A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Csocso: Ha szoltál volna hogy kell a film angolul akkor felraktam volna neked. Juli legeleje óta megvan 2CD VideoCD...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CSOCSO
😊))))9
final fantasy: the spiris within!! a film!!!
hehe!ugy kezdõdok hogy a csaj áll a bolygon..majd földrengés vakitó fény stb..majd felébred a csajszi mindig ezt álmodja a gép felvette mit állmodott majd leszáll a földre!! emeberek!!tölötm a fonal f et!! 53 perc lesz meg belõle sajna nem az egész.....de pár napon belül felrakom az SG ftp jére😊))))!!rohadj jo kedvem van!!😊))
version
na ezt nezzuk 😊)
CSOCSO
ezt a képet nézzétek: a gef 3 és a ps2 tudása van összevetve!!! ennyit a ps2 rõl!!!:

Alien!
a "messze vannak" kimaradt...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Szépek az Xbox játékok,de a 60FPS-tõl,de még a stabil 24-tõl is....Na majd meglássuk...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Olvass vissza kicsit, mar en is leirtam ezt egyszer... 😊))

version
most nezzetek a gameone- t !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alien!
Nem biztos,hogy szar amit írtak,mert nekem megvan a full 2cd-s változat és a sb128-ammal nem megy minden hang....Nem vágom,hogy miért,de amikor beállítottam a hangot "játékkompatibilis eszközre"(Vezérlõpult/Multimédia),mindjárt megjavult)....És a kódok sem mennek....Nem lehet,hogy a Goldot próbálod?

ember:
Télleg király a Max Payne,de semmi különös nincs benne,a körítés viszont fantasztikus(mind a grafika,mind az átvezetõjelenetek és az apró látványosságok)...Visont szimpla lövöldözõs game...Csúnya lenne,ha az év legjobb játéka lenne,csak a grafikája miatt(ez olyan mintha Keanu Reeves megkapta volna az oscar-díjat a Matrix miatt a legjobb férfi-szereplõ kategóriában)....

ember
Ha iso-t töltesz le, vagy full cd-t iratsz, akkor nem fog hiányozni semmi.
Egyébként még mindig az a véleményem, hogy a Max Payne topicban többen el tudják mondani, hogy érdemes-e feliratni/megvenni, ha nem akarsz csak rám hagyatkozni.
ember
Értem, de mit takar az a kérdés, hogy "Nem mindig ugyanaz a minõség?"
ember
Tessék? Egyébként ez nem Max Payne topic.
ember
cyborg, megint te szórakozol?

Egyébként nem érdemes megvenni, ahogy semmilyen játékot sem. Érdemes letölteni isoban, vagy feliratni cd-re.
ember
Értem. Ha elolvastad a régebbi véleményemet, láthatod, hogy csak a grafikáról beszéltem, és azt sem suxxoltam alapvetõen, csak leírtam, hogy miben gyengébb, mint pl a Max Payne, szerintem.
És én sem lázításképp írtam, és nem is kell készpénznek venni, csak egy vélemény.

Egyébként készült, nem is egy. (most nem a grafikáról beszélek) Persze más kategóriában.
ember
Ja és a MGS is totálisan lineáris volt.
ember
MGS2-t láttam a G1-on, hát én nem ültem le a padlóra tõle... Már régebben leírtam errõl a véleményem.
ember
Tudom. És?
Most a játék rövidségérõl volt szó. Mellesleg a MGS úgy tartott egy napig, hogy a felét az átvezetõ jelentek tették ki.
version
ja meg a mgs2 -tol majdnem leultem a padlora
bazz amikor a derekig ero vizben megy a solid snake !!!!
nezzetek meg tatva marad a szatok!!!

ja es elore kozlom hogy nem anim a mgs nem hasznal rendert!!!!

version
nezzetek a gameone-t 1 oras musor megy az e3-rol !!!!!
tegnap ugy ejfel korul ment

az mar latszik hogy az xbox meg a gc labdaba se rug a ps2-vel
minden xbox-os jatek akad mint az allat!!!!
a gc meg 6 eveseknek valo!

az FFX beszaras ilyen game nincs is !!!!!

version
Sony and Toshiba Jointly Develop 0.1 and 0.07-Micron Process Technologies for Next Generation System LSI

Sony Corporation
Toshiba Corporation

Tokyo, Japan, May 7th, 2001 - Sony Corporation and Toshiba Corporation today announced that they have agreed to jointly develop cutting-edge process and design technologies for 0.1-micron (um) and 0.07um system LSI. The two companies will work toward speedy development of process and device technologies supporting low power consumption and high performance, which each will then apply to the creation of competitive products.

