A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Meg harc kozben ill. nagyobb terepeken is kb. 40fps, AKKOR HOL SZAGGAT EZ BAZMEG????????????
Nem kene hazudozni...
PyRex
Viking:
Jók a linkjeid,de mondjuk felfoghatnád(amire szerintem nem leszel képes),hogy a Ps2-es játékok élõben az igaziak,mondjuk szaladj el a Westend-be és nézd meg a demózgató Ps2-t....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Kis kep:
Nagy kep:
Magyarul a Rallys lehet hihetetlen ronda, a kepek nagysagatol ezt nem lehet latni...
Szinte biztos, de a Sony-nak muszáj volt olyan szerzõdést kötnie (ami persze qrva sokba került), amely biztosítja az only psx2 megjelenést x ideig :|
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Beszallok egy ezressel, ha csokkenthetem a letszamot! 😊))
Persze neked mondhatom,akinek max egy nap 15 percre van kinn a feje a miditoronyból,mert állandóan veszel,tuningolsz,de utána sem számolsz,hogy mennyit baszol el,mert nem is érdekel...Mondjuk engem más is érdekel ami viszi a pénzt rendesen,úgyhogy joggal lehetek fölháborodva ezen a szaron...
Lassuló Sony
Bár a GT3 korántsem lassul, a Sony mégis. Szal a japán elektronikai óriás megrázta a befektetõi köreit a minap közzétett jelentésével, miszerint az utolsó 3 hónap eredményei (3 milliárd yen) a múlt évihez képest 90%-os!!! csökkenést mutatnak. Ezzel mélyen alul teljesítette a piaci várakozásokat. És ebben még nincs benne az a veszteség amit Sony mobil telefonok és tartozékaik igen költséges visszahívása okoz majd az NTT DoCoMo-n keresztül. A hírre egybõl 5%-ot bezúgtak a Sony részvényei. Az elemzõk rámutattak, hogy a gyenge PlayStation2 eladások is nagyban közrejátszottak a pocsék eredmény kialakulásában. Mivel a Sony játék alegysége közel 3.3 milliárd yen veszteséget hozott csak az elmúlt 3 hónapban a konyhára. Mindez megkérdõjelezi képes lesz-e a Sony a tervezett 20 millió PS2-t 2002 márciusáig eladni. Ezen talán segíthetnek a mostanában megjelenõ, a PS2 hardverét igazán jól kihasználó minõségi játékok megjelenései, úgymint a Metal Gear Solid 2 és a Gran Turismo 3. De sajnos azt sem szabad elfelejteni hogy nemsokára az M$ is belép erre a piacra Xbox konzoljával.
A Max Payne 1Ghz K7TB, 256MB RAM, TNT2 Ultával max detailen még 800X600-ban is szaggat.
Ennyit a szavahihetõségetekrõl.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Bazz, ekkora lamat... Oreg, 100-es GeForce 3? Bazz, TNT2 Vanta-n is fut, nem kell neki GeForce, te barom... Egyebkent annyira imadom amikor ilyen nyilvanvalo, hogy az irigyseg szava szol beloletek! 😊))
Na ez megint nagyon okos volt. Az Rts játékok a legkirályabbak PCre. Köztük pl a Dune3 ami álmodban se lesz PS2-re. De bele is halna ha egy ilyen játékot aminél nem a grafika a lényeg grafikaügyileg meg kéne jelenítenie. Ja dehát ott a király 540x felbontás el is felejtettem 😊)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ez egy nagy tévedés a 65-70e Ftos DVD lejátszóknak sokkal életszerûbb képük van... No comment
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ezt én is hallottam...2003-ban lehet,hogy kijön egy talán használható ps2 emulátor,amin elõfordulhat,hogy elindul a game(mondjuk játszani lehet,hogy nem tud vele senki)...Hajrá!!!
Érdekes,hogy a vezetõk intelligenciájáról én pont az ellenkezõjét olvastam nem egy újságban....De neked biztos jobb hírforrásaid vannak...
