A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

version
a ps2-es képekről meg annyit , hogy ha ti a monitoron homályosnak látjátok a 10 centis képeket?? ,
akkor hogy lehet hogy 72 centis tv-n minden tökéletesen éles ?????

ember
Bocs GF2-m is tudja az antialiasinget, Max Payne-nel is így játszottam, nem szaggatott.
Mellesleg 1024x768-ban nem kell már antialiasing sem, és nem is esik felére a framerate.
Petyus_
Csak ez azért hibás érvelés, mert egy '99. végi PC-n, mondjuk egy Voodoo3-mal még minden játék elfut medium detailben/800*600-ban. A te gépeden is ugyanúgy el fog futni.

A kezdeti beruházásnál drágább a PC, ez nem is véletlen, mert sokkal többet tud, többmindenre használható (a PS2 Linuxot hagyjuk most lécci),de amennyibe kerül fejleszteni 2-3 éven keresztül, ugyanannyit kiadsz 3-4 évenként egy új konzolra is. Viszont PCn 3-4 év látványos javulást hozhat, a PS2 viszont nem nagyon tud hova fejlődni (persze biztos lesznek rá kiemelkedő játékok, jobban fogját programozni stb., de akkor sincs olyan fejlődés, mint PCn).

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

ember
3 évig minden futni fog, de 3 év múlva ez a sebesség nagyon gyengének fog számítani. (Mellesleg ha úgy lesz mint a psx-szel, az is kérdéses hogy futni fog-e rajta, pl a nfs4 psx-en kb 20 fps-t megy split screenben.)

Ja és hol 90ezer? Boltban én még nem láttam annyiért. És ha fullos játékokkal akarsz játszani dvd-ről, akkor 17ezer ft/darab. Ez havi két-három játékkal számolva (én pc-n kb ennyivel játszom) NAGYON sok pénz.
Alien!
Na akkor gyere aztán számittasd be jó áron a régi gépemet és csinálj egy szuper gépet nekem,ok??? Persze utólag könnyü olcsón vásárolni...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

version
na még csak annyi hogy amit én raktam be a comanchrol,
azon a képen is antialiasing van
ugyhogy csak gef3 tulajoknál lesz (talán) ilyen minőségű, igaz az fps szám a felére esik ,
de már ugyis hozzászoktatok a 20 fps-hez !!!
ember
Jó de ti is csak akkor linkeljetek be képet ha kiloptok egyet otthon a ps2-ről. A fejlesztők bármire képesek ugyebár...

350ezerből olyan gépet állítok neked össze monitorral együtt, hogy még 1600-ban is futni fog rajta.
Alien!
1 éve vettem 200-ért aztán bővítgettem,csak most nincs kedvem alaplapot venni,procit venni,meg új vid kártyát(főleg generációváltás elött)....Futni fog,de a 90E ft-os Ps2-mön 3 évig még minden futni fog...

Version zsír a kép,ha télleg így néz ki,akkor gyarlóság az ace combat-hoz hasonlitani...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Petyus_
vers, miért, a mi képeinken nem így nézett ki? Mindenesetre elég fura ízlésed van, a PS2 grafikák közül a csúnya is tetszik, PCn meg minden szar?

Petyus_
1. Alien, hát ha 350e Forintos 19' monitorral, nyomtatóval, stb.-vel együtt értendők, akkor lehet, hogy nem.

2. Ha nem, akkor ne vegyél P4-et, vegyél AMD-t, mert a 350 az sok. (a játék ettől függetlenül fut a gépeden)

2. Vagy ha 5 éve volt 350 a géped, akkor ne csodálkozz!

Egyébként megy ez még 200e Ft-os gépen is max. felbontáson.

Alien!
szerintem erről a commanche dologról majd úgy linkelj be képeket,hogy játék közben kilopsz egyet olyan stabil 30FPs mellett(60-at nem mertem írni....)
Mert ezek a képek nagyon szépek,csak félek,hogy a 350E ft-os Pc-men sehogysem fog menni,ha meg megy az közel sem lesz ilyen minőségű....

version
a játék kábé igy néz ki :

Petyus_
narumon, hát a 2264292743865Hz-es Trinitronon nehogy má ne nézzen ki úgy, mint a szar felbontású (TVhez képest ugyi) monitorodon, szar jpegbe tömörítve! 😄

narumon
"a képek teli voltak olyan effektekkel mint ami van a matrixban is amikor megy a golyo és az hullámokat gerjeszt"