The digitization and networking of consumer AV devices require performance enhancement and lower power consumption in system LSI, as a key component of digital products. These goals can best be met by development of design technologies supporting micro-fabrication and high-integration technologies for the next generation processing. This will achieve low power consumption and high performance for cutting-edge system LSI.

Sony and Toshiba independently recognized the importance of improving power consumption and processing speed in their respective process device technologies, a realization which led to the collaboration announced today.

Integrating their cutting-edge technologies and design know-how for system LSI, mainly for consumer use, will allow the two companies to focus on the early achievement of 0.10um and 0.07 um design processes for next generation LSI. This will open the way to more advanced system LSI, such as highly capable image processor system LSI embedded memory capacity and low power system LSI with embedded memory for mobile applications, that can be applied to development of attractive products.

Joint development will start in May 2001 at Toshiba Advanced Microelectronics Center and continue through to the end of fiscal year 2003 with a support of an investment budget of approximately 15 billion yen About 130 engineers from two companies are expected to work on the project.
narumon
version: na itt is kezdõdik az nvidia suxx. Gyerünk mindenki suxxoljon egy normális céget, aki nem a PC állóvizébe szeretne imbolyogni hanem keresi az új utakat. Bravo version!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

ember
Hajjaj, nem lesz integrált hálókártya az nforce-ban. Mekkora tragédia!
ember
Erõs a gyanúm, hogy CSOCSO nevével is ugyanaz szórakozik, aki a PCbuzi névvel. Ugye kitaláljátok, ki az?
version
nForce gondok

Úgy tûnik, az NVIDIA hiába szerzett tapasztalatokat a bonyolult grafikus chipek tervezésében és gyártásában, az nForce alaplapi chipkészletet mégis újra kell tervezni! A Crush kódnéven is ismert chipkészlet gyártása során gondok merültek fel. Az MCP South Bridge selejtaránya ugyanis nagymértékben meghaladja az NVIDIA becslését, melynek következménye, hogy az eddig sem olcsó chipkészlet, még magasabb áron lesz megvásárolható. Azonban az sem kizárt, hogy a korábban közölt specifikációk is megváltoznak! Ennek következménye, hogy az nForce 220 a Dolby Digital 5.1 helyett, csupán AC97 kodekkel lesz feleszerelve, valamint az is lehetséges, hogy a hálózati vezérlõ is lemarad a chipkészletbõl. A nagyobb nForce változásairól még nem szivárgott ki információ, de igyekeznie kell az NVIDIA-nak, ugyanis ígéretei szerint augusztus mádosik felére elkészülnek a végleges nForce változatok!

nvidia suxxx
CSOCSO
fake csocso neked sosem leszsemmilyen nõd!!másik!!jön a toca pc re is és ps2 re!! eze öröm nekem mert van microfos kormáyom és öröm nektek!!lehet összehasonlitani a kettõt!!melyik a szebb?
narumon
hhehhe ez lesz csak ám a forma1 szimulátor 😊))

ember
Egyébként a Metal gear solid-ot gyorsabban végigvittem, mint a Max Payne-t. Az nem tûnt túl rövidnek?
ember
ez kérdés volt
ember
egérrel vagy joypaddel
Ki, nekem nem jött be.

WoW még mindig :P

ember
Red faction jön pcre is. Jó az, kipróbáltad?
PS2 megjelent FPS : Timesplitters, Quake3, Red Faction.

Nem rossz a Max Payne, de rövid, és azért a világot nem fogja megváltani. (kicsit dicsekedek : jól megy GF3-on is 😊 )

ember
Cue: épp ezt magyarázom bameg! Miért kell az FPS-eket elkülöníteni az akciójátékoktól?????
Azért mert belülrõl nézed a fickót? Akkor ps2 sincs egy akciójáték sem, csak csupa szar third person shooter...

Mellesleg elég kevés "hagyományos" fps jelenik meg, mostanában talán csak a Serious Sam, a többi mind akció/rpg (pl Deus Ex) vagy akció/kaland.
Ott van még pl az Anachronox, ami külsõ nézeti akció/kaland/rpg, vagy mi. Készülõ játékokból rengeteg van akció, Project Eden, Soul Reaver 2, Hidden and Dangerous 2, Planetside, C&C Renegade, platform pl az Evil twin, stb..
ember
A lassított jelenetek nem lámáknak vannak, hanem azért mert látványosak.
Mellesleg igaza van Vikingnek, az emberek 90%-a szerint az év játéka.
Ha megirod, hanyadik palyaig jutottal el, majd nem igy itelkezek...

