A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Hehe, az első rész isten volt, főleg a tehenek! 😄

Madonna mindig is a legnagyobb volt, én is imádom a régi számait, de nekem a house/manga rész jobban bejött (lehet mégis vennem kéne egy PS2-t...) 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Evil
egesz jo volt a madonna is de nekem a regebbi zenei jobban bejonnek.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Akarki akarmit mondd, SP elso resze volt a csucs! (Cartman Gets An Anal Probe) 😊))) Meg a film! 😊))

Petyus_
Evil: uhhh, én a Madonna koncert után nem is tudok semmit megnézni, annyira elementális volt! 😊 Pedig nagy South Park fan vagyok! 😊 Cartman kicks ass! 😄

Amúgy meg ne röhögtessetek! 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

XHumano
Na tényleg ne bántsuk versiont, ő a topic gyöngyszeme.
(elsőre mást írtam, de javítottam gyöngyszemre😊
SP ruleZ!!! 😊)))))))

Evil
uh megsertettem az moderalasi alapelveket.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
kezdodik a south park! mr. garrison=version . Tudathasadasos szemely.

Ha ilyet cimeznel valakinek (vagy netan egy moderatornak), szerintem 1 evre visszamaóenoleg torolnek az osszes hozzaszolasodat... 😊))

Evil
de benne a version koztisztelet alatt alo szemely neve 😊

XHumano
Azért nem is címeztem senkinek, csak tesztelem, hogy ezt még szabad-e!? 😊
Evil
na az a butor is kb olyan lehet hogy Mariska neni azon tarolja a nyujtofat.

Jujj, ez nagy sertes! 😊))
LOL 😊)))

XHumano
Oké, nem szidok senkit, maradjunk a tényeknél...

Hogy az a hardware patchelős, szilikon grafikás, SGI gépeket lefitymáló, PS2 rulezelő, pécéromboló version csináljon neked bútort!
Evil
Valaki nagyonszerethet ha nevnelkuli exe fileket kuld a cimemre.Na mindegy ezt csak a pancserok eszik meg.

Ize... Ez felreertheto... Inkabb: ki volt a fake nuramon...

Mas neveben irogatas: nekem van ra tippem, ki irogatott nuramon neven...

Evil
na szerintem behalt az xp vagy magas volt neki. Vagy szetverte a gepet.

XHumano
Meg ha már itt tartunk, a mások nevében beírogatás az etikus???
Mert az ilyenekkel szemben szerintem bármit szabad.
Evil
😊

Javitok... ...mindenki ugy szidja a konzoloskat... 😊))

XHumano
És az önlejáratás engedélyezett?
Mert version abban profi.
Evil
en nem szidok senki ember fiat.Csak a konzolosokat.

Szerintem ezen a rohadt forumon mindenki szidja ugy a masikat, ahogy akarja... Amen! 😊)))

Evil
na szerintem akkor vers nem is ir tobbet mert ugyis kitorlik a hozzaszolasat. 😊

😊))

Aztan Solt rendszeres megszolatasa: Baromarc!
Elobb beloletek a gerendat, aztan belolunk a szalkat... (Bocs galocza, ezt nem hagyhattam ki)
Vagy nekem az "Elobb belenk a szalkat, aztan beletek a gerendat" elv is megfelel... 😊)

XHumano
Sorry, nem akartam lejáratni...
...a baltát!
Ha végigolvastad volna, MINDENKI figyelmébe ajánlottam.

WoW még mindig :P

Ehhe... Ha ez igy lenne, version hozzaszolasainak a fele minimum eltunne... Pl: (most nem durom elo, hol volt, lusta vagyok)
XHumano: Ezt minden lamer tudja!
Version: Pont olyanok, mint ti!

Errol ennyit...

Evil
ezt szerintem nem csak nekem kene mondanod itt van pl a bumbelejol nevezetu emberszabasu leny.

Evil, hiába vagy gonosz, de : Mások szólásszadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.

Úgyhogy akár abba is hagyhatnád.

Evil
ezt a gumiszobaba is beirjak?

Evil
szerintem ne bantsuk vers t nem tehet rola hogy kevesebb neki az a bizonyos iq meroszam.Csunyan elbant vele a termeszet az biztos.

Moderálási alapelvek :
"Hozzászólások törlése:

Mások szólásszadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások."

Ajánlom mindenki figyelmébe (még a moderátoréba is )!

Evil
ugyis van 5 pc je de kozben 10 negyzetmeteres ps2 es zaszlot lobogtad pc suxx felirattal.

Haggyatok a baltat, az viking harci stilus, mert a legkemenyebb bort (alias pancelt) is atviszi... 😊))

XHumano
Fát vág a bútorhoz, nem kell messze mennie, az erdőszélen lakik... ha megint elcseszi a szekrényt, bosszúból szétver egy pc-t (mert azon tervezte).
Ő az Erdei Pécés Rém.
Evil
ah vers eredetiben veszi meg a winampot is.

Evil
mit?A butortervezot?Eh amugy most megint marhara lebuktal!Mi az a csomo progi amit hasznalsz az annyira utalt pc den?Fogadjunk van kozte jatek is.

XHumano
Most crackeli a WinXP betat, aztán meg szidja, hogy nem képesek készre írni pc-n egy programot. 😊
Evil
de csak aze kell a balta mert maga alatt vagja a fat.Mint mindig.Na vers bekurbliztad mar a ps2 t?

Ez nagyon teccik... 😊))
LOL 😊))

Mindjart jon az (ugy fel ora mulva), hogy: "Ez a kurva windows megint rendszerosszeomlast okozott, es ujra kellett tenni, meg leformazni a vinyot! Na ezert utalom en a pc-t!"

XHumano
Á, csak elment baltáért...
Abban nem nagy szam, de neten, az egyik palya (Colosseum, vagy mi), ugy 32 jatekossal (ez egy baromi kicsi palya, felkor alaku, ket szintes) azt se latod, kit utsz, de nagyon rulla! FPs-ekben nem szeretem a kis palyakat, de mivel ez kozelharcon alapszik, itt nagyon bejott! 😊))

Evil
vers miert nem irsz vissza , megakadt a dvd a ps2 ben?

Evil
ja elvegre az ff et ps2 csinaltak nemde?A quaket moviet meg version fullextras linuxos ps2 jen 😊)))

Evil
na azt meg nem probaltam csak single ben de ott nem nagyon jott be.

Bazze, mikor vegre elkezdem elvezni, tuti, hogy megsertodik, es nem ir vissza... Bar mondjuk ez lenne a lenyeg, de azert... 😊))