A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

version
figyusz a SGI Indigo-ban ennel regebbi mips proci volt 200 Mhz-en (R5000) nezd meg az Alias WaveFront-al(ez egy profi renderelo program az ara 5 milla) te lamer !!!!!!
es ebben meg nem volt 1 vector proci se !!!!!!!!

version
de a ps2-be meg a foproci mellett van 2 vector proci azok is 300 Mhz-en mennek
a gc-be ilyen nincs!!!
es ezek miatt nagyon brutalis !!!!!!!

version
bele vagy orulve ebbe a copper technologiaba !!!!!!!!!
azt se tudod mit jelent !!!!!!
attol nem lesz gyorsabb egy proci hogy 'copperos' !!!!!!
de abban igazad van hogy ez a proci 500 Mhz-en siman veri a 1 Ghz-es p3-at !!!!

CSOCSO
jah a proci meg vagy 500 on....és ebben nem pentium proci van hanem coppertechnoligiás ibm proci ( szuperszámitógép ek procija)
Konzolos
Ps2 300 Mhz-Risk proci = 1500~2000 Mhz-es Intel p. III-al...!
version
mas grafikus chip nem nyom ki magabol egy feluletet orajelenkent !!!!!!!!!
csak a graphics synthesizer !!!!!!!!!!

a tobbinel ez 10-100 orajel!!!

version
es a gamecube-ban ??????
160 ??????

CSOCSO
lassan szarabb mint a DC😊)))))))))) a ps2 ben mennyi van 150 mhz??
version
ja az xbox-ban levo vinyo meg :
repaired in singapur fele vinyok
de a matricat lehet hogy lekapartak !!!!!!!!

version
az xbox grafikus procija mar csak 233 Mhz-en ketyeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lassan szarabb lesz mint a dreamcast!!!!!!!!!!!!!

mar szeptember elsejen lehet rendelni potom 490 dollaros aron !!!!!!!!!!

CSOCSO
nem azt mondom hogy csodálatos de nem olyan csunya és ebben nem is a grafuika a lényeg hanem az hogy tök jo kis játéktermi gép........
CSOCSO
most nem azért de a DreamCastos gép ami a negyedét tudja a ps2 nek az ilyen grafikát tud ,pedig z egyáltalán nem a csucs a CD-n... itt van a crazy taxy 2..ami nem is olyan csúnya....egy cd tõl......
CSOCSO
nem igazad van néha az egész látszik de legtöbbször csak a fele... akor igy most mindig van vagy 10 millio poligon igaz??? hol jön ehhez a GT3 kb 5 millioja..ha van annyi egyáltalán..amugy meg dejó neked hogy te most olyan géppel gamezol ami tudja azt az 5 miliot mi meg gamezünk a gef 2 vel vagy 2 millio poligonnal... de jo neked istenem..mi amig itt beszélünk errõl a10 milliorol te addig gamezhatsz a gt3 mal meg az mgs 2 vel meg hasonlok amiben 5 millio poligon is van..de ha kijön a GC te utána mit csinálsz??még 2-3 évig arról fogunk beszélni hogy hehehe most meg mi gamezünk 10-12 illio poligonnal te meg várjál a ps3 adra..és az hülyeség hogy 3-4 év multán,miutánkiadták a ps2-t már kiadják a ps3 at... a konzol nem errõl szol hogy 3 évente uj gép...sok gamez addig készül mint ameddig kint van a konzol.....3 év alatt jo ha kijön 2 resievil vagy még jön a tekken 4 és kész.....szerintem a ps2 még kint lesz kb 2004-2005 ig ahol majd: nemsokára jön a ps3..majd 2006 ra meg is kaphatod talán.....ez a király a konzolban te megkapod másfél évvel ezelött azt a hw-t amit a pc csak 2 év mulva fog tudni..ez egy dolog...de mit is tud a psx most??? vagy 1 évvel ezelött???de legyen másfél év...mit tudott akkor a pc???? és mit a psx??? hogy fog kinézni a ps2 a gef 4 mellett???
ehh?he???
az igaz hogy én a gef 4 bõl és a még nagyobb proci bolt veszek vagy egy xboxot gc-t meg ps2-t..mert tegyük hozzá ez a szopás a pc-ben rohadt drága..és nem mindenki tud szerezni kamionos cuccokat...
és a gef 3 hoz igenis kell a 1.2 es gép..minimum!!!!!!!!!!!!!/ezt értsd ugy hogy ezen már jol fut/ és aki nem hiszi megnézheti a madonionon hogy mekkora külömbség van egy p4 es és egy p3 as között.....a GC nek már tûrhetõ grafikája van....az xboxnak is....a ps2 meg csak azért van mert az a neve hogy péeskettõ!!!
PyRex
"igaz hogy a ps2 orajelenkent 24 muveletet hajt vegre mig a x86 -os procik orulnek ha 1 et"

