A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy hónap múlva elavul úgyhogy mindegy 😊)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
tegnap 23:35 | Válasz erre | #39
Gecos nekem KETTÕ darab GeForsz 3 Ultra 64 ++ Pro Deluxe Pure TVout MAXX -om van beforrasztottam gázpákával az abit TH7es alaplapomra párhuzamosan õket
plusz csavarhúzóval kitágítottam az AGP Pro Deluxe Ultra fogalaltot hogy beleférjen egyszerre a két card. Szuperül megy csak 2 detonátor drivert kellett felraknom és
még így SLI-ben os két monitort kell rákötnöm egyiken a páros sorok másikon a páratlan sorok jelennek meg.
DE !!! MAx Payne 4096*4096*64biten 450FPSel megy, 3DMark2001 Default 1024*768ban 78962 pontot ad. Ja túlhúztam kicsit a procimat is. Eddig egy factory locked
2.6GHz es P4 volt benne, most sikerült ezt 4.2Ghzre tornáznom, persze egy folékony argongázas hûtõ hûti a szilárd nitrogénes hûtésemet de sikerült még a 32GB
ramnak is helyet csinálnom, de ezt már csak legközelebb írom le hogyan ha nagy lesz rá az érdeklõdés.
nyesze erre mit irtok?
Namost nem mindegy melyik web oldalon nézed. Gamespyon pl nincs is az elsõ 20-ban se PSX se PS2, konzol közül egyedül a Nintendo verekdte be magát oda...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Egyre okosabbakat mondasz...
mé ha eltalálom bevallod vagy mi?
"A BG-nel jobbat meg nem talalsz 1et se, mert nincs."
prf.....te mire gondolsz akkor amikor azt mondja a konzolos hogy a gt3 ban 15 milla poligon van..nah én is ezt gondolom ilyenkor!!
"Ja, a hasrautes... 😊)"
ez a dolog csak nálad fordulhat elõ!!!vagy inkább legtöbbször ez nálad van!! most látál életedben konzolos amezt( mikor belenéztél a konzolba meg a playtime ba)
mondom rohadt büszke lehetsz magadra hogy birtál mondani egy olyan gamezt amiben lopakodni is kell..de akor is a mgs a legjobb gamez!!! többen vették meg mint a hülye bg2-det tehát jobb...vagy ha ugy tetszik kevesebb embert érdekel a szar rpg-d...szar neked a FF?? mégis 10 szer anniy ember kiváncsi arra mint a MG2 re....ne gyere hoyg nem összehasonlitható!! nézd meg a top50 games-t.. a BG-d a 47 edik ha jol emléxem....a ff joval elötte volt!!!
Mondjuk legjobban még mindíg az tetszik,hogy 10 Pc-sbõl 9-nek azért habzik a szája mert állítólag a konzol játékok nem szólnak semmirõl,csak lövöldözni,rohangálni,ugrálni kell....Erre megérkezik a Max Payne és feje tetejére állítja az egész Pc-s világot...Mindenki odavan,hogy mennyire kurvajó a progi,és milyen a hangulata,mennyire élvezetes stb....Pedig ugyanazokat az elemeket tartalmazza mint -az általatok utált- konzolos játékok...Semmkivel sem többet...De még annyit se mint a Metal Gear Solid...Tehát akkor,hogy is van ez??? Bestseller Pc-n egy olyan játékstílus, amit minden Hcgamer utál,vagy tényleg egy jó kis game hiányzott az embereknek világszerte? És a szavatosság?? Pyrex erre a játékra ki fog emlékezni 1/2 év múlva,ki fogja újra végigjátszani többször?
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Én viszont kezdelek téged sajnálni. Vagdalkozol anélkül hogy bizonyitanád a mondanivalódat. Egy kérdésre teljesen mást irsz nem a választ, dobálozol olyan programokkal amiket - kezdem azt hinni - més soha nem láttál. Szánalmas vagy.
