A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Azt írja ki, hogy a szöveg tiltott html kódot tartalmaz.
Rincewind
Nem akarja a jót 8(
CSOCSO
bazzeg
szal:
< strong > szöveg és < strong >
de sehol nem kell spacet nyomni!
Rincewind
Azt akarom, hogy legyél piros bazdmeg!!! Csiribú-csiribá.
CSOCSO
szöveg
a "/+ jelek nem kellenek!!!
Rincewind
Piros
CSOCSO
piros
Rincewind
Kössz 8)=)
Most már megvan a lelki békém, huhh.
Rincewind
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Írd már le...
Rincewind
Zöld
Rincewind
próba
Rincewind
Zöld
Rincewind
Zöld
Rincewind
Bazd meg...
Rincewind
Nem igazán (nem védeni akarom õket), mert míg a sony nyilvánosan anyázott, mert van félnivalója rendesen, addig az nvidia nem is anyázott, csak hát nyilvánosságra került, meg ráadásul nincs félnivalója a KyroII-tõl!
Rincewind
Damn, grrrrrrrrrrrr 8((
Hogy csináltad a vastagot???
Rincewind
Én is!!!
Bár ez nálam az online miatt kizárólag pc-re korlátozódik, de én ezt valahogy nem bánom...
CSOCSO
KI mondta hogy szar gamezokkal nyomulok?? bár az asztalon nincs minden de a fontosabbak ottan vannak!
én imádok játszani legyen az pc vagy konzol!!!!!!!
Alien!
Nekem kettõ.A pc-met arra használom(több kevesebb sikerrel,Thanx Gates)amire tervezték....Tehát nem játszok vele...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
neki ps2 je és pc je...nekem n64 em és pcm..lesz gc...az n64 megy az öcsémnek akinek most snes-e és gb pocket-ja van amikkel egyáltalán nem játsziknéha leül a gépéhez játszani ilyen hülye számolos meg fejtrörõs gamezhoz..
Rincewind
Nem is játszol te rossz játékokkal.
Alien!
meggyõztél.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Rincewind
Ja igen.
Én sem költök többet mint te, sõt...
Gondolj bele, nekem egy platformom van. És neked???
Rincewind
Rosszul látod!
CSOCSO
😊))99 nah mármint a kojimáék csinálták az mgs-t ami 120% ig hazsnálja ki a psx et és a psx bele sem fárad!
CSOCSO
Hideo kojima tényleg a legjobb olyat mûvelt a psx el ami amugy lehetetlen!! kb 120% ig használja ki a psx et és az bele sem fárad!!!!!
kojima tényleg tud!
CSOCSO
a sony soha ne ukjon meg hanem inkább a ps bukjon meg!
Jut eszembe ma az infiltration kiadott egy szép kis hibaüzenetet nekem 😊))))
ez egy UT mod:
szal a kép😊)
Alien!
Én meg azt látom,hogy a Pc-s játékpiac meg nem a te szórakoztatásodra törekszik,hanem a hardverpiacot tartja életben....Mert bírka módra vásárolsz,cserélgetsz,anyázol,költesz 3 év alatt több 100e forintokat(aminek utána se számolsz,inkább hátatfordítasz neki)....

Mondjuk John Carmack-nál én nagyobbra tartok egy Hideo Kojimát aki fix hardverekbe programoz bele lehetetlen,mint Carmackot, aki(bár tényleg kurva jó dolgokat mûvel)alá, alá van tolva mindíg a legerõsebb hardver,így te igazítod hozzá a gépedet.

