hír nem kacsa.
De hát mindannyian ismerjük mi errõl a Nintendónak a véleménye...
konzolos:
Akkor csak sajnálni tudlak, ha ezeket a következtetéseket vontad le.

skorpio7:
Ez mind szép meg jó, csak a Sega egy olyan dologgal próbálkozik ami PC-ken már jó ideje virágzik. (Battlenet, Gamespy, MSN Gaming Zone, Heat Net stb.) Nehéz dolga lesz, ha ezen a piacon akar érvényesülni. Ráadásul a Sonynak is megvan a maga elképzelése.
Arról pedig, hogy mi lesz amikor konzolosok és PC-sek végre együtt játszhatnak már volt szó.

"Eleg nevetseges hogy meg akkor is a konzol mellett kardoskodtok, amikor egy azonos jatekbol bekerulnek konzolos es PC-s kepek is, es a vak is latja hogy mennyivel jobb a PC-s."
Ugye itt most a Quake3, meg UT-re gondolsz? Mert szerintem igen, de ezek a játékok csak 1 kategoriát képviselnek. Ez a 99% egy kicsit sok, maradjunk inkább max. 70%-ban vagy 60%-ban. Konzolra is van mindenféle játék, nem csak pár fajta. A szerepjáték azért nem mindenkinek jelenti "A" játékot, nem minden embernek jön be ez a fajta game.
skorpio7
1.Rész
Egy hálózaton a PS2, a Dreamcast és a PC tulajok

Renton, 2001-06-06

Mivel hamarosan mind a Sega, mind pedig a Sony konzolgépe képes lesz az internet elérésére -ezáltal online játékra is-, a különbözõ hardvert birtokló játékosok is megküzdhetnek majd egymással a hálón.

Természetesen ehhez megfelelõ szoftver kidolgozása kell, ami azonban úgy tûnik, nem marad el. A veszteséget termelõ (de online játékra is képes) Dreamcast konzol gyártását leállító, és a játékszoftverek piacára átnyargaló Sega ugyanis olyan megállapodást kötöt a Sony-val, melynek értelmében online játékait a Dreamcast mellett Playstation2-re és PC-re is elkészíti majd, ezáltal a játékosok megmérkõzhetnek egymással a világhálón függetlenül attól, hogy milyen gépet használnak.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
2.Rész

Az elsõ minden platformon azonos játék augusztus tájékán jelenik meg a Dreamcast-ra, amelyet a PS2 és a PC változat megjelenése követ. (Vajon fognak a fejlesztõk azzal manipulálni valamelyik gép népszerûsítése érdekében, hogy arra mindig hamarabb jelennek meg majd a játékok, vagy mindig közel egy idõben fognak azok megjelenni? Ez utóbbi eset sajnos nem túl valószínû.) Természetesen a Sega nem csak a Sony-val kíván megegyezni, hasonló megállapodásokat kíván kötni a Microsoft-tal és a Nintendóval is.

NO COMMENT .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

"Pont olyan vicc, mint hogy konzolon szebb a grafika, jobbak a jatekok."
Miért , konzolon nem lehetnek jobb, szebb játékok mint pc-n azonos kategoriájú játékok között?? Inkább az a vicc, hogy te ezt igy gondolod. Azért a pc nem minden játék kategoriában a legjobb, sõt..
Rincewind
Akkor te tényleg megérdemleg, hogy egyedül játszogass a konzolodon!
Egyébként senki nem volt nyugtalan...
Alien!
Hát ez ilyen hírtelen felindulásból történõ írás volt,mert rühellem az ilyen amatõr videókat,amiket olyan gyerekek csinálnak akiknek nincs humorérzékük,és az összes poénjuk full obszcén,alpári blõdség.Emlékszem amikor megmutatták jó pár évvel ezelõtt a Dallas videót,mindenkinek körülöttem bugyborékolt a takony az orrából úgy röhögött,én meg már akkor is fölidegesítettem magam.Erre most itt van ez.

Sorry,nem vagunk egyformák.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Ja,nem szokásom az anyázás,csak kezd elegem lenni az olyanokból,akik úgy fikáznak valamit,hogy azt még nem is látták,és még csak a közelébe sem kerültek.Márpedig itt a legtöbbje ilyen. Attól,hogy belinkelgetnek képeket, és megállapítják a GT3-ról,hogy 2d-sek a fák, szar a játék...Vicc!...Üljetek le nézzétek meg milyen élõben és utána mehet a szarozás....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
"1. verhanyo a nagymamad"

Nem is tudom,Kb huszonvalahány évvel ezelõtt voltak ilyen nagyon "komoly" vitapartnereim az ovodába,akiktõl ilyen válaszokat kaptam...
Tényleg jó lenne a korhatár a fórumra...

Humano:

"Ja a Stuntman-t elviselném pc-n is, mert elég eredeti ötletnek tartom, a megvalósítás is szépnek ígérkezik. Amúgy annyira azért nem szar a PS2, hogy ne jelenjenek meg rá jó játékok. Csak nagy része nem fedi az én igényeimet, de az autósak jöhetnének."

És a másik véglet a kultúrált vitázás...

konzolos:
Az, hogy Te nem ismersz magyar UT szervereket, nem jelent semmit. Nem zavar a tény, hogy a klánszerverek többsége nem nyilvános?
Gondlom soha nem játszottál még online, legalábbis a 200-as ping kifogásolása erre utal. Gondlom fogalmad sincs, hogy mi számít jónak vagy rossznak egy online játék esetében.

CSOCSO:
Megint okos vagy...
A válaszom ez:
2500-3000 szerver, 90%-ban nyílt, nem jelszavas szerver jó pinggel. Letöltésként max. a CSHP és esetenként valamelyik vote töltödik le (legrosszabb esetben 1-2 perc). És lehet, hogy bennem van a hiba, de szinte mindig olyan szerverekre kerülök ahhol mindenkinek viszonylag jó a pingje és kevés vagy nincs is lag. Tudod, nem a haver gépén indított listen szerveren kellene játszani!
Az útobbi idõben, ha a master server leküldte a címeket, 2-4 perc alatt simán találtam jól használható szervert, és pályát vagy skint sem kellett letöltögetnem.

Rincewind
😊=)
Rincewind
Autós játék...
Most essek hasra???
Alien!
A sok vérhányónak,aki fikázza a Ps2-t:

http://www.consoledomain.co.uk/playstation2/previews/Stuntman.html

Ha egy cég normálisan kódol...(Gratula Reflections!) Bár õk mindíg is jók voltak...

Rincewind
Egyébként ez igaz!
De szerintem ne menjünk bele ebbe a témába!!!
Rincewind
Na jó...
Nõttél!
😊)
Rincewind
Nem 😊)
CSOCSO
"Hat nekem hanynom kell a GB-tol. Annak idejen a Game Gear sokkal jobb volt, mint az a szar GB, "
Tényleg sose mondtad hogy szar!!!!
HEHEh na mindegy!
CSOCSO
Ember kimondta hogy ez nem igy van? én imádok onlina gamezni..fõleg a turokkal mert 400 as pingel is vigan elvagyunk a gamezban! de imádok online gamezni 10ször jobb mint a sima..mert az ai teljesen emberi!Az a coll amikor egymást protectelve mászkáltok én imádok igy mászkélni legyen az ut turok vagy Cs!én soha nem mondtam hogy az online szar!