A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hiszem, ezt nekem írtad.
Nos akkor még egyszer:
"...egy szaros mgs3-at a picsaba elmos"
Mert ez ABSZOLÚT nem igaz !!! Ha nem jön ki a HL 2. videó és megnéznéd az MGS 3 múvit, emellett nem lennél elfogult -hasonlóan azokhoz, akik itt teli szájjal fröcsögik az "igazukat"-, akkor te is belátnád, hogy szenzációs lesz és ez még ezen a meglehetõsen rossz minõségû felvételen is látszik.
Nem sokkal rosszabb (ez nem is jó szó), mint a HL 2. !
De te tudod...
A CD32-t nem adom, bátyám azon szokott Pinball Fantasies-t tolni. 😊)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A CD32-t pedig el ne add, mert kuriózum !!!

A mariot tényleg nem vittem végig 100%-ra, de még csak 1-re sem
Azt hiszem ettõl azért vannak komolyabb játékok is.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bármikor elcserélhetõ egy XBox, PS2, GC, GBA hármasra! 😊

Ez egy nagyon durva és rosszindulatú túlzás. Ne hasonlítsd már a két játékot össze.
Megjegyzem, amig nem láttam a HL2 videót, addig az MGS 3. volt a csúcs. De most sem kell szégyenkeznie !
Hát a japánok !
Ott egy átlagos családban van minimum 8 féle konzol ! De rossz lehet !''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ugye MGS😛 Metroid, zelda, mario, Final fantasy, Rsidentek, Killer 7, .
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szoval ha ilyen nagy ágyu vagy fejben akkor szerintem pályázz meg egy állást odakint, és ha tudsz akkor biztos felvesznek...
reméltem hogy találok pár embert akik képesek segiteni , pl programozok , grafikusok stb, de ebben a nyomorult országban ilyet nem találtam
mert mindenki halálra dolgozza magát hogy megéljen és nem ér rá ilyenekre
meg nagyon kevés a tehetséges, megfelelö tudással biro ember
amugy a ps2-nél még az is a probléma hogy nem elég megirni egy codot mint pc-n, hanem optimalizálni kell de nagyon és ez a folyamat az idö 90%-át teszi ki
elöször matematikailag kell a legegyszerübb képleteket megtalálni, majd orajelenként optimalizálva kell megirni a codot
amin ha késöbb valamit változtatni kell lehet ujra irni
és ezt 3 processzorra külön kell csinálni mivel a cpu,vu0,vu1-et teljesen máshogy kell codolni
mindenesetre a vectorprocesszorok használata nélkül több polygont mozgattam meg mint egy jobb játék ps2-n pl ico,gta stb..
Legyen inkább Gyõr-Moson-Sopron köcsög Dunántúliak! 😄

Két lehetõséget látok:
- egy országos nagy hülye vagy 😊
- egy zseni vagy, ez esetben könyörögve kérlek a gamer társadalom nevében, hogy csináld meg az engine-ed, ígérem veszek PS2-t, Sony részvényt, mindent ha sikerül!
Illetve lehetséges ezen kettõ valamilyen arányú kombinációja.. de hogy nem vagy százas az tuti. 😄
1. Reszecske rendszerek, kulonosen gozok, gazok fust
2. Modellter tarolas, altalaban bsp faval, de hogyan PVS-el vagy sajat technikaval, kurvara fugg, hogy lesznek-e nagy nyilt terek.
3. Bonos mozgasok vagy letarolt mozgasfazisok.
4. Valos arnyekvetesek.
Es akkor meg szo sem volt a nagyfelbontasu(poligonszamu) modellekrol. Es bonusznak a fizikarol valamint az izommodellezesrol meg szo sem volt.
Nah eleg az elso 4-el probalkozni mar az ugy hamar radobbenti az embert, hogy nagy faba vagta a fejszejet. A masodik ugye mindig van, ha erre szepen rajonnek a tobbiek olyan framerate csokkenesek vannak, hogy csak pillazik az ember. A parakra mai napig nincsen normalis megoldas. Ha belenezel kesz 50% eroforras ugrik. Ha bonos a karakter akkor megint 10-15%karakterenkent. Nem veletlenul nem lesz DOOM3-ban sem minden modell mozgasa bonos. Es akkor meg ott van az arnyekolas ami valahogy PC-n egyenlore nagyon ratyi szokott lenni. Szoval maradjunk, annyiban, hogy HL2 es DOOM3 enginben tobb tudas van mint egesz Hajdu-Bihar megyeben.
15 év programozással a hátam mögött meg kb 1000 számtech könyvel a polcomon, nincs olyan probléma amit ne tudnék megoldani
DE a ps2 devkitemet eladtam a mult héten, mivel a ps2-ben lévö VU0 használhatatlan külön processzorként és ez a probléma megakadályozott abban hogy 5-10 -szer jobb engine-t irjak a gépre mint mások
és olyan rendszeren nem programozok ami nem tökéletes, szal bizonyos fokig cssalodtam a ps2-ben
és áhitattal várom a ps3-at amit lehetöleg jobban összeraknak
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ez egy teljesen új korszak..nem fogod fel?
Nekem azét van PC-m mert ezen tudok diablozni meg warcraftozni b.neten.
V9ykn8_TZL0
Nekem meg nem jönnek be az ugrálos játékok, az autozgatás meg arcade szinten szintén nem jön be, viszont gt3 az jo lenne 😊 azt vagy a feléig nyomtam, jo game.
Az lenne kira ha lenne multi ps3-ban, akkor tuti vennék 😊