A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
60 fps teljesen felesleges, mert nem látsz különbséget 25 fps felett. a tv nem is tud többet mutatni (50Hz interlace).
tehát ha a játékoknál a 60fps a min, az elég nagy szívás a játékfejlesztõk részérõl, mert ezek szerint sokkal szebben lehetne megcsinálni a játékokat. vagy pedig az a 60 fps nem is 60, csak azt gondolod? végül is nem láthatod ezt, csak ha vmi kijelzi.

Davidus
Vsync alapból be van kapcsolva driverben. Ez nem ps2😊

V9ykn8_TZL0

versio
ja és kapcsold be a Vsync-et mert ugy nem lehet játszani ha törik a kép
aztán csak csodálkozol hogy ez konzolon hogy futhat le igy, mikor a drága szemét pc-den egyböl már csak 30 fps-t produkál maximum

Davidus
Így van PS2 minden játék folyamatos 60 fps-al megy😊

V9ykn8_TZL0

versio
60fps?? hol amikor van egy fal?
ps2-n nem aaz átlag a 60 hanem a legosszabb érték a 60! és ehhez nemtom milyen pc kéne , talán nincs is olyan
ez is a pc-se buta agyának rögzülése hogy az átlag 60 fps már király, pedig az még egy játszhatatlan szemét érték

Davidus
Állj rajta bosszút mint szegál.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Miért ki irtotta a családod?

V9ykn8_TZL0

Davidus
Van autós gamma pc-n csak GT nincs.

V9ykn8_TZL0

UNREG
az mgs3-ról, légy figyelmes.. 😊))

versio
és az a legjobb hogy azok a pc-sek verik magukat legjobban akiknek van egy 1000-es celeronja meg gef2,3
van egy olyan érzésem hogy a pc-sek 90%-nál jobb gépem van , de ettöl függetlenül utálom mint a szart

mohus
"Éppen a konzolok miatt nem készül igazi, igényes autós program PC-re."

holnap lehet neki állni írni PC-re

ha DOOM3 születik akkor autósgamma miért nem?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Davidus
2000+xp gef3ti200 MGS2 60 fps. Igaz 800x600 de ez még mindig nagyobb mint a tv felbontása. Szal miröl beszélsz?

V9ykn8_TZL0

mohus
version...ebbõl látszik mennyit zabál a winfos😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

UNREG
bírom, amikor emberek olyat írnak, amit valójában maguk sem hisznek...

mohus
véleményem szerint a "recommended configuration" helyett a "developed on" szócskát kéne a dobozra firkantani és akkor az embert nem érik meglepetések....

egy GT3 PS2-es játék dobozán ugyanis fel van tüntetve, hogy milyen gépen lehet lejátszani és nem is ért meglepetés, hogy a fák nem látszódtak vagy a kocsikon nem voltak tükrõzõdések, ahhoz hogy 60frame/sec-el menjen stabilan

versio
elész a faszba !!!

dumálsz hogy ilyn grafika meg olyan fizika, DE ehhez egy 3GH-s P4 meg gefFX kell
ha ennél szarabb géped van akkor még az mgs3 grafikai szintjét se éred el
tehát szarabb játékkal játszol mint a konzolosok

nemigaz hogy nem lehet ezt felfogni,

mohus
ha tele van újdonságokkal meg korszakalkotó, akkor gondolom nálam nem megy úgy, hogy a korszakalkotó dolgokat lássam...ezt így meg merem kockáztatni...akkor meg minek erõlködjek

majd megnézem a rokonnál õ mindig beleöli a pénzt az újdonságokba😊 öccsének PS2-je van, de õ maga még nem játszott vele, pedig egy szobafalnyi csak a különbség....vagyis kinek mi tetszik én a HL2-ért vagy a Doom 3-ért nem fogok alaplapot cserélni...

ha ps3-ra ez a két játék lenne megjelenéskor kiadott játék akkor természetesen PS3-at sem vennék

UNREG
lehet, hogy elmegy majd egy 700-ason, bár ezt nagyon nem hiszem, de akkor mi fog maradni abból, amiért már most éltetitek a hl2-t? de úgy is tudod a választ, nem vagy te annyira hülye: egy élvezhetetlen sz*r.

aabyssx
😄DD

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ah, már megint ez a háell kettõ.
(...ásít...)

