A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
próbáld meg otthon filctollal papiron, hátha sikerül...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
ez nem sikerült..na midnegy
CSOCSO
CSOCSO
Alien!
Persze,csak ha valami beivódott a köztudatba,azt nehéz kiírtani..Mondjuk nem láttam új konfigot alapból Linux-szal.

Egyébként ez ugyanolyan,mint az,hogy mindenki most is a kockás taxit kergeti,hogy az a legolcsóbb,pedig már régen nem...ezt használják ki...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Nem árulok el nagy titkot,de a görbeség valószínû a formatervezésbõl adódott...😊Bár szerintem Tv-ben nagyon ott van(föleg a Vega)...

Rincewind
Na azért ne szaladjon el veled a ló!
A linuxnak minden lehetõsége megvan, hogy elterjedjen!!! Gondolj bele: minden irodai és munka alkalmazás megvan rá, ami windows-ra! Ergo, semmi akadálya, hogy áttérjenek az irodák a linuxra! Mégsem teszik. Miért? Egyedül játék nincs annyi, de ez most nem ide tartozik! Szóval minden hibálya ellenére lehet, hogy nem is olyan rossz az a windows, nem?
Rincewind
A sony ma már nem ugyanazt jelenti, mint 10 éve. Ma már inkább a középosztályba tartozik!
De szerintem ne mennyünk bele ebbe. Én csak megemlítettem.
Alien!
"Lehet de nem igazan irnak ala semmit"

Ördögi kör.Elõször rákényszerítesz mindenkit,hogy a te oprendszeredet használja,aztán a cégek arra fejlesztenek ahol a legnagyobb a vásárlóerõ.

Amíg a Linuxnak nincs programválasztéka,nem lesz felhasználója,amíg nincs felhasználója nem lesznek rá programok...Pedig jóval megbízhatóbb mint a windows...

Alien!
Viszont megfizethetõ ami nem hátrány...Nekem például Sony-ból van az autóhifim,és semmi baja...Bár tudom,hogy vannak jobb márkák...

Mondjuk akkora nyomás alatt volt a Sony a Ps2 megjelenésénél,hogy ezért nem tudok rájuk rossz szemmel nézni...Lehetetlen volt kielégíteni a keresletet minõségileg...

Alien!
Hát,jók az eredményeid....A haverom 1 hónapja vette a gépét,és pont tegnap mondta,hogy már túl van egy formázáson,és még most sem tudja mér fagy a gépe...

Rincewind
Egyébként nem tudom, hogy mennyire vagy járatos a híradástechnikában, de a sony, mint márka nem a legjobb! Ezt nagyon komolyan és minden kötöszködést mellõzve mondom! Ha beszélsz valaki hozzáértõvel, aki nem eladó és nincs érdeke abból, hogy rábeszéljen, akkor 80%, hogy lebeszél a sonyról. Nem egy megbízható márka. De, ha esetleg nem hiszed, akkor szedd szét a PS2-det vagy olvasd el a gamekapocson a PS2-rõl szóló cikket! Vagy esetleg vegyél egy hifi magazint! Nem azt mondom, hogy a Sony szar csak hát van nála jobb nem is kevés. Szóval nem egy olyan nagy márka csak mindenben benne van a keze. Szerintem még vibrátort is gyárt...
Rincewind
Ez így van!
De nekem például semmi bajom a vindózzal 😊
1 éve nem installáltam újra és tökin fut!
Alien!
Elolvastam a Dreampage-es cikket.Nem is csodálkozom,hogy ez az ember ki van akadva...Tény és való,hogy a Sony ill. a köv generáció konzolok döntötték le a Segát,éspedig azért mert az emberek többségében benne van a "márkahûség".Már ha csak az öltözködést veszem...Ha az ember kap egy dolgot ami jól mûködik és szereti,akkor meg is várja a folytatását.Abba bukott bele a Sega,hogy a piac nagy része Sony hívõ lett,és megvárta a következõ gépet...

És itt mindenki sikongathat,hogy a minõséget már rég nem képviseli semmi...Az általatok imádott(kényszerbõl elfogadott) Windows pont nem képviseli az igazi minõséget.És nem hiába utálja a világ 3/4-e Bill Gates-t,mocskos eszközökkel hozta magát és a cégét monopolhelyzetbe(eltiporva mindenkit),és belekényszerítette az egész világot abba,hogy az õ oprendszerét használja...

Na ennyit a nem fer dolgokról...

CSOCSO
😊))))))9de mi pc-sek milyen jol elvagyunk itten😊 a hülye evil meg a proféta azonnal irná pirossal hogy buzi konzolosok😊
Rincewind
Most lett csak értelme a fennállása óta elõször 8)
CSOCSO
HEHEHEH
CSOCSO
CSOCSO
CSOCSO
NEMBAJ
CSOCSO
CSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSOCSO
CSOCSO
😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
CSOCSO
CSOCSO
CSOCSO
CSOCSO
CSOCSO
heheheh na ilyet csinálj!!!!!!!!!!!
ilyet senki nem tud! nézzétek csak nincsen szöveg!
CSOCSO
CSOCSO
😊))))))))))99 köszönd meg nékem szépen!
CSOCSO
hehehe
Rincewind
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Jejejejejejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
8)=)
Rincewind
Piros?
Rincewind
ok!
Pillanat!
Jó ötlet!
CSOCSO
kinek van valami html szerkesztõje? ott jelölje ki a szöveget majd csinálja pirossá majd nézze meg a forrását! és másolja be ide elvileg müxeni fog megtenném de nincs html készitõm...
Rincewind
Na jó, ok!
De nekem tetszik és kész 8)
CSOCSO
de akor sem igy né ki!az meg tökmindegy hogy honnan de ez ugy néz ki mintha lángolna a pisztoly..
Rincewind
Te láttál már torkolattüzet szembõl??? Szerintem nem, különben most nem lennél itt 😊)
CSOCSO
szerintem hülyén néz ki.....és az a láng mi ?? torkolattûz?mert az nemigazánigy néz ki!
Rincewind
Tök állatúl néz ki, nem?
Rincewind
Max Payne PC
Rincewind
Na akkor lássuk:
Rincewind
Van egy olyan forum, hogy html gyakorlás vagy valami ilyesni! Az utolsó pár üzenetbe van egy link egy freeforumos oldalra! Oda.
Rincewind
Most be fogok szúrni ide egy nagyon "kicsi" képet 8)=)
CSOCSO
melyikbe?😊
Rincewind
Ok!
De megyek más fórumra próbálkozni.
Rincewind
<#RED>Azt akarom, hogy legyél piros, de rögtön!
Rincewind
Azt akarom, hogy legyél piros!
Rincewind
<#E0E0E0>Na?
CSOCSO
wow ez nem jött be😊
CSOCSO
???
Rincewind
még egy próba
Rincewind
Jól átalakult a fórum hehehe