A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marlowe
"Mégis az emberek 75%-nak az van..."
Sajnos ez a két kategória le is fedi ezt a 75%-ot...
A félévvel korábbi vásárlásokra ez nem igaz...(olyan decembertõl)

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

version
na itt a dinasty warriors(ps2)
olyan kepet nem talaltam ahol 50 -en vannak,
de ha a moviet letoltod ott van annyi

marlowe
..nah mára ebbõl elég volt...

Konzolos
Mégis az emberek 75%-nak az van...
Petyus_
Hmmm... egyelõre nekem is Celeron van. Mentségemre szolgál, hogy nem mostanában ill. nem én vettem. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

marlowe
800x600 16bit medium detail... azaz kétszeres képminõség mint egy konzolon...

marlowe
Aki meg manapság celeront vesz: az 1. Hülye 2. Nem ért a gépekhez, és rossz emberben bízik meg.
( ezelõtt egy félévvel is ez volt a helyzet )

Konzolos
A 400 Mhz-hez 640x480 felbontás,és low detail párosult gondolom...
marlowe
Hát nem tudom, ha ezt komolyan mondod... akkor a Max Payne topicon úgy látszik mindenki szivatta a népet, hogy neki 400mhz-es procival meg tnt2 vel faszán megy....hm...

Amúgy manapság egy alap gép GF2 MX-es kártyával kezdõdik...17e ft egy ilyen kártya...olcsóbb mint mikor a tnt-det vetted...

Konzolos
Ez a konfig ,szerintem eléggé általános ami nekem van,a programozok azzal kecsegtették az embert hogy még gyökér gépen is el fog menni a dolog.Hát nem igy lett.
marlowe
"Nekem 800 Mhz-es Celeronom van,és TNT2-esem,800x600-ba medium detailon,csak a kis szobákban nem rángat be,ugyhogy erröl ennyit."

Ja, áruld már , hogy ki rángat téget? És mi köze ennek ahhoz, hogy megy a játék ?

marlowe
"Nekem 800 Mhz-es Celeronom van,és TNT2-esem,800x600-ba medium detailon,csak a kis szobákban nem rángat be,ugyhogy
erröl ennyit."

Meg is érdemled öreg ezt a konfigot 😊)
Egy újab bizonyíték hogy amd-t nem láttál még...
Ja, bármikor jöhetsz és megmutatom...

Konzolos
Ugy gagyi ahogy van,probálnál ki egy konzolt öregem,vissza nem ülnél játszani a géped mellé(én sem akatam kiprobálni,de egyszer csak sikerált,azota nem nagyon nyomulok Pc-n...)
Petyus_
Konzolos: én nem láttam a GT3-at mûködés közben, de a TVn láttam elégszer bemutatva, és nem egy nagy durranás még a Porsche unleashed-hez képest sem, pedig az nem mai gyerek.

Mindenesetre a sok bemutatott PS2 szenny közül ez az egy volt, ami talán képviselt valami minõséget.

Konzolos
Ja,te csak a régi,félkész állapotban láttad a progit,és azt is csak képeken?
Petyus_
Konzolos: a PS1 csak azért volt, mert egyetemre kellett vmi amivel lekössem magam (a PC ugye itthon maradt), nagy FIFA derbikre kiváló volt, de másra nem. Meg FF.

Petyus_
Konzolos: hmm, akkor vidd visza a gépedet, mert havernak hasonló konfigja van, csak Duron800-al, ráadásul a TNT2 is a legszarabb M64, de max. detailen megy neki.

Konzolos
Ha a konzolokat megtartottad volna,több sikerben,és játékélményben lett volna részed...
Konzolos
Ultra Kamu!

Nekem 800 Mhz-es Celeronom van,és TNT2-esem,800x600-ba medium detailon,csak a kis szobákban nem rángat be,ugyhogy erröl ennyit.
Petyus_
Konzolos: 21

Evolúció:
1. ZX Spectrum
2. C64
3. XT
4. AT286
3. 386
4. 486DX2 66
5. PI... stb.

