A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

version
te allat!!! kibaszott tudatlan vagy!!!!

ha lesz winyo, egybol megy a linux a ps2-re ,
akkor lesz rajzprogram divx, net , mp3, meg minden
ugyanugy ahogy a pc-s linuxon !!!!!
narumon
"Milyen érzés unatkozni,a mostmár 2 havonta megjelenö valamire valo játékkal monitor elött gubbasztani,és feleslegesen a konfigodra költeni...?"

Nem nagyon szoktad követni akkor a PCs játékok megjelenését. Ha most két hónapig egy db program sem jelenne meg akkor is annyi van az elmúlt hónapokból hogy megnézni is elég lenne nem hogy végigjátszani...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"A 400-as celeron konfigot nem én hoztam fel elöször,hanem egy olyan Pc-s,aki azt mondta hogy egy ilyen konfigon is elmegy a Max Payne"

Haverom 450es cerka + Intel 740 640x480-ban játszik vele. Ez a felbontás is nagyobb mint amit a Ps2 tud a gépet meg kb 2évvel ezelõtt vette azóta nem költött még rá semmit. Majd most készül egy kis upgradre éppen most kért meg hogy szerezzek neki valami jó kis vga kártyát.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Lacc
Hát igen. Ha játszani akarsz, nyugodtan játsz. Játssz mondjuk a pöcsöddel. Az mindíg kéznél van, vagy tévedek? 😄 És még tévé se kell hozzá!
version
akkor lesz mar mp3, divx stb..

narumon
"Ez a konfig ,szerintem eléggé általános ami nekem van,a programozok azzal kecsegtették az embert hogy még gyökér gépen is el fog menni a dolog.Hát nem igy lett."

De azért kétszer akkora felbontásban nyomtad mint amit a PS2-t tud, hogy objektiven össze tudd hasonlitani, gratulálok. Egyébiránt ha AMD-d lenne akkor nem lenne problémád.

version
nemsokara arrol!
japanban mar arrol neteznek !
mar csak 1-2 honap mig jon a winyo akkor eljo a kanaan!!

version
ha jatszani akarok akkor jatszok ,
megis ki az ur a hazban!? ha nem en !

amugy meg van 3 commodore monitorom ugyhogy valaszthatok melyiken jatszom

K.András
Konzolos ide is a ps2-vel irogatsz?

http://druglord.buzz.hu/ ;)

narumon
"mert emlekeztet arra hogy mar nemsokaig jatszotok a pc-tekkel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Mhm version akkor azt nem tudom hogy mit csinálsz te itt állandóan a PC-vel. Meg miért költesz (állítólag sokat) a gépedre?

narumon
"narumon ide kéne ültetni az én képemhez!! egy kurva progi nincs ami szar béta vagy hasonlo és megvn hallva a gép!!! most a necckép.exe szar de miért?? azt nemtom...és mindig van valami..pl a hangkártyám surround mixere is szar...hm..."

Fogalmam sincs. Talán nem megfelelõ alkatrészek. Az én gépem (és amiket én raktam össze haveroknak) azok nem csinálnak ilyet. Persze ehhez hozzátartozik hogy Pc boltban elég nagy a tapasztalat hogy mit mivel nem érdemes összerakni...

narumon
"Gondolom vágod,hogy leszarom,hogy neked mid van,szívesen ideültetnélek,hogy bogózd ki a gépet,mindjárt nem vigyorognál ennyire....Egyébként meg tényleg fasza az a vezetõ oprendszer aminél már az is siker,hogy 4 napja nem rebootol...."

Nem õ nem rebootolt - mivel magától nem szoktak oprendszerek rebootolni - hanem én. Nem kötelezõ ezt az oprendszert használnod, rakj fel másikat ha az neked szimpibb. Nekem ez tetszik ezért használom ezt...

