A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
Megint csak a psx-el példálóznék....Rengeteg játékkal játszottam rajta,sőt túl sok is jelent meg egyszerre...Ha beindul a henger nem lesz megállás...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

ember
Jobban jársz egy tbirddel, ah már mindenképp alaplapcsere kell. A cerkát és a régi lapot beveszik kb 30ezerért (legalább)
version
lehet de ti olyan játékokat vártok ami 2-3 év mulva jön ki
mi csak év végéig gondolkozunk
Petyus_
Na jó, az ÁFÁt nem számoltam... 😊
ASUS CUSL2-C i815, UDMA/100, FCPGA -30120 Ft

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

ember
Na az elég meglepő.
hányas detonatorral?

(Tényleg nem hazudok amikor azt mondom, hogy nekem meg se riccent amíg vlgigjátszottam, de kb az összes ismerősömnél sem.)
ember
De Alien!, nézz át a "te milyen játékot vársz" topicban és olvass vissza néhány oldalt. Az ott felsorolt rengeteg játék szinte mind rendkívülinek ígérkezik, míg ps2-re van három négy "csodajáték" (MMGS, FF, GT, RE), amiről előre elv an rendelve, hogy na ez lesz most a legászabb játék, és több millió japán veti rájuk magát. És mindenki előtte fél ével már csak azt várja, míg a többi játék vagy valami tucatdolog, vagy pedig jó lenne, csak senkit nem érdekel és gy lehet hogy nem is hall róla az ember.
version
win2000
de 98 alatt is szaggatott
Alien!
bár annyiba kerülne.. 😉 Asszem az asus 30+áfa kb,az alaplapomat meg bevennék 10-ért...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

version
karácsonyig kb 100 játék jön ki ps2-re !!

most indul a dömping !!!
Evil
hat en 1024 ben mindent kicsutkaztam.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Alien!
Ha megnéztük volna a PSX-et '95-ben nem volt rá még ennyi játék se....Csak azért nem tűnt fel senkinek,mert nem volt ennyire reflektorfényben...Aztán tessék mi lett belőle...

ember
Version, milyen oprendszerrel nézted a MP-t?
ember
Attól függ. Texture sharpnesst nem kell baszkurálni. Egyébként nem kéne szaggatnia.
Petyus_
Alien: ASUS CUSL2-t ajánlanám, azzal elmegy 1 GHz-et simán. És nem egy ökör ára, főleg, ha eladod a régi alaplapodat, annyiba kerül, mint egy PS2 játék...

Evil
patkold meg a proci labait es fog az menni.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

ember
Nem kell. Videokátya kell. Egy GTS 600-as procival már jó. (csak versionnél nem, nála minden szaggat)
version
igen előfordul pl summoner meg egy két fos játék

de ugye programozni tudni kéne !!!

Alien!
h+,scanner,nyomtató,író,+ram,DVD...Azé ment már rá della...
Egyébként sajnos új alaplap kell a tuninghoz,mert nem engedi a fesszabályzást...

Evil
Amugy az a MP nalam is akad neha ,van amikor nincs semmi csetepate es akkor is akadozik.Lehet keves neki a 32ddr?

ember
Nem veszed észre. Amit észreveszel, ha 20 körülre megy. Ez ugyanúgy a konzoloknál is előfordul, akármennyire nem bírod elfogadni.
Petyus_
Alien: szerintem azt pont te mondtad, hogy "a legújabb játékok full beállítással tökéletesen mentek volna"..."kompromisszumok árán teszem játszhatóvá az összeset"...

Most akkor ki is akar szépségkirálynővel akármit?

ember
Ez elég érdekes? Lehet, nem winxp-velé vagy 2000-rel kéne nézni? És detonator driverrel?
Igen, ehhez valamennyire érteni is kell.
version
amugy kb igazad van mert a ps2 -es
játékok 60 rol 30-ra esnek vissza ha akad
ugyhogy egybol észrevehető !!!

ember
Nem is kell felhúzni szerintem.
Alien!
Mért ezek nélkül nem lehet játszani?????Ez olyan mintha azt mondanád,hogy csak szépsékirálynőkkel jó b*szni...

ember
Na, veszel egy T&L-es kártyát és minden tökéletes lesz. Nem kell új proci.

Mellesleg mi a kompromisszum? Hogy nincs minden maxon? Egy játék beállításait úgy lövik be, hogy a maximum beállítások az akkor legjobb gépet is kihasználják. ez egy lehetőség. Ha egy éves mondjuk a géped, akkor vissza kell venni mondjuk mediumra, oké. Viszont még így is szebben néz ki, mint egy egy éves játék max grafikán. Ha belegondolsz, ugyanott vagy, mint a ps2-vel, nem bővítettél, de valamit azért fejlődött a játék. Viszont a ps2-vel nincs meg az a lehetőséged se, hogy feljebb állítsd a grafikát, egyszerűen a több éves hardverhez igazítják a grafikát. Ugyanaz, mitha te vennéd le a beállítást.
Evil
azt birom hogy a konzolosok allandoan a gt3 al jonnek.Honapok ota csak egyetlenegy ps2 es jatekrol beszeltek.EGYETLEN EGY!Emberek hat hol van az a minosegi jatekdomping a ps2 re?

Petyus_
Alien, ha a cerkádat felhúznád 1GHz-re, mindjárt más helyzet lenne. a TNT2 meg nem mindegy, hogy Vanta, vagy Ultra...

