A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XHumano
A PC-s játékoknak hamarosan tényleg nagyon leáldozik, ami az új online 3D WarCraft játék bejelentésén is látható. 😊 Hát az már biztos, hogy 2005-ben is lesz mivel játszanunk, ahogy Blizzardék tempóját ismerem.

Lehet, hogy kevesebb játék jön ki mostanság pécére, de a piac igényesebb lett, itt nem lehet már minden szart eladni, mert senki nem veszi meg. Ha viszont valami újat kihoznak, azzal évekig is el lehet játszani (itt most hosszasan sorolhatnám a példákat), nem úgy mint az egyhetes konzolos gamékkal. Pl. a GT3-ról fél év múlva már ki fog beszélni, esetleg játszani vele? Pistike a szomszédból akinek kölcsönadtátok mert már rá se bírtok nézni (mármint a játékra).
ember
Tényleg jól néz ki, magasról! Mondom, olyan képet mutass, amin lejjebb van a gép és látszanak a tereptárgyak, ha vannak.
version
ace combat 4 (ps2)

ember
Mutass inkább olyan képet, ahol fák is vannak meg egyéb tereptárgyak.
ember
Ez mitől olyan jó?
A hegyekhez főleg csak jó textúra kell, ilyen repülőt pedig sok szimulátorban láttunk már.
version
ace combat 4 (ps2)

Aquli
"Egy különleges kísérlettel indiai kutatók, bebizonyították, hogy az indiai szubkontinens éhségtől, szegénységtől és betegségektől gyötört analfabéta lakói a korábban feltételezettnél nagyobb kreativitással rendelkeznek. A Delhi nyomornegyedében felállított számítógépen a környékbeli gyerekek alig két hónap alatt önállóan felfedezték az MP3 állományok letöltését az internetről."
Bumbelejól nem két honapja irogat kb ide? 😊

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

version
kiraly ez az XP , jol megy a P1 266 -omon

ember
ME alatt nálam jó a Live!.

2000 egyáltalán nem trutyi, SP2-vel pedig főleg! Bár ha csak játszik valaki akkor nincs értelme.
CSOCSO
a LIVE! nálam a Me alatt akadozik!!..nemtom miért... félhét és hozzák a fullos XP-t..majd meglátjuk azzal mi lesz ha szar akkor win98 SE... mert a 2000 az anygaon trutyi!
Evil
win98se szerintem a legjobb foleg ha karbantartod.Kiprobaltam az me t is de az se szerintem jobb jatekra.A driverekrol meg annyit hogy szerintem nem erdemes beta driverekkel foglalkozni csak amit a kartya gyartoja kiad.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

version: egy még nem létező termékhez nem is lehet 😊

ember: tudom, de azért megpróbáltam. Egyébként nekem bejött a ME.

WoW még mindig :P

ember
Igen, ezért mondtam hogy várni kell. Addig nyilván jó amit feltezs, de amint kijön egy működő detonator az nvidia-tól, érdemes váltani.
version
skineket nem tudod honnan lehet letolteni a xp-hez??????

a microfos oldaláról még nem lehet
OFF
ember: ezzel csak az a gond, hogy a gyári driverrel nem indult el a GF3, csak amit tartalmaz. Jó nem gond, mert következő indításnál visszarakta az eredetit, de azért nem lenne baj, ha működne a gyári. És sajnos, mivel még nincs XP 😊, csak W2000 driverek vannak, az ezek szerint (legalábbis a GF3-hoz) nem jó hozzá.

ember
Attól, hogy felismerte, még nem biztos hogy 100%-osan működik. A gyártó saját driverével kell mindent használni, és akkor mindenképp jó.
Az nVidia kártyákhoz a legújabb detonatro driver kb kétszer olyan gyors, amint amit a windóz saját maga feltesz. Én mindent lecserélek a legújabbakra, így nincs is soha gondom, minden működik, és 100%-os sebességgel.