Eiijjje ez nagyon durva volt. Barátnõm ezzel nyomult a multkor és élvezte is ellentétben velem, de a fenti mondat a grafikáról nem is kicsit erõs hanem roppant mód.
Lehet, de én nem láttam benne a választ. Akkor ha lehet magyarázd már meg egy ilyen vak és elfogult embernek, hogy ebben mi volt az új? Az hogy jó vol megcsinálva? Attól még nem volt újdonság.
az mgs ben olyan dolgok vannak amik nincsenek meg a thief ben az egy dolog hogy ott is lopakodni kell ez a gamez nem attol jo hogy lopakodni kell!!!amugy megha nem vagy kiváncsi rám akor ne olvasd el a hozzászolásaimat!!!
Thief😊 de öügyi vagy egyedül találtad ezt a gamezt? vagy felhivtad az 576 konzolt?
Nem ez volt a kérdés, és a Baldurs Gatere sem mondanám hogy újdonság.
"2) ez a gamez storyban ,zenében, a történésekben,fordulatokban magasan a toppokban van!!!!"
Szintén nem ez volt a kérdés. A kérdés úgy hangzott hogy mondj egy játékot ami újdonságot hozott vagy korsazakalkotó ötletet. Akármennyire is jó ez a game, nem újdonság, mégha nem is kimondott rókabõr.
"hol van olyan zene mint ebben a gamezban van???"
A zene az meg izlés kérdése. Kinek mi tetszik. A lényeg hogy menjen a játékhoz. Szerintem a Strarcraftnak iszonyatosan jó zenéje van, haverom meg kikapcsolja mert frászt kap tõle. A Simsé is jó ahhoz a játékhoz. Szal ezt nem igy kellene megközeliteni.
"meg mi van a max payneban ami jó????
egy sima fps amiban mátrix buziság van!! semmi különös nincsen!!!!"
Megint kevered a dolgokat. A Max Paynere senki nem mondta hogy új dolgok meg korszakalkotó. Az egyetlen újdonság a BulletTime, de nem mondta senki rá hogy ez akkora új dolog.
Nagyon szép hogy ennyire áradozol a MGS-rõl csakhogy ezt senki nem kérdezte. A kérdésre meg nem ez volt a válasz. Legközelebb figyelj egy kicsit jobban.
Ebben nem volt semmi újdonság ilyen játékok már tökrégóta vannak.
-------------------------
ez baromság!! ez olyan mint ha a bg2 re aszondaném szar mert rpg má van mióta!!!
') ilyen lopakodos gamez nemigazán volt még!!! vagy ha igen mondj egyet!!! amiben kamerák vannak meg emebrek és bujkálni kell!!
2) ez a gamez storyban ,zenében, a történésekben,fordulatokban magasan a toppokban van!!!!
hol van olyan zene mint ebben a gamezban van???, egy gamez nincs ahol enyire meg lebnne komponálva a zene..max az SW gamezekben ahol a film zenéi vannak!!!
a max payne olyan mint az mgs...best gamez és 2 nap alatt végigviszed..1 hét alatt végigviszed ugy hogy minden mód ban végignyomod...nem egy gamez és nem az a gamez ez sem aminek neki ülsz 3 szor....ugyan olyan mint az mgs....azt is végigvittem 2 szer harmadszor neki ültem a pc-n de a köcsög pschio mantist nemtom kinyirni mert 30 percig verem és még fél élete van.!!!!!nem hülyülök!!!! nincs hozzá kedvem azt a faszt nyüstölni 1 óráig!!!!
meg mi van a max payneban ami jó????
egy sima fps amiban mátrix buziság van!! semmi különös nincsen!!!!