K.András
Konzolos nem tudom mitöl vagy ugy oda a Ps2-ért nagy kaki egy jobb számitogéphez képest pl:enyém,és ezt nem azért mondom mert milyen szép a grafika meg ilyen játék meg olyan játék hanem hogy mi mindenre lehet egy pc-t-használni egy Ps2-höz képest,az a másik hogy nem azért van ps2-öd mert az a legdögösebb hanem mert ezt tudtad kifizetni,ha ugyanis ha körbe néznél egy picit akkor látnád hogy olyan faszságokat irogatsz hogy az vicc.Arrol nem is beszélve hogy te dobtad ki a pénzt akkor amikor Ps2-öt vettél mert én inkább vártam volna egy X-BOXra ha már nem tudok megvenni egy komolyabb pc-t és ugye nem mindenki teheti meg aláirom de ha van pc-m inkább arra költök fejlesztem minthogy vegyek egy konzolt!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Aquli
Nem tudom hogy meirt, de nekem duron 750mhz, gf2mx, 128 ram, max payne 1024*768 full detail, nem akad sose.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Alien!
Akkor mi nem tartozunk az átlagos családba,mert nálunk 3 TV van,viszont sajna amikor 1 éve vettem a gépet nem volt anyámék szobájában sem az enyémben egy 21"-os digitális monitor amire ráköthettem volna,úgyhogy azt is kellett hozzá vennem.......

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Konzolos
Itt tart a Pc...

Konzolos
A TV adott egy közepesen felszerelt háztartásba.Te abbol indulsz ki hogy a Pc-d hez elengedhetetlen a monitor,dehát igy érthetõ.
Petyus_
mmmmffppppphmmm (Kenny): ûhhh, a CBR haveré, nekem nincs motorom most, de Suzum volt, GSX-R1100, most csökkentem a szemedben? 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Konzolos
De a háztartások többségében van 2 TV,tehát nem kell ujat venni ha van egy 72-es,max 5 éves TV-d.
PyRex
"Az az igazság szerintem hogy szeretnél egy Ps2-öt,és mivel nem tudod megvenni,csak annyit tudsz csinálni hogy megutáltatod magaddal,másokkal és ocsárlod,pedig szerintem láttad a Gran Turismo 3-at,és majd hátraestél töle,de ezt magadnak sem mered bevallani..."

Pff, te nagyon hülye vagy. 😊

1. - Nem én sirok mindig, hogy ezmegaz drága a PC-hez, szóval kettõnk közül nem én vagyok az, akinek drága.

2. - Igen láttam a GT3-at, és már kb. 100-szor leírtam, hogy nagyon szép, csak krántsem annyira, hogy hasra essek tõle.

3. - A Giants marhára nem volt bukás.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Konzolos
Ok,de a nagy többségnek akinek futja Ps2-re,annak futja egy jo TV-re is.
Konzolos
Nehogy már azt mondd hogy nincs egy családban 2 TV,mert akkor szerintem tényleg nagyon csoro vagy
Alien!
A Colonial Marine tuti realtime, láttam róla videót...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Most,hogy játszottam az AVP2 demójával Pc-n(hatalmas gépigény,kevés grafikai változás),biztosra veszem,hogy a Colonial Marines ütni-vágni fogja grafikai téren.De ami viszont nagyon nem tetszett,hogy láttam róla egy videót az E3-ról,és tényleg nagyon szép,csak az Alien-ek nem igazán mozogtak élethûen,sõt mondhati nevetségesek voltak(talán az Alien Trilogyhoz tudnám hasonlítani)...Úgyhogy remélem ez még a korai stádiumnak tudható be...

Konzolos
Ja,ja berakja itt a Sony márkabolt árakat,nevetséges...
Konzolos
Az az igazság szerintem hogy szeretnél egy Ps2-öt,és mivel nem tudod megvenni,csak annyit tudsz csinálni hogy megutáltatod magaddal,másokkal és ocsárlod,pedig szerintem láttad a Gran Turismo 3-at,és majd hátraestél töle,de ezt magadnak sem mered bevallani...
Konzolos
Juniusi árlista,menj el,kérdezd meg,most 110 rongy.
Mult héten voltam.
Gianta hogy jön ide,az már egy régi játék,és ugy bukás volt ahogy megjelent.
PyRex
Alapgép
Sony PlayStation 2
+ 1 Dual Shock joy + Demo CD 119.990 Ft

Ez neked miota 110? Esetleg 120..., vagy te a -10 Ft miatt mindjart 10 rongyot lefele kerekitesz? Szoval 120. Namost 120-ert mar boven kapsz GF3-at is, ha mar itt tartunk, de valoban: nem boltban fogom venni, bar ehhez neked semmi kozod.