Pff, te mirol beszelsz? Az eleg reg volt 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Ha 1 millio poligonbol all a palya, es abbol latszik 100 ezer, akkor 10 masodperc alatt korbemesz a palyan? 😊 Mekkora hulye vagy te version 😊)))))

PyRex

version
a csillagrombolo lehet hogy 130 ezer poligonbol all de ennek csak toredeke latszik egyszerre a kepernyon mondjuk ugy 30 ezer!!!
a gt3 palyaja kb 1 millio poligonbol epul fel
es ebbol latszik kb 50-100 ezer egyszerre!!!

version
latod csocso a ps2 csak ilyen szar autos jatekot bir kipreselni magabol
a mario meg a zelda 10-szer jobb lesz

igaz hogy a ps2 orajelenkent 24 muveletet hajt vegre mig a x86 -os procik orulnek ha 1 et
de ezek a bena programozok ugyse tudjak kihasznalni
ezert nekunk csak ilyen fos autos jatekok jonnek

viszont az is igaz amig itt mindenki a gef3-rol meg az xboxrol,gc-rol almodozik es meg fog is vagy fel-1 evig addig mi legalabb tudjuk nyomni megha olyan szar is !!

CSOCSO
hm..hogy is van ez?? a GT3 ban hány tizezer poligonbol áll egy autó??? és ugy hogy is jön ki az össz poligon?? 2-3 millio/s?....
hm..most olvasom hogy a SW rague leaderben csak a hajó 130.000 ezer poligonboláll!!!!(gondolom a csillagrombolo..de mindegy... szal menyi is ez???na csá
Alien!
Legyen...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Ez sem lesz olyan szar Fps:

http://www.ps2faction.com/gamedb/fullshot.php3?name=BIGlongcorridor.jpg&type=l&game_id=464

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

version
Code-named "Cell," the new microchips will employ the world's most advanced research technologies and chip-making techniques, including copper wires, silicon-on-insulator (SOI) transistors and low-K dielectric insulation, with features smaller than 0.10 microns - 1,000 times thinner than a human hair. The result will be consumer devices that are more powerful than IBM's Deep Blue supercomputer, operate at low power and access the broadband Internet at ultra high speeds. Cell will be designed to deliver "teraflops" of processing power.

Under the agreement, SCEI, IBM and Toshiba will each manufacture the product for a variety of consumer applications.

"The processor platform that people have only been able to imagine is now going to become a reality," said Ken Kutaragi, president and CEO of SCEI. "The new broadband processor, code-named Cell, that we are going to create, will raise the curtain on a new era in high-speed, network-based computing. With built-in broadband connectivity, microprocessors that currently exist as individual islands will be more closely linked, making a network of systems act more as one, unified 'supersystem.' Just as biological cells in the body unite to form complete physical systems, Cell-based electronic products of all types will form the building blocks of larger systems. SCEI, IBM and Toshiba are mapping out the future of broadband computing."

"We're defining the next era of computing, providing the technology that will bring computer intelligence and network access to a wide array of consumer electronics," said Dr. John Kelly, senior vice president and group executive for the IBM Technology Group. "As a result, IBM's advanced chip technologies are in more demand than ever. We expect a considerable portion of our new, state-of-the-art 300 mm wafer manufacturing facility in Fishkill, N.Y. to be dedicated to this product.
"A seggezésrõl már leszokhatnál de kezdem érteni hogy miért mindig ez a testrész jut elõször eszedbe...."
Jajj, nuramon... 😊)))

Alien!
Ennyit vitázni ezen a hülyeségen....

narumon
"Szóval, indult egy vita, miben van forradalmi újítás.
Felmerült a MGS, mint ahol a lopakodás lenne az újdonság.
Erre közölte narumon a tényt, hogy volt lopakodós játék már elõbb is.
Kértetek egy példát.
Profeta2 írt egyet."