A ME stabil, ha csak játékra használod, akkor főleg. Nekem nem fagy soha, kényesebb cuccokat pedig win2k-ban futtatok.
version: (január óta) van PS2-m, ha még nem tünt volna fel 😊

Win 98 SE a legjobb, barki barmit mondd... Az ME... Hat... Az szar lett szerintem, nem stabil... Az 98 SE viszont nem fagy szinte sose... Ha fagy, akkor meg van ra oka... (alias hirtelen duroham... 😊)))

version
minek driver mindent automatikusan felismert ??

semmit se telepitettem, pedig van pár cucc a gépemben
version
nem jatszani kell rajta hanem dogozni !!

vegyél ps2-t !
ember
Várni kell vele. Egy-két hét (hónap) és lesznek jó driverek hozzá. Addig meg fölösleges is váltani szerintem. Egy win2000+winMe (vagy w98) párosítás még megteszi. Én így használom, játékra ME, többire win2k.
Szóval a hardware eladásokat biztos fellendíti majd 😊

Nem rossz az XP (végleges), csak szaggat a Live!, a 3dMark2001 eredményem meg esett 1000-et.

version
van csak nem mukodik rendesen
ember
és nincs hozzá driver az iomega.com-on?
version
iomega
ember
És nincs hozzá normális driver? Milyen márka?
version
nem kezeli a ZIP-emet rendesen
ember
2000-rel mi a baj?
ember
de legalább már tudsz ékezeteket is írni!
version
de legalabb jobb mint a 98 , meg a 2000
version
na végre működik ez a szemét !!!

a pc-vel csak szivni lehet !!
Evil
Nalam nem.Szerintem a konzoloknak aldozott le.Legalabbis akkor mindenkeppen ha mar lesz hozza + ba megveheto vinyo ,eger ,bill stb . mert akkor az mar nem is konzol.
Ja en is ehes vagyok mint allat ja es nezitek az f1 et?
ja Viking elmehetnel josnak ez a vers gyerek eleg kiszamithato.Eze kell neki a konzol mert nem tud osszehozni egy normalis telepitest.Vagy nem az a gond vers hogy a ps2 re telepitetted fel? 😊)))

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

jó étvágyat mindenkinek....
nálam nem.....
Alien!
Nálam igen....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Tényleg nem vagytok semmik. Vagy flame, vagy offtopic. Nőjetek már fel végre.

Viking : persze Te még rövidke életed során sosem találkoztál olyannal, hogy nem sikerül az első install.

De hogy ne legyek offtopic.

Most akkor a PC-s játékoknak leáldozott ??? 😊

Jah es a "faj a fejem"-re: miert jutott nekem errol rogton eszembe az a duma, hogy "ha a hulyeseg fajna"? 😊))))

XHumano
Pontosabban Viking megmondta...
XHumano
😊)))))))))))))))))

Version ez volt a hét poénja!
(azok után, hogy előre megmondtuk, hogy ez fog történni)
© Viking tegnap 23:05 | Válasz erre | #16217

Mindjart jon az (ugy fel ora mulva), hogy: "Ez a kurva windows megint rendszerosszeomlast okozott, es ujra kellett tenni, meg leformazni a vinyot! Na ezert utalom en a pc-t!"

Megint nyertem... 😊)))

version
mocskos xp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
rakhatom ujra !!!!
de csak holnap ma faj a fejem !!!!

pc suxxxx !!!!
Petyus_
Kösz az infot! Na, jó éjszakát! 😊

Remélem version vagy valaki befut még, holnap reggel olvasgatni akarom a nagy flame-eket, ez a hobbim! 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Naah, hat innen!
Gogol utca 1-6-ig vissza van iranyusitva...
De ez nem a legfrissebb, hivd inkabb ezt a szamot, es kerdezd meg: (62)424-624

Egy pill, mindjart irom linket... Egyebkent 2001 vegere minden utca visszairanyusitott lesz, ne aggodj... 😊))

Petyus_
Uhhh, nem gyengén vagyunk offtopic 😄

Petyus_
Viking: hol lehetne megtudni, hogy a Gogol utcával mi a helyzet? Mert nagy dillemában vagyok, hpgy itthon vagy Szegeden legyen a gép/kábel... 😊

Meg most is jo, de olyan hazba kell koltozni, ahol regebben (mondjuk 2 eve) tortent meg a visszairanyusitas...

Petyus_
Viking: én is rövidesen szegedi polgár leszek ismét... feltéve ha sikerül szerdán a szocjog vizsgám! 😄

De Szegeden tényleg jó (volt...) a kábel...

En is ezert tertem at... Meg a regi szep idok, MUD, napi 2 oraban, es ez kerult 20000 ft-be... Hat, nem volt azert olyan jo...

Evil
nem nekem cel2 van egy "kicsit" tulhuzva.