"feltehetõen"

BTW mikor jártál már úgy, hogy valami kiemelkedõbb (grafikai) extrához nem kellett új gépet venni? 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

Brrrrr, borzasztó ez a világ, amit fölvázolsz 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Krinyo
jah értem.Ha nincs mit fikázni akkor jön a jó öreg duma:nemfog menni, vegyél újat!
Olvasd el a cikket ami errõl szól.
Akár egy 700as gépen is elmegy.Tehát feltehetõen jól fog menni egy 1,7es gépen.

aabyssx
Sõt, a legtöbben nem FTP-rõl töltenek, hanem mindenféle internet-es spec. klienseken keresztül.
Ott meg leggyakrabban fájlnév szerint keresnek. És ha valaki meg is találná a jó verziót, a szivató fél is felrakhatja ugyanolyan néven és adatokkal a rosszat. Kb. ugyanazzal a sebességgel terjedne, mint a jó verzió.

Tehát az írós embereknek valamivel kevesebb, mint 50% esélye lenne arra, hogy rossz verzió kerül hozzá. És õk nem tesztelgetik, hogy tényleg végig megy-e a játék, hanem keresnek újat, ha többen anyáznak.

SZVSZ kis összefogással meg lehetne f*ngatni a warez tábort egy kicsit.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
De ha elég sokat és sokan csinálják kitartóan, akkor SZVSZ meg lehet rendíteni a bizalmat az amúgy baromi gyors és viszonylag megbízható warezszínben.

BTW azér' egy hétnél tovább tartana, meg elég sokan anyáznának a frissen égetett és nagyon várt, de hibás változatok miatt.

www.youtube.com/aabyssx

Kb. egy hétig tartana a hatása. Közben megjelenne a jó törés is, és egy idõ után mindenki azt töltené csak le.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CM3-at GT3 is mossa siman. Meg kene mar tanulni a fiuknak peldaul, ha egy auto 100 km/h korul neki megy egy utjelzo tablanak akkor az nem sozkta a kocsit megfogni hanem altalaban kidol, ha meg nem tudjak hat ne rakjanak bele. Ez egy aprosag csak. Az igazan szomorul az hogy CM3 egy rallys jatek es egy olyan jatek veri meg ami nem is rally jatek. Hat ez van, nem konnyu jo autos jatekot csinalni. Ha nem volna Gran Turismo nem is lenne olyan rossz 😊).
Piftuka
"hejj
pedig én hogy vártam egy olyan PC-s autósjátékot 2003-ban, ami lenyomja a már korosodó GT3-at"

Ez nem fair ! Éppen a konzolok miatt nem készül igazi, igényes autós program PC-re. Valóban nem tudok ilyet. Sõt az is biztos, hogy az egy Colin McRae 3-at a GT 4. (mindkettõ egy arcade játék) úgy otthagyja, mint a sicc ! De még a CMR 4-et is, az fix !

Ez van sajnos. PC-re nem készül mostanában igényes autószimuláció !
aabyssx
Vaze', nem is rossz másolás védelem!
Elárasztani a warez "piacot" tök bugos verziókkal.
Nem kell más, mint a kiadás elõtti héten felrakni néhány helyre a rossz verziót és beírogatni a címet warez fórumokra.

www.youtube.com/aabyssx

A verzióddal lehet valami gond, nekem gond nélkül lemászott.

Amennyi fajta kering most a warez-piacon, ezen sem csodálkozom. 😊

mohus
"jaj de hülye vagy!Hol láttál te ilyen élethû fizikát??Sehol.Ilyet még nem is csináltak se pc-n se konzolon.
Ez egy teljesen új korszak..nem fogod fel?"

igen ez egy új korszak
nomeg új videokártya (ill. ahol az alapot is erõsíteni kell új gép)...nem?

mohus
"A másik:
2005-ben még szép, hogy lenyomja.
2003 van ember!!!Be is b@szna, ha egy 2005-ben megjelnõ konzol, nem produkálna minimum ilyen grafikát"

hejj
pedig én hogy vártam egy olyan PC-s autósjátékot 2003-ban, ami lenyomja a már korosodó GT3-at

szép a HL2 meg a DOOM3...de egy "hasonló" kinézetû igényes autósgammát akartam...erre van egy LFS amit 3-an csinálnak...

aabyssx
Ja, a kútba-mászós dolgot már mástól is hallottam.
BTW biztos, hogy final-od van. Mert az eredeti változat, amivel én játszottam, csak egy-két átvezetõnél fagyott, de amúgy minden rendesen ment.

www.youtube.com/aabyssx

😊
Jól látszik amúgy az európai és japán konzolkultúra közötti különbség. Ott néhány régi gépen fagyott egy játék, visszavették az összeset kivétel nélkül, és új, javított verziót adtak helyette...

Hát ez az! Hogy szerintem is nagyon jó, és játszanék vele, amennyit csak tudok, de nem enged 😞

Tikal
Töltsd le hozzá az uj patch-t

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Amúgy megint elakadtam, ez viszont gyanítom, hogy kõkemény bug.
A harmadik világban Scree-nek le kell másznia a kútba. Nem mászik. Nyomom innen, nyomom onnan, nem megy. Amikor már teljesen elkeseredtem, akkor megpróbáltam, hogy egyáltalán azokra a falakra tud-e mászni, ahol korábban már mászott. Nem tud. Sehova. Teljesen elfelejtette ezt a speciális képességét...

