A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
bazz!! pedig mar zthittem elsullyed vegre valahara ez a gennyes topic
Konzolos
Te a pökhendiségedet,és a makacsságodat!
PyRex
Te meg a hulyesegedet erdemled meg bazzeg... 😊))

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Konzolos
MEGÉRDEMLED! 😊)
Alien!
Ezt a kérdést nem vágom.......

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Miért hány van?
Segítsetek már vettem 128MB RAM-ot és amikor belerakom és bekapcsolom a gépet betölti a Windowst és lefagy. Mit tegyek?
Alien!
Gondolom vágod,hogy leszarom,hogy neked mid van,szívesen ideültetnélek,hogy bogózd ki a gépet,mindjárt nem vigyorognál ennyire....Egyébként meg tényleg fasza az a vezetõ oprendszer aminél már az is siker,hogy 4 napja nem rebootol....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

narumon
"Úgyhogy kapja be a Gates-Familia az összes f*szomat...."

Hehhee nekem win98SE négy napja még csak reboot sem volt, most is nyomul a háttérben egy tucat ablak...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"olyan primitivek vagytok mint egy faek !!!!"

Mondta ezt a mindentudású programozó és befejezte egy éve készülõ összeadó programját 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"itt meg a doom4 szintu grafix csak mi iden ma jatszunk vele !!!
ez kastely bazzz !!!!!"

Jah csak az egy fps ez meg nem... Ilyen kastély és ilyen grafika bármelyik Pcs kalandjátékban megtalálható...

Alien!
Na....Azé csak nem alaptalan ez az MS Suxx kifejezés...Tegnap hazajöttem,gép be,aztán egy automatic-reset után totális rendszeromlás....Hogy miért,és mért ilyen hirtelen???? Hát ezt jó lenne tudni..Úgyhogy kapja be a Gates-Familia az összes f*szomat....

Lacc
Csak újból gratulálni tudok version. Eljutottál a konozolosok következõ szintjére, mikor már csak sértegetni tudod a másik tábort (és még normálisan le sem tudod írni a sértést, de ezt hagyjuk), és már nem is indokolsz meg semmit, csak a másik szavait forgatod ki, és néha esetleg beraksz néhány képet, amik már rohadtul nem érdekelnek senkit. Na, Pc-sek, szemtanúi lehetünk egy ún. konzolos-evolúciónak. Aki akar, tanulmányt is írhat belõle!
😊)))))

version
olyan primitivek vagytok mint egy faek !!!!

version
hanyok a pc-tol !!!!
version
elirtak 4 ev mulva lesz ilyen !!!!

Jah es a "sok pc-s jön azzel hogy ez már 4 éve volt pc-n"-re: lehet tulozni "kicsit", nemde?

Viking

Ui.: A Viking nev nem fert ki kennyzve, azert ezt hasznalom... 😊)))
LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) LOL 😊))) Es el is fogytak a tudoim... 😊))))

Csocso, regisztralj be egy ilyen nevet! 😊))
Undying: haat, el vagy tajolodva, nem epp 1 eves...
Max Payne: dehogynem volt benne!

version
meg olyanok is mint ti !!!

XHumano
Ezt minden lamer tudja!
XHumano
S3TC = Sega3 Touring Car
😊
Nah lenyugodtam... Version ezzel el is intezte magat... Meg hogy o programoz? Jujj... 😊)) Mibe, hogy megint azt mondja, csak hulyultem, mint ahogy a hardver-patch (ha eszembe jut, meg mindig rohogok 😊)) tette...Version, szerintem huzz el errol a forumrol, es ne is gyere vissza tobbe, mert ezennel kozrohely targyava tetted magad... Amen, es LOL 😊))

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, bazz leszedultem a szekrol a rohogestol 😊)))))))))))))))))))))))))
LOL 😊))))))))
Es meg te nem vagy lamer? Meg te programozol? LOL 😊)))))))))

