A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah...

Evil
de legalabb normalisan tudok letolten es most is kifizetem a 15000-20000ft telefonra.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Petyus_
Viking: ez Szeged?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Evil: hehe, Lukó/Gabi bácsi legendás tuning Duronjai? 😄 A Windows még elmeg rajtuk, de játéknál fagyi van! 😄

Keszulj fel... Regebben igy nezett ki: 400MB - 9000/ho + modemberlet, 2000MB - 11000/ho + modemberlet, korlatlan 15000/ho + modemberlet, modemberlet=4000ft, de nemreg felment a modemberlet 2k-val, szoval most, szoval most 6000ft... Hiaba, meg kene venni... 😞(

Petyus_
Hát igen, vidéken a nagysebességű internet vagy nagyon drága vagy nagyon szar... Pesten a TVNet király, de állítólag azt is bekebelezi a UPC.

Evil
ott vasarolok altalaban de egy masik boltban van kedvezmenyunk.De a tuning procikat ott veszem.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
hat ennel csak jobb lehet mert en percenkent perkalok 3ft ot es nem all meg 188ft nal mint a matav hanem amennyi percet font vagy annyiszor 3ft.

Petyus_
Evil: csabai vagy? Akkor PC-t csak a Novacompnál vegyél, hehe, haverom a tulaj! 😄

jah matavot de utalom... Megvettek tiszanetet, azota minden szarabb... Ha most raknak egy hazra visszairanyusitast, akkor az jo nagy szar lesz, mert miota matav tulajdon, a dolgozok szarnak a munkajuk minosegere... Mikor maganszemely tulajdona volt, akkor nagyon odafigyeltek, mert ha "jo fiuk voltak", kaptak plussz penzt...

Evil
ja en is ugy tudom hogy kb 15000-17000 lesz a korlatlan +a modem berlet/ho

Evil
Bekescsaba ,de a tiszanetesek lesznek.Kabelen fog jonni amin az hbo meg a tobbi csak nalunk a matav hozta be erre a tersegre.

Petyus, kicsit el vagy tajolodva... Nem 10k... Annal "kicsit" tobb...

Petyus_
Evil: szegedi vagy? Ott tök jó kábel van, havi 10e, korlátlan, és gyors... a Matáv ADSL lenne? Mert a kábel jobb!

Jo... Kicsit draga, de megeri... A 384kb/sec max sebessegnek meg ne hidj, jon neha 400, sot akar 450-el is... 😊)

Alien!
Na ezért kell elrongyolni a TVnet-hez...Nem bántam meg hogy nem a Chellora fizettem be...

Most így 3 óra GT3-azás után letöltöttem az Xbox GT-jének videóját megint,és nyugtáztam,hogy mekkora szar van készülőben....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Petyus_
Egyébként én erősen gondolkodom a Directen, mert sokkal jobban megéri + digitális...

Evil
na nalunk is tiszanet lesz csak a matav beruhazassal jon.Naszoval milyen a tiszanet?

Petyus_
Alien, hmmm, nálunk lesz egy beltéri, meg vagy két kütyü! 😄

Uhh, az nagyon szar... Tiszanet rulez! 😊)) (Onaluk is van adatforgalom korlatozast tartalmazo csomag, de van olyan is, amiben ez nincs benne... Mult honapban epp ezert csinaltam 12 gigas (!) forgalmat... 😊))) (Elfogyott a hely a vinyon... 😊)))

Alien!
Az a legnagyobb g*ciség,ráadásul le sem lehet osztani,vagy ha igen minden TV-n egyforma adó megy....Nálunk(UPC) nincs beltéri egység úgyhogy király...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Evil
na a gond az volt hogy nem egy szemely jott ki hanem egy egesz brigad.Nalunk kulon hoztak be minden hazba a poznarol.

Evil
kabelnetre gondolok

Jo, en meg ketszer eljatszottam, hogy (mint paneloknal szokas) a lent levo dobozt, amiben vannak ezek a kabelek (ezzel lehet bekotni-kikotni), azt kinyitottam, es szepen atkotogettem oket... Problem csak az volt kesobb, hogy visszatettek ra a lakatot, valamint kisse megerositettek, magyarul mar nem birtam hozzaferni... 😞(

Evil
Matav kabele van itt valakinek?Marmint net.