PyRex
cue:

Bocs, de aszondod nincs saját géped. Akkor ma hajnalban mirôl neteztél ha nem indiszkrét a kérdés?

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Akkor megbocsass, nem lehet... Nezz ra a Max Payne-re inkabb, akkor majd rajossz, mirol van szo...

Ha megnezed a cikkeknel a bemutatokat, majd a fele akciojatek... Tudom, van koztuk, amit konzolrol masoltak...

Nem veletlenul ezeket irtam... Nemcsak fps van, de ezek jutottak most az eszembe...

Akciobol most ket nevet mondok, rengeteg van/lesz: Doom 3, Unreal 2

"A lassitott jelentektol meg elcsoppenek."
Gratula, te is 5 percet jatszottal vele... Majd a 3. resz tajekan, amikor 5-en jonnek rad gepfegyverrel, akkor komoly szukseged lesz rajuk, mert 5 embert fejbeloni nem konnyu am...

"Es azert mert nincs FPS nezet, kulon szar a game......"
Majd pont lassitva fogsz jobbra-balra repkedni fps nezetben, mi? Ez a game lenyege... Valamint ha tobben azt mondjak, hogy ez lesz az ev jateka, akkor lehet, hogy csak te vagy ekkora lama, nemde?

ember
Egyébként meg miért kell elkülöníteni az fps-eket az akciójátékoktól? Egy akciójáték lehet külsõ vagy belsõ nézetû, és ettõl még a lényege nem változik. PS2-n külsõ nézetesek, pc-n meg fps-ek, mivel az egérrel lehet célozni is, miért ne használják ki. A Max Payne is lehetett volna fps nézetû úgy, hogy maga a játékmenet nagyon keveset változik, ettõl még ugyanúgy akciójáték marad.
ember
cue:

"hogy PCn ne lenne igény jó akció/platform/logikai/kaland, játékokra. Esetleg ezek keverékére.
Nem tudom elfogadni, hogy szinte semmi ilyen irányú fejlesztés nincs, vagy ha van akkor az olyan is lesz...(Final Fantasy VIII)"

Ez nem teljesen így van, látszik, hogy nem sok fogalmad van a pc-s játékokról. Mostanában jóval kevesebb fps jön ki, mint akár kaland, akár rpg játék, valamint akad egy-két platform, akció is. Igazi, "oldschool" RPG pedig fõleg csak pc-re jön. A még készülõ fejlesztések között pedig még több kaland/platform/akció van.
ember
Meg szerencse, hogy a FFXI-et pc-re is készítik.

Mellesleg a Who wants to be a millionaire-bõl is elkelt pármillió. Gyorsan rohanj megvenni, cyborg, biztos jó játék!
Es ezt ugye kicsit se hozzul osszefuggesbe azzal, hogy japanban minden kis taknyosnak van PS2-je... No comment...

version
Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, de a csillagos eget döngeti az FFX eladása. Már majdnem minden japán ps2-es tulaj birtokában van egy példány (2,2 millió darad kelt el, 3 millió Playstation2 tulajdonos van). Ja, és a 2,2M darad hetven százaléka már az elsõ napon gazdára talált. No comment!

version
Nagy siker a GT3

A PlayStation2 konzolra nemrég megjelent Gran Turismo 3 úgy tûnik igencsak bejön konzol-duddéknek. 100.000 példány fogyott el az angol boltokban az elsõ két nap alatt! Ezzel minden idõk leggyorsabban eladott játékainak listáján a 4. helyet kaparintotta meg. Nála jobban csak a GT2, a Pokemon Yellow és a WWF Smackdown fogyott csak ilyen rövid idõ alatt. A briteknél kb. 540.000 PS2 konzol lehet az otthonokban, így eddig kb. minden hatodik PS2 tulaj beszerezte a GT3-t. Hmm asszem ez sikert jelent. Nem is csoda, mert a TV reklámok mellett, egy hatalmas pardey-t rendeztek a GT3 promociója érdekében, ahol a tervezõ Kazunori Yamauchi is megjelent, egy csomó adó közvetitett róla, és az emeberek sorba álltak a játékért, ami az angoloknál valljuk meg a 2. VH óta nem igen divat.
Az a kerdes, hogy ki... Es ha ragondolsz, ki szorakozott a PCbuzi nevvel, erre is rajossz...

narumon
kukac Csocso: Bocs, tényleg most néztem hogy azt az ál csocso irta.... az meg miért bunkózik más nevéve?