A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lenne amit ellenne hoznek. Ennyi. Egyszeruen mert jobb az engine tobbet tud. Eleve 5-6x akkora adat mellett hozza ugyanazt v. nagyobb frameratet es meg sokkal tobb dolgot is tud. A konzolos jatekokra inkabb a muveszi kidolgozas ami jellemzo, hisz ott a fix hardver nem enged annyira szabad kotelet.
Nem akkor a DOOM3
Piftuka
"Milyen tulzasrol beszeszelsz gyerek?"

Azt hiszem, ezt nekem írtad.

Nos akkor még egyszer:
"...egy szaros mgs3-at a picsaba elmos"

Mert ez ABSZOLÚT nem igaz !!! Ha nem jön ki a HL 2. videó és megnéznéd az MGS 3 múvit, emellett nem lennél elfogult -hasonlóan azokhoz, akik itt teli szájjal fröcsögik az "igazukat"-, akkor te is belátnád, hogy szenzációs lesz és ez még ezen a meglehetõsen rossz minõségû felvételen is látszik.
Nem sokkal rosszabb (ez nem is jó szó), mint a HL 2. !
De te tudod...
Petyus_
A Mega Drive az már nem mûködik. 😞 Meg elosztogattam anno a játékokat.

A CD32-t nem adom, bátyám azon szokott Pinball Fantasies-t tolni. 😊)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Piftuka
A HWSW-rõl ismerek olyat, aki megvenné a MEGA DRIVE-ot !

A CD32-t pedig el ne add, mert kuriózum !!!
Piftuka
Hát nem. Én "köcsög Dunántúliak!" <--- erre mondtam.
Petyus_
Nehogy a végén még összeállj versionnal és ti legyetek a játékipar új legendái. 😄 (mint pl. a Romero-Carmack kettõs 😊)

Davidus
tipikus

V9ykn8_TZL0

Milyen tulzasrol beszeszelsz gyerek? Fogd mar fel, hogy HL2 olyan technikakat alkalmaz amit mas jatekben nem letezik meg igy osszetetten. Akkor meg csisztu! Amugy version abban igazad van, nem lehet programozokat talalni akik kepesek lennenek erre aldozni, bar en ismerek egyet 😊), es valoban egyedul nem lehet megcsinalni, de azert lehet szep dolgokat csinalni. Hamarosan talan mar eredmenye is lesz
Petyus_
Zeldánál sokkal komolyabb/jobb játék nem nagyon van. 😊

Tikal
Sajna én nem izgulok be a zeldára meg a mariora, talán ha még mindig 10 éves lennék 😊)

A mariot tényleg nem vittem végig 100%-ra, de még csak 1-re sem

Azt hiszem ettõl azért vannak komolyabb játékok is.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Petyus_
Te GY-M-S-i vagy? 😊)

Petyus_
Nekem is van egy csomó konzolom: CD32, Mega Drive, PSX, GameBoy Color. 😄

Bármikor elcserélhetõ egy XBox, PS2, GC, GBA hármasra! 😊

Petyus_
Kojima bá is tudja azért mitõl döglik a légy. 😊 Nem lesz Raiden..

Piftuka
Khmmmmm !
Piftuka
"A valve-s fiuk is titokban visszavonultan alazattal csinaltak valami olyat, hogy egy szaros mgs3-at a picsaba elmos"

Ez egy nagyon durva és rosszindulatú túlzás. Ne hasonlítsd már a két játékot össze.

Megjegyzem, amig nem láttam a HL2 videót, addig az MGS 3. volt a csúcs. De most sem kell szégyenkeznie !
Petyus_
Ja most látom az nincs GC-ra, akkor nemtom honnan szedtem. 😊

Petyus_
TENCHUt ki ne hagyd!! 😊 Isten az a játék!

Piftuka
"De ki bírja ezt lével?😊"

Hát a japánok ! Ott egy átlagos családban van minimum 8 féle konzol ! De rossz lehet !
CHEAPBOY_GA
csak mert nem tudna vegigvinni szegeny mariot 100%ra s nem akar beegni vele, 😊)))

CHEAPBOY_GA
Zelda miatt se??? JOL van te aztan tudod mi a jo ocsem😄DDD

CHEAPBOY_GA
hivtalak ki vagy kapcsolva...:/

Davidus
Mi a gond velük?

V9ykn8_TZL0

Tikal
zelda, mario, na ezek miatt biztos nem venném meg 😊)))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CHEAPBOY_GA
VAn arra is tobb game mint az az egy szem MGS amiert erdemes megvenni:

ugye MGS😛 Metroid, zelda, mario, Final fantasy, Rsidentek, Killer 7, .