Nyko Extension Cable
(2m-es joy hosszabító) 4.990 Ft

Pff, 2m kabel, ahhoz hogy hosszabbitsd a joy-t: 5 rongy 😊))))))) Huha ez aztan fasza olcso. 😊

A PS2 DVD-jerol ne beszeljunk, ha nem a hulyesegeidet hangoztatnad es elolvastal volna errol 10-20 forumot, netan kiprobaltal volna 1-2 asztali DVD lejatszot (!!!) akkor rajonnel, hogy akkora gagyi az a DVD, ami a PS2-ben van, hogy inkabb szanalmas, mint jo. (Mindez amugy az egesz PS2 belsejere is igaz: szedd csak szet, majd meglatod, hogy milyen silany alkatreszekbol van osszerakva.)

GF3-as jatekok:

DEMO fazis? Pff, te hulye vagy: Az Incoming Forces, Dronez az neked miota demo fazis? Persze mas kerdes, hogy GF2-n is elmennek siman, de alapbol GF3-ra optimalizaltak. Vagy a Giants GF3-as valtozata. De ev vegeig olyanok jelennek meg, hogy pl: Return to castle wolfeinstein, stb, stb...

Szoval hamarabb ki lesz hasznalva a GF3, mint anno a GF2.

PyRex

Konzolos
www.konzolstudio.hu
110 ezer a gép,bolti ár!
A perifériák Sony bolti árak,és ott minden majdnem duplája.
Méghogy te bizonyitasz...? 😊)
Inkább csöndbe maradnál,nem hinném hogy te boltban fogod megvenni a Gf3-odat...
Ráadásul az sem lesz olcso,80 rongy alatt karácsony elött nem hinném hogy hozzájutsz,az pesdig már majdnem egy Ps2 ára,DVD-vel együtt.
Ráadásul a progik is a jövö zenéje amik erre optimalizálva lesznek (jelenleg demo fázis😊))
PyRex
SCES-02030 Jungle Book Groove Party + Dance Mat Tánc játék Új! 19 990

Pffffff! 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 20 rongy? 😊))))))))))))))) Ezert a szarert? 😊)))))) AAAAA! Na ez a parasztvakitas basszeg 😊

Szoval lamerka konzolosaim, ne gyertek az arakkal, mert en 1 perc alatt bebizonyitom az ellenkezojet, nem kene kamuzni.

PyRex

PyRex
PlayStation®2 perifériák
SCPH-10010E Analóg kontroller (DUALSHOCK) - teljes analóg vezérlés 10 990
SCPH-10130E AV adapter 6 990
SCPH-10142 Euro AV Kábel 14 990
SCPH-10040E Függõleges tartó 4 990
SCPH-10090E Kontroller elosztó 16 990
SCPH-10020E Memóriakártya (8M😎 13 990
SCPH-10072 RFU Adapter 8 490
SCPH-10060E S video Cable 9 990
SCPH-10110E Vízszintes tartó 4 990

BAZMEG EZ NEVETSEGES! Euro AV kabel: 15 rongy, gratulalok!!!!! S-video kabel: 10 rongy. Egyre jobb!!!

PyRex

PyRex
version butoros faszsagainak aki meg bedol az vagy barom, vagy konzolos...

PyRex

PyRex
Na latom, megint az arakkal jottok. Hat akkor ime:

http://www.sony.hu/arlist/playstation.htm

A PS2 mellett az a 169990Ft-os ar nem igazan a ti altalatok emlitett 90e Ft... Barmok. Ja? Hogy ti olcsoban jutottatok hozza, mert lopott, stb? En is olcsobban jutottam a GF2-mhoz (boven tobb mint fel eve megvan, akkor 40e Ft-omba kerult - most lenne 2 ember, aki megvenne 40-ert, szoval fel evnyi hasznalat alatt 0(!!) Ft-ot vesztenek rajta...) Akkor most megint mirol is beszelunk?

