A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY_GA
hat nem, Divxet az uj chippunkkel (igen ez a mienk😛) mar tud a ps2is. Nem csak a box.

Petyus_
Na akkor a PS3-at én is fogom tudni programozni. 😊

(beprogramozom hogy 1 percig pirítsa a kenyeret!)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Tikal
szoval ne merulj ki mások sértegetésében én sem tettem és petyus sem, ráadásul õ tényleg birja a game-t 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ne huzd már fel magad, ez csak egy vélemény a forum erre valo jo ember, véleményekt megosztani, tudtommal ez nem a te topicod 😊
Szerintem felejtsük el ezt a zeldát 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

versio

Tikal
nem veszed észre hogy nem érdekel a téma, nekem nem jön be a játék és kész, régen jo volt szép volt, ennyi, az meg hogy felnõttek, idõsek mondják rá hogy jo kit érdekel, a játékokat felnõttek fejlesztik 😊
Azért mert nehéz a mario az még nem jelenti hogy jobban fog tetszeni, nekem platform játék és ugri bugri, utoljára mega drive-n nyomtam ilyet, már psx re sem érdekeltek ezek, ennyi, ez a véleményem, nem bántás 😊

Tikal
Nyugis vagyok, tudod, jamaica rulla 😊

Adi
Cheapboy ment a Mail. Bye all...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Petyus_
"lehet rajuk olcson gamehez jutni"

Bevallom töredelmesen leginkább erre gondoltam meg a DVD/DivX nézésre.. 😊

"lehet veluk felevente szervizbe rohanni egy GC arat kifizetni fejcsereere"

Gari nincs? 😄 A jó Microsoft/Sony kicseréli nekem, vagy neeeeem? 😊

Adi
Ehh Primaloztam ma Pal versiom van vagy mi ahol a legeljén lehet választani 50hz, 60hz, prog. scan.
Úgy felbaszta az agyam az a bugos g*ci.. Egyszer megfogja a fõkapcsolot a 2. pályán azt a végén nem akarja elengedni (faszomat belé) aztán beszurolt a nõ vmi bugos rácsba. Ki voltam ki is nyomtam azt inkább Mc2zök...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CHEAPBOY_GA
Nem neked irtam akkor hanem a masiknak... hogyishijjak...?? Tikal, vagy ki szosz, elkevertelek,... mindegy. akinek nem inge ne vegye magara ervenyes az osszes lentebbi hozzaszolasomra, aki beszol arrol ugyis majd divik hogy a alantabb megfogalmazattaknak a kategoriajaba esik..😊))

CHEAPBOY_GA
Na mert lehet rajuk kalozkodni, lehet rajuk olcson gamehez jutni, meg aztan lehet veluk felevente szervizbe rohanni egy GC arat kifizetni fejcsereere, erre gondoltal?😊))

Petyus_
Elõre is tenksz! 😊

CHEAPBOY_GA
Mariot meg megertem az valoban kategorias jatek, de a Zelda szvsz egy igencsak jo kalandjatek... tele otlettel, s allandoan a jatek vegeig ujitast hozo jatekmenettel, na ilyet azert nem tud sok game...

Petyus_
És nemérti. 😄

Szerintem ebben NAGYON NAGY a Zelda, és én ezért SZERETEM A ZELDÁT és szeretem a NINTENDO64-et meg a GAMEBOYt is és szeretnék GAMECUBE-ot is de mivel a pénzem véges ezért egy Boxot vagy egy PS2-t akarok mivel nincs most semmi újabb konzolom és inkább ezeket venném több okból is. 😊

CHEAPBOY_GA
😄DDDDDD kiraly vagy😊

CHEAPBOY_GA
Holnapra megy a mail.

Csak az eszed jonne meg😊))

CHEAPBOY_GA
"jól kidolgozott történet, játékmenet, ilyenekkre értettem"

S szerinted ebben alakit alul a Zelda? Ezert kap majdnem minden s meg a legnevesebb ujsagoktol s szakertoktol is 10/10es elismerest? ??? jatszanod kene vele, legalabb éatnal egy csomo ujszeru jatekmenetbeli otletesseget... lehet megvaltozna a velemenyed....

En tudom mibol maradsz ki ezert irom ezt....

CHEAPBOY_GA
Pedig nem egy nagy dobas.

CHEAPBOY_GA
... mert megvallom en se szerettem a Zeldat regen nem jott be, noha egy gombot nem nyomtam vele... a sors egyszer ugy hozta hogy jatszotam vele egy napot s aztan gyokeresen valtozott a velemenyem, igy voltam anno sok jatekkal: Siukoden, Quake, StarCraft, .... s nem esett le a gyuru az ujjamrol ha azt mondtam utana bazze ez tenyleg jo.