Na látom legalább valaki figyel. Csocso példát vehetnél.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"remélem az életbe nem adatik meg hogy ilyen szintû vagy ennél jobb gamezzal játsz"

Remélem MGSnél csak jobb játékkal fogok...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"ugy mint a BG2 nél...sok rpg van de ilyen jo az nincs.....igy már érted te segg hogy mirõl beszélek??"

Viszont nem próbálta beléd beszélni hogy soha nem volt még ilyen. Megállapította hogy ez a best de nem mondta hogy nem volt még ilyen játék. Nálad az a probléma hogy nem azt mondtad hogy MGS best (ami azért elég erõs) hanem hogy ez mekkora újdonság. A seggezésrõl már leszokhatnál de kezdem érteni hogy miért mindig ez a testrész jut elõször eszedbe....

narumon
"ARRÓL VOLT SZÓ HOGY EZ AZ MGS 2 SZER ÖSSZETETTEB ÉS JOB GAMEZ MIONT BÁRMELYIK PC-S GAMEZ!!!!"

Csakhogy ezt senki nem kérdezte. Huszonötödjére is leirom a kérdés az volt hogy milyen game nem volt még. MGS-re nem tudod ezt mondani, még akkor sem ha nagyon szeretnéd.

"minden fps egy sima szar doom klon...."

Többnyire igen, ezt nem is vitatta senki...

"de olyan seggfaszok vagytok hogy nektek mindegy csak valamibe kössünk bele!!!! mit bizonyitsak neked te segg??? "

Itt te vagy az aki mindenáron be akar valamit bizonyitani ami nem igaz (MGS forradalmi újítás a játékok területén, soha nem volt még hasonlo sem) Azonkivûl megint nekem lett igazam; Ha nem megy a bizonyítás akkor jön az anyázás meg a leseggezés. Örülök hogy legalább már ennyit tudsz...

PyRex
Kicsit feljavitani es ujra kiadni valamit az egy ujabb rokabor lehuzasaval egyenlo. A Quake3-at meg UT-t ugyanugy veheted meg, mint ahogy majd' 2 eve, azon kivul INGYENESEN letolthetsz hozza minden kiegeszitot. Mig konzolon ezekert fizetni kell, mert ujra kiadjak az egesz jatekot. No Comment.

PyRex

XHumano
Még a végén ráveszel, hogy újra letöltsem az MGS-t 😊))).
Anno sitty-sutty letöröltem, de most már szánok rá legalább fél órát, hátha bejön. Ha meg nem, nyitok egy topicot ahol tudjuk anyázni egymást.
XHumano
😊)))))))
Látom valaki besokalt odaát...
XHumano
"ARRÓL VOLT SZÓ HOGY EZ AZ MGS 2 SZER ÖSSZETETTEB ÉS JOB GAMEZ MIONT BÁRMELYIK PC-S GAMEZ!!!!"

Elõször is nem errõl volt szó, másodszor a jó történet és idõzítések nem egyenlõek az összetettséggel. Ha egy gaméban lineáris sztorin mész végig, az bármilyen szuperül kidolgozott is, még nem az összetettség non-plus-ultrája.
XHumano
Szóval, indult egy vita, miben van forradalmi újítás.
Felmerült a MGS, mint ahol a lopakodás lenne az újdonság.
Erre közölte narumon a tényt, hogy volt lopakodós játék már elõbb is.
Kértetek egy példát.
Profeta2 írt egyet.
XHumano
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezt neeeeeee!

Csocso te egy mondaton belül cáfolod a mondatod elsõ részét.
Kedvenceim:
"kb 01 autom van de mondjuk csak 8"
"mondodd eggyet megmondtan neki nagyon ügyes büszke lehet magára de akor is"
"É tudom hogy kint van már pc-n is...de pl ez a gamezzz olyan amilyen sajna pc-re nincsen"

"Metal Gear Solid -lopakodás...
Ebben nem volt semmi újdonság ilyen játékok már tökrégóta vannak"
Erre lehordod a fickót a sárga földig majd kijelented:
"...midnen gamezban lehet lopakodni..."

Nem kötöszködni akarok de ezeken tök jól mulattam, írj még!
Alien!
GameOne-E3 beszámoló: ment a Getaway-ról egy videó ami elöször mutatta realtime-ban a játékot..HÁÁt nagyon-nagyon bitang....És tényleg London... És k*rva jó játékok lesznek rá...Az Ace Combat 4 olyan fotórealistikus,hogy az valami félelmetes....Én ilyet még nem láttam!!!

