A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Onnan kezdve szekrényekkel sem kéne vacakolnod, csinálhatnál mozifilmeket.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ez eddig a legnagyobb lamerság amit ide tudtál írni, ebből is jól látszik, hogy teljesen dilettáns vagy a témában, de ha te szereted lejáratni magad...
Mas: figyeltetek, hogy mindig akkor valtoztat nevet, ha mar total leegett a parasztja? Biztos lennek benne, hogy azt hiszi, hogy igy ertelmesebbnek fog tunni...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"Carmack megjegyezte továbbá... ...a PS2 hardwerét gyengének tartja a Doom 3 futtatásához... ...GeForce 3-as erőművökön 30(!) fps-t volt képes produkálni..."(ami mellékesen a megjelenéskor már nem is lesz annyira erőmű, mivel már bejelentették a 2 GHz-es procik gyártását).
Most akkor el lehet kondolkozni, hogy ki az esélyesebb. PC vagy konzol? Én láttam egy kis filmet az E3-bemutatók közül, és ez a világ eddigi legszebb játéka annyit mondhatok. Még az X-Boxra is nagy valószínűség szerint butított grafikával fog megjelenni.
Ahhan ilyenkor szarul van felirva. Ha a Pc fagy ott a hardver a szar véletlenül sem a felirás...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Gondolom szarul írtad fel neki...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
"Mostly Dead Isn't Completely Dead [ posted by Harry ]
Now Dead to Rights has been declared an Xbox exclusive you could be forgiven for thinking the game would never appear on PlayStation 2. Well fret not friends. The Microsoft deal is for a limited period and just ensures that the Xbox has Dead to Rights to itself for three months. With the Xbox version slated for a spring 2002 release PS2 owners are going to have to wait until the summer. Better late than never though."
De ez sem rossz...Nagy harc lesz az biztos:
"Soul Reaver PS2 Exclusive [ posted by Harry ]
Eidos Interactive has announced that Soul Reaver 2 will be released exclusively for the PlayStation 2 in North America."
Egyébként ez a 32MB ram érdekes,mindkét gépen próbáltam a Red Faction-t és milyen furcsa mindkettő ugyanúgy néz ki,semmivel sem szebb egyik a másiknál....Csak a Ps2-őmben 32MB+4MB Vram van a Pc-mben meg 320MB+32MB Vram van....Ugyanaz a Frame rate,ugyanolyan nagyfelbontású textúrák....No Comment...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Paranoiás vagy!
A legjobbat még nem is mondtam. Havernak DCn úgy fagy a Soldier of Fortune mint a szél... még hogy nem fagy a konzol 😊)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
"...Only one title was announced, but boy is it big. Atlus will be developing an Xbox-exclusive new entry in its popular Shin Megami Tensei series of titles. This won`t be an ordinary run-of-the-mill entry in the series, though, with the company promising Online features, in addition to voice recognition..."
Kezdelek sajnálni szegény version, kedvenc géped a porba hull...
"...the company also announced the development of an unnamed action-adventure title. This latter game will be exclusive to the Xbox system.
The company`s press information states that Dead to Rights is also being developed exclusively for the Xbox system. "
És ahogy elnézem a Sega miután pusztán játékfejlesztéssel foglalkozik majd, a célgépük nem a Sony lesz, hanem kõkeményen az XBox. A DC-s játékok új verziói így mind az MS gépére jönnek mjad ki.
A PS2-nek vége lesz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Viszont a játékmenet egy NULLA, ha vki fantasy hack and slasht akar, annak ajánlanám ehelyett a Severance - Blade of Darknesst.

Hát nem sokat... még alacsony felbontáson is low-detail textúrák, vagy pixelesek vagy homályosak, olyant nem látsz ahol szép élesek lennének. Most akkor vagy a tv-kimenete pocsék vagy mégiscsak kevés az a 32 mega ram az igényességhez, mindkettõ elég gáz.