Sokaknak itt biztosan a karo menne a szivebe ..... 😄

CHEAPBOY_GA
Ne varj tobbet toluk, ok ilyen reteg emberek, sajnalom is oket, de szarok rajuk, csak ne arasszak itt a felesleges hulyesegeiket. Aki tudja aki ismeri ugyis csak hulyenek nezi oket vagy szuk latokorunek, nem lesz ettol kiraly csako aki huuu lefikazza zeldat kozbe azt se tudja mi az😊

en viszont szarok ra..... en legalabb nem fikazok ma sgame thanem elismerem erelyeit,s ha jatszottm vele azutan probalok meg vmilyen velemenyt alkotni, nem allok hozza ugy ahogy egy bizonyos reteg a Nintendos gamekhez s csatlakozom hozzajuk..... mert akkor nagy tucatszarkupac volnek..... MUHAHAHAHA!

Petyus_
Komolyságot komoly, jól kidolgozott történet, játékmenet, ilyenekkre értettem. Nem ironizálok ha azt hinnéd, tényleg komálom a Zeldát! A nyuszis maszk használatának avatott ismerõje vagyok!

Inkább súgd meg nekem mailben plz mennyiért lehet szerezni PS2-t modchippel illetve falshelt XBox-ot a [email protected] címre ha megtennéd megköszesz. 😊

versio
külföldre meg nem lehet kijutni vagy legalábbis szinte lehetetlen
olyan önéletrajzot küldtem szét kb 100 helyre amiben össze vissza hazudtam már mindent olyan ember talán nem is létezik aki 50 féle processzort tud programozni és erre se irtak vissza
aki azt hiszi hogy kapkodnak a programozokért az NAIV !!!!!

Petyus_
Én szeretem a cuccot és tényleg aszittem van GC-re (nemtom honnan) de mindegy, grafikája nem szép de rohadt hangulatos. 😊

versio
azt hiszed hogy igy megy, a valoság meg egyenlö a szarral
magyarországon nincs olyan cég amelyik ps2-re programozna
1-2 olyan van akik multiplatform szarságot csinálnak

CHEAPBOY_GA
Nem lennel kulonleges, de anelkul hogy jatszottal vele fikazni valamit s ra tokre nem illo jelzokkel illeteni (ugye gyererke, komolytalan, 10eveseknek valo) szvsz szanalmas, kutyat nem erdekli mi a jo neked, csak akkor ne jarasd le ennek a forumnak a szinvonalat elmetlen hozzaszolasaiddal . koszi.

CHEAPBOY_GA
Na a masik eszleny😊)) LOL.

Komolyabb biztosan van sok (ugye agyasoknal komolysag merce: veriterszam, szenvedes, atomsulytotta kornyezet, gnomok trollok. stb) de jobb mar nem annyira sok, van de igencsak leszukul a kor.

CHEAPBOY_GA
Erdekel is szted? nem az a hatalmas game hogy odafossak a padlora hogy nincs GCre.... szvsz meg csunya is Ps2es verzio... de hat mit varhatnank egy lassan technikailag kovulet masinatol igaz?

CHEAPBOY_GA
primitiv hozzaallasofd ezzel meg is mutatkozott, mit szamit erre mondjuk mi..... remelem erted😄

Mikor nalam idosebb emberek azt irjak egy jatekrol hogy merfoldko, meg stb, (zelda ugye) akkor van okom azt feltetelezni hogy aki 10eveseknek valonak iteli az primitziv s a jatekokhoz semmi koze sincsen csak agyatlan fpsezesre jo a srac, persze meg abban is bena😊

Mario gyerekes? hmmmm lehet, de hogy beletorne a bicskad az meg egy masik kerdes, otletes... ujszeru? igen nem csak ugyanazzal a 9 valszhtato fegyverre l kell vegigmenni az ugyanolyan palyakon... az fpsek csak grafikai versenyek... csopper mar unalmas igy evtized utan.

Adi
Mér version tud ps2-re programozni?

CSOCSO
et már mondtam neki..szerinte ez nem így megy... dehogynem igy megy...elküld egy demot...miota progranozó mit tud és hogy megcsinálja a doom 3 at ps2 re..és azonnal felveszik akárhova
Krinyo
HCGamer
Úgy gondolom ez a movie minden képzeletet felülmúl. Benne foglaltatik az eddig megjelent videók nagyrésze, de 80%-ban új dolgokat láthatunk angol nyevû komment kíséretében. Megfigyelhetjük G-Man arcmimikáját, ízelítõt kapunk a fizikai és vizuális effektekbõl, találkozhatunk Alyx-el és faterjával. Belecsöppenünk egy utcai harcba, ahol Barney kísér minket több tudóssal együtt. Láthatjuk a zombikat és headscrabeket is támadás közben. Kiderül, hogy azokat a nagy rovar-szerû lényeket mi irányítjuk rá az ellenségre és a szinte elpusztíthatatlan, óriási, több emelet magas idegenek brutalitásával is szembekerülünk. Egy összetett akció keretében láthatjuk, hogyan lehet használni a jármûveket. Mindenképpen megéri letölteni a videót, biztosíthatlak benneteket, hogy ilyet még az életben nem láttatok!

