A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vers, csak a saját érdekedben kérlek, hogy leendő főnökeidnek ne add elő a PS2-k összekötésével kapcsolatos forradalmi terveidet! 😄
A helyedben inkább a filmiparban helyezkednék el, 1millióból olyan speciális effekteket hoznál ki 5-6 PS2-ből, amilyet még nem látott a világ, és sokkal többet kérhetnél értük!
De ha a filmiparnál tartunk, komikusként is kamatoztathatnád tehetséged! 😊
A helyedben inkább a filmiparban helyezkednék el, 1millióból olyan speciális effekteket hoznál ki 5-6 PS2-ből, amilyet még nem látott a világ, és sokkal többet kérhetnél értük!
De ha a filmiparnál tartunk, komikusként is kamatoztathatnád tehetséged! 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
amugy kibaszott jo 10 ember ellen érvelni ,
akik állandoan fakelnek
még szerencse hogy nem veszem komolyan
akik állandoan fakelnek
még szerencse hogy nem veszem komolyan
version: ha olyan játékot csinálsz, mint a repülős képek, akkor LÉCCI PORTOLD PC-re! Köszi! 😊
Version, én is készítek egy képet a gépemről, csak Neked.
Rákötöm TVre, meg kihúzok mindent, csak egy gamepad fog maradni! 😄
Rákötöm TVre, meg kihúzok mindent, csak egy gamepad fog maradni! 😄
Hehe, erre már én is gondoltam... 😊
Pl. amikor írta, hogy van szövegszerkesztő PS2-re, akkor kértem, hogy leplezze le magát, erre belinkelte a hírhedt japán oldalt, és kiderült, hogy igaz! 😊
Pl. amikor írta, hogy van szövegszerkesztő PS2-re, akkor kértem, hogy leplezze le magát, erre belinkelte a hírhedt japán oldalt, és kiderült, hogy igaz! 😊
Nálam mindig van a debilségnek egy határa amikor elkezdek gyanakvó lenni az illető valós létezését illetően. Ez az 'ekkora hülye nincs a földön' állapot.
Csak azt nem értem, hogy a konzolpártiak miért nem szidják le versiont, hogy égeti itt őket a marhaságaival! 😊
Lelkem rajta, én MEGPRÓBÁLTAM!! 😄 😄 😄
Ehhh, szerintem az ő agya max. 8bites! 😄
Ehh, itt is láma voltál, szerinted version a PS2/Linux GIMP-pel ilyen szar felbontást produkálna, 😄
Még mindig nem érted? MINDEN a Játékból való! Az egész világot a ps2 rendereli real-timeban 😄DD
Legközelebb version bescanneli a játék boítóját és berakja ide 8420x7860-as felbontásban, nekünk meg majd el kell hinnünk, hogy az a játékból van!
Te ennyire láma vagy? Nem látod, hogy ez nem egy szar fénykép, hanem PS2/Trinitron kombó!!? 😄