A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evil
a baldur`s 2 az mi? kerdi a konzolos.Valami chip a gef 3 on vagy valami uj feature?Na kb ennyi fogalmuk van rola.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Petyus_
Hmmm, én inkább veszek 2-3 évente új alaplapot, procit, videokártyát, mint ugyanolyan színvonalú játékokkal játsszak 5 évig.

Ha meg nem veszek, akkor is játszhatok, legfeljebb nem max. felbontásban, de szerintem a Baldurs 2 még 640*480 low detailben is jobb, mint a Tekken3565 1500Hzes, 234 centis Sony TVn.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Evil
a pc ne ugy kezeld mint egy konzolt.Nekunk van lehetoseg upgradelni de te dobhatod ki az egeszet.Nekd oda lesz majdnem az osszes beruhazasod amit a ps2 re koltottel mert ha kijon a ps3 vagy mi akkor a ps2 mar loszart nem fog erni.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

XHumano
"ahhoz jobb lesz ha veszel egy masik pc-t !!!
csak a floppyt meg a monitort tartsd meg !!"

Miért, a Doom3 megsemmisíti majd a vinyót, a billentyûzetet, a hangkártyát, az egeret, a memóriát, az ATX házat, a DVD olvasót, a CD-írót, a hálókártyát, a modemet?
Evil
es pont emiatt jo a starcraft is!Es mar lassan 4 eves jatek.Felelmetes mennyifele taktikai lehetoseg van es az ai is lenyugozo.

Petyus_
Hehe, a legjobb példa a fejlett AI-ra az én Black&White majmom. Persze hosszas nevelésembe került, de nagyon intelligens lett. Egy átlagos napja: úgy délig alszik, utána megzabálja az összes gabonát, malacot, tehenet, juhot, amit ér, ezek után jó nagyokat fingik a nép közé, persze mivel szétzabálta magát, ismét szunyál egyet, felkel este, levezetésképp egy kicsit labdázik, utána alszik délig... és így tovább! Hiába, az én nevelésem! 😄

Evil
"csak a floppyt meg a monitort tartsd meg !!" tevedsz addigra mar azt se fogom.Te meg meg mindig ugyanazzal a cuccal fogsz nyomulni. 😊)) oreg elore sajnallak.Csak a szadat ne felejtsd el megtorolno ha esetleg csurgatnad a nyalad a pc s jatekok utan. 😊))))))))))

XHumano
"A Half Life AIja kihasználta, hogy hiába állsz a fal mellett, ha az ellenfél látja az árnyékodat? Ott az ellenfelek elindultak a vérnyomaid után? Végig kutatták utának a szekrényeket? Benéztek az asztal alá?"

Szeritned AI kell ezekhez a dolgokhoz!? Tényleg elhiszitek, hogy a vért meglátva követnek?
Egy sima lekérdezés a progitól a sérülésed mértékére, majd végigküldi az útvonaladon az ellenfeleket.
Az árnyék 'meglátása' hasonlóan egyszerû feladat, x pozicióban vagy, mikor ellenfél y-ban, és észrevette az árnyékodat.
Ezek csak sima feltételvizsgálatok, mégcsak nem is bonyolultak, egy-két elágazással.

Az igazi AI ott kezdõdik mikor a gépi ellenfél taktikázik, tanul, védekezõ és támadó stratégiákat használ. Ezek persze mind elõre beépített dolgok, a lehetõségeket (útvonalakat) végigzongorázza a program, majd veszi a számítások alapján valószínûsíthetõen legjobb verziót. Mindezekhez az kell amivel a PC lényegesen jobban van eleresztve: memóriakapacitás. Ja és gyors adatbáziskezelés. Ugye néha milyen jól jön egy kis 'irodai' képesség a játékokban?
Petyus_
Evil, ahhh, 1 perccel megvertél! 😄

Petyus_
version: csak mire 2 év múlva kijön a Doom3, addigra nekünk már kb. évi 30ezres beruházással már olyan PCnk lesz, amin nem fog akadni, neked viszont 2 év múlva is ugyanilyen pongyola játékaid lesznek, és a grafikájuk is pont olyan lesz, mint most...

