A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha meg nem veszek, akkor is játszhatok, legfeljebb nem max. felbontásban, de szerintem a Baldurs 2 még 640*480 low detailben is jobb, mint a Tekken3565 1500Hzes, 234 centis Sony TVn.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
csak a floppyt meg a monitort tartsd meg !!"
Miért, a Doom3 megsemmisíti majd a vinyót, a billentyûzetet, a hangkártyát, az egeret, a memóriát, az ATX házat, a DVD olvasót, a CD-írót, a hálókártyát, a modemet?
Szeritned AI kell ezekhez a dolgokhoz!? Tényleg elhiszitek, hogy a vért meglátva követnek?
Egy sima lekérdezés a progitól a sérülésed mértékére, majd végigküldi az útvonaladon az ellenfeleket.
Az árnyék 'meglátása' hasonlóan egyszerû feladat, x pozicióban vagy, mikor ellenfél y-ban, és észrevette az árnyékodat.
Ezek csak sima feltételvizsgálatok, mégcsak nem is bonyolultak, egy-két elágazással.
Az igazi AI ott kezdõdik mikor a gépi ellenfél taktikázik, tanul, védekezõ és támadó stratégiákat használ. Ezek persze mind elõre beépített dolgok, a lehetõségeket (útvonalakat) végigzongorázza a program, majd veszi a számítások alapján valószínûsíthetõen legjobb verziót. Mindezekhez az kell amivel a PC lényegesen jobban van eleresztve: memóriakapacitás. Ja és gyors adatbáziskezelés. Ugye néha milyen jól jön egy kis 'irodai' képesség a játékokban?
csak a floppyt meg a monitort tartsd meg !!
mit akarsz a doom3 -al meg 2 ev mire kijon ???
habar almodozni szabad !!!
Nem hinném, hogy tudsz mutatni szebbet vagy kidolgozottabbat.
Version szép új világa...
2. Szerintem attól még senki se szánta el magát PC-vásárlásra, hogy az NVidia marketingesei azt mondják, hogy jó a videokártyájuk, hanem azért vesz vki PCt. mert számítógépet akar, és ma a számítógép nagyrészt ezt jelenti.
viszont vegyel geforcot , intelt, amd-t, stb
ilyen reklam rengeteg van !!!!
10 -szer gyorsabb mint az elozo )))
a valosagban meg csak 10-30 szazalekkal
na ez a paraszthulyites
Sokkal kevésbé arrogánsnak tûnne a stílusod.
azert jatszok minden nap a gt3-al mi???????????
pedig mindig utaltam az autos jatekokat,
de ez fantasztikusan jo , mar csak egy kormany hianyzik
Hehe, eppen most mondta az intel, hogy feleslegesse kezd valni az RDRAM 😊)))) Amugy az ujabb DDR SDRAM-ok is vannak olya gyorsak mint az RD es olcsobbak annal. Ennyit a csodas RDRAM-rol. (MEg a mocsok RAMBUS-rol, aki csak a pereskedeseibol tartja fent magat - remeljuk nem sokaig 😊
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
PyRex
meg ebben kozrejatszott a rambus inc faszsaga
Valamivel könnyebb mint az 5 Playstation összekötése! 😄
ne sdramot az mar a multe !!!!!
es akkor jon a problema hogy mibe is rakom bele?????
a ps2-be rdram van nem valami oskovulet!!!!!
alien: bocs mindenkitol de akkor a ps2faction baszta el a linkeket
PyRex
Egyébként én nem vagyok konzol-ellenség, sõt, ha már szóbahoztad a N64-et, annakidején a Mario Kart 3-4 haverral bejött nekem, sõt, a Zelda is. Van PS1-em is, és igen, a FF aktuális részével vagy a MGS2-vel én is szívesen eljátszanék, mint azt már korábban is írtam.
Viszont összességében PC-párti vagyok, és 2 játék miatt nem fogok PS2-t venni, mert sajna ennyi fölösleges pénzem nincs. A PC-n viszont rengeteg olyan játék van, ami engem szórakoztat, illetve nekem a PC elõtti játék jobban bejön, mint a TV elõtti konzolos.
Én nem a "konzolosokat" fikázom, hanem a "konzolosok" abszurd állításait, hogy a PC játékipar meg fog halni, a PS2 a legfaszább szövegszerkesztésre, stb.
A topic egyébként módot adhatna esetleg arra is, hogy ennél jóval színvonalasabb vita alakuljon ki... 😊
A PCs játékoknak szerintem az jelentene csak pofont, ha mondjuk a kedvenc Microsoftunk az XBox miatt "elfelejtené" a Windowsos DirectX-et, de ezt nem teszik meg, mert hatalmas felháborodást + antitröszt perek sorozatát jelentené. 😊
Úgyhogy a PCs játékoknak korántsem áldozik le még hosszú-hosszú ideig... hálistennek! 😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)