A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex: Ezt a cuccost (fps, stb) melyik parancsal lehet kiiratni?

PyRex
Ha lejjebb veszem a felbontast, akkor 50-150fps megy (800x600), ha meg lejjebb (640x480) akkor 100-200fps...... Kurvara szaggat......

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Na ok, szoval itt hazudoztok, hogy GHz-es procikon, meg GF2 ultra-n mediumban szaggat aMax Payne? Akkor ti valami iszonyu lamer bena nepseg lehettek, az en configom: KT7A + 933MHz TB + 256MB RAM + GF2 GTS (tehat NEM ultra!!!), nos ezen 1024x768x32bitben allatmod jatszhato, ugy, hogy a Detail Textures-t kiveve MINDEN HIGH-on van, ime a screenshotok:

Meg harc kozben ill. nagyobb terepeken is kb. 40fps, AKKOR HOL SZAGGAT EZ BAZMEG????????????

Nem kene hazudozni...

PyRex

Kossz, nem akarok hanyni, inkabb nem nezek PS2-ot...

Alien!
Na végre...Szeretem az ilyen vitapartnereket...Látom kifogytál....

Viking:

Jók a linkjeid,de mondjuk felfoghatnád(amire szerintem nem leszel képes),hogy a Ps2-es játékok élõben az igaziak,mondjuk szaladj el a Westend-be és nézd meg a demózgató Ps2-t....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Egy granat is megteszi szerintem... 😊))

Ennek egyszeru oka van... Nezd meg a Rallys jatekod kepeinek nagysagat... Mert ugye:
Kis kep:

Nagy kep:

Magyarul a Rallys lehet hihetetlen ronda, a kepek nagysagatol ezt nem lehet latni...

_RudY_
"Ja, amugy bizonyos nem hivatalos informaciok szerint a GT3-at nem sokara PC-n is elvezhetjuk majd..."
Szinte biztos, de a Sony-nak muszáj volt olyan szerzõdést kötnie (ami persze qrva sokba került), amely biztosítja az only psx2 megjelenést x ideig :|

Alien!
Ja,te meg a társaságod(a számítógép) vagy esetleg a chat-es haverjaid....Van egy haverom 1 hónapja vett egy gépet(cerka 733 gf2 mx,128Mb),és már upgradel(alaplap,proci,vidkártya csere),és közben a Halflife-al jáccik....Hát hülyének néztem õt is,de ha költeni akar,költsön.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

"Lõjétek fejbe magatokat, a golyót én fizetem."
Beszallok egy ezressel, ha csokkenthetem a letszamot! 😊))

Lacc
Heh, én 2 éve hozzá se nyúltam a gépemhez és max beállításon folyamatosan megy a Max Payne. Lol, szal sajnállak hogy ilyen haverjaid vannak.
Alien!
Na nézd már...Nemegy Hc-gamer haverom kezdi unni a pénztemetõjét....Nem lep meg...

Lacc
Nem unjátok még ezt a topicot? Én mindenkit hülyének nézek aki ebbe ír.
Na en most neztem csak nagyot... Felbontast beallitom 1024*768-ra, mindent maxra, egy dolgot, aztan elinditom gamet... Es lass csodat, nem akad, amikor harc kozbe raketaztam, akkor volt picsi lassulas, de ez azert nem semmi... 😊)) Most elkepzelem uj grafkartyaval mit fog muvelni... 😊))

Alien!
Micsoda humor....Járjál többet társaságba ,talán majd attól megjavul...Ne csak a képernyõ elötti masztizás legyen(egy jobb FPS szám miatt),mert még a végén teniszkönyököd lesz tõle....

Alien!
Mondjuk amit említettem az messze volt a full-beállítástól,de a 350E forint az 350E forint,míg egy Ps2 csak 90 és még nyomhatom vele 3 évig...Na itt érzem a pénzem értékét....

Alien!
Aztán milyen saját faszságukról beszélsz? Arról,hogy egy játék ráébreszt arra,hogy az egy éve vett gépem (ami mostmár Kb 350E forintban van) lassan szart sem ér,ez gond?