mászkálni kö azt kész.....mig mgs ben???? lopakodni de azt jol kel tudni....figyelni mikor mkik látnak meg figyelni a kamerákra mindenre...milyen komoly amikor be vagy zárva a börtönben az mgs ben...az õr elrohan WC re mert hashajtót kapott..neked meg több lehetõséged van hogy kiszabaduj..ha sokáig baszakodsz eljön érted a haverod vagy bebujhatsz az ágy alá ha az ör nem lát bejön te elöbujsz és megvered vagy szét töröd a kecsápot és ráfexel az ör megijed hogy meghaltál és bejön..... pl......
vagy hol van olyan hogy megkér az ellenséged hogy végezz vele..mert nem akar szenvedni?:....amikor elkezded sajnálni az ellenséged és meghit beszélgetés után fejbe lövöd....vagy mész a meril el és hirtelen hasba lövik te elugrasz afal mögé a csajt meglövik még 1szer te nem tudsz segíteni neki mert lelönek....és az egyik legkomolyabb pillanat jön egyik gamezban nem volt még igy megkomponálva a zene meg midnen!! nagyon cool....majd pl hol jutna az eszedbe hogy mikor felmászol ametal gear rex re és nálad van a kártya..és megütnek vagy mit(már neme mléxem aniyra) és mikor a számitógbe dugnád a kártyát már nincs nálad..mikor jutna eszedbe hogy te lemenj a rex lábához és a folyoba vagy mibe megkeresd amiben állandóan fogy az életed...vagy mikor van az hogy egy haverod akivel a videorádion beszélgetsz hirtelen leveszi a szemüvegét kibontja a haját és meglátod hogy Õ A FÕELLENSÉGED!!! vagy a régi ellenséged a Ninja...elöjön és segit neked amikor majdnem meghalsz a Rex alatt...meg még ezer fordulat van és story meg minden...... ilyen gamez nincsen!!!! ennek a zenéja a himnuszom eszméletlen jó a zenéje sõt igy csörög a telcsim is ( köszike Pyrex!!)
rohadt jo gamez és egy Max payne soha nem lesz olyan best mint ez!! a max payne is jo!!nagyon tetszik baromi sokat gamezom vele az elmult 1 hétben.... most egy kicsit uj mert letöltöttem egy mod ot hozzá ( fps lett belõle) és csak ugy fps ha elölröl kezded a gamezt....
a max paynéban a végén az tetszik amikor a torony rádõl a helire és a kamera fel van rakva a torony tetejére és a kamera a tornyot veszi ( lefele néz) milyen komoly látvány csak tul pici ideig mutatják.....
jo gamez.....de az mgs a best!! nem lenne a best a zenék nélkül meg a történetek nélkül!! lehet hgy nem is a gamez a best annyira.csak a sok piciny odafigyelés miatt sokkal jobban beleéltem magam a gamezba és ez iy igaz...mikor a max paynét végigvittem örültem: háháhá sikerült... de mikor a mgs-t vittem végig akkor inkább csendes voltam lelombozottam hogy vége az egésznek....és nagyon cool volt!!!! Egyszóval akárki akármit mond egy gamez nem fogott ugy meg még mint az mgs!!!!!!!! és ha jol tudom az mgs ott van a psx gamezok top10 ében!!!!!
rohadt jo!! le a kalappal kojima szán elött!!!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Olvasgattam amit az RPG-krõl írkáltál és egyre világosabbá vált számomra, hogy soha életedben nem játszottál még igazán egyik valódi szerepjátékkal sem. Ha így lett volna akkor nem sorolod se a Diablot, se az FF sorozatot közéjük. Az tény, se PC-re se konzolra nincs valódi RPG. De ha nem ismered el, hogy a BG sorozat és a Fallout nagyon jól megközelítette, és nem veszed észre, hogy az FF-nek mennyire semi köze az egészhez akkor csak vakítod magadat.
Ismételten leírom, az FF szabályai írott formában, valódi szerepjátékként soha nem állnák meg a helyüket. A játékmenetrõl nem is beszélve. Így szerepjátéknak nevezni több mint erõs túlzás!
Ha szerinted ennek ellenére az, akkor Te alighanem az RPG.HU-n egyszerûen "vérpistikés"-nek titulált játékosok közé tartozhatsz. Ez esetben csak sajnálni tudlak...
