A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(beprogramozom hogy 1 percig pirítsa a kenyeret!)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szerintem felejtsük el ezt a zeldát 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azért mert nehéz a mario az még nem jelenti hogy jobban fog tetszeni, nekem platform játék és ugri bugri, utoljára mega drive-n nyomtam ilyet, már psx re sem érdekeltek ezek, ennyi, ez a véleményem, nem bántás 😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Bevallom töredelmesen leginkább erre gondoltam meg a DVD/DivX nézésre.. 😊
"lehet veluk felevente szervizbe rohanni egy GC arat kifizetni fejcsereere"
Gari nincs? 😄 A jó Microsoft/Sony kicseréli nekem, vagy neeeeem? 😊
Úgy felbaszta az agyam az a bugos g*ci.. Egyszer megfogja a fõkapcsolot a 2. pályán azt a végén nem akarja elengedni (faszomat belé) aztán beszurolt a nõ vmi bugos rácsba. Ki voltam ki is nyomtam azt inkább Mc2zök...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Szerintem ebben NAGYON NAGY a Zelda, és én ezért SZERETEM A ZELDÁT és szeretem a NINTENDO64-et meg a GAMEBOYt is és szeretnék GAMECUBE-ot is de mivel a pénzem véges ezért egy Boxot vagy egy PS2-t akarok mivel nincs most semmi újabb konzolom és inkább ezeket venném több okból is. 😊
S szerinted ebben alakit alul a Zelda? Ezert kap majdnem minden s meg a legnevesebb ujsagoktol s szakertoktol is 10/10es elismerest? ??? jatszanod kene vele, legalabb éatnal egy csomo ujszeru jatekmenetbeli otletesseget... lehet megvaltozna a velemenyed....
En tudom mibol maradsz ki ezert irom ezt....
Sokaknak itt biztosan a karo menne a szivebe ..... 😄
en viszont szarok ra..... en legalabb nem fikazok ma sgame thanem elismerem erelyeit,s ha jatszottm vele azutan probalok meg vmilyen velemenyt alkotni, nem allok hozza ugy ahogy egy bizonyos reteg a Nintendos gamekhez s csatlakozom hozzajuk..... mert akkor nagy tucatszarkupac volnek..... MUHAHAHAHA!
A nyuszis maszk használatának avatott ismerõje vagyok!
Inkább súgd meg nekem mailben plz mennyiért lehet szerezni PS2-t modchippel illetve falshelt XBox-ot a [email protected] címre ha megtennéd megköszesz. 😊
olyan önéletrajzot küldtem szét kb 100 helyre amiben össze vissza hazudtam már mindent olyan ember talán nem is létezik aki 50 féle processzort tud programozni és erre se irtak vissza
aki azt hiszi hogy kapkodnak a programozokért az NAIV !!!!!
magyarországon nincs olyan cég amelyik ps2-re programozna
1-2 olyan van akik multiplatform szarságot csinálnak
Komolyabb biztosan van sok (ugye agyasoknal komolysag merce: veriterszam, szenvedes, atomsulytotta kornyezet, gnomok trollok. stb) de jobb mar nem annyira sok, van de igencsak leszukul a kor.
Mikor nalam idosebb emberek azt irjak egy jatekrol hogy merfoldko, meg stb, (zelda ugye) akkor van okom azt feltetelezni hogy aki 10eveseknek valonak iteli az primitziv s a jatekokhoz semmi koze sincsen csak agyatlan fpsezesre jo a srac, persze meg abban is bena😊
Mario gyerekes? hmmmm lehet, de hogy beletorne a bicskad az meg egy masik kerdes, otletes... ujszeru? igen nem csak ugyanazzal a 9 valszhtato fegyverre l kell vegigmenni az ugyanolyan palyakon... az fpsek csak grafikai versenyek... csopper mar unalmas igy evtized utan.
Úgy gondolom ez a movie minden képzeletet felülmúl. Benne foglaltatik az eddig megjelent videók nagyrésze, de 80%-ban új dolgokat láthatunk angol nyevû komment kíséretében. Megfigyelhetjük G-Man arcmimikáját, ízelítõt kapunk a fizikai és vizuális effektekbõl, találkozhatunk Alyx-el és faterjával. Belecsöppenünk egy utcai harcba, ahol Barney kísér minket több tudóssal együtt. Láthatjuk a zombikat és headscrabeket is támadás közben. Kiderül, hogy azokat a nagy rovar-szerû lényeket mi irányítjuk rá az ellenségre és a szinte elpusztíthatatlan, óriási, több emelet magas idegenek brutalitásával is szembekerülünk. Egy összetett akció keretében láthatjuk, hogyan lehet használni a jármûveket. Mindenképpen megéri letölteni a videót, biztosíthatlak benneteket, hogy ilyet még az életben nem láttatok!
Na ja tele van Navy blue-val meg military camo-val.
Egyébként a Zelda tényleg az egyik legjobb játék.. rengeteget nyomtuk N64-en annak idején nem ritkán éppen annak az élvezetnek hódoltunk közben amire a logod utal.. 😊 A Mario Kart pedig 4-en multiban ISTEN, csak nem úgy kell felfogni, mint egy "autóversenyt", hanem mint egy jópofa társasjátékot.. és ebben a mûfajban szinte verhetetlen!
Az MGS az már jobb, annak birom a szinvilágát 😊
LET'S FLAME
V9ykn8_TZL0
LOL, nem ? Én kiadtam volna a helyükben 2000-ben. Az akkori videók nagyon meggyõzõek voltak.
De hogy azóta mi lehet ...

Csak azért írtam, mert a "szaros" jelzõ túlzás volt.
Hopp, jut eszembe ...
A XIII-at néztétek ? Az is a jött, láttam, meggyõzött kategória számomra ! Nagyon hangulatos ez a cell shading ! Jó kis játék lesz az is.
Tom Hall-John Romero-Warren Spector ha agy együtt elkezdett volna alkotni mi sült volna ki abból..
_Fõleg_ ezen látszik mivel a videó olyan rossz minségû hogy akár prerenderelt is lehetne az egész. 😊 Sajna PS2 textúráinak igen komoly korlátjai vannak, így nem fog ENNYIRE jól kinézni (lásd version képét..) de különben engem is levett a lábamról teljesen, grafika, animáció, zene, hangok, hangulat nagyon ott van, meg Snake rulz! 😊