A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
Véleményem:

emulátor = guminő.....no comment.

Az xbox és a Gc mire itthon megjelenik,és mire lehet okosítani az egy kis idő....Az értelmesebbje addig végigjátszott már 50+ játékot...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

version
amigan meg pc-emulator alatt minden pc-s jatekkal jatszhatsz
sot mac emulator alatt a mac-es jatékokkal is
sot az osszes amiga jatékkal is
sot pc emulator alatt futo psx emulatorral a psx-es jatekokkal is jatszhatsz !!!

ember
Na hát pc-re pedig az elmúlt tíz év összes játékával játszhatsz, sőt még a régebbiekkel is. Ha nem zavar a grafika, akkor többtízezer játékból választhatsz.
Ezen kívül a psx-es játékokkal is játszhatsz.
ember
nem lesz az fél év.
bár az európait nem tudom, de az amerikai nem fél év.
CSOCSO
normálisember én is végigbirtam olvasni az az 5 oldalt😊 ezt tényleg halál😊 de azé imádok ide járni bár itt ülök vagy 1 orája😊 mg a másik kis fél ora..nah midnegy
version
meg varjanak tobb mint fel evet mig megjelenik ??????

meg utana meg felet hogy az ára is lemenjen ????
version
az én haverjaim is sorba veszik vagy gyujtenek rá !!!

Alien!
Na,csak igazam lesz....avval kapcsolatban hogy a GT3 télleg sok ps2-t fog eladni...Átvittem a gépet vasárnap az egyik haveromhoz(közel van már a negyvenhez),83cm-es TV-n 16:9-ben játszottunk a GT3-al,úgyhogy holnap már veszi is meg a drágát a konzolstúdióban.....

Mondjuk mostanában csak 10-en vettek körülöttem belőle,abból 4 a kollegám.....Zsír..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Evil
fps re eger + bill. a legseralyabb!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

version
fps-re nincs jo kontroller arra valo az eger !!

sajnos csocso a GC-re nem lesz egér ))))
CSOCSO
FPS re a legjobb kontroller az n64....
Dikkma
Ehh 😊)))
ember
Senki nem vitatta.
ember
Mint játék? Valószínűleg sokkal jobb.
Itt a grafikáról van szó.
CSOCSO
szerintem a mgs sokkal jobb mint a max payne...sokkal coolabb dolgok történnek benne meg minden..nem rosz a mp de az mgs sokkal jobb
ember
Olvasd el hozzá az előtte lévő húsz hozzászólást is.

Azok a házak a Pc-s Commanche 4-ből vannak, én az ace combat 4-ről beszéltem.
ember
ez baromság
nem azt látom ami a fényképen lesz, hanem ami a monitoron van, a szemem felbontása elbírja az 1024x768-at. Egy 600x400-as (vagy rosszabb) felbontású ps2 játék képe LEHETETLENSÉG, hogy ugyanolyan éles legyen. Persze lehet hogy messziről nem tűnik homályosnak, de attól ugyanolyan kevés információt tartalmaz a kép, ugyanúgy nem fogod tudni kivenni a távoli vagy kis tárgyakat.

A ps2 screenshookat pedig még mindig nem úgy csinálják, hogy lefényképezik a tv-t, az nem így nézne ki, hanem a ps kimenetét kötik rá valószínűleg egy pc-re, amivel tudnak screenshotot csinálni. Pontosan azt látjuk a képen, ami a ps2-ből kijön (kivéve a jpeg tömörítést, ami viszont a pc-s képekben ugyanúgy van).
Mellesleg a DC-nek is élesebb volt a képe, mint a ps2-é, ez általános vélemény.
CSOCSO
nem elég élesek neked a ps 2 tv-jén a házak..mé mindenütt bump mapping legyen?
CSOCSO
narumon meg többiek bazz...fogj meg egy jo fényképez? képet dugd rá a ps2-t egy monitorra majd fényképezd le fél méterröl majd a tv re és fényképezd le 1.5 méterröl majd indits el egy gamezt pc-n medium detailban fényképezd le mert mindenkinek erre van pénze majd full detailban a gamezt mert vkinek erre uis van pénze mindent kivülröl fényképezövel mert azt látod te! nem azt amin adnak képeken tök mindegy legyen az pc vagy konzol
ember
Mellesleg eddig csak konzolosok raktak be ide renderelt képeket és fényképeket(!) azzal, hogy az a játékból van. Szóval el lehet gondolkozni, hogy kit vernek át a fejlesztők (vagy inkább kik verik át saját magukat).
ember
Szerintem azt sem tudod miről beszéltem. Milyen házak?
CSOCSO
nem is akkor lesz dömping amikor kijön a ps2 re 100 gamez hanem amikor az xbox is kijön meg a gc és jön a harc az emberekért majd a playtime lesz vagy 200 oldalas és csak gamez lesz benne,.,.,,
ember
Viszont a Max Payne medium detailben sem csúnyább sokkal, mint maxon. Ne mondd már azt, hogy olyan egetverő különbség van a HIVATALOS OLDALON TALÁLHATÓ max payne képek és videok és a játék nálad mutatott képe között! Az elég furcsa lenne.
Az Unreal 1-ben vagy akármelyik másik játékban mekkora különbség volt a medium és a max detail között? Nagyon kevés. Mediumban is szebb volt akkor bármilyen más játéknál, és teljesen azt kaptad, amit az előzetes képekből várhattál. Ugyanígy az U2 mediumban is alázni fog bármit, hiszen az engine, a fények, a textúrák ugyanazok akkor is, ha mediumban játszol.