Neked az nagyon misztikus, hogy esetleg a játszhatóság és a tartós játékélmény miatt játszanak régebbi játékokkal az emberek? Gondlom a multiplayer, mod, maps, tc, mission cd, addons is ismeretlen varázsszavaknak tûnnek számodra?
Jah bocs! A konzolokon megszokott dolog az, hogy rágogumi játékokat készítenek. Így minden új játékot azzal a reménnyel raktok be a gépbe, hogy "igen ez lesz az igazi!". Aztán amint lekopik a cukormáz és elmúlik az íz, jön a kiábrándulás és a következõ új játék hajszolása. Ezen nem is lehet mit csodálkozni, hiszen konzolokon csak a brutális grafikai teljesítményen és effekt-shown van a hangsúly. Ennyit tud és nem többet egy konzol. A jó játékmenethez és a valódi tartalomhoz már nem marad elég erõforrás...
Hajszoljátok csak a legújabb játékokat. Ezzel is jól megmutatájtok mennyire a fogyasztói társadalmat uraló irányzatok rabjai vagytok.
Én ennek ellenére a többi PC-ssel együtt, örömmel fogom újból és újból kezembe venni a néhány éves játékokat és jókat szórakozni velük.
Mert annyira állat hogy még most is fogy. Tudod van olyan hogy bejön a srác és vesz új gépet. Hm valami játék is kéne mellé. hm hm legyen a sims mert azzal játszottam havernál kicsit és nagyon hipergigamegaszuper...
"Mert NINCS helyette jobb ! Kénytelen mindenki beérni ezekkel. Tudod ki venne különben 3 éves játékokat."
Nyilván azért mert nincs helyette jobb. De azt nem jelenti hogy nincs helyette újabb és jó. Ez konzolon is igy van, ne mondd nekem hogy minél újabb a játék annál jobb, mert ez egy baromság.
"Nem baj, csak nyomjátok a simset meg a rollercoastert, mi meg megmaradunk a legfrissebb gamezoknál."
Én nyomom is a Simset, és nemrég jött ki új kiegészítõ hozzá, ha igy nézed nem régi, te meg játsszál a legfrisebb leggagyibb konzolos gaméval. ja hogy egy hónapja nem jött ki rá semmi épkézlább? Ez cumi...
"Final Fantasy VII -történet vezetés-(még Molineux is kalapot emelt elõtte, éppen az újításai miatt. Világszerte több mint 10 millió kelt el belõle)"
Ebben igazad van ez tényleg újitás volt
"Metal Gear Solid -lopakodás, tökéletes rendezés-(sikeresebb volt az USAban és Európában, mint a japán piacon)"
Ebben nem volt semmi újdonság ilyen játékok már tökrégóta vannak.
"Gran Tourismo 1-3 -szép gfx, tökéletes irányíthatóság és a tunning így együtt soha nem volt még jelen-"
A kérdés nem ez volt. Hanem hogy mi benne a forradalmi újítás? A GT3-ban kérlekszépen semmi.
"Tony Hawk P.S. -amit mindenki baromságnak tartott, aztán elkezdtünk játszani vele...-
és ha gondolod még tudom sorolni...."
Már a 90 évek legelején volt rengeteg deszkás jéték mind amigára mind PCre, szal ebben sem értem mi az újdonság. Sõt a megvalósításában sem.
Minden csoda 3 napig tart."
Emléxem volt kb 2 évvel ezelõtt szó valami orosz processzorrol is ami ilyen kafa meg úgy lenyom mindent, oszt mégsem 😞
Egyébként ez a hir nekünk PCseknek jó hiszen lesz még olcsóbb proci szal nem tudom konzolosok mit dumálnak...
Mhm és mi az a minden elérhetõ lesz, mert ez nem világos számomra...