"Hanem a számítógép által írányított kocsik egy kisgazda vezetõ intelligenciájával rendelkeznek. Ha lassabb tempóval beáll eléjük az ember, nem képesek megelõzni, hanem inkább összetörik magukat vagy egymást. Szal a programozott kocsik viselkedése igen bugyuta, ami kissé elrontja a játék élvezetét, mert állandóan gyõzni sem jó."
Pfffff, tipikus konzol 😊 A tizeneves hulyegyerekeknek az a lenyeg, hogy nyerjenek, es nagyobb onbizalmuk legyen, aztan amikor majd emiat 10 evvel kesobb balesetet okoznak, az a PS2-nek tudhato be... 😊)) Na viccet felreteve ez a baj a konzolos gamekkal...
Ja, amugy bizonyos nem hivatalos informaciok szerint a GT3-at nem sokara PC-n is elvezhetjuk majd...
Hehe, no comment 😊
PyRex
A PS2-DVD képességei egy középkategóriás lejátszóval egyezik meg. (Csendben jegyzem meg, hogy akinek szüksége/igénye van/volt DVDre az úgyis külön lejátszót vesz, aki viszont csak egy VHS-lejátszóval rendelkezik -én is ilyen vagyok- annak tökéletesen megfelel. Tulajdonképpen hányszor néz egy átlag ember videófilmet? A magam részérõl iknkább felvételre használom, mint "nagy" filmek lejátszására.)
A GT3 vs NFS1- kérdés érdekes, annak biztosan megegyezik aki nem játszott az egyikkel....de soha ne is játszon a NFS1-nél jobb minõségû játékkal.
Kicsit tovább gondolva: a Dune klónok is akciójátékok? Stratégiának ugye nem nevezném õket, mert az nem kell hozzájuk. Mondjuk taktikai-akció??? Áhhh, marhaság ez a kategorizálás.
"Project Eden, Soul Reaver 2- lesz PS2-változat is"
Tudom, és? Nem errõl volt szó. FFXI meg lesz pc-re, ettõl most rosszabb a ps2?
(egyébként csak példák voltak, ott volt a "stb")"
Csak annyit akartam vele közölni, hogy ez a felhozatal kevés lesz ahoz, hogy meggyõzz a PCs játékok sokrétûségérõl.
De tudod mit? Nem kell meggyõzni, végignézve a megjelenési listákat én elégedett vagyok a PS2-felhozatallal, nagyon jó játékok vannak kilátásban. (Silent Hill 2, Devil May Cry, Herdy Gerdy, Dead to Right, Kingdom Hearts-amiket nagyon várok, a videóik alapján)
hehhe csocso mester már valamit megint elnéztél te azon a felbontáson... Mellesleg mivel divxbe nem jött még ki igy arról lett átkonvertálva ami nekem is megvan. hh screener azért annyira nem állat minõség...
2cd😊)))))))LOL
Amugy meg megfog halni a ps2!!!! és ezzel az a ban hogy a sok ps2 es nem tudja!!de mi már igen!!!LOL GC és XBOX rulez!! no meg PC!!!
Viszont ami nagyobb baj, hogy egy kalap alá veszed az fps-eket! Ez elég súlyos hiba. Az határozza meg egy játék mûfaját, hogy milyen nézetbûl irányítod? Nem hiszem. A MGS pc átiratában is lehetett fps módot választani. Attól más lett a stílus? Nem. A Deus Ex pl sokkal távolabb áll a Serious Sam-tõl, mint az MDK, pedig fps nézetû. (tudom, lesz DeusEx ps2-re, elég érdekesen néz ki a pc verzióhoz képest, a kezelõfelület eltakarja a fél képernyõt, meg a grafika is elég furcsa a képeken. Meg hát kérdés, mennyiben változik meg a játékmenet azzal, hogy ps2 controllerre optimalizálják) Na, szóval az fps-t csak úgy lehet külön kategóriának venni, ha kizárólag a shoot 'em up típusú fps-eket számítjuk bele.
Tudom, és? Nem errõl volt szó. FFXI meg lesz pc-re, ettõl most rosszabb a ps2?
(egyébként csak példák voltak, ott volt a "stb")
WoW még mindig :P