A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Valóban királyul néz ki, bár nincs olyan, mint a Deus Ex Hong Kongja tavaly a PCn! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Csak arra vigyázz, hogy a fényképnek szarabb a felbontása, mint a Trinitronnak! 😄

Ehhh, szegény Isten, ha úgy tudná renderelni a világot, mint a PS2... de hát nem tudja szerencsétlen! 😊

ember
Azta version, ennek miért nem az intrójából tettél be képet? Úgy az igazi, hadd ámuljunk!
Petyus_
neeeeeee, kíméljetek, szétröhögöm magam teljesen! 😄 😄 😄

version
Timesplitters2 (ps2)

version
Timesplitters2 (ps2)

ember
Holnap lefényképezem a lakótelepünket, aztán berakom, mint új Pc-s fpst. Hátha elhiszi valaki.
Petyus_
LOL 😄

Petyus_
Jahh, én is csak version ökörségein tudok felhőtlenül szórakozni így vizsga előtt! 😊

Jó éjt! 😊

XHumano
Hehe, én ugyanígy vettem meg a Pókcsata vagy miaszösz című gamét, hát nem pókcsata volt, hanem a vörös pixelhegy fehér pixeleket lőtt a kék pixelcsík felé.
Petyus_
gépeKet (álmos vagyok)

Petyus_
Hehe, ez semmi ahhoz képest, amikor közölte, hogy "4-5 PS2 összekötve" kenterbeveri a szar SGI gépejet! 😄

Most még szerény a srác! 😊

narumon
Na én megyek alunni majd holnap reggel jövök vissza röhögni. Tök jó srác ez a version 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

XHumano
Mindenesetre version szerintem a hangfalvásárlást jól elbaltáztad, ennyi pénzért minőséget is kaphattál volna:

Ennél nem kell kimenekülni a szobából ha teljes hangerőn szól.

The ProMedia™ 4.1 personal audio system is a five-piece, THX®-Certified, 400-watt set of speakers based on our ground-breaking ProMedia v.2-400 surround sound design.

FREQUENCY RESPONSE: 29Hz - 20kHz
MAXIMUM BURST POWER OUTPUT: 400W Note: Simultaneously, all amplifier channels driven
MAXIMUM ACOUSTIC OUTPUT: 110dB SPL
ENCLOSURE TYPE: Satellites—sealed, Subwoofer—bass reflex
AMPLIFIER: BASH Digital linear hybrid amplifier; discrete MOSFET output power section
INPUTS: Four-channel soundcard; twin miniplugs; MP3 two-channel soundcard miniplug

OUTPUTS: Headphone
DRIVE COMPONENTS: Satellite: Two-way system using 0.75" (1.9cm) polymer dome tweeter with a MicroTractrix® Horn and one 3" long-throw midBass driver. Subwoofer: Two side-firing 6.5" (16.51cm) long-throw drivers
TWEETER: 0.75" Poly compression driver
HIGH FREQUENCY HORN: 90° x 40° MicroTractrix® Horn
HIGH FREQUENCY CROSSOVER: 5kHz
WOOFER: 3" Fiber-composite cone
SUBWOOFER: Two 6.5" (16.51cm) fiber composite cones
DIMENSIONS (H x W x D): Satellite: 8.5" (21.59cm) x 4.2" (10.67cm) x 5.67" (14.4cm) Subwoofer: 9.25" (23.5cm) x 10.25" (26cm) x 13" (33.02cm)
WEIGHT: Satellite: 2.1 lbs. (0.95kg) Subwoofer: 17.5 lbs. (7.95kg)
ENCLOSURE MATERIAL: Satellites: ABS Subwoofer: Medium density fiberboard construction (MDF)
FINISHES: Black
ACCESSORIES: RB-1 Stand, WB-1 Bracket (each sold separately)
ember
Egyébként kicsit szállj magadba version, és gondolkozz el az elfogultságon, mert ez már veszélyes.
Petyus_
MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! 😄

Petyus_
Jahh, akkor még az intro sincs ilyen színvonalú... 😄

(Mondjuk az introk alapba szarok, ha azzal a "szar gagyi 3D Studio Max-szal csinálják őket... lol)

XHumano
Fura lehet a jpg tömörítés is amit használnak PS2 játékból szedett képeknél, egy ilyen fullos képből mire leteszik, lesz egy gagyi felhők nélküli, fűrészfogas homály.
ember
Mellesleg eze FÉNYKÉPEK, így mutatják be a repülőgéptípusokat, le lehet tölteni őket 1024-bn is.

version, nagyon-nagyon bebuktál
narumon
"na igy néz ki kábé tv-n a játék !!!!!!"