XHumano
Ez qrva jó! 😊
Vagy szokás lefizetni a bekötést intézőket, a'la Cable Guy.
Petyus_
UPC a legrohadtabb banda. Pl. ha itt előfizetsz a Broadband nevű kábeles netre, havi 15ezerért adnak 3Gb adatforgalmat...

Petyus_
Nálunk adnak hozzá egy külön szerkezetet, olyan mint egy beltéri egység, és csak azzal jön, és csak azon a TVn amire rá van kötve! 😞

Evil
ja amirol beszelek az nem upc.

Evil
nalunk csak egy szurot nyomnak a kabelbe es az szedi le a hbo t vagy ki mit nem fizet elo.Talan harom programcsomag van es mindegyiknek van masmilyen szuroje.Ugyhogy csak a bekotes +elofizetsz az alapra aztan meg este felmaszol a karora es kiszeded a szurot.Legalabbis nalunk.

Alien!
Na ez mán így fél 1 felé kezd bonyolult lenni....

Petyus_
Alien, ja, úgy OK, de akkor nem vagy beljebb 14 rugóval, mert az kb. 3-4 hónap HBO+Sport1 (aki csak a kütyüt használja, az van a legbeljebb) 😊

Alien!
Nincs mese,nincs Fake,fizetünk érte....

Evil
mar megtalatam.Eleg debil.De jopofa!

Alien!
Annak idején még nem volt csillagpontos rendszer amikor te azt a kütyüt 700-ért vetted...Jött egy kódolt HBo jel amihez kellet az a szar...A csillagpontosnál viszont ha nem kéred,nem jön semmi..

Petyus_
Alien: hogy kötötted be? A kütyü nekem se rontja el a képet, mert nem használom, csak anyámnak éppen az NBA döntő előtt jutott eszébe lemondani a Sport1-et, mert ők nem nézték, és drága, úgyhogy kellett egy gyors megoldás. 😊

Alien!
Akkor én beljebb vagyok 14 ronggyal,mert nekem is be van kötve,csak nincs hozzá olyan kütyü ami egy kicsit elrontsa a képet...

Hat val'szeg nem az a kutyu, mert az a fajta kutyu nekem 700ft-be kerult annak idejen... 😊))

Petyus_
Alien: de lehet, ezért nem is mondom le 😊

A másik megoldás a UPC Direct, csak írni kell hozzá egy kártyát asszem, és akkor "ingyenes"

Evil
van valami softveres dekodolo is allitolag ,aszem a terminalon olvastam.De ahoz kell tvtuner kartya.

Alien!
És az nem lehet,hogyha leveszik a csillagpontos rendszerről az adókat,akkor a kis kütyüd sem fog semmit??? Mert ez könnyen előfordulhat....

Petyus_
Viking: nekem van egy kütyüm, ami 14 rongyba került, azzal lehet fogni mindent ingyent, csak kicsit nem jó a kép (de bőven élvezhető😉... a UPC-nek ne mondd el! 😊 ettől függetlenül még elő van fizetve HBO, Sport1 is, majd lemondom. 😊
Ez Debrecenre vonatkozik.

Evil
letezik ilyen progi mert az kene nekem is

Evil
az mi?

Tenyleg, nem tudja valaki, van-e valami megoldas, hogy hbo anelkul is bejojjon, hogy fizetem erte a mindenfele penzt? (Most nem lathatom sp-t, mert nincs havi 4000 creditem hbo-ra... 😞(

Az tenyleg erdekes volt, amikor megmutatta az arcat... ...a keszitoknek nagyon rosszul mehet, ha mar ilyen melyre kell alacsonyodniuk... 😊))

Petyus_
Kenny egy arc... a moziban viszont kiábrándító volt, én sokkal sunyibb fejre számítottam! 😊

De a kenny translator se semmi egy progi, pppmppppmmpmmpp?

Jah a forditogep... 😊))))
-Muu?
-Muuu, mu mu muuuu, mumumu mumu?
😊)))