Evil
😊 de neked ket ev mulva is a ps2 od kis elavult hardvere lesz en meg mar a gef x el meg a 4-5ghz procikkal nyomulok.Hol lesz akkor mar a kis tamagocsid?

Evil
na majd mindgya jon a duma hogy ha szep meg maxon van minden akkor biztos akadozik.Hat a q3 hoz nem kell gef3.

version
ahhoz jobb lesz ha veszel egy masik pc-t !!!
csak a floppyt meg a monitort tartsd meg !!

mit akarsz a doom3 -al meg 2 ev mire kijon ???
habar almodozni szabad !!!
Petyus_
Majd a FIFA2002 grafikája jó összehasonlítási alap lesz! 😊

XHumano
Nem kell oda Doom3, már a Quake3Arena is sokkal szebb pécén, csak az elvakult konzolosoknak fájna ezt bevallani.
Evil
na majd sli z nek 8 ps2 ot es talan elindul nekik 😊

XHumano
Akadás? Az mi?
Evil
majd csak csopog a nyaluk a ps2 fanoknak a doom3 utan 😊))) a kis gyengusz hardveruk.

XHumano
Ez nagyon rossz volt, nézd meg Blizzardék WarCraft3 videóit, mind 3DSMax.
Nem hinném, hogy tudsz mutatni szebbet vagy kidolgozottabbat.
version
2 ev mulva lehet hogy leveri !!

DE , te sose tudod meg hogy milyen akadas nelkul jatszani !!!
XHumano
A PS2 csak játékra való!
Bár még ebben is veri a pc, na de mindegy...
XHumano
Akkor mondd mit szeretnél? Mindenkinek PS2-je legyen? Csak Sony cuccokat lehessen kapni, és a Sony határozza meg mindenkor, hogy kell-e új konzolt fejleszteni?

Version szép új világa...
Petyus_
Lehet, hogy sajnos, de nincs jobb.

version
sajnos
Petyus_
version: 1. igen, a Mac is peronal computer, de PC alatt ma nem ezt értjük.

2. Szerintem attól még senki se szánta el magát PC-vásárlásra, hogy az NVidia marketingesei azt mondják, hogy jó a videokártyájuk, hanem azért vesz vki PCt. mert számítógépet akar, és ma a számítógép nagyrészt ezt jelenti.

version
azert nem latsz ilyen reklamot mert a pc az nem marka, ha ezt hirdetnek mac-et is vehetnel az is pc!
viszont vegyel geforcot , intelt, amd-t, stb
ilyen reklam rengeteg van !!!!
10 -szer gyorsabb mint az elozo )))
a valosagban meg csak 10-30 szazalekkal
na ez a paraszthulyites

Petyus_
version: egyébként ha a marketingrõl beszélünk, Adolftól most tekintsünk el, te hány olyan reklámot láttál, hogy Vegyél PC-t, a PC a legjobb? Valószínû a PC a fasza marketing miatt terjedt el. 😄

Petyus_
version, ha az elõbbi hozzászólásommal azt értem el, hogy megtriplázod a felkiáltójeleid eddig is éppen elég tetemes mennyiségét, ezesetben kérlek, tekintsd meg sem történtnek.

version
ez a pc-re szerintem jobban igaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Ha hitlernek bejott, nekik is menni fog...

Petyus_
version: nem tudnád a mondat végi írásjeleket egyszer kitenni -figyelj-, így?

Sokkal kevésbé arrogánsnak tûnne a stílusod.

version
es meg milyenek lesznek !!!!!!!!!!

Konzolos
A Rá irt programok bizonyitanak,és eddig sikeresen
version
persze tokeletesen igazad van !!!

azert jatszok minden nap a gt3-al mi???????????
pedig mindig utaltam az autos jatekokat,
de ez fantasztikusan jo , mar csak egy kormany hianyzik
PyRex
"az lehet , de mindenhol azt irjak az rdram megelozte a korat, tul jo hogy elterjedjen"

Hehe, eppen most mondta az intel, hogy feleslegesse kezd valni az RDRAM 😊)))) Amugy az ujabb DDR SDRAM-ok is vannak olya gyorsak mint az RD es olcsobbak annal. Ennyit a csodas RDRAM-rol. (MEg a mocsok RAMBUS-rol, aki csak a pereskedeseibol tartja fent magat - remeljuk nem sokaig 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Az, hogy elvakultan szeret sokmillio ember valamit, az nem azt jelenti, hogy jo is. Csak jok a marketingesek es sok a buta ember...

