A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
Ja te meg cserélgeted a minilemezeidet a Pecsába...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
"Majd kiderul, ha kijon az X-Box es a GC, hogy a PS2 mennyire szavatos 😊"
Sony el jött a te idõd! most te álsz át a gamezok fejlesztésére és fejleszted nekünk eme két csoda gépnek a gamezjaidat!
Alien!
Persze csak mondjuk az én szemszögembõl furcsa,valószínû a tavaly 200E ft-ért vett gépemen ha fut is majd sokkal gyatrábban teszi azt mint ami a képeken van,míg a Ps2-ömön valószínüleg tökéletes minõségben,gondmentesen megy az Mgs2 full akadás nélkül....Na én ebben látom a külömbséget....hogy hívják ezt? szavatosság?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
? na midnegy majd kiproszálom...
CSOCSO
mindegy szal megszereztem a sárkány fejû fegyvert majd eljutottam egy olyan helyre ahol van szellem és el kéne venni tõle a lila követ de nemtudom elvenni a követ tovbbmentem és az ajtó bezárodott visszamenni nenmtudok de elöttem meg egy üveg ajt van vagy mi amin nemtok átmenni szal hogyan tovább?
CSOCSO
fogalmam iósincs hova irtam😊
CSOCSO
ja és mi a háttértörténete a gameznak?
CSOCSO
Pyrex segits!!!! elakadtam az undyingben!!!
a tpociban leirtam hogy hol! keresd meg légyszi köszike!
Laalee
nem mert idaig ugy tartottam hogy a ps2 re ha mar jo jatekot nem legalabb szepet csinalnak de ez a grafika egy ps1 el meg erthetõ lenne.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Rincewind
8)=)
CSOCSO:
Az nem elég, hogy van, használni is kell!

CSOCSO
amug yvan olyan kis beszélõkém normális fejhallgató csak egy mikrofont lehet a szád elé hajtani kb 3 ezer forint..mindegy...
CSOCSO
"elneztem a nick et 😊 mar kezdtem csodalkozni hogy csocso ertelmeset irt ide... 😊 "

Rohadj meg😊))))
ja a telcsi is full ingyen van ( nekem)...amug yez a baj hogy közben meg szar a vonal..na mindegy...jah ez a táncos gamez meg hányadék...ehh...biztos japcsi picsán nyávognak közben😊))))
:]]]]]]]]
Laalee:
Tudom. De nem teljesen ugyan az a két dolog.
A Battlecom továbbra is szabadon hozzáférhetõ és letölthetõ, bár fejleszteni már nem fejlesztik. Van normális szerver is belõle. Viszonylag alacson a erõforrás igénye is. Ráadásul jó szolgáltatásai vannak. Bár most nézem, hogy az oldaluk már nem eléhetõ. Letölteni ennek ellenére le lehet más helyekrõl. (zdnet, download.com stb.)
A Game Voice pénzes proginak készült az MS hangfelismerõs játékvezérlõje mellé. A korlátozott verziója (shareware) szabadon használható. Ha jól tudom már van valami beta szerver is belõle. Csakhát MS cuccként zabálja az erõforrásokat és kompatibilitási problémák vannak vele. (Az már rendesen annak számít, ha egy Live!-ot nem ismer fel full-duplex kártyának...)
Összegzés:
Az MS megvette a BattleCom-ot. Ami jó volt benne azt elrontotta és most megpróbálja helyrehozni. Ugyan ezt csinálták az ngi.stats-al is. Ezért nem is használom már UT-ban sem. 😞

Rincewind
Nem mindegy mire van???
Az a lényeg, hogy ez egy ZENÉS-TÁNCOS gamez!!!!!!!!!!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 8)=)
Laalee
ez ugye nem ps2 mert akkor en is beallok a fujjozok közé 😊

Laalee
elneztem a nick et 😊 mar kezdtem csodalkozni hogy csocso ertelmeset irt ide... 😊

amugy a ms és a battlechat ugyan az mert a ms megvette a battlefield et.

Laalee
akor mutogassak olyan dolgon amire valo ne egy élõlényre... ez igy akarhogy is nevezzük benan nez ki.

UnDyinG:
Akkor passz...
Amennyire tudom az UT szervereken lehet korlátozni a letöltést valamilyen szinten, bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Lehet utána kellene néznem...?