Pontosan már nem emléxem de azt tudom hogy ROM-ot külön kellett hozzá leszedni. Megnézem valamelyik régebbi cdmen fentvane még utána nyilatkozom...
Az unrealban nem voltam biztos, és nem is játszottam vele. Csak arra alapoztam hogy haverom szoftvereseknél dolgozik és õ azt mondta jól fogyott, sõt nagyon jól fogyott. A többi viszont egyértelmû. Dune3-ból csak az elõrendelés 1.5 milla volt, a simset gondolom nem kell ecsetelni a Tiberian Sun olyan 4-4,5 millás példányban fogyott (ezért is álltak neki egybõl a mission disknek), Baldurs Gate szintén nem tudom mennyinél tart már, Diablo2 nagyon nagyon sok millio, úgyszintén a mission disk, plusz a többi. Ha kell akkor irok még olyan játékot ami több millás példányban fogyott.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
PyRex
Final Fantasy VII -történet vezetés-(még Molineux is kalapot emelt elõtte, éppen az újításai miatt. Világszerte több mint 10 millió kelt el belõle)
Metal Gear Solid -lopakodás, tökéletes rendezés-(sikeresebb volt az USAban és Európában, mint a japán piacon)
Silent Hill -a hangulati elemek-
Gran Tourismo 1-3 -szép gfx, tökéletes irányíthatóság és a tunning így együtt soha nem volt még jelen-
Tony Hawk P.S. -amit mindenki baromságnak tartott, aztán elkezdtünk játszani vele...-
és ha gondolod még tudom sorolni....
Ha lenne olyan új játék ami letaszíthatná õket onnan...., de nincs.
Tudod, ha egy platform eladási listáján 2 éves játékok vannak, akkor ott nagy a baj....persze mondhatod azt is, hogy ezek patinás, nagymúlttal rendelkezõ játékok (amit senki nem vitat), de egy eladási listának nem egy múzeumra kellene hasonlítania.
Szerinted a világ 1/3-a jelentéktelen? Szerintem nagyon is mérvadó, hogy ott mi, mennyire fogy. Nagyon sokszor alakul hozzá az USA, EU piac. Ez a "sok hülyeség" eléggé relatív dolog. Te hülyeségnek tartasz egy ritmus-játékot, viszont egy átlag gyerek imádja (nem beszélve a nõkrõl.., lehet, hogy ez lenne nálatok a megoldás walkman helyett?😊 ), így vevõ lesz belõle, ami nagyon is számít (illetve csak ez számít).
Ezek egyike sem illik a FF-ra, igy nem is RPG. Mostmar vilagos?"
Tudod ez a „mezei RPG szabályrendszere" egy jó nagy baromság! Kissé hiányos / átalakított az a szabályrendszer....arról nem is szólva, hogy ha valaki új szabályrendszert alkot, ami eltér a „mezei RPG szabályrendszerétõl", akkor az már nem is lehet RPG, CRPG?!
Félre ne érts, engem különösképpen nem izgat, hogy ki, hova sorolja a FF sorozatot. Nem a kategóriája miatt a világ legsikeresebb játéka, inkább a részrõl-részre megújuló szabályok, a gépet tényleg kihasználó grafikák/hangok, és leginkább a TÖRTÉNETE miatt.
Jó a példa, melyik gépre jelent már meg? Jelenleg mennyien játszanak vele?
sims
max payne
bg2
stbstb....."
Látom jól értesz a témához. Szerinted a fejlesztõ / kiadó oldaláról mi az egyetlen szempont a piacon? Elárulom, senkit nem érdekel a várakozó „tömeg". Csak és kizárólag az számít, hogy mennyit adtak el belõle. Ebben pedig nagyon (!) hátul van a PC!"
„Persze, hogy eladtak belole annyit. Masfel ev alatt nem nagy szam..."
1-nap alatt 2 millió, az neked másfél év? (hehehe, szeptemberben lesz ennyi ideje Japánban a gép) Kíváncsi leszek (fõleg, hogy Euban és valószínûleg Japánban is elszalasztja a karácsonyi piacot) mikor fog az X-boxból elkelni 1 év alatt 10 millió darab....