Emellett volt Sega Megadrive-om, PS1-em is, meg GameBoy, ha ezeket a számítógépek közé sorolod, bár én ezt nem tenném.

Konzolos
OFF

Lenne egy kérdésem😛etyus te hány éves vagy,és mi volt a legelsö számitogéped?
marlowe
Ennek a fényében írtam az 1.4-es Tbirdet, és GF2 GTS-t

marlowe
Nagyon eldurvult a flame 😊)
Még egy adalék:
Konfigom: 650-es duron-->900on
256Mega RAM. GeForce256 (még gf1-nek számít)

Ezen a konfigon játék még nem volt 40 fps alatt (Max Payne 1024 minden maxon efölött volt)
Na most a konfigom ára Az jelenleg olyan 100e FT...

Szerintem kár fokozni...

Konzolos
Az ujabb,és ujabb szoftware csomagokat fejlesztik a gép kiaknázásához,jelenleg a Gt3-nál már a 3. programcsomaggal készült,de a Final Fantasy X,MGS2 is.Jövöre igérik a Gran Turismo 4-et,ami már a 4. stádiumu feflesztésre pül majd,ami a cikk szerint hasonlo lesz a fotorealisztikus megjelenitéshez!
Petyus_
Konzolos: nem vagyok új, mindig be szoktam nézni röhögni egy jót, de ezt a "gyönyörû" motoros screenshotot nem hagyhattam szó nélkül...

marlowe
Petyus: A directx platformban igazad van, de ugyebár nem csak errõl szól egy játék... a grafikán kívül rengeteg más van egy gépben, ami nem standard..

Konzolos:
Gratulálok!Ön rájött, hogy egy pc-be nem csak proci, és vid, kártya kell!! (nincs még minden veszve , ne add fel)

Viszont ez a két dolog, ami _nagyrészt_ meghatározza a 3D-s teljesítményt.

GF2 ELavult? 😊)))))))))))))))))))
Ezt írd már meg az Nvidianak is 😊)

Az más, hogy az nvidia adja ki az újabbnál újabb kártyájukat, de a GF3- nem hoz nagyobb sebességet, és csakigazán ott jobb aholl van támogatás a programozhatóságra.

Na, de ha a GF2 elavult.. a sony ps/2 az mehet a kukába 😞(

Petyus_
version: ha 50 ember verekszik, akkor az emberek gondolom akkorák, mint egy hangya, vagy az egész egy nagy fekete massza. Ilyet PCn is lehet szerintem. 😊

Konzolos
Ja,bocs elfelejtettem hogy uj vagy a topicomban (kopasz),és nem olvastad végig,szoval én játszottam Pc-n a Max Payne-el,és szoktam néha játszani Pc-vel,de csak azért hogy röhögjek egy jot,ha a konzolommal szemben összehasonlitom.
version
nezz ma meg egy dinasty 2-t ps2-n

50 ember verekszik a kepernyon

aztan utana mond hogy a pc erosebb

Petyus_
Konzolos: egyébként ha szerinted a GeF2 elavult, ezek szerint akkor csak a 2GHz P4et tekinted processzornak, mert már olyan is van, akkor szerinted a PS2 nem elavult?? Azért, mert nem fejlesztik a hardware-t, így könnyû nem elavulni. 😊)) Hehehehee 😊)

Petyus_
Konzolos, nem azt mondtam, hogy igazad van, ez egy kérdés volt, hallottál már az irónia nevû dologról? Kérdésre pedig válaszolni illik... úgyhogy légyszíves...

Konzolos
"hogy ennyire képben vagy pl. a Max Payne hardverkövetelményeivel kapcsolatban?"

(Mondam hogy kamuzott a gyerek 😊)

Most egy GF2 GTS 27e +áfa
emellé 38e +áfa egy 1.4Ghz-es tbird...