Megsúgom hogy a gamezban is van ilyen. Persze ritkán látszik és nem akkora mértékben mint a képeken de attól még van...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

ember
Jó, tudom, nem is neked szólt, hanem inkább versionnek.
Petyus_
Én nem azt mondtam, hogy nem néz ki jól a MP, csak rávilágítottam, hogy Csocsónak igaza volt. 😊

Egyébként szerintem is sokkal jobban néz ki akármelyik PS2 játéknál... 😊

narumon
"mindig beetetnek jó képekkel titeket ,
aztán jön egy fos játék"

Te beszélsz egy PS2 előtt ülve? Ahol kijönnek a beetetős képek, ami tévén a büdös életben fele olyan jól se fog kinézni. És az amúgy is gyengus grafikát felére degradálják? Na akkor lehet csöndben maradni...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

ember
Egyébként meg: nem mindegy? Max Payne így is jobban néz ki, mint bármelyik ps2-es akciójáték, a Commanche 4 képek pedig nem rendereltek, ha version fejre áll akkor sem.
És ha a végleges fele ilyen jól néz ki, akkor is szét alázza az Ace Combat 4-et.

A játékoknál meg léegfeljebb annyira jellemző a fake kép, mint ps2-n. De szerintem sehol sem az. Legalábbis én nem tapasztaltam, pedig játszom (nagyon) sokat.
Petyus_
ember: hát igen, de az E3-on tényleg sokkal jobban nézett ki a Max... gondolom ezt a bullet-effektet azért vették ki, mert túl nagy lett volna a hardverigény... a "hullámok" (inkább körök) tényleg jól néztek ki. 😊 Majd a GeF4-en! 😄

ember
Ja úgy más. A neten megjelent képek szerintem mind a játékból voltak, és a version féle real-time árnyékokra nem emlékszem.
Petyus_
ember: de voltak olyan képek, Csocsónak igaza van... nem a neten láttam, hanem Games Networkon, E3 bemutatón... 😊

XHumano
A PS2 nem is tud ekkora felbontást mint ez a kép!
Meg hol vannak a homályos, sűrűn ismétlődő textúrák (ami a PS2 sajátja).
Ha valami prerenderelt, akkor EZEK azok!
ember
Egyik képen sem volt olyan mátrix effekt. Ha mégis, szeretném látni.

A golyónyomokról nem tudok nyilatkozni, de nehogy már az határozza meg a grafika minőségét.
CSOCSO
a max payne tényleg nem ugy néz ki mint a képeken!! a képek teli voltak olyan effektekkel mint ami van a matrixban is amikor megy a golyo és az hullámokat gerjeszt vagy mi..nah a képeken van a gamezban nincs....a képeken rohadtul jol néz ki ahogy a golynyomok mindenütt ottan vannak a gamezban közel sem igy néznek ki...
narumon
"de nemreg felment a modemberlet 2k-val, szoval most, szoval most 6000ft... Hiaba, meg kene venni... 😞("

Hehheh viking 😊 Én már megvettem úgyhogy nekem már "csak" 15/hó.. egyébként ha venni akarsz akkor tudok egy helyet ahol olcsóbb mint tiszanetnél...

ember
Én nem emlékszem olyan játékra mostanában, ahol mások lettek volna a képek. TE viszont, aki ki sem próbálod a játékok nagy részét, amit igen azt az alap windóz driverrel, Te bezzeg tudod. Ezzel szemben lazán kijelentedbármiről hogy renderelt, pedig fingod sincs semmiről.

Még egyszer mondom, mutass már egy képet a MP-ből hogy tudjam, miről beszélsz!
version
legalábbis technikailag,
ettől még a jatszhatósága lehet jó
ember
A Max Payne nem fos. Legfeljebb a te gépeden.
MGS2-t simán eléri (grafikailag)

Mondom mutass egy képet róla, hogy tudjam miről van szó.
version
nem ez csalás !!!

mindig beetetnek jó képekkel titeket ,
aztán jön egy fos játék
ember
Egyébként ettől lettek volna sokkal szebbek? (ha arra gondolsz amire én)
Ez legfeljebb szőrszálhasogatás.
ember
Mutass egy képet, akkor tudni fogom miről van szó.
version
igen akkor mutass már egz kibaszott dinamikus árnyékot a játékban !!!!!!!!