Rincewind
Nekem nincs semmi bajom a sony-val...
Õ adja a szervereket az Everquest-hez meg a StarWars galaxies-hez, ettõl pedig nekem eléggé szimpi 😊
Rincewind
Egyébként isten mentsen attól, hogy a Sony megbukjon! Ugyanis 2002-ben õ fogja üzemeltetni a StarWars Galaxies server-eit!
Rincewind
"Nem akarom a Sony-t beállítani az "ellenség" szerepébe. Mert ne higgyük hogy a Microsoft, élén Bill bácsival, különb lesz. Egyik kutya, másik eb. De ez csak az érem egyik oldala, a másik a média, az eladók, vagyis az illetékesek hozzáállása, akik nagyban hozzájárultak a Dreamcast eltûnéséhez, és ahhoz, hogy nevetségessé váljon a minõség fogalma. Mint azt már egy korábbi cikkben idéztem: ha a minõség lenne a döntõ, akkor a Sega magasan piacvezetõ lenne. Nem. Ez az egész színjáték, amit konzolvilágnak hívnak, már nem az a tiszta játszma, aminek az 1990-es évek elején láttuk. Annak már vége. Itt már a pénz, és valamiféle félelmetes meggyõzõdés az uralkodó. Azért mondom hogy félelmetes, mert annak idején egy német szobafestõ is azzal jutott hatalomra, hogy emberek tízmillióit gyõzte meg a hazugságaival..."

Muszály volt idéznem belõle, hátha valaki figyelmét elkerülte. Na ennél jobban én sem tudtam volna megfogalmazni a konzolos világszemléletet!
Rincewind
Huhh
Rég olvastam ennyire a valóságot tükrözõ cikket!
Gratula, hogy ezt megtaláltad!
CSOCSO
okay megértettem!!!!!!!! a 66 millio 50 pixeles sokkal szebb mint a 125 1-2 pixel! bocs a félreértésért
CSOCSO
Nem azért de én ugy tudom hogy a ps2 poligonilag eszméletlen jo..hm ehhez képest a gc nél és az xboxnál is joval gyengébb lesz...de a ps2 texturázásilag nem olyan jo mint az xbox meg a gc..tehát a ps2 szinte a leggyengébbb lesz...magyarul amost müködõ uj generácios konzolok közül lesz a leggyengébb ( a DC -re már mondhatjuk hogy már nem létezik)

jah erre pedig:

"Na figyelj ide!
Kurvára nem érdekel pár idióta állat, aki csak konzolra fejleszt. Eddig is jól megvoltam nélkülük, ezután is megleszek valahogy! Elég, ha a jövõbe tekintek és látom a kijövõ pc-s játékok tömegeit. Nekem annyi elég. És az, hogy van pár olyan cég, aki elhagyja a pc-t és a nagyobb nyereség miatt inkább konzolra fejleszt engem nem tud érdekelni. Mondhatnám úgy is: SZAROK RÁ!!!!! Fejlesszenek konzolra! Engem teljesen hidegen hagy..."
Igen erre egy konzolos is irhatná:
Én is le fogom szarni mikor a legtöbb fejlesztõ átjön konzolra mert nagyobb pénz van belõle!!!!
én nem örülnék mert sok gamez jobb a pc-n....de örlnék ha még több gamez lenne konzolra!

"az nvidia uj proceszora az xbox-ban 125 millio poligont rak ki, amelyek 1-2 pixel nagysaguak

a ps2 66 millio poligont rak ki, amik kb 50 pixel nagysaguak"
Szerintem ez az jelenti hogy kibaszott nagy pixelek lesznek a ps2 ben és abbol is kevés!!!!ha jobban elolvasnád értenéd!!!!!!
mindegy remélem jol értem de ha nem bocs!
Rincewind
És amíg olyanok vannak a Pc-s piacon, mint a Blizzard vagy a Id software, addig engem az ilyen MARHÁK teljesen hidegen hagynak a szaros kis semmi cégükkel! Ha a PC olyan veszteséges lenne, akkor senki nem fejlesztene rá! Mégis egyre többen csinálják...
Erre mit mondasz okoska? Könnyû másoktól idézgetni, de belegondolni már nehéz, mi? És olvastam az E3 ilyen témályú tanulmányát és ott igencsak az volt, hogy egyre több a pc-s és a játékeladások is megugrottak 30%-al a tavalyi évhez képest! Konzolos több van, de nem hiszem, hogy bárki is sírna a lenti cég miatt! Úgyhogy tõlem idézgethetsz...
Rincewind
Na figyelj ide!
Kurvára nem érdekel pár idióta állat, aki csak konzolra fejleszt. Eddig is jól megvoltam nélkülük, ezután is megleszek valahogy! Elég, ha a jövõbe tekintek és látom a kijövõ pc-s játékok tömegeit. Nekem annyi elég. És az, hogy van pár olyan cég, aki elhagyja a pc-t és a nagyobb nyereség miatt inkább konzolra fejleszt engem nem tud érdekelni. Mondhatnám úgy is: SZAROK RÁ!!!!! Fejlesszenek konzolra! Engem teljesen hidegen hagy...
Alien!
Inkább úgy mondanám,hogy egyre több...Persze egy szakembernek, aki lát a piacon ne adjunk a véleményére...