Persze neked mondhatom,akinek max egy nap 15 percre van kinn a feje a miditoronyból,mert állandóan veszel,tuningolsz,de utána sem számolsz,hogy mennyit baszol el,mert nem is érdekel...Mondjuk engem más is érdekel ami viszi a pénzt rendesen,úgyhogy joggal lehetek fölháborodva ezen a szaron...

Kinek van Voodoo Banshee grafikus kártyája?
Alien!
Ha Pc-n játszol,folyamatosan át vagy b*szva...Egyébként meg arcoskodni menj át a 3DMark topicba,ott a hozzád hasonlók próbálják egymást túlkiabálni az eredményeikkel....

Alien!
Csak azt akartam mondani,hogy a látszat csal...Illetve kiváncsi leszek egy nagyobb terembe 4 ellenfélel szemben,mennyire leszek eredményes....

Fefotol veszem, ott van ismeros , megtaposhato, ha valami nem mukodik, ezt: ATI Radeon LE 32MB DDR, 4xAGP...

Alien!
Ez a Max Payne érdekes,mert nekem a Cerka 600-amon 320MB rammal TNT2-vel médium-on 1024X768X16-ban aránylag jól futott,csak a nagyobb tereken lassult be,de még elfogadható...Aztán megnéztem a -developerkeys paranccsal,és az FPS számláló átlag 17(!) FPS-t mutatott,ha a földet bambulva rohantam elérte a 31-et(ja és ez egy folyosó volt)....No Comment...

640*480-ban egy olyan gepen highon nincs semmi szaggatas! 😊))

Kepzeld konzolos, azon ugy megy... En szar Vanta TNT2-vel jatszok 640*480-ban, mindennel maxon! Ez a kartya nekem 7500ft-be kerult... Es igy fog kinezni PS2-on, sot, meg rosszabbul... Jah meg itt van nalam a penz ra, csak meg lusta voltam elmenni megvenni a jobb kartyat, de hamarosan en is 1024*768-ban fogok jatszani, mindennnel highon! Majd akkor mutogatok szep kepeket... 😊))

Sotet kep, 640*480-ban, kinden lowban... Ez tenyleg remek osszehasonlitasi alap! Majd mindjart mutatok en kepeket...

_RudY_
2001/07/31 9:50 - McEmru
Lassuló Sony

Bár a GT3 korántsem lassul, a Sony mégis. Szal a japán elektronikai óriás megrázta a befektetõi köreit a minap közzétett jelentésével, miszerint az utolsó 3 hónap eredményei (3 milliárd yen) a múlt évihez képest 90%-os!!! csökkenést mutatnak. Ezzel mélyen alul teljesítette a piaci várakozásokat. És ebben még nincs benne az a veszteség amit Sony mobil telefonok és tartozékaik igen költséges visszahívása okoz majd az NTT DoCoMo-n keresztül. A hírre egybõl 5%-ot bezúgtak a Sony részvényei. Az elemzõk rámutattak, hogy a gyenge PlayStation2 eladások is nagyban közrejátszottak a pocsék eredmény kialakulásában. Mivel a Sony játék alegysége közel 3.3 milliárd yen veszteséget hozott csak az elmúlt 3 hónapban a konyhára. Mindez megkérdõjelezi képes lesz-e a Sony a tervezett 20 millió PS2-t 2002 márciusáig eladni. Ezen talán segíthetnek a mostanában megjelenõ, a PS2 hardverét igazán jól kihasználó minõségi játékok megjelenései, úgymint a Metal Gear Solid 2 és a Gran Turismo 3. De sajnos azt sem szabad elfelejteni hogy nemsokára az M$ is belép erre a piacra Xbox konzoljával.

Törölt felhasználó
Elég a kamuból.
A Max Payne 1Ghz K7TB, 256MB RAM, TNT2 Ultával max detailen még 800X600-ban is szaggat.
Ennyit a szavahihetõségetekrõl.
Cue, nemtom eszrevetted-e, de ekkor epp version szorakozott humano nevvel...