Petyus_
"MGS az már jobb, annak birom a szinvilágát"

Na ja tele van Navy blue-val meg military camo-val.

Egyébként a Zelda tényleg az egyik legjobb játék.. rengeteget nyomtuk N64-en annak idején nem ritkán éppen annak az élvezetnek hódoltunk közben amire a logod utal.. 😊 A Mario Kart pedig 4-en multiban ISTEN, csak nem úgy kell felfogni, mint egy "autóversenyt", hanem mint egy jópofa társasjátékot.. és ebben a mûfajban szinte verhetetlen!

Davidus
Hé mi ez a higgadt válasz? Semmi flame?😊

V9ykn8_TZL0

Tikal
Engem csak nem köt le a világa, se a marioé, nem birom a szinvilágát meg semmit 😊
Az MGS az már jobb, annak birom a szinvilágát 😊

Krinyo
hl2ben nem scriptelt események vannak sztem nincs még1 gém amiben ilyen megoldás van jelen!

Adi
Sztem ha GC-m lenne akkor tuti Zeldaznék 😊.... Jókat röhögök rajta....

Petyus_
Mario Kart is király ez igaz. 😊

Davidus
A tipikust arra értettem hogy vannak ilyen ovodások akik azt hiszik hogy a Zelda az ilyen 10 éveseknek való game. Szal te egy ilyen tipikus koma vagy. Szal kuss vagy a fejedbe húzom a logódat.

LET'S FLAME

V9ykn8_TZL0

ez a dukanuka pont olyan, mint a botboys videokártyája. azt is mindig hegsztik. vagy csak azt mondják, hogy hegesztik :-)
Piftuka
És mit szóltok a DUKE NUKEM FOREVER-hez ???

LOL, nem ? Én kiadtam volna a helyükben 2000-ben. Az akkori videók nagyon meggyõzõek voltak.

De hogy azóta mi lehet ...
Tikal
dehogynem, mario superkart

Tikal
huuu, ha szeretném a zeldát akkor különleges lennék? mekkora lol vagy, ne te döntsd már el mi a jo nekem és mi nem.

Piftuka
A motor tudását nem vitattam. Sõt, ha beleolvasol a HL 2. topicba, akkor láthatod, hogy hogyan is vélekedek a HL 2-rõl.

Csak azért írtam, mert a "szaros" jelzõ túlzás volt.

Hopp, jut eszembe ...

A XIII-at néztétek ? Az is a jött, láttam, meggyõzött kategória számomra ! Nagyon hangulatos ez a cell shading ! Jó kis játék lesz az is.
Petyus_
Na ja de akkor kevesebb pénzt emésztett volna fel a project és a következõ egy Ion Stormhoz méltó nagy durranás lett volna. 😊

Tom Hall-John Romero-Warren Spector ha agy együtt elkezdett volna alkotni mi sült volna ki abból..

Najo mivel itt most csak PC van, megyek nyomatok egyet Vice City-vel.
Egy ev? Fenet. Az a jatek soha nem lehetett volna isten. Csak egy fps a sok kozul. Sajnos ugy eltunt ahogy jott. Semmi kulonos nem volt benne, pedig en is nagyon vartam. 😞
Petyus_
Romero rulz, a Daikatanát egy évvel elõbb kellett volna kihoznia és akkor most õ lenne a Zisten. 😊

Petyus_
"szenzációs lesz és ez még ezen a meglehetõsen rossz minõségû felvételen is látszik"

_Fõleg_ ezen látszik mivel a videó olyan rossz minségû hogy akár prerenderelt is lehetne az egész. 😊 Sajna PS2 textúráinak igen komoly korlátjai vannak, így nem fog ENNYIRE jól kinézni (lásd version képét..) de különben engem is levett a lábamról teljesen, grafika, animáció, zene, hangok, hangulat nagyon ott van, meg Snake rulz! 😊

Ertsd mar meg, megha kinezetre hasonloan latvanyos, sot a kidolgozas miatt meg latvanyosabb, gamet latsz az attol meg alapjaiban veve kisebb tudasu. Itt most errol van szo semmi tobb. Attol meg lehet a jatek sokkal jobb. Szamtalan pelda van erre. Amugy Romero egy balek.