PyRex
A P4 vonalat én inkább hanyagolom, akár a PS2-t, tudod nem szeretem az átveréseket.
A cég saját weblapján persze, lónagyságú reklámdumával...
Mielõtt forradalmat kiáltanál, szólok, hogy ilyen hír kb. félévente feltûnik, na és?
Minden csoda 3 napig tart.
PyRex
Mit látok, egy (6 éves) gyerekképû, kislányos testalkatú, középhosszú hajú kócos (hogy loboghasson a szélben) fickó hadonászik egy monstre viking kezébe való szabjával.
A feje mindenkinek ugyanolyan, mint a legoban, a japcsik látják csak ilyennek az európai embert.
Ha ti nem vagytok japánok és ez tetszik az kemény ízlésficam szvsz.
2001. augusztus 16. 22:44, Csütörtök - Franczy
Egy alig ismert austini székhelyû cég nem titkoltan szeretné felkavarni a processzorgyártás állóvízét. A négy éve alapított Intrinsity képviselõi ugyanis a napokban olyan új technológiákat jelentettek be, melyek segítségével az eddigiektõl teljesen eltérõ módon lehet megtervezni és létrehozni vadonatúj processzorokat, melyek óriási teljesítményük mellett nagyon kedvezõ árral rendelkezhetnek.
Az Intrinsity a héten már be is mutatott egy olyan új processzort, melyet az említett teljesen újszerû technológiák alkalmazásával készítettek el. A tesztprocesszor frekvenciája nem kevesebb mint 2,2 GHz volt. Ez rendkívül szép eredmény, még annak ismeretében is, hogy a világ legnagyobb chipgyártó cége, az Intel sincs már messze egy ilyen magas frekvenciájú processzor bemutatásától, azonban nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az Intrinsity állítása szerint az Inteltõl eltérõen nekik minden speciális és nagyon drága gyártási eljárás nélkül sikerült elérniük ezt a magas mûködési frekvenciát.
Neves szakértõk szerint az Intrinsity egyáltalán nem csak a levegõbe beszél, amikor teljesen új technológiával készülõ, óriási teljesítményû és nem utolsó sorban olcsó processzorokról beszél. Független szakértõk úgy tartják, hogy az Intrinsity új processzorai nagyon könnyen sokkolhatják majd a processzorgyártásban érdekelt cégeket. Köztudott, hogy ebben a piaci szegmensben az Intel, az Advanced Micro Devices, vagy például a Motorola évente több milliárd dollárt fordít különbözõ rendkívül bonyolult chipgyártási technológiák kifejlesztésére, és akkor jön egy szinte teljesen ismeretlen cég, melynek nyomulása még a legnagyobb cégeket is félelemmel tölti el. Persze az már más kérdés, hogy mennyit kell majd arra várnunk, hogy egy nagyhal felfalja a kis Intrinsity-t, mindenesetre reméljük, hogy nem így lesz majd.
"Kijelenthetem, hogy az általunk a napokban bejelentett új technológiák olyan áttörést jelentenek a chipgyártásban, amilyenre hozzávetõlegesen 20 éve nem volt már példa" - nyilatkozta Paul Nixon, az Intrinsity 43 éves processzortervezõje, aki korábban a Texas Instruments és Apple Computer cégeknél eltöltött évei alatt negyven szabadalmat jegyeztetett be. Nixon nem árult el túl sokat az új processzorok titkáról, annyit azonban tudni lehet, hogy az Intrinsity-nél statikus logikai áramkörök helyett úgynevezett dinamikus logikai áramköröket használnak, melyeket a cég a korábbi hasonló megoldásokhoz képest furfangosabbnak és nagyobb sebességûnek tart. Az üggyel kapcsolatban egyébként az egész szakma feszülten várja a fejleményeket.