Hasonlo, kicsivel gyengebb proci, tobb ram, kartya ugyanolyan... Szoval konzolos vesztettel... 😊))

Hmuda
Nem fogok bele bonyolódni a vitába, csak megemlíteném, hogy az én 666 Mhz-es, 64MBram-os, Riva TNT 2-es kártyával rendelkezõ gépemen tökéletesen, mindenféle akadás nélkül fut a Max Payne maximális grafikán.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

"Max Payne szerü akció egy se lesz,kaki az egész,és ráadásul veheted meg a 100-ezres Geforce3-at,hogy egyáltalán elinduljon"
Bazz, ekkora lamat... Oreg, 100-es GeForce 3? Bazz, TNT2 Vanta-n is fut, nem kell neki GeForce, te barom... Egyebkent annyira imadom amikor ilyen nyilvanvalo, hogy az irigyseg szava szol beloletek! 😊))

narumon
cue "a Dune klónok is akciójátékok? Stratégiának ugye nem nevezném õket, mert az nem kell hozzájuk"

Na ez megint nagyon okos volt. Az Rts játékok a legkirályabbak PCre. Köztük pl a Dune3 ami álmodban se lesz PS2-re. De bele is halna ha egy ilyen játékot aminél nem a grafika a lényeg grafikaügyileg meg kéne jelenítenie. Ja dehát ott a király 540x felbontás el is felejtettem 😊)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
cue: "A PS2-DVD képességei egy középkategóriás lejátszóval egyezik meg"

Ez egy nagy tévedés a 65-70e Ftos DVD lejátszóknak sokkal életszerûbb képük van... No comment

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Alien!
"Ja, amugy bizonyos nem hivatalos informaciok szerint a GT3-at nem sokara PC-n is elvezhetjuk majd..."

Ezt én is hallottam...2003-ban lehet,hogy kijön egy talán használható ps2 emulátor,amin elõfordulhat,hogy elindul a game(mondjuk játszani lehet,hogy nem tud vele senki)...Hajrá!!!

Érdekes,hogy a vezetõk intelligenciájáról én pont az ellenkezõjét olvastam nem egy újságban....De neked biztos jobb hírforrásaid vannak...

PyRex
GT3:

"Hanem a számítógép által írányított kocsik egy kisgazda vezetõ intelligenciájával rendelkeznek. Ha lassabb tempóval beáll eléjük az ember, nem képesek megelõzni, hanem inkább összetörik magukat vagy egymást. Szal a programozott kocsik viselkedése igen bugyuta, ami kissé elrontja a játék élvezetét, mert állandóan gyõzni sem jó."

Pfffff, tipikus konzol 😊 A tizeneves hulyegyerekeknek az a lenyeg, hogy nyerjenek, es nagyobb onbizalmuk legyen, aztan amikor majd emiat 10 evvel kesobb balesetet okoznak, az a PS2-nek tudhato be... 😊)) Na viccet felreteve ez a baj a konzolos gamekkal...

Ja, amugy bizonyos nem hivatalos informaciok szerint a GT3-at nem sokara PC-n is elvezhetjuk majd...

Hehe, no comment 😊

PyRex

Ezek nagyon helytálló érvek-a haverom látta, azt hallottam....
A PS2-DVD képességei egy középkategóriás lejátszóval egyezik meg. (Csendben jegyzem meg, hogy akinek szüksége/igénye van/volt DVDre az úgyis külön lejátszót vesz, aki viszont csak egy VHS-lejátszóval rendelkezik -én is ilyen vagyok- annak tökéletesen megfelel. Tulajdonképpen hányszor néz egy átlag ember videófilmet? A magam részérõl iknkább felvételre használom, mint "nagy" filmek lejátszására.)

A GT3 vs NFS1- kérdés érdekes, annak biztosan megegyezik aki nem játszott az egyikkel....de soha ne is játszon a NFS1-nél jobb minõségû játékkal.

Meggyõztél,igazad van. Ezentúl akciójátékként fogom aposztrofálni a FPSeket is.😊
Kicsit tovább gondolva: a Dune klónok is akciójátékok? Stratégiának ugye nem nevezném õket, mert az nem kell hozzájuk. Mondjuk taktikai-akció??? Áhhh, marhaság ez a kategorizálás.