És szerinted egy Pc egy procibol,és egy (elavult) videokártyából áll? 😊)
Petyus_
Marlowe: ezzel azért vitatkoznék... szerintem a DirectX platformara könnyebben megírnak egy progit, mint PS2-re. 😊

marlowe
"mert nem x86 kompatibilis szerencsere !!!
viszont a graf chipjevel belephetne verne nagyon a gef3-at !!!"
Muhaha 😊)

Na de végül is a tények:
Konzolokra azért könyebb progit írni, mert ismert a hardweare na meg csak egyféle hardweare van...stb..stabil környezet, jobban lehet optimalizálni....viszont a PS/2 teljesítménye eléggé alatta van egy mai "átlag gamer pc2"-nek..

...de most tulajdonképpen mirõl is vitázunk?

Petyus_
Konzolos: hmm, de jó, hogy vannak ilyen idõmilliomosok...

A másik: ha nem játszol PCn, hogy lehet, hogy ennyire képben vagy pl. a Max Payne hardverkövetelményeivel kapcsolatban?

version
evil:
a sony meg nem olyan kicsi mint ahogy azt te hiszed a microsoftnak nagy falat lenne
nem egy sega meg nintendo

Petyus_
Evil: asszem van PS2 Baldur's Gate... a BG alázása, üsd-vágd-nemapád dungeon akciójáték, az biztos megy nekik. 😊

Konzolos
Nappal,este 6-ig Ps2-n játék,majd Pc-n internet(hisz ez már csak arra jó)
marlowe
Most egy GF2 GTS 27e +áfa
emellé 38e +áfa egy 1.4Ghz-es tbird...

Namost amilyen játék ezen nincs 50-60 FPS felett...az olyan két év múlva fog megjelenni 😊)

Konzolos, neked valami haverodtól vannak az információid, vagy csak úgy jönnek a belsõ hangokra?

version
mert nem x86 kompatibilis szerencsere !!!
viszont a graf chipjevel belephetne verne nagyon a gef3-at !!!
Konzolos
Bill egyenlöre csak fagyott,és Dreamcast-szintü programot mutatott be az Ects-en(egy közvéleménykutatás szerint csak 3%-a venne a megkérdezett embereknek X-Box-ot,23%-al Ps2 vezet,majd utánna a Gamcube 12%-al)
Petyus_
version: nem arról beszéltem, hogy mennyi idõ alatt mit érnék el, hanem arról, hogy akármilyen autós játék meddig tart nálam. Colin2 egy hétig bírta, a csúcs a NFS4 volt 2 héttel.

De lehet a NFS: MotorCity Online érdekes lenne, de sajna az is PC.

marlowe
Sajnos a Mikrofos nem fog belebukni az x-boxba...😞(
Már csinálnak alá jó kis game-kat, de szerintem aki konzolt vesz az megérdemli..
Manapság meg pláne.

150e +FA-ból olyan gépet veszel amin semmi nem akad még egy évig az tuti...Aztán meg ki tudja mi lesz 😊)

Petyus_
Evil 😊

Tényleg fura, hogy a gyûlölt PCvel interneteznek, amikor ott várja õket a hiperszuper PCalázó PS2. 😊

version
a gt3 -al 1 het alatt a jogsikat nem teszed le !
es akkor meg nem futottal versenyt

Konzolos
Szerintem a gépedet jobb ha nem fejleszted,mert a 100-rongyos Geforce-3 at ugy sem tudod megvenni,mivel amiket itt emlegetsz progik (ha egyáltalán lesznek) csak azon fognak menni minimálisan élvezhetö modon.Ja és ajánlom legalább 2 Ghz-es procit szerezz be,hogy elérd legalább a 20 Frame/sec-et....(Lásd Doom3,Wolfeinstein3D,Unreal 2,stb...)
Petyus_
version: komolyan? Akkor a PS2 chipjével miért nem tör be a Sony az Intel/AMD uralta piacra? Nem érdekli õket? 😊)))))))))))

marlowe
Konzolos: Legalább egy AMD procit láttál volna mûködés közben... ejh...nah , de nem akarok intel vs. AMD topicot...

Mindenki azt használ amit jól esik: Te maradj a konzolnál..az a jó neked, megérdemled, stb.

CSAK arról,amirõl fogalmad sincs nem kéne kritikát alkotnod...

version
olyan pc meg nincs !
Petyus_
Konzolos: OK, 800*600-ban, hehe, de igaz. 😊