Rincewind
Szerintem is csúnyák voltak a képek.
Rincewind
Jíhháááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Rincewind
8)=)
Rincewind
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!
zenés-táncos
zenés-táncos
zenés-táncos
zenés-táncos
zenés-táncos
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
CSOCSO:
"...közben telefonálunk..." 😊)))))
Na, ezen röhötem egy jót. Mond Ti tényleg ennyire hülyék vagytok?
PC-re létezik jónéhány megoldás a fenti problémára. Erre találták ki a voice chat/voice over net programokat. Ha van egy normális full duplex hangkártyád és egy normális mikrofonnal rendelkezõ headset-ed, akkor semmi akadálya annak, hogy ezeket a progikat használd.
Ilyen program a Roger Wilco, a BattleCom, A TeamSound, A First Conntact, vagy az MS elcseszett vacka a Game Voice. Mindegyik vagy ingyenese, vagy szabadon használható regisztráció köteles, esetleg "kicsit" korlátozott shareware.
Mindegyik úgy lett kialakítva, hogy JÁTÉK alatt lehesen használni õket, akár sima MODEMES kapcsolat esetén is. Van szerver verzió is némelyikükbõl.
A RW-t sima modemes kapcsolat mellett, UT alatt rendszeresen használjuk. Úgy is, hogy hozzám mint RW szerverhez 3 kliens kapcsolodott sem lehetett komolyabb lagot tapasztalni játék közben.
Ha még jól emlékszem ezeknél a progiknál a max kliensek száma olyan 32-64 körül mozog...
"Baromi szar" dolog, hogy a klán UT szervere mellett az RW szerverünk is simán elmegy három beállított csatival (Közös, Kék, Vörös)!
A másik topicon már kifejtettem mit kellene csinálnod ahhoz, hogy az UT-d/géped rendesen viselkedjen. Röviden: RTFM!!!

UnDyinG:
UT-s kérdéseiddel nézz be az UT topicra! Esetleg valamivel hamarabb kapsz választ. 😊
A játék közbeni töltögetés azért lassú, mert a szervernek a hozzád való letöltésen kívül a játékban lévõ többi klienst is ki kell szolgálnia. Értelem szerûen a játékban már résztvevõk elõnyt élveznek. A sávszélesség osztódik és a maradék jut neked.
Ezt elkerülendõ nézz körül az UT-s oldalakon és a kérdéses pályákat (egybeket) próbáld meg onnan leszedni, a "hasznos" játékidõn kívül!

Laalee
ma nemazert de ez rohadt gusztustalan...

a dinoszauruszok meg iszonyu benak... miert csillognak? mûanyagbol vannak?? szar az is.

Na neee 😞 , akkor tök felesleges leszednem?? Akkor legalább rakj be egy-két képet, hagy lássam.
Akkor megnézem én is hátha az én TNT-en jobban hasít és akkor legalább megláthatom mit hoznak nekem a jövõ pc-s játékai. 😊))))) Mit saccolsz mennyivel fog menni?
Ha te azt tudnád....... :]
A lényeg a lényeg, ilyen game akkor sincs PC-re. 😊)))
Alien!
honnan töltöd?

Alien!
Slide-show rulez!!!

csak vicc volt...

Alien!
Ne hagyd magad....váltsunk témát,mert kezdünk off-topicok lenni....

Alien!
Csak a saját gépembõl indulok ki..Zavar a hangja. De ám legyen neked igazad,amit általában mindenhol olvasok,mindenhol beszélik,azt félreteszem és igazat adok neked...

Alien!
Sorry,hogy nem látogatom le a Budapesten fellelhetõ 360(+) számtech boltot...nézd ezt el nekem...

Alien!
Tudod mit...Nem is baj..

Rincewind
<😊=)
Rincewind
1.0.0.1 verziószámút!
Megtalálod a www.counter-strike.hu oldalon.
Figyelj arra, hogy a dobozos változat patch-ét szedd le, ne a mod-ét!!!
Szintén ugyanitt találsz szerverlistát, de ezzel ne fáradj, ugyanis a szerverek oldalon megtalálsz egy letölthetõ file-t, amit ha felraksz akkor csak magyar szervereket fog neked kipakolni! A szerverekhez a kód egységesen cshu !
Én ma sajnos nem leszek fent, mert megyek iini, de holnap valószínûleg igen!

Ja és még valami. Az elején sajnos itt is tölteni fogja a pályákat 😞(
8464-es üzenet jusson eszedbe. :]]]]]]]]]]
Rincewind
Nem hiszem, hogy bármi rálátásod lenne az én rálátásomra!!!
Alien!
"A pc Cooler-eknek nincvs ám repülõgép hangja, csak hát nem kell megvenni minden japán 😊=) vacakot!!! Lehet ám jó minõségû nyugati cuccot is vásárolni."