mivel a képeken nagyon ott voltak !!!
ember
A Max payne képei pont olyanok voltak mint a játék.
Legfeljebb nálad nem.
version
ezt kétlem mert azzal bármikor játszok

a max payne képei is sokkal szebbek voltak mint maga a játék , de érdekes ez senkinek se tünt fel ??????
ember
Tök mindegy, a Comanche 4 képek úgy rendereltek, mint az MGS2 képek.
Petyus_
Version, a játék vagy ugyanolyan, vagy szebb, mint a demo általában, nem? 😊

version
itt a lényeg a demo-n van
nem játék !!!!

ember
Láttad már az ÚJ x-isle demót? (kb két hónapos) Az pl sokkal jobb ennél, és tanusíthatom, hogy nem renderelt.
ember
Ennél jobb elismerést nem is írhattál volna 😄
Kösz.
A játékot bemutatták az E3-on. Nem renderelt.

Egyébként nem néz ki jobban, mint a többi készülő pc-s játék szvsz (már amik szépek), vagy azok is mind rendereltek?
Petyus_
Az ég se úgy néz ki azért, pedig ez is jpeg... 😊

Petyus_
Version:

version
ja hát ha renderelt képeket nézegetünk akkor a tied az biztos jobb !!

a játékból mutass képeket !
Petyus_
version, nekem ugyan nem lesz a királyom, én anarchoszindikalista közösségben élek! 😄

Különben is, addigra már lesz NWN! 😊

ember

Commanche 4

Ez azért jobban néz ki egy fokkal, nem?
ember
Lehet hogy jól néz ki, de nem sokkal jobb, mint néhány éve a Jane's USAF.

És még mindig nem láttam egyetlen tereptárgyat sem, pedig már a JSF-ben is egész erdők voltak. (három éve)
version
fel ev mulva a gt4 online lesz a király !!!

Petyus_
XHum: a Gran Turismo nagy név, hidd el, fognak róla még fél év múlva beszélni, főleg versionék, akiknek fél év múlva is az lesz a hivatkozási alap! 😊

Igen, a PCre jönnek a jobbnál jobb online RPG-k, de a nagy dömping közepette nem tudom melyik fog állva maradni... NWN, SW:G, Warcraft, nem is beszélve a már bejáratott EverQuest, Asheron's Call, stb-ről.

Más játék viszont ezeken kívül szinte csak FPS, kellene már valami új, csak PCs forradalmi játék(stílus), ami jól megmutatná a konzoloknak! 😊

Mondjuk a NFS:MCO ilyen lesz, mert a GT3 egyszerűen nem lesz képes azt a játékélményt nyújtani... a PCn megjelenő mostani játékok annyira innovatívak, hogy az az érzésem, hogy 10-12 éves koromban, egy Bard's Tale, vagy Street Rod közben elképzeltem, milyen lenne az ideális játék, erre most mind megvalósul! 😊

Vers: tényleg szépek a screenshotok, de a játékélmény? Én nem szeretem a rep.szimulátorokat, de aki szereti, azt mondja, hogy a Jane's... sorozat, illetve a MS Flight Simulator az etalon...

version
az egér a joystick a billentyűzet kérdést hanyagoljuk már
csak rádugom és működik a ps2-vel
(ha a játék támogatja)

a grafix meg nagyon jol néz ki
Aquli
version: ez a szimulator nem lenne rossz, grafikailag se nagyon rossz, de nem olyan kiemelkedo. Legjobb lenne nagyobb felbontason, meg elhiszem hogy a jpg miat elmosott a kep, kar hogy a ps2 nem tud nagyobb felbontast, erre gondolhatott volna a sony. mondjuk ha tv-n jol nez ki, akkor mind1, nem nagyon lattam meg ps2 jatekokat. meg ha ez a szim tenyleg jo, meg valosaghu meg elvezheto, akkor nem is lenne baj ha a grafika nem lenne tul jo, csak pl a ps2-nek a controllerjevel nem lehet olyan valosaghu szimet csinalni, mint mondjuk egy joystick+billentyuzet, nagy listan vannak a gombok, mert olyan reszletes az iranyitas. mondjuk az ilyeneket nem szeretem, de azert sokaknak tetszik.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

ember
Nem jön ki kevesebb, van kb 15 játék, amit annyira várok, mint a konzolosok a FFX-et és a MGS2-t.