CSOCSO
nem 3 as voltam a gimiben ahova most járok ott 4 es vagyok!!! bill-el nemtok jol ini mert gyorsan irok és kevésszer nézek fel a monitorra...
CSOCSO
Ebben nem volt semmi újdonság ilyen játékok már tökrégóta vannak."
ennyi eröböl egyik fps ben sincs semmi uj..enniy eröböl a max payne is ugyan olyan mint a doom....meg a másik 200 fps... vagy ez a mondat nem igy érthetõ? mert szerintem igen!! lerta eez egy olyan gamez mint a többi semmi uj vagy extra dologgal egy hanyagolható gamez..mondta õ....
remélem az életbe nem adatik meg hogy ilyen szintû vagy ennél jobb gamezzal játsz
CSOCSO

"Metal Gear Solid -lopakodás, tökéletes rendezés-(sikeresebb volt az USAban és Európában, mint a japán piacon)"

Ebben nem volt semmi újdonság ilyen játékok már tökrégóta vannak."
erre válaszoltam te segg!! mer ez a faszi ugy beszél errõl mint ha lenne vagy 10 ilyen gamez!! és én l csak egy ilyen taktikai gamezrõl tudok... ami ennyire taktikai és ennyire jo...erre mondtam hogy BG fajtagamez is létezik vagy millio mégis az a best? vagy nem igy van? nem errõl volt szó???? azért ugattam le azt a segget mert ugy beszélt az mgs rõl mintha egy pokémon gamez lenne!!! ilyen gamez nemsok van mégha van is!! de az sem ennyire jo!!!! ugy mint a BG2 nél...sok rpg van de ilyen jo az nincs.....igy már érted te segg hogy mirõl beszélek??remélem proféta 666 is felfogta hogy mi a fasz van
CSOCSO
narumon te mi a faszrol beszélsz hogy a mgs nem jobb minta max payne?? arrol beszélsz???? ez a proféta buzisága nemtud mibe belekötni igy beleköt ilyen faszságba!! ha azt mondom hogy kb 01 autom van de mondjuk csak 8 akkor most lelönek mert hazudtam???? mondodd eggyet megmondtan neki nagyon ügyes büszke lehet magára de akor is az mgs a best egy ilyen thief is mekora szar!! ARRÓL VOLT SZÓ HOGY EZ AZ MGS 2 SZER ÖSSZETETTEB ÉS JOB GAMEZ MIONT BÁRMELYIK PC-S GAMEZ!!!!É tudom hogy kint van már pc-n is.... ezért a gamezért persze nem jobb a konzol!! de pl ez a gamezzz olyan amilyen sajna pc-re nincsen!!! és ha a thiefben is lehet lopakodni!!!! akkor sem ilyen szituk között!!midnen gamezban lehet lopakodni.. enniy erõbõl mondtam: minden fps egy sima szar doom klon.... de olyan seggfaszok vagytok hogy nektek mindegy csak valamibe kössünk bele!!!! mit bizonyitsak neked te segg???
narumon
"De azé figyel..."

Csak megint dobálozott valamivel amit utána meg nem tud bizonyítani. És ez a baj Csocsoval ezért nincs hitele. Amig te pl nem emléxem hogy hamukáztál volna addig csocso mindig mondd valamit ami teljesen alapltalan utána vagy leanyáz valakit vagy közli hogy nincs kedve veszekedni. Ez a probléma 😞

Alien!
De azé figyel...

CSOCSO
mert nincs kedvem veszekedni....
narumon
Csocso hirtelen de csöndben maradt a top 50-nel 😊)

Alien!
A Nagy visszavágó.........😊

Alien!
Mondjuk ez rám nem igaz...Elég sok Pc-s játékot kipróbálok,és kipróbáltam,mert van mindkét platformom....Te meg az internet segítségével vagy túlmûvelt,és így irogatsz marhaságokat...

CSOCSO
nem az én top 5 enem te segg!!!!!
CSOCSO
CSOCSO
CSOCSO
bazz😊 mindegy szal:
narumon
Csocso: hagyd már ezt a top 50 gamest, mert ilyen nincs. illetve ezaz hogy van belõle vagy 500 féle. Ki mit néz. Kiváncsi vagyok te hol nézted.

CSOCSO
Yes, it'll be stronger than ever
Probably, PC games are too complex for consoles
Maybe, if there's a huge game or two
Probably not, the PC is going downhill
No, computers are for work, not play