Lacc
Hihihihááháá, milyen játék az S3TC? LOL. Látom kivillantottad milyen jól kiismered magad abban a világban amit ott szidsz ahol csak éred. Gratuálolok. Sok sikert még ilyen beszólásokhoz. Komolyan mondom, nem mennél el kabaréba, vagy ilyesmi?
version
az milyen jatek??
Dikkma
version: elfogulatlanság nélkül, nem a legszebb!
version
quake 5 motorra gondolsz??????
az lehet
de nem a 3-as !!!!!!!!
Lacc
Jó, oke version. Verd rá a farkad, örülj neki. Most én hova szarjak hogy ennek ilyen grafikája van? Akkor mivan? Ja, értem, pc-n ilyet még nem láttál=az egy szar. Lassan már egy éve ez megy, nem unod még?
version
itt meg a doom4 szintu grafix csak mi iden ma jatszunk vele !!!
ez kastely bazzz !!!!!

version
motogp2 ( ps2 )
szanalmas a pc grafikaja !!

Lacc
Én azért szóltam ilyen konzolos színvonalon hozzá, hogy te is megértsd a mondanivalóm kicsirigó. Tök poén ez a topic. Majd máskor is benézek ide röhögni, na pá!
Igazságot szolgáltattam máshol is, most itt is megteszem.

Lesújtok az összes (win)pc-re haragommal és mindazokra akik a többi számítógépes platform ármányos elpusztítására törnek!!!
version
ps2 the king !!!
Nem, en elkuldem a jo budos *****ba... Nem elkezdenek dumalni alneveken, egy mondatban letisztaznam...

Ez a forum a gumiszobaba valo, ezt nem moderaljak tulzottan, itt mindenki ugy egeti magat, ahogy akarja...

Ez ugyan melyik eszleny konzolos mar megint...

Ha annyira kulturalatlan megnyilvanulasra valasz, es te akkora igazsagoszto vagy, fedd mar ugyan fel magad, ne csak a szad jarjon...

Szerintem te version vagy, de a mondat tobbi resze stimmel...

Lacc
Micsoda humorérzék. Aszta!
Lacc
Üzenem a konzolosoknak: ööö.... kuss!
Alien!
Most elmondanám,hogy ez engem sosem zavart,mindíg az összhatást nézem,de a GT3 2d-s fái ellenére elég brutálisan néz ki...Egyébként a hiányosságain(az elöbb említett dolgon) nem átsiklok,hanem leszarom....A kettõ nem ugyanaz....

XHumano
😊)))))))
ott mi is lökdöstük egymást rendesen, "erre gyorsan...ja nem"
Alien!
Na pont errõl van szó....Egyébként én is emlékszem a hatalmas parára a haverommal,mi az SE-t nyomtuk végig 2 player-ben,még mindíg cseng a "destruction in 40 seconds..." szöveg,na meg persze a sziréna...ANNNNYÁCSKA AZT SOSEM LEHET VISSZAHOZNI...

XHumano
És ezeknek a hülyeségeknek aztán semmi köze nincs a játékélményhez, ami a dolgok lényege volna. Anno az AlienBreed-en majd' bekakkantottam, pedig full 2d volt az egész.
Alien!
Mondjuk a pálmát mégis a Gt3 2d-s fái vitték el....Sokan emiatt tartják szar játéknak......

XHumano
Agyhalottkám, ha egy henger feléd esõ részén látod a textúrát kétszer ismétlõdni, vajon milyen textúra lehet a másik felén?
Fogas kérdés mi!?
Pár napig el leszel foglalva mire megválaszolod.
XHumano
"Máskor kétszer gondold meg, mibe kötsz bele."

Tudtommal a PS2 a jelenlegi csúcskonzol, SGI gépeket megszégyenítõ grafikus sebességgel. Úgy érzem ilyen beharangozás után jogosan kötök bele akár egy pixelnyi hibába is.
Ja, hogy a PS2 nem is olyan jó, hanem egy szar?
Akkor miért nem ezzel kezdtétek, mert úgy már szuperek a képek!
XHumano
"a síszemüvegen a Photoshop default lens-flare effektjét alkalmazták. Pont ez látszik a képen is."

Mutasd már meg légyszi mert én nem látok sehol lens-flare effektet ezeken a képeken (15129).