Ja ugyanigy lesz lopott X-Box meg GF3 is, nyugi 😊

PyRex

Konzolos
Milyen érzés unatkozni,a mostmár 2 havonta megjelenö valamire valo játékkal monitor elött gubbasztani,és feleslegesen a konfigodra költeni...?
(na ez a kidobott pénz apafej!)
Konzolos
1.Van Pc-m,és Ps2-öm is.Játékok terén jobb a Ps2,játékok erén jobb a Ps2,ezt bizton állithatom.
2. A 400-as celeron konfigot nem én hoztam fel elöször,hanem egy olyan Pc-s,aki azt mondta hogy egy ilyen konfigon is elmegy a Max Payne,olvass utánna.15370(ebböl is látszik,hogy általában csak a mi hozzászolásainkat olvasod,hogy bármit is találsz kiszedsz,és azzal okoskodsz)
Lacc
Pedig szerintem kifejezetten ronda. Ezen a tornádós képen az emberek kontúrjai rendesen pixelesek, amiket elmos a gép, és így szerintem mégrondább. Láttad már pl. a Sacrifice-ot?
version
nezd meg az arnyekokat !!!
a max payn-ben meg a max-nak se volt arnyeka
a kessen2 -ben meg mindnek van !!!
version
nezd meg a videojat leesik az allad
amugy ez 3d-s , a tornado is

version
es ez hogy tetszik ??
kessen 2 (ps2)
ez a jatek 500 embert kezel realtime
ezt csinalja meg egy gef3 !!!!

Petyus_
Evil: a vinyódról sehogy, rakd fel vmi ftp-re, ha tudod.

version
ezt eloben kene latni

a neten levo kepek nagyon szarok,
nagyon sok agyontomoritett jpg, felnagyitott kepek
altalaban moviek-bol szedik ki

marlowe
na mentem mostmár tényleg aludni..

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

Petyus_
Az undorítóságról: nem tudom, hogy csinálhatod azokat a gyönyörû bútorokat, ha ennyire nincs ízlésed... nekem elegendõ lenne a morált jelzõ csíkra ránéznem, ha egy kiadós hányásra vágynék...

marlowe
Evil: Vid kártya?
Mert itt már lehet az a szûk keresztmetszet 😊
duron: celeron teljesítmény 1.3: 1
árban pedig: 0.5:1

ezt összesítve: ár/teljesítmény arány 2.6x jobb a duron...
persze azért egy ilyen cerka is "jó valamire" 😊 csak ugye míg kiválogatod...meg egyebek...
a duronokból , meg anno 3db 650-esbõl 3 ment 866Mhz-en 133-as fsb-vel...

Mondjuk arról az 1220 celire is kiváncsi lennék 😊
Nem kétkedek, de wcpuid screenshot jó lenne 😊

Amúgy ez már tényleg nem tartozik a topicba, de 1x hasonlítsd össze, hogy egy dvd rip mennyi idõ alatt van meg az egyiken, ill másikon.

Na de mostmár tényleg offtopic

Petyus_
Version: A NWN-ban is lesz majd sok SZÉP (pókhasú 😊) goblin, az sem fog akadni...

Petyus_
Azt aláírom, hogy van/lesz szép grafika PS2-n, de ez a Dinasty ez egyszerûen undorító...

version
miert lenne undorito??
de amugy nem ez volt a lenyeg hanem az hogy hany embert kezel az engine
es egyszer se akad meg meg akkor se ha 50 ember meg 1-2 lo van a kepen

amugy a kepek minosege eleg szar a valosagban jobban nez ki

marlowe
Version: Fúúúúúúúúúúúúúj.....

te most a ps/2-t akarod égetni?
Hát állítom Last Ninjanak szebb grafikája volt anno 😊

Petyus_
version: hát ezért nem volt érdemes keresni.

1. Grafikája undorító
2. biztos nagyon élvezetes játék lehet (10 év alatt)

Konzolos
OFF

Képzeljétek akkor mennyi hozzászolás lesz,ha megjelennek az uj konzolok ebbe a topicba...