A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
emulátor = guminő.....no comment.
Az xbox és a Gc mire itthon megjelenik,és mire lehet okosítani az egy kis idő....Az értelmesebbje addig végigjátszott már 50+ játékot...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
sot mac emulator alatt a mac-es jatékokkal is
sot az osszes amiga jatékkal is
sot pc emulator alatt futo psx emulatorral a psx-es jatekokkal is jatszhatsz !!!
Ezen kívül a psx-es játékokkal is játszhatsz.
meg utana meg felet hogy az ára is lemenjen ????
Mondjuk mostanában csak 10-en vettek körülöttem belőle,abból 4 a kollegám.....Zsír..
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Azok a házak a Pc-s Commanche 4-ből vannak, én az ace combat 4-ről beszéltem.
nem azt látom ami a fényképen lesz, hanem ami a monitoron van, a szemem felbontása elbírja az 1024x768-at. Egy 600x400-as (vagy rosszabb) felbontású ps2 játék képe LEHETETLENSÉG, hogy ugyanolyan éles legyen. Persze lehet hogy messziről nem tűnik homályosnak, de attól ugyanolyan kevés információt tartalmaz a kép, ugyanúgy nem fogod tudni kivenni a távoli vagy kis tárgyakat.
A ps2 screenshookat pedig még mindig nem úgy csinálják, hogy lefényképezik a tv-t, az nem így nézne ki, hanem a ps kimenetét kötik rá valószínűleg egy pc-re, amivel tudnak screenshotot csinálni. Pontosan azt látjuk a képen, ami a ps2-ből kijön (kivéve a jpeg tömörítést, ami viszont a pc-s képekben ugyanúgy van).
Mellesleg a DC-nek is élesebb volt a képe, mint a ps2-é, ez általános vélemény.
Az Unreal 1-ben vagy akármelyik másik játékban mekkora különbség volt a medium és a max detail között? Nagyon kevés. Mediumban is szebb volt akkor bármilyen más játéknál, és teljesen azt kaptad, amit az előzetes képekből várhattál. Ugyanígy az U2 mediumban is alázni fog bármit, hiszen az engine, a fények, a textúrák ugyanazok akkor is, ha mediumban játszol.
Felejtsük már el ezt a baromságot, hogy nem úgy néz ki, mint a képeken. Eddigi játékok, q3, UT, SSam, stb mind pont uggyanúgy néztek ki, mint a kibaszott képeken, persze, pont most kezdtek a fejlesztők összesküdni...
még egy kérdsé: Nálad mediumban a Max Payne csúnya volt?
és egy megjegyzés: haveromnál gef2mx-szel duron 900-on max beállításokkal játszottunk 800x600ban
és mégegy: mire az u2 megjelenik, talán egy GEf3MX-et is beszerzel.
LOL 😊))))))
Es meghogy a pc-s jatekoknak lealdozott... 😊)))
Most vagy kamuzik megint, vagy... Vagy nekem nem erre a vilagra kellett volna szuletnek! 😊))))
LOL LOL LOL LOL 😊))))
http://druglord.buzz.hu/ ;)
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Mindkét helyen a legjobb munkaerő lenne! (ha biztosítanának neki 5-6 PS2-t - összekötve persze) 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
(bocs, de ziccer volt)
Version: te is tedd el magad, holnap is várjuk tőled a híreket a PS2 csodálatos világából! 😊
szerintem ilyen nem volt. ironikusan viccelődtünk, ilyen volt.
vagy az agyas megjegyzés miatt? akkor bocs
Bár sajnálom, mert most nagyon frusztrált lett szegény. 😞
es azt kiabalnad hogy az amiga szar ,
asszem nem jonnel ki a sajat labadon