Pont multkor röhögtem magam halálra a Mistralos fiukkal a boltban,hogy ezek a ventilátorok milyen hangosak,és egyre nagyobbak.Ellõvettek egyet,ami majdnem akkora volt mint egy félbetört tégla...

Azért úgyhiszem NEKIK egy kicsit nagyobb a rálátásuk mint NEKED. Errõl ennyit.

CSOCSO
CS:
nekem olyan verzióm van amihez nem kell a half life..és vagy 7 mod alabol benne van milyen patchet szedjek le merthogy van vagy 3 fajta ha nem több....
ma elégé elegem van az ut bõl....mira találok egy szervert ami jo addig kijátszom magam single playerban....
Rincewind
CSOCSO
Ugy tûnik, de nem akarlak rábeszélni a CS-re, nyugi! Csak mondom, miben más mint az UT, ennyi.
Rincewind
>>>CSOCSO
Mielõtt szétvernéd a gépet, nyugi! Öregapám is megmondta, hogy többet ésszel, mint erõvel! Szóval szedd le az UT-t! Most installáld fel megint. Jó! És most csak a legszûkségesebbeket rakd fel a többit ne!!! Így nem lesz teleszemetelve minden szarral a játék! De persze ez minden játéknál így van! Ugyanis ezek többnyire házilag készített modok és nem mindenki profi. De ezen a platformon legalább lehet próbálkozni és ez nem kis erény! És a nagy N64-ed is szarrá fagyna és rendetlenkedne, ha lehetne hozzá lezsedni cuccokat a netrõl!!! De, hát nem lehet...

A CS csak 150 mega. És mivel ez alapból egy mod (tökéletesre megírva) így itt kissebb bugokon kívül nincs semmi hiba! Szóval ez nem lép ki, ha felraksz egy új pályát.

>>>Többiek

Nekem a haverom már fél éve nem kapcsolta ki a gépét (szerverként üzemelteti) és semmi baja!!! Persze tudom, biztos csak szerencséje van...

A pc Cooler-eknek nincvs ám repülõgép hangja, csak hát nem kell megvenni minden japán 😊=) vacakot!!! Lehet ám jó minõségû nyugati cuccot is vásárolni.

Gõzöm nincs miért tölt olyan lassan. Nekem is kábelmodemem van és nekem is 2-3kb/s-el töltötte anno a CS pályákat! Talán mert a szerverek folyamatosan dolgoznak...

Mi bajod a B&W-vel?????
Egy gyengébb konfigon is símán fut. Le kell kicsit butítani, de még így is szép.

zenés-táncos 8)=)
Hali! Pliz válaszolj az e-mail-jeimre!!!!
Alien!
Hát mondjuk nem hátrány,hogy ha bekapcsolod a gépet nincs helikopterhangja...Ezeknél az egyre csöppnyibb ventillátoroknál ez gyakran elõfordul...

Alien!
Láttam a demó cd-t,semmi baja. De még mindíg szimpatikusabb mint a szuperkonfigodon nemmüködõ B&W...Épp nézem ezt a világméretû néphülyítést a patch-el kapcsolatban....

CSOCSO
Hm a gépmost kellõen felidegesített megint csak uyg kiléeptt a játékbol ugyhogy elegendõ idegbajjal belebasztam amonitorba ami majdnem leborult ( visszapattant a faltól!!)
és most az öklöm vérzik..a monitor szerencsére nem ment tönkre de ha tönkre ment volna kibasztam volna az ablakon és eladtam volna a gépet és vettem volna egy ps2-t!!!
mert azzal semmi baj nincsen!!!!
az hogy mindek milyen hütése van a nintendo 64 em egy hétig volt bekapcsolva és minden nap játszotam vele4 és simán birta4 1 hét után végigvittem a gamezt!
Csá bazeg!
Alien!
Egyébként mondjuk úgy,hogy Pc-n hiányoznak az olyan arcade játékok,amik kellõ idõ hiányában is nagyon szórakoztatóak tud lenni.

CSOCSO
pont elegem van a töltögetéésbõl az ut 2 giga! kb ugyanyug 1 gigát kéne letölteni a cs hez és kuvára nincsen kedvem! amugy fenn van a counter strike-...na mindegy