A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor hogy lehet hogy 72 centis tv-n minden tökéletesen éles ?????
Mellesleg 1024x768-ban nem kell már antialiasing sem, és nem is esik felére a framerate.
A kezdeti beruházásnál drágább a PC, ez nem is véletlen, mert sokkal többet tud, többmindenre használható (a PS2 Linuxot hagyjuk most lécci),de amennyibe kerül fejleszteni 2-3 éven keresztül, ugyanannyit kiadsz 3-4 évenként egy új konzolra is. Viszont PCn 3-4 év látványos javulást hozhat, a PS2 viszont nem nagyon tud hova fejlődni (persze biztos lesznek rá kiemelkedő játékok, jobban fogját programozni stb., de akkor sincs olyan fejlődés, mint PCn).
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ja és hol 90ezer? Boltban én még nem láttam annyiért. És ha fullos játékokkal akarsz játszani dvd-ről, akkor 17ezer ft/darab. Ez havi két-három játékkal számolva (én pc-n kb ennyivel játszom) NAGYON sok pénz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
azon a képen is antialiasing van
ugyhogy csak gef3 tulajoknál lesz (talán) ilyen minőségű, igaz az fps szám a felére esik ,
de már ugyis hozzászoktatok a 20 fps-hez !!!
350ezerből olyan gépet állítok neked össze monitorral együtt, hogy még 1600-ban is futni fog rajta.
Version zsír a kép,ha télleg így néz ki,akkor gyarlóság az ace combat-hoz hasonlitani...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
2. Ha nem, akkor ne vegyél P4-et, vegyél AMD-t, mert a 350 az sok. (a játék ettől függetlenül fut a gépeden)
2. Vagy ha 5 éve volt 350 a géped, akkor ne csodálkozz!
Egyébként megy ez még 200e Ft-os gépen is max. felbontáson.
Mert ezek a képek nagyon szépek,csak félek,hogy a 350E ft-os Pc-men sehogysem fog menni,ha meg megy az közel sem lesz ilyen minőségű....
Megsúgom hogy a gamezban is van ilyen. Persze ritkán látszik és nem akkora mértékben mint a képeken de attól még van...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Egyébként szerintem is sokkal jobban néz ki akármelyik PS2 játéknál... 😊
aztán jön egy fos játék"
Te beszélsz egy PS2 előtt ülve? Ahol kijönnek a beetetős képek, ami tévén a büdös életben fele olyan jól se fog kinézni. És az amúgy is gyengus grafikát felére degradálják? Na akkor lehet csöndben maradni...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
És ha a végleges fele ilyen jól néz ki, akkor is szét alázza az Ace Combat 4-et.
A játékoknál meg léegfeljebb annyira jellemző a fake kép, mint ps2-n. De szerintem sehol sem az. Legalábbis én nem tapasztaltam, pedig játszom (nagyon) sokat.
Meg hol vannak a homályos, sűrűn ismétlődő textúrák (ami a PS2 sajátja).
Ha valami prerenderelt, akkor EZEK azok!
A golyónyomokról nem tudok nyilatkozni, de nehogy már az határozza meg a grafika minőségét.
Hehheh viking 😊 Én már megvettem úgyhogy nekem már "csak" 15/hó.. egyébként ha venni akarsz akkor tudok egy helyet ahol olcsóbb mint tiszanetnél...
Még egyszer mondom, mutass már egy képet a MP-ből hogy tudjam, miről beszélsz!
MGS2-t simán eléri (grafikailag)
Mondom mutass egy képet róla, hogy tudjam miről van szó.
Ez legfeljebb szőrszálhasogatás.
mivel a képeken nagyon ott voltak !!!
a max payne képei is sokkal szebbek voltak mint maga a játék , de érdekes ez senkinek se tünt fel ??????
Kösz.
A játékot bemutatták az E3-on. Nem renderelt.
Egyébként nem néz ki jobban, mint a többi készülő pc-s játék szvsz (már amik szépek), vagy azok is mind rendereltek?
a játékból mutass képeket !
Különben is, addigra már lesz NWN! 😊
És még mindig nem láttam egyetlen tereptárgyat sem, pedig már a JSF-ben is egész erdők voltak. (három éve)
Igen, a PCre jönnek a jobbnál jobb online RPG-k, de a nagy dömping közepette nem tudom melyik fog állva maradni... NWN, SW:G, Warcraft, nem is beszélve a már bejáratott EverQuest, Asheron's Call, stb-ről.
Más játék viszont ezeken kívül szinte csak FPS, kellene már valami új, csak PCs forradalmi játék(stílus), ami jól megmutatná a konzoloknak! 😊
Mondjuk a NFS:MCO ilyen lesz, mert a GT3 egyszerűen nem lesz képes azt a játékélményt nyújtani... a PCn megjelenő mostani játékok annyira innovatívak, hogy az az érzésem, hogy 10-12 éves koromban, egy Bard's Tale, vagy Street Rod közben elképzeltem, milyen lenne az ideális játék, erre most mind megvalósul! 😊
Vers: tényleg szépek a screenshotok, de a játékélmény? Én nem szeretem a rep.szimulátorokat, de aki szereti, azt mondja, hogy a Jane's... sorozat, illetve a MS Flight Simulator az etalon...
csak rádugom és működik a ps2-vel
(ha a játék támogatja)
a grafix meg nagyon jol néz ki
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"