PyRex

Petyus_
Amúgy az tényleg durva, hogy csak 32 mega van benne...

Petyus_
Konzolos: de ha a csodás 32 mega RAM mégis szûk keresztmetszetnek bizonyulna, akkor sincs semmi gond, csak venni kell még vagy 7-8 PS2-t, és össze kell kötni õket! 😄

Konzolos
Ja,de elfelejted hogy egy sima Ps2-ben 32 Mb Ram van,és igy miket produkál...
version
az lehet , de mindenhol azt irjak az rdram megelozte a korat, tul jo hogy elterjedjen

meg ebben kozrejatszott a rambus inc faszsaga
Petyus_
version: megoldom a problémát, hogy mibe is rakd bele, az alaplap memóriafoglalatába! 😄

Valamivel könnyebb mint az 5 Playstation összekötése! 😄

Petyus_
version, ha követnéd a számítástechnika fejleményeit, tudhatnád, hogy nem annyira király az a Rambus, a DDR-é lesz a jövõ.

version
rdramot vegyel !!!!!!!
ne sdramot az mar a multe !!!!!
es akkor jon a problema hogy mibe is rakom bele?????
a ps2-be rdram van nem valami oskovulet!!!!!

alien: bocs mindenkitol de akkor a ps2faction baszta el a linkeket

Petyus_
De version rávilágított, hogy nem is kell memóriára költeni, elvégre csak felmegyek a padlásra a 486-omért, abban is van vagy 16 mega EDO RAM, és összekötöm a mostani gépemmel, csak még azt nem tudom, hogy az USB-n, a Firewire-on, a Soros porton, vagy eseleg malterral kössem össze õket! 😊

Petyus_
Na, jó, haladjunk a korral, legyen DDR, 256 Mega, az még mindig 15 alatt van ÁFÁval! 😊

PyRex
Markasra gondoltam, afaval 😊

PyRex

Petyus_
CSOCSO: Az öt év "költõi" túlzás, de szerintem 98-ban már bõven volt ilyen színvonal PCn. 😊

Egyébként én nem vagyok konzol-ellenség, sõt, ha már szóbahoztad a N64-et, annakidején a Mario Kart 3-4 haverral bejött nekem, sõt, a Zelda is. Van PS1-em is, és igen, a FF aktuális részével vagy a MGS2-vel én is szívesen eljátszanék, mint azt már korábban is írtam.

Viszont összességében PC-párti vagyok, és 2 játék miatt nem fogok PS2-t venni, mert sajna ennyi fölösleges pénzem nincs. A PC-n viszont rengeteg olyan játék van, ami engem szórakoztat, illetve nekem a PC elõtti játék jobban bejön, mint a TV elõtti konzolos.

Én nem a "konzolosokat" fikázom, hanem a "konzolosok" abszurd állításait, hogy a PC játékipar meg fog halni, a PS2 a legfaszább szövegszerkesztésre, stb.

A topic egyébként módot adhatna esetleg arra is, hogy ennél jóval színvonalasabb vita alakuljon ki... 😊

A PCs játékoknak szerintem az jelentene csak pofont, ha mondjuk a kedvenc Microsoftunk az XBox miatt "elfelejtené" a Windowsos DirectX-et, de ezt nem teszik meg, mert hatalmas felháborodást + antitröszt perek sorozatát jelentené. 😊

Úgyhogy a PCs játékoknak korántsem áldozik le még hosszú-hosszú ideig... hálistennek! 😊

Alien!
Version,ezek a képek a Top Gun-ból vannak,én láttam videót az AC4-rõl és olyan szinten k*rvajól néz ki mint a GT3....Nagyon fotórealisztikus!!!....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Persze játéknak sokkal jobban megfelel egy ezerszínû számítógép amibe 6000 cég gyárt különféle alkatrészeket,mint egy célhardver..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

PyRex
5 PS2-nek 200MB RAM-ja van, en meg elmegyek a boltba, es veszek 10-ert 256MB-ot... Ennyit errol te lamer 😊

PyRex