"Project Eden, Soul Reaver 2- lesz PS2-változat is"

Tudom, és? Nem errõl volt szó. FFXI meg lesz pc-re, ettõl most rosszabb a ps2?

(egyébként csak példák voltak, ott volt a "stb")"

Csak annyit akartam vele közölni, hogy ez a felhozatal kevés lesz ahoz, hogy meggyõzz a PCs játékok sokrétûségérõl.
De tudod mit? Nem kell meggyõzni, végignézve a megjelenési listákat én elégedett vagyok a PS2-felhozatallal, nagyon jó játékok vannak kilátásban. (Silent Hill 2, Devil May Cry, Herdy Gerdy, Dead to Right, Kingdom Hearts-amiket nagyon várok, a videóik alapján)

narumon
Csocso: "divx ben 730 mega 1600 as felbontásban wide screenben!!! "

hehhe csocso mester már valamit megint elnéztél te azon a felbontáson... Mellesleg mivel divxbe nem jött még ki igy arról lett átkonvertálva ami nekem is megvan. hh screener azért annyira nem állat minõség...

ember
Elég szánalmas.
Az a vicces, hogy van igazság abban amiket ír, pedig poénnak szánja..
Na akkor regisztráltam magam. Kis köcsög, most már próbálkozhatsz 😊
Nyugi Humano, paraszt, akinek nincs regisztralt neve, azzal szorakozik a barma...

Ember, nezz at pls Arcanum topicba!

ember
Én sem írtam, hogy SZERINTEM az év játéka a Max Payne (szerintem az Arcanum, egyelõre). Egyébként tényleg jobb, ha úgy fogalmazok, hogy az emberek legnagyobb része szerint megérte a várakozást.
version
humano=faszfej
Alien!
Jó ez a Topic,mert itt az ember találkozik egy csomó piaci szakemberrel... Azért szeretném ha ilyen kis cégem lenne...

Alien!
Tegnap néztem az E3 összefoglalót a G1-en,és nem tudom mért is olyan jó a GC....Volt egy két szép játék,de a többi az full kölyök-játék(a Mario-ról meg már '88-ban lejöttem a c64-em segítségével,úgyhogy nem igazán éltet a dolog)...

CSOCSO
divx ben 730 mega 1600 as felbontásban wide screenben!!!
2cd😊)))))))LOL
Amugy meg megfog halni a ps2!!!! és ezzel az a ban hogy a sok ps2 es nem tudja!!de mi már igen!!!LOL GC és XBOX rulez!! no meg PC!!!
ember
Nem, nem egy kategória az MDK és pl a Doom. Hanem két kategória az AKCIÓN BELÜL. Tehát nem jelentheted ki, hogy akciójáték nincs pc-re, hanem legfeljebb azt, hogy third person akciójáték nincs pc-re. (persze ez sem igaz)

Viszont ami nagyobb baj, hogy egy kalap alá veszed az fps-eket! Ez elég súlyos hiba. Az határozza meg egy játék mûfaját, hogy milyen nézetbûl irányítod? Nem hiszem. A MGS pc átiratában is lehetett fps módot választani. Attól más lett a stílus? Nem. A Deus Ex pl sokkal távolabb áll a Serious Sam-tõl, mint az MDK, pedig fps nézetû. (tudom, lesz DeusEx ps2-re, elég érdekesen néz ki a pc verzióhoz képest, a kezelõfelület eltakarja a fél képernyõt, meg a grafika is elég furcsa a képeken. Meg hát kérdés, mennyiben változik meg a játékmenet azzal, hogy ps2 controllerre optimalizálják) Na, szóval az fps-t csak úgy lehet külön kategóriának venni, ha kizárólag a shoot 'em up típusú fps-eket számítjuk bele.
ember
"Project Eden, Soul Reaver 2- lesz PS2-változat is"

Tudom, és? Nem errõl volt szó. FFXI meg lesz pc-re, ettõl most rosszabb a ps2?

(egyébként csak példák voltak, ott volt a "stb")
Evil: az egész piac tengõdik. Érdekesebb lett volna a híred, ha az elektronikai iparban nem lenne épp visszaesés. Így pedig az is eredmény, hogy nem veszteséges.

WoW még mindig :P