Felejtsük már el ezt a baromságot, hogy nem úgy néz ki, mint a képeken. Eddigi játékok, q3, UT, SSam, stb mind pont uggyanúgy néztek ki, mint a kibaszott képeken, persze, pont most kezdtek a fejlesztők összesküdni...

még egy kérdsé: Nálad mediumban a Max Payne csúnya volt?

és egy megjegyzés: haveromnál gef2mx-szel duron 900-on max beállításokkal játszottunk 800x600ban

és mégegy: mire az u2 megjelenik, talán egy GEf3MX-et is beszerzel.
CSOCSO
tök mindegy hogy gef 2 mx az is csak 800*600 medium detail a max paynéban..unreal 2 meg 10 szer szebb mint a MP és hoyg fog az futni a gef 2 my eken? sehogy de ha még fut is ahogy az MP is TÖK MINDEGY!!!!!!!!!!!!!!!!! ajkkor sem ugy néz ki mint az E 3 képeken!!ez itt a baj!!!! közel nem ugy néz ki és igy nemtok beléezsolni hogy az unreal 2 szebb gamez mint a gt3 ami 1 éves..hisz nálam ronda grafban fut........
CSOCSO
mit akarsz hogy az összes házon legyen valami érdesség?(bumb mapping? vagy vmi?)
CSOCSO
köszike szépen hogy igazat adsz amugy az e3 rol millionyi kép jött ki a bullet effektel.nah mindegy..jah bazz 10 perc mire megtaláltam hol irtam ucstoljára😊 nyah mindegy...

LOL 😊))))))
Es meghogy a pc-s jatekoknak lealdozott... 😊)))

Most vagy kamuzik megint, vagy... Vagy nekem nem erre a vilagra kellett volna szuletnek! 😊))))
LOL LOL LOL LOL 😊))))

K.András
"nem , már irtam tesztelik mire lesz képes a ps3"Ezt hogy érted hogy tesztelik?Még kész sincs most fejlesztik a gépet!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

PyRex
Mar kiderult, hogy ez a kep prerenderelt, nemtom minek hozzatok fel ujra...

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

version
vannak még nálam is megszállottabbak )))

ember
Na jóéjt neked is, már félig alszom is
version
nem , már irtam tesztelik mire lesz képes a ps3
ember
Ja persze, kvékeznek rajta. Kell a szórakozás az alkalmazottaknak!
version
a sony 60-at köt össze ,
ugyhogy az ötlet nem hülyeség
ember
Na most már tényleg sziasztok!
Petyus_
De a SquareSOFT-hoz, vagy a Square PICTURES-höz? 😊

Mindkét helyen a legjobb munkaerő lenne! (ha biztosítanának neki 5-6 PS2-t - összekötve persze) 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

ember
Legjobb? Akkor miért nem a square-hez mentél? Úgy hallottam, üresedés van! 😄

(bocs, de ziccer volt)
Petyus_
Én is! 😊

Version: te is tedd el magad, holnap is várjuk tőled a híreket a PS2 csodálatos világából! 😊

ember
na mielőtt nyáltenger lenne a topicból én elhúzok
pihentetni kell a rekeszizmokat is 😄
Petyus_
Hát ha a bútort tényleg te csináltad, akkor az tényleg király szerintem.

version
de nem érdekel , aki ismer az tudja hogy amit csinalok abban a legjobb vagyok
Petyus_
Version: igen, az agy miatt bocs, visszaszívom. 😊

Petyus_
Bocs vers, de néha olyan abszurd dolgokat bírsz írni... én már írtam egy párszor, hogy nem vagyok a konzolok elvakult ellensége, engem ÉRVEKKEL meg lehet győzni! 😊

ember
ócsárolunk?

szerintem ilyen nem volt. ironikusan viccelődtünk, ilyen volt.

vagy az agyas megjegyzés miatt? akkor bocs
Petyus_
Persze, nem is lehetne. Meg amúgy is, version-ből csak egy van, utánozhatatlan a srác! 😊

Bár sajnálom, mert most nagyon frusztrált lett szegény. 😞

version
én ugy értettem hogy ocsaroltok meg lenéztek meg ilyesmi
ember
hát ja, de azért nem is mutogatnék fényképeket azt bizonygatva, hogy mennyivel jobb a pc
version
ez itt majdnem olyan , mintha te elmennél egy amiga partira
es azt kiabalnad hogy az amiga szar ,
asszem nem jonnel ki a sajat labadon
ember
hát én sem. nem is lehet ha be van regisztrálva, vagy igen?
Petyus_
version: az, hogy fake-elünk azt jelenti, hogy a nevedben írogatunk.

Magam részéről biztosíthatlak, hogy semmi ilyesmit nem tettem!