Adi
Ohhhh Bp-s vagyok.... Szidd a németeket...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Tikal
hát ezt a pokos dolgot én sem nagyon vágom, miért nem abba kötöttél bele hogy az emberek nem életszerüen halnak meg vagy vmi....

Tikal
Nincsenek elveszett zsenik, a zseni az a topon van, siránkozni meg lehet hogy mi lett volna ha, meg pedig én vagyok a legnagyobb programozo, meg ezerszer jobbat irok mint a hl2, meg 5000 könyv van a polcomon...

Szoval ha ilyen nagy ágyu vagy fejben akkor szerintem pályázz meg egy állást odakint, és ha tudsz akkor biztos felvesznek...

Petyus_
Jól van fõvárosi bunkók fujj, hajrá vidék! 😊

Petyus_
Akkor ráhibáztam! 😄

Davidus
Hé akkor most én sírok mert én meg Dunántúli vagyok😊 Szidd BP-t õk a kisebbség😊

V9ykn8_TZL0

versio
anyád! én GY_M_S-i vagyok😊

versio
tudod az a baj , hogy egy engine-t , föleg egy olyat amiben ilyen particle effectet, fizika stb van, képtelenség egyedül megirni normális határidön belül
reméltem hogy találok pár embert akik képesek segiteni , pl programozok , grafikusok stb, de ebben a nyomorult országban ilyet nem találtam
mert mindenki halálra dolgozza magát hogy megéljen és nem ér rá ilyenekre
meg nagyon kevés a tehetséges, megfelelö tudással biro ember
amugy a ps2-nél még az is a probléma hogy nem elég megirni egy codot mint pc-n, hanem optimalizálni kell de nagyon és ez a folyamat az idö 90%-át teszi ki
elöször matematikailag kell a legegyszerübb képleteket megtalálni, majd orajelenként optimalizálva kell megirni a codot
amin ha késöbb valamit változtatni kell lehet ujra irni
és ezt 3 processzorra külön kell csinálni mivel a cpu,vu0,vu1-et teljesen máshogy kell codolni

mindenesetre a vectorprocesszorok használata nélkül több polygont mozgattam meg mint egy jobb játék ps2-n pl ico,gta stb..

Petyus_
Csak poénból írtam 😊, bocs ha nem érzõdik ki az irónia a hozzászólásomból.. de asszem ezt már megbeszéltük egyszer HW fórumon! 😊

Legyen inkább Gyõr-Moson-Sopron köcsög Dunántúliak! 😄

Dynamic
Szabolcs megye, kösz...Megint elõjöttek a beidegzõdött elõítéletek.
Oke! Legyen Szabolcs megye!
Gondolom valami ilyesmi akadalyozhatja a tobbi ceget is egy 'kisse' jobb programok irasaban. Amugy miert nem probalsz meg GC-re fejleszteni, hisz azzal nincsenek ilyen gondok!
Petyus_
Hajdú-Bihar megyében vagyok én is -> én többet tudok mint a szaros játékendzsinek -> szal legyen inkább Szabolcs megye! ^.^

Petyus_
Most te azt akarod elmagyarázni vers hogy azért nem robbansz be a milliárdos bizniszt jelentõ játékiparba a forradalmi engine-eddel (még ha az általad felvázolt skála legalsó pontján van és monjuk 5* jobb mint mondjuk a HL2 vagy a DOOM III akkor már isten vagy) mert csalódtál "bizonyos fokig" a PS2 devkitedben? 😄

Két lehetõséget látok:

- egy országos nagy hülye vagy 😊
- egy zseni vagy, ez esetben könyörögve kérlek a gamer társadalom nevében, hogy csináld meg az engine-ed, ígérem veszek PS2-t, Sony részvényt, mindent ha sikerül!

Illetve lehetséges ezen kettõ valamilyen arányú kombinációja.. de hogy nem vagy százas az tuti. 😄

