A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbáld meg otthon filctollal papiron, hátha sikerül...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Persze,csak ha valami beivódott a köztudatba,azt nehéz kiírtani..Mondjuk nem láttam új konfigot alapból Linux-szal.
Egyébként ez ugyanolyan,mint az,hogy mindenki most is a kockás taxit kergeti,hogy az a legolcsóbb,pedig már régen nem...ezt használják ki...
Egyébként ez ugyanolyan,mint az,hogy mindenki most is a kockás taxit kergeti,hogy az a legolcsóbb,pedig már régen nem...ezt használják ki...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nem árulok el nagy titkot,de a görbeség valószínû a formatervezésbõl adódott...😊Bár szerintem Tv-ben nagyon ott van(föleg a Vega)...
Na azért ne szaladjon el veled a ló!
A linuxnak minden lehetõsége megvan, hogy elterjedjen!!! Gondolj bele: minden irodai és munka alkalmazás megvan rá, ami windows-ra! Ergo, semmi akadálya, hogy áttérjenek az irodák a linuxra! Mégsem teszik. Miért? Egyedül játék nincs annyi, de ez most nem ide tartozik! Szóval minden hibálya ellenére lehet, hogy nem is olyan rossz az a windows, nem?
A linuxnak minden lehetõsége megvan, hogy elterjedjen!!! Gondolj bele: minden irodai és munka alkalmazás megvan rá, ami windows-ra! Ergo, semmi akadálya, hogy áttérjenek az irodák a linuxra! Mégsem teszik. Miért? Egyedül játék nincs annyi, de ez most nem ide tartozik! Szóval minden hibálya ellenére lehet, hogy nem is olyan rossz az a windows, nem?
A sony ma már nem ugyanazt jelenti, mint 10 éve. Ma már inkább a középosztályba tartozik!
De szerintem ne mennyünk bele ebbe. Én csak megemlítettem.
De szerintem ne mennyünk bele ebbe. Én csak megemlítettem.
"Lehet de nem igazan irnak ala semmit"
Ördögi kör.Elõször rákényszerítesz mindenkit,hogy a te oprendszeredet használja,aztán a cégek arra fejlesztenek ahol a legnagyobb a vásárlóerõ.
Amíg a Linuxnak nincs programválasztéka,nem lesz felhasználója,amíg nincs felhasználója nem lesznek rá programok...Pedig jóval megbízhatóbb mint a windows...
Ördögi kör.Elõször rákényszerítesz mindenkit,hogy a te oprendszeredet használja,aztán a cégek arra fejlesztenek ahol a legnagyobb a vásárlóerõ.
Amíg a Linuxnak nincs programválasztéka,nem lesz felhasználója,amíg nincs felhasználója nem lesznek rá programok...Pedig jóval megbízhatóbb mint a windows...
Viszont megfizethetõ ami nem hátrány...Nekem például Sony-ból van az autóhifim,és semmi baja...Bár tudom,hogy vannak jobb márkák...
Mondjuk akkora nyomás alatt volt a Sony a Ps2 megjelenésénél,hogy ezért nem tudok rájuk rossz szemmel nézni...Lehetetlen volt kielégíteni a keresletet minõségileg...
Mondjuk akkora nyomás alatt volt a Sony a Ps2 megjelenésénél,hogy ezért nem tudok rájuk rossz szemmel nézni...Lehetetlen volt kielégíteni a keresletet minõségileg...
Hát,jók az eredményeid....A haverom 1 hónapja vette a gépét,és pont tegnap mondta,hogy már túl van egy formázáson,és még most sem tudja mér fagy a gépe...
Egyébként nem tudom, hogy mennyire vagy járatos a híradástechnikában, de a sony, mint márka nem a legjobb! Ezt nagyon komolyan és minden kötöszködést mellõzve mondom! Ha beszélsz valaki hozzáértõvel, aki nem eladó és nincs érdeke abból, hogy rábeszéljen, akkor 80%, hogy lebeszél a sonyról. Nem egy megbízható márka. De, ha esetleg nem hiszed, akkor szedd szét a PS2-det vagy olvasd el a gamekapocson a PS2-rõl szóló cikket! Vagy esetleg vegyél egy hifi magazint! Nem azt mondom, hogy a Sony szar csak hát van nála jobb nem is kevés. Szóval nem egy olyan nagy márka csak mindenben benne van a keze. Szerintem még vibrátort is gyárt...
Ez így van!
De nekem például semmi bajom a vindózzal 😊
1 éve nem installáltam újra és tökin fut!
De nekem például semmi bajom a vindózzal 😊
1 éve nem installáltam újra és tökin fut!
Elolvastam a Dreampage-es cikket.Nem is csodálkozom,hogy ez az ember ki van akadva...Tény és való,hogy a Sony ill. a köv generáció konzolok döntötték le a Segát,éspedig azért mert az emberek többségében benne van a "márkahûség".Már ha csak az öltözködést veszem...Ha az ember kap egy dolgot ami jól mûködik és szereti,akkor meg is várja a folytatását.Abba bukott bele a Sega,hogy a piac nagy része Sony hívõ lett,és megvárta a következõ gépet...
És itt mindenki sikongathat,hogy a minõséget már rég nem képviseli semmi...Az általatok imádott(kényszerbõl elfogadott) Windows pont nem képviseli az igazi minõséget.És nem hiába utálja a világ 3/4-e Bill Gates-t,mocskos eszközökkel hozta magát és a cégét monopolhelyzetbe(eltiporva mindenkit),és belekényszerítette az egész világot abba,hogy az õ oprendszerét használja...
Na ennyit a nem fer dolgokról...
És itt mindenki sikongathat,hogy a minõséget már rég nem képviseli semmi...Az általatok imádott(kényszerbõl elfogadott) Windows pont nem képviseli az igazi minõséget.És nem hiába utálja a világ 3/4-e Bill Gates-t,mocskos eszközökkel hozta magát és a cégét monopolhelyzetbe(eltiporva mindenkit),és belekényszerítette az egész világot abba,hogy az õ oprendszerét használja...
Na ennyit a nem fer dolgokról...
😊))))))9de mi pc-sek milyen jol elvagyunk itten😊 a hülye evil meg a proféta azonnal irná pirossal hogy buzi konzolosok😊
CSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSO
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Jejejejejejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
8)=)
Jejejejejejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
8)=)
kinek van valami html szerkesztõje? ott jelölje ki a szöveget majd csinálja pirossá majd nézze meg a forrását! és másolja be ide elvileg müxeni fog megtenném de nincs html készitõm...
de akor sem igy né ki!az meg tökmindegy hogy honnan de ez ugy néz ki mintha lángolna a pisztoly..
Van egy olyan forum, hogy html gyakorlás vagy valami ilyesni! Az utolsó pár üzenetbe van egy link egy freeforumos oldalra! Oda.