Egyébként ez mikor volt 350e forint??

version
na azert nálam a hotelben amikor minden robban meg ég alulrol konvergál az 5 fps-hez !!!
pedig most upgradeltem (gef2)
Petyus_
Alien: csak azt nem veszed észre, hogy 1600*1200 felbontást meg "PC-s max detailt" te sosem kapsz a PS2-dön. Ha mondjuk a 800*600, amit a TV-vel össze sem lehet hasonlítani, elfogadhatatlan kompromisszum, akkor lehet igazad van.

ember
ha észreveszed, akkor inkább 20-ra esett vissza szvsz
Alien!
Cerka600 TNT2,320MB ram...

ember
Mikor vetted 200ezerért?

Mostanában vehetsz ennyiből egy duron900/gefMX-et, amin nem kell kompromisszumokat kötnöd.
sőt, ha kb 20k-val drágábban veszel egy GTS-t, akkor még jó ideig nem kell kompromisszumokat kötnöd.
version
hidd el észreveszem !!!

a gt3 demoja néha akadt is!!!
a véglegesből vissza is vettek pár felületet !!!
ember
Alien! GT3-at elég nehéz összehasonlítani bármivel pc-n, mert pc-s autószimulátor még csak a közelébe sem ér, hála a gyér kínálatnak, de mondjuk a Max Payne összhatása nem rosszabb szerintem, ha a grafikát nézzük, pedig az sem szaggat (nálam)
Alien!
Hagy nézzem saját szemszögemből a Pc-s oldalt jó?....Mondjuk úgy,sosem volt olyan gépem,amin a legújabb játékok full beállítással tökéletesen mentek volna,ebből adódóan minden Pc-s játék akad,azt meg magasról leszarom,hogy létezik olyan ember akinek megy,vagy építettek olyat amin már ment,egy 200E forintos(induló ár) géptől joggal várhatnám el a minőségi játékot...Erre tessék kompromisszumok árán teszem játszhatóvá az összeset az Oldgamezeken kívül....VICCC!!

Evil
hat ha fos jatekrol keszulnek akkor johogy fos lesz a kep 😊

ember
Sehol, nem a monitor fizikai mivoltához szoktad meg az éles képet, hanem nézel egy weboldalt, minden betű meg más éles és ott van a közepén egy ps2-es kép, ami ezekhez képest homályos. Míg ha csak azt látod, akkor nincs mivel egyből összehasonlítani, legfeljebb ha megszoktad, hogy egy játékban minden éles és kivehető.
Petyus_
Ne olyan játékot mondj, amit primitív módon Playstation-ről portoltak... egyébként az sem akad egy jó gépen (itt ne P4-re gondolj, hanem mondjuk 800Duron/TNT2)

ember
Alien!: Milyen géped van?
(egyébként a gt3 sem emgy stabil 60-at, illetve lehet hogy megy, lehet hogy nem, ha néha lemegy 35-re, azt te soha nem veszed észre)

version: colin2 nálam nagyon nem akad, még 1280-ban sem. 40 alá még nem ment az fps
version
érdekes ha a tv kártyámra kötöm a ps2-t ,
akkor is éles marad a kép pedig akkor monitoron nézem !

akkor hol lehet a baj ?????

Alien!
Érdekes nekem nem szokott hozzá a nagyfelbontáshoz a szemem??? Nekem mindkettő van és bevallom nagyon szeretném,ha olyan összhatása lenne valamelyik Pc-s játékomnak mint a Gt3-nak...De egyelőre k*rva messze vagyok a stabil 60 frametől...

version
colin 2 !!!

akad az mindenen !!!
ember
Ha tv-re ikitennéd ezt a képet, nem tűnne fosnak. Mivel a monitoron minden más éles, ezek a képek szarnak tűnnek. Nehogy már nem tudnának normálisan captue-ölni.
Petyus_
Alien, de éppen a konzolok mellett az a fő érv, hogy milyen jó, hogy lehet haverokkal játszani split screen-en.

Meg az, hogy minden játék tökéletes, és nem akad a "célhardveren".

Egyébként te 1000ből 1et se tudnál mondani, ami egy jó PCn akad. 😊

ember
Nem egyet találtam, PÉLDA volt.
PSX-en az utóbbi években megjelent játékok nem mentek 25 fps fölé, és ez a sorsa a ps2-nek is néhány év múlva, vagy rondát csinálnak rá, vagy gyorsat. A pc-re költeni kell, de egy upgrade után igenis gyorsabb a gépem, többször gyorsabb, mint előtte. Ps2-re nem költesz épp ezért nem is kell tőle csodát várni: nem lesz gyorsabb. Lehet hogy jobban ki fogák használni, de ez nem fog annyit számítani, mint egy tényleges upgrade.
version
nem azt mondtam hogy szar a monitor ,
hanem azt hogy a neten levő ps2 -es képek fos minőségűek
Alien!
Lehet,hogy bennem van a hiba,de nem szoktam egyedül split-screenen játszani...A Need For Speed-del is ugyanaz volt a baj mint a mostani autós játékokkal,a GT széria után minden savanyú...Egyébként jó arány,1000 játékból találtál egyet...

Petyus_
vesion, azért annyit kinézel belőlem, hogy játszottam már PS2-n, vagy legalább a kirakatban láttam? Szerinted ennyire hülye vagyok?

A monitoron akkor is ezerszer élesebb a kép, akármit csinálsz. Láttál már TFT-t? 😄

ember
Úgy lehet hogy nem az. Szerintem nem csak te láttál már ps2-t életedben. Nekem, aki 1024x768-hoz szoktam (esetleg 800x600-hoz, de mindenképp monitorhoz), a ps2 élőben TV-n ugyanolyan homályosnak tűnt, mint ezeken a képeken.
Az hogy neked éles, az egy dolog. De elméletben sem lehet élesebb, mint a 640x480-as képen, ez lehetetlenség.