Hmmm. Latod tudsz te ha akarsz. Par dolgot mondok.
1. Reszecske rendszerek, kulonosen gozok, gazok fust
2. Modellter tarolas, altalaban bsp faval, de hogyan PVS-el vagy sajat technikaval, kurvara fugg, hogy lesznek-e nagy nyilt terek.
3. Bonos mozgasok vagy letarolt mozgasfazisok.
4. Valos arnyekvetesek.
Es akkor meg szo sem volt a nagyfelbontasu(poligonszamu) modellekrol. Es bonusznak a fizikarol valamint az izommodellezesrol meg szo sem volt.
Nah eleg az elso 4-el probalkozni mar az ugy hamar radobbenti az embert, hogy nagy faba vagta a fejszejet. A masodik ugye mindig van, ha erre szepen rajonnek a tobbiek olyan framerate csokkenesek vannak, hogy csak pillazik az ember. A parakra mai napig nincsen normalis megoldas. Ha belenezel kesz 50% eroforras ugrik. Ha bonos a karakter akkor megint 10-15%karakterenkent. Nem veletlenul nem lesz DOOM3-ban sem minden modell mozgasa bonos. Es akkor meg ott van az arnyekolas ami valahogy PC-n egyenlore nagyon ratyi szokott lenni. Szoval maradjunk, annyiban, hogy HL2 es DOOM3 enginben tobb tudas van mint egesz Hajdu-Bihar megyeben.
Dynamic
Hogy tudsz-e programozni azt nem vitatom, de ha állítólag bármit meg tudsz csinálni(és állítólag akár Doom3-at is Ps2-re), már rég itt hagytam volna ezt a szaros országot és ragyásra kaszáltam volna magam, valamelyik nyugati országban.Akkor meg...?
versio
az engine összehozással nincs semmi problémám
15 év programozással a hátam mögött meg kb 1000 számtech könyvel a polcomon, nincs olyan probléma amit ne tudnék megoldani
DE a ps2 devkitemet eladtam a mult héten, mivel a ps2-ben lévö VU0 használhatatlan külön processzorként és ez a probléma megakadályozott abban hogy 5-10 -szer jobb engine-t irjak a gépre mint mások
és olyan rendszeren nem programozok ami nem tökéletes, szal bizonyos fokig cssalodtam a ps2-ben
és áhitattal várom a ps3-at amit lehetöleg jobban összeraknak

A legszomorubb az egeszben, hogy Version programozonak vallja magat. Ebben az esetben viszont eszre kene olyan dolgokat is vennie amit esetleg masnak nem. Es ekkor o jon a nagylabu gagyi szornnyel. Hmmm. Egyre tudok gondolni, hogy megvilagosodott elotte az a fajdalmas felismeres, hogy mocskos kemeny dolog egy HL2, DOOM3 -at kiveve, engine-t osszehozni amivel par honapja kerkedett es a budos eletbe nem sikerulhet neki, igy biztos nem. A valve-s fiuk is titokban visszavonultan alazattal csinaltak valami olyat, hogy egy szaros mgs3-at a picsaba elmos. Es most itt nem egy adott hardverrol van szo hanem egy nagyon fejlett szoftveres motorrol. Es ilyen ertelemben ez teljesen mindegy milyen plattformon fut hiszen a kod letezik. Amit most lathattunk az jatekforradalmat sejtet es toronymagasan all(hat) barmilyen mas jatek mellett az elobb emlitett dolgok miatt. Es tenyleg nagyon lehet, hogy meg DOOM3 megha oly gyonyoru is lesz moge fog kerulni. En nagyon kivancsian varom az eredmenyt. Mindenesetre orulnek ha vegre szakmai szemmel nezne valamit es nem csak a PS3-as baromsagait szajkozna. Ufff, ennyi goz kiment.
Adi
Akkor máskor tegyél már egy ilyet: 😊 és akkor tudom, hogy pojén de ha ilyet teszel az még jobb : 😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
nekem az is jo ha cserélünk ps2-t egy hétre..😊
Krinyo
ez nem igaz 😊 lol
ps3 megjelenés 2004-2005 között. Cikkben leirták...

Krinyo
jaj de hülye vagy!Hol láttál te ilyen élethû fizikát??Sehol.Ilyet még nem is csináltak se pc-n se konzolon.
Ez egy teljesen új korszak..nem fogod fel?

Petyus_
Ssajnos ez itt a földön még pénzkérdés. De mán egy bolygókörü litérben vagy két csillagkörü litérben már minden ANYAG, ERÕ, ENERGIA kérdés lesz!

Davidus
Minden gépre(konzol/PC)van olyan gamma ami miatt érdemes a gépet megvenni. De ki bírja ezt lével?😊
Nekem azét van PC-m mert ezen tudok diablozni meg warcraftozni b.neten.

V9ykn8_TZL0

Tikal
szerintem senki sem irigykedik a másikra, hisz ha konzol kéne akkor azt vennék 😊

Nekem meg nem jönnek be az ugrálos játékok, az autozgatás meg arcade szinten szintén nem jön be, viszont gt3 az jo lenne 😊 azt vagy a feléig nyomtam, jo game.

Az lenne kira ha lenne multi ps3-ban, akkor tuti vennék 😊