A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy kevesebb játék jön ki mostanság pécére, de a piac igényesebb lett, itt nem lehet már minden szart eladni, mert senki nem veszi meg. Ha viszont valami újat kihoznak, azzal évekig is el lehet játszani (itt most hosszasan sorolhatnám a példákat), nem úgy mint az egyhetes konzolos gamékkal. Pl. a GT3-ról fél év múlva már ki fog beszélni, esetleg játszani vele? Pistike a szomszédból akinek kölcsönadtátok mert már rá se bírtok nézni (mármint a játékra).
A hegyekhez főleg csak jó textúra kell, ilyen repülőt pedig sok szimulátorban láttunk már.
Bumbelejól nem két honapja irogat kb ide? 😊
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
2000 egyáltalán nem trutyi, SP2-vel pedig főleg! Bár ha csak játszik valaki akkor nincs értelme.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
ember: tudom, de azért megpróbáltam. Egyébként nekem bejött a ME.
WoW még mindig :P
ember: ezzel csak az a gond, hogy a gyári driverrel nem indult el a GF3, csak amit tartalmaz. Jó nem gond, mert következő indításnál visszarakta az eredetit, de azért nem lenne baj, ha működne a gyári. És sajnos, mivel még nincs XP 😊, csak W2000 driverek vannak, az ezek szerint (legalábbis a GF3-hoz) nem jó hozzá.
Az nVidia kártyákhoz a legújabb detonatro driver kb kétszer olyan gyors, amint amit a windóz saját maga feltesz. Én mindent lecserélek a legújabbakra, így nincs is soha gondom, minden működik, és 100%-os sebességgel.
A ME stabil, ha csak játékra használod, akkor főleg. Nekem nem fagy soha, kényesebb cuccokat pedig win2k-ban futtatok.
semmit se telepitettem, pedig van pár cucc a gépemben
Ja en is ehes vagyok mint allat ja es nezitek az f1 et?
ja Viking elmehetnel josnak ez a vers gyerek eleg kiszamithato.Eze kell neki a konzol mert nem tud osszehozni egy normalis telepitest.Vagy nem az a gond vers hogy a ps2 re telepitetted fel? 😊)))
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
nálam nem.....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Viking : persze Te még rövidke életed során sosem találkoztál olyannal, hogy nem sikerül az első install.
De hogy ne legyek offtopic.
Most akkor a PC-s játékoknak leáldozott ??? 😊
Version ez volt a hét poénja!
(azok után, hogy előre megmondtuk, hogy ez fog történni)
Mindjart jon az (ugy fel ora mulva), hogy: "Ez a kurva windows megint rendszerosszeomlast okozott, es ujra kellett tenni, meg leformazni a vinyot! Na ezert utalom en a pc-t!"
Megint nyertem... 😊)))
rakhatom ujra !!!!
de csak holnap ma faj a fejem !!!!
pc suxxxx !!!!
Remélem version vagy valaki befut még, holnap reggel olvasgatni akarom a nagy flame-eket, ez a hobbim! 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Gogol utca 1-6-ig vissza van iranyusitva...
De ez nem a legfrissebb, hivd inkabb ezt a szamot, es kerdezd meg: (62)424-624
De Szegeden tényleg jó (volt...) a kábel...