Rincewind
Még szerencse, hogy csak kevés ilyen marha van!
Alien!
Ami a te szemedben jövõ az nem biztos,hogy máséban is az:

"Igen, csak a Microsoft új konzoljára, az X-boxra fejlesztjük a The Unholy-t,"
– újságolta Ken Deel az OtherWorlds InterActive egyik alapítója.
"Egyenlõre ez a tervünk, és bár talán késõbb mégis megcsináljuk a PC-s verziót,
erre a jelen pillanatban nincs sok esély" folytatta.
"A PC-s piac a mi meglátásunk szerint instabil, mivel a technológiai fejlõdés gyorsabb
mint a vásárlók számítógépfejlesztõ képessége, emiatt pedig nem rendelkeznek a legújabb
fejlesztések, és játékélmény által megkövetelt hardverekkel.
Az X-boxra sokkal szabadabban tudunk kiváló minõségû játékokat fejleszteni ahelyett,
hogy meg kellene várnunk amíg a világon az átlagos számítógép színvonala eléri azt a szintet,
amin mi már most tudnánk dolgozni. A múltban azért hanyagoltuk a konzolokat,
mert minõségileg nem értek fel a PC-kkel."

Õ lehet,hogy jobban látja a jövõt....

Alien!
"PC-n a 150 esik vissza 80-90-re"

Milyen szimpi....Mindez 2 másodperc alatt...egy nem olcsó konfigon... úgygondolom egy hirtelen framerate csökkenés ilyen nagy számoknál is zavaró...Inkább a stabil hatvan....

Rincewind
Nem adtak hozzá gyári kézikönyvet?
CSOCSO
értem de közel nincs akora lassulás mint egy pc gamezban!!nem azért da a nintendo 64 emnél kb 2 játékkal találkoztam ami egy kissé belassult!!!
CSOCSO
😊))))))))))))))))))))))))
I.C.ram
ha mar a latvanynal tartunk most vettem egy:

ASUS AGP-V7700
GeForce 2 GTS 64MB DDR Deluxe-ot es kaptam hozza egy 3d szemuveget de nem tudom valamiert hasznalni! 😞 ha valaki tud segiteni feltetlenul szoljon vagy irjon az e-mail cimemre
CSOCSO
mindegy nincs a képem az oldalamon de mindegy nem teszem fel 90 fps volt emberek nélkül!...
CSOCSO
hát ez a baj bazzeg!!FPS!!!
kurva szép 150 fps😊 de nem mozogsz nincs senki a képernyõn és nem lödöznek ha futkosol lövöldötök kb 2-3 an rajtad kivül kb azonnal 80 ra esik vissza az a 160!!!!
nálam kb ilyenkor -50-60 ra esik vissza!
nálam ez ilyen kerestem egy kicsit világosabb helyet hogy ne olyan legyen mint a tiedé a fél kép sötét..
A ps2 verzio Q3 stabil 60 fps megy, nagyon ritkán esik ez alá. Annyi is elég.
CSOCSO
persze ne ugy képzeld el hogy 20 al rohangál állandoan hanem éha amikor kiérek egy nagy helyre vagy be egy nagy szobába ahol bvagy 10 en vanal lövöldöznek..de inkább akor amikor még nem kezdõdik el a gamez és fel " repülök" a házak feé..ez igaz ezek csak inf pályák...na mindegy
csocso, akkor a gépedben (vagy még inkább benned) van a hiba...
CSOCSO
nekem leesik!!!!!!!!