A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Csöbörböl Vödörbe,ugy kell majd neked (látom nem tanultál a video kártyádbol 😊)
Ettõl függetlenül, ha létezne még 3dfx videokártya, biztos ismét el tudnám rendesen passzolni, de mindegy, mert úgyis új gépet veszek, áttérek AMD-re.
2.A Voodoo 5-ödet ugy ahogy van dobhatod ki az ablakon,ha megjönnek azok a régota kecsegtetett(egyenlöre csak demo szintjén létezö) 100000- forintos GF3-ra optimalizált játékok!
Nevetséges....
Ez jó poen volt, kár hogy nem igaz. 😊
a ps2-m 6 honap alatt nem vesztett az ertekebol 10 ezret !
egy eredeti 3- 40 milliot er !
(amugy egy maria terezia korabeli butor)
A konzoljátékok persze mind tökéletesek, csak a PC ilyen szar, hogy néha kell patch.
Konzolos: igen, csak a 300ezer 1 év múlva 150 lesz, és addigra az X.box sem lesz olyan fasza, mint most. OK, hogy benne van a GeF3, de a GeF3 sem fog 130ba kerülni mindig.
Ha ilyen fasza géped van
1. Vegyél egy TV-Out videókártyát, és kösd rá a gépre a Sony TVt, ha a 20' Sony monitorodon elmosódottnak találnád a képet
2. Vegyél emellé egy jó gamepad-et, mondjuk a Gravis/Logitech már majdnem van olyan jó, mint a PS2-é.
És hidd el, hogy bár valóban nagyon szarok a PC játékok a csúcsszuper Mario/Tekken vonalhoz képest, nem vagyok hülye, ezt én is elismerem, de ha évente esetleg lenne egy Max Payne-szintû játék, amivel te, "A Konzolhívõ" is le tudnád kötni magadat pár percre, meg az internetkapcsolatodat is tudnád a PS2 screenshot-keresésen kívül másra is használni, mondjuk játékra, akkor máris jól járnál.
És internet miatt minek vetted a GeF2-t nemtom ugyan milyen, de mondjuk 40 rongyért? Ennyire tele vagy pénzzel? Küldhetnél egy keveset... Ha meg azt mondod, hogy jó videokártyát akartál, akkor hülye vagy, mert nem játék célra inkább Matroxot vettél volna. És ha FF bejön neked, esetleg az Anachronoxot nem próbálnád ki?
Vicces, vicces... 😊
Következtetés: vagy kamuzol, vagy hülye vagy. Döntsd el, melyik a jobb.
a masik cyrix3/gef2 ezt meg csak nyomtatasra hasz
nalom!
a ps2 -t meg jatekra , a masikat meg dvd-re !!!!
Az X-Box-ról is írtam vmit, amire érdekes módon nem reagáltatok, csak ezzel az Xbox only dumával...
Egyébként mivel a PCk hardware-téren jobbak lesznek, mint az X-Boxok, meg a DirectX is DirectX ugye, szerinted mennyi idõvel az X-box megjelenése után jön ki az elsõ emulátor PC-re? (én 1 hétre tippelek max.)
Érveket, emberek, érveket...
Gamecube-ra az a Star-Warsos örület,vagy Ps2-re a Metal Gear solid 2,vagy Final Fantasy X,vagy éppen egy brutális X-Box játék dobozán az X-Box only felirat.Na ekkor fog igazán mélyrepülésbe,kapkodásba kezdeni a Pc....
Szerintem azért, mert internetezésre elõszeretettel használt PCje biztos egy jó kis PI/Voodoo1 konfig, amin nem tud játszani, viszont öcsike aputól kisírt egy PS2-t, ezért most az a király! Meg ezért szar a jpeg formátum, a monitoron ezért rosszabb a kép, mint TVn, meg ezért szarok a PCs játékok, amikkel nem játszhat.
Érveket kérünk, nem véletlenül jól sikerült reklám-screenshotokat.
csak a monitorodon ilyen elmosott mivel szar jpg tomoritett !
Konzol-hívõk, nem veszitek észre egyébként, hogy a konzolok eljövendõ "királya" egy nem túl fasza PC (mondjuk a GeF3 király benne), ami nem lesz bõvíthetõ, tehát kb. 2 évig lesz király, és azt az egyetlen célt szolgálja, hogy Bill Gates még jobban lenyúlja az emberiséget?? 😊))
Mutass már normális konzol játékot Final Fantasy-n kívül. Mondjuk egy olyan Baldur's Gate szintût. 😊
Ami fasza játék a konzolokon, azok is szarul kezelhetõek, és abból a stílusból is sokkal jobb van PC-n, pl. Omikron, Anachronox.
A sportjátékok is sokkal jobban néznek ki PCn, mondj már egy ÉRTELMES játékot (Final Fantasy, Metal Gear Solid2-n kívül), amiért érdemesebb lenne konzolon játszanom?
Meg a PS1 hány évig tartott? Még most is csinálják... lehet, hogy amikor megjelent, király volt, de nem bírja a fejlõdést a PCvel.
Amúgy az online/multi folyik a csapból is, és szerintem az internetre még mindig a PCk/Macek, stb. (gy.k. a SZÁMÍTÓGÉPEK) tudnak jobban csatlakozni, mint a Playstation2, Xbox. Meg a PC egy "picit" fejlõdõképesebb a konzoloknál.
Egyébként én a topicon csak jót szoktam derülni, engem nem zavar, mert a konzolosnak is lehet topicjuk nyugodtan, egyszerûen a címét találom nevetségesnek.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"