Kurva ideges lettem, de volt a világ elejétõl mentésem. Újrakezdtem, a kútnál megint elfelejtette a mászást...

És hülye barom meg ahelyett, hogy kibasznám az ablakon ezt a bugos szart, újra és újra nekifutok, mert a játék maga elvarázsol. Fasz vagyok 😊

aabyssx
BTW ez elég gáz a Primal-ban:
- Ha Scree fel tud mászni egy kõ "falon", akkor egy kicsit más, de szinte ugyanolyan kõ falon miért nem tud?!?
- Ha Scree egy heylen le tud dobni kötelet, akkor egy szinte tökéletesen ugyanolyan helyen miért nem tud ledobni?!?
Persze, tudom a választ... 😉
...csak ez így gagyi egy kicsit. :|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Én (balek, mint mindíg is) visszaolvastam... 😞

Érdekes viszont, hogy a HL2-t (amirõl valójában még alig tudni valamit) és a Doom3-at egy kicsit megbolygatva hogyan reagálnak egyesek. >😊

www.youtube.com/aabyssx

Tikal
Szerintem jol lehet irányitani a helit, csak be kell állitani egy másodlagos gombot a heliirányitáshoz, és máris fasza 😊
Viszont a régi jo gamepad-al mennyire jo volt játszani 😊
Ha majd lesz multiplayer a ps3-ban akkor veszek egy olyat 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Huhh, majdnem 500 üzenetet kellene végigolvasni 😊
Erre nincs idõ, úgyhogy csak aAbysSx-nek: igazad volt, tényleg Jennel együtt tud Scree felmenni a toronyba (kötelet kellett ledobni).
A vicc az, hogy a négy gamefaqs-os leírásban is rosszul van benne ez a rész. Ezek szerint vagy kétfajta verzió van a játékból, vagy egymástól lopják a leírásokat 😞
És ami a legszomorúbb: Böjtös végigjátszása is ugyanígy rossz, úgyhogy lehet, hogy õ is csak tükörfordított egy végigjátszást...írok is mindjárt az index fórumba neki.

Petyus_
Ja csak õk már fél éve végigtolták. 😄

Egyébként biztos többet tud a PC-s, ennyibõl jó PS2 port, de összességében nem lehetünk elégedettek szerintem.. a lövöldözõs küldetések nevetségesen könnyûek egérrel.. a heli/repcsi vezetése viszont kín analóg gamepad nélkül, valahogy lehetett volna szerintem ezt a részt pécésíteni.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Dynamic
Na ne szédíts már!Mindenhol a referencia számít vagy valami ami kézzelfogható, nem az hogy mit vakerál.Ha csatolnál valamit az önéletrajzodból az állítólagos Doom3 enginedbõl, hülye lenne az a külföldi cég amelyik nem alkalmazna.
Szóval nekem ez gyenge kifogásnak tûnik...
Tikal
remélem ez a piritos már nem fog zugni 😊

Petyus_
Az király. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CHEAPBOY_GA
Vegyel redtit abban jova kevesebb a Bug azert😊

Ott inkabb csak a kamwra vacakol ilyeneket nem enged meg maganak a game...

CHEAPBOY_GA
Na el se hiszem hogy nem visszaanyazas lett a vege hanem kutturatt reagalas, .... kellemes csalodas volt kalap leemel melyen meghajol....😊thx

CHEAPBOY_GA
Nem kell beirni forumra hogy ment a mail, altalaban nezem oket (elvegre ha mar hirdetek illik ugye?😛) csak hetvegen nem nagyon mert akkor szabi van.

Majd holnap nezem oket😊

CHEAPBOY_GA
Errol jut eszembe a GCnem ugy nez ki mint egy reszo:???? (egy reszes) ott a kicsi fozolap a tetejen elotte pedig a fekete hofokszabalyozok nem?😊))

CHEAPBOY_GA
NEm ez nem az en topicom ez a konzolosok gumiszobaja, s mivel en az vagyok, hadd orjongjek😊)

CHEAPBOY_GA
elnezest a masnapossag s nemi fhuu teszi..😊 ne komoly am, csak a csalodottsag hogy a tevhit miatt szarozzak le azt ami jo, btw tenyleg izles kerdese..😊

Nekem pl mutathat barki barmilyn FPSt, szamomra Quake-Half Life-Unreal Tournament trio a nagy aszok, a tobbi vicc... csak grafikai áppgrédek, csodalkozni 1 percig jok aztan csao😊