Na nehogy már aszond hogy amit a monitoron látok ugy néz ki tvn is... majd mindjárt átkapcsolok tvre oszt megnézem ott.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Petyus_
Ez a kép az első Commodore +4-emre emlékeztet... lehettem vagy 7-8 éves, fater hozza haza, vett egy játékot is (Légicsata, programozta, Horváth Csaba, Vác), borítón fasza kétfedeles vadászrepcsi, minden, berakom, aztán csodálkoztam, hogy nem úgy néz ki a játék, hanem mindenféle kivehetetlen dolgok "repkednek"...

Na, ilyen ez a "scrrenshot" is 😄

ember
Ja és ki rakott be régebben is renderelt képeket? Nem mi..
ember
"ezek nem tv-rol lettek felvéve !!!"

most akkor nem tv-n néz ki így?
a többi sem tv-ről lett felvéve, ezt már megbeszéltük. ennyire nem lehetsz ****. ha tv-ről fényképezőgéppel csinálnák, akkor nem ilyeneke lennének, egyébként meg SEMMI köze a Tv-nek a screenshotokhoz.

mellesleg a hivatalos site-on egy ilyen kép sincs csak olyan gyengébbek, mint lejjebb
XHumano
Bruuuhhaaauhaaahhaaahahaahhhaaahhhhhaaaaaaa!!!
Petyus_
Hehe, még működés közben is valami csalafintaságot sejt, ha jól néz ki egy PCs játék, de ezt aztán megoldja, hogy felrakja a 3 éves béta drivereket, és elégtételt érez, hogy szaggat! 😊

version
ezek nem tv-rol lettek felvéve !!!

XHumano
Ezt max a dobozán látod viszont a játékban aligha...
Petyus_
vers, hát ez tényleg királyuk néz ki (gondolom az introból van 😊), olyan képet pls, amin látszik vmi tereptárgy, már kértük egy párszor!

ember
Na ez érdekes. Ha valami renderelt, akkor ez az.
Véletlen átment 800x600-ba a játék, de érdekes! Meg persze tökéletes anti-aliasing, nem is beszélve rról, hogy 100x jobban néz ki a játé, mint a többi képen, nahát!

Persze EZ nem gyanús versionnek, de egy BÁRMILYEN pc-s kép az az...
version
na igy néz ki kábé tv-n a játék !!!!!!
XHumano
Nem, ezek PRERENDELT képek!
A játékírók RENDELTék a pc-s részlegtől, hogy 'dobjatok már össze egy épkézláb képet 3DStudioban a Thunderstrike-hoz mert sehogy nem állunk a kóddal'. 😊
version
ace combat 4 (ps2)

version
ace combat 4 (ps2)

ember
oké

ez is érdekes: "Easy connectivity and non-messy wiring" - nehogy az IQ harcos ps2 tulajok ne találják meg a line-int!
XHumano
Igaz, akkor folytassuk!!!
😊
Petyus_
version, ezek RENDERELT képek? 😄

XHumano
Ezt most szebbnek kellene látnom mint a Commanche4 képeket?
Petyus_
Ja, ez nagyon jól néz ki. Mint a Comanche. 😊

ember
Ő kezdte! 😊
XHumano
Na azért ne gagyizzuk már szét szegény version cuccait, biztos ez is nagyon jó (a PS2-höz). 😊
ember
De ne legyél offtopic, most a hangrendszerekről van szó! 😄
ember
Na, ez már megközelíti a Commanche-t.
version
Thunderstrike (ps2)

version
Thunderstrike (ps2)

ember
valami gyengébb modellre
ember
akkor ennyiből klipschre is futná
narumon
"hány Ft egy ATS pontosan?"

18

ember
Azért nem olyan gyenge ez, valamennyit számít talán, nem tudom mennyit.
narumon
"digitálisan nem hiszem"

Pedig de.
Nemvéletlen hogy optikai kimenete fűnek fának van. Olcsó hangkártyának, olcsó cdjátszónak lassan már a music centereknek is. A progi cuccok viszont jórészt sp/dif-el nyomulnak.

XHumano
Csak azt nem értem, egy ilyen cucchoz minek digitálisan kivinni a hangot!?
Megint a turbómotort a Trabantba esete.