A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Profeta3: bocs már készen vannak a Warcraft 3 videói. Messze jobbak mint a Dio2 videói, szóval fejlődtek a srácok. : )

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

"A Diablo 2 lett a világon leggyorsabban elkelt PC-s játéka, ami az első héten több mint egy millió eladásból következett 2000 júniusában, világszerte pedig több mint 2,75 millió eladott darabbal. "

És ha a világ leggyorsabban elkelt pc-s játékát összevetnénk a leggyorsabban elkelt konzol játékkal ? Szerinted melyik platform nyerne? 😊

És ki szavazta meg azt az 50 játékot?

Emlékszem '93-ban a Syndicate lett a legjobb stratégiai játék (?), a vele szemben álló Settlers nem nyerhetett, hiszen pc-re csak 1994-ben jelent meg....ennyit a szavazásokról!

Best Racing Game 2001 (E3 AWARD)
Gran Turismo 3: A-Spec
(Polyphony Digital Inc./SCEA for Sony PlayStation 2)
2001 NOMINEES:
- Gran Turismo 3: A-Spec (Polyphony Digital Inc./SCEA for PlayStation 2)
- MOTOR CITY ONLINE (Electronic Arts Seattle/Electronic Arts for PC)
- Project Gotham Racing (Bizarre Creations/Microsoft for Xbox)
- WaveRace Blue Storm (Nintendo for GAMECUBE)
- Wipeout Fusion (Studio Liverpool/SCEA for PlayStation 2)

ember
Ezzel mit akartál mondani?
ember
Az egy dolog, hogy megkapta, de az meg egy másik, hogy egy nap alatt végigviszi az ember, aztán törli lefelé. Melyik számít jobban?

Az meg, hogy egy játék nagyon hosszú, még nem jelenti azt, hogy unalmas is, vagy középszerű.
Laalee
tahat vegyetek konzolt hogy 2 ev mulva legyen ra minosegi jatek 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

"Ember az igenyessegre mindig lesz kereslet nem mindenkinek van szuksege 2 napos jatekokra "

Arra sincs mindenkinek szüksége, hogy egy játékot 1évig nyúzol, ott rohadsz a monitor előtt éjjel-nappal, mert 540pályás, bár mindegyik ugyanolyan.
INKÁBB LEGYEN EGY JÁTÉK RÖVIDEBB DE SZEBB IGÉNYESEBB(pl a ff9 egyik 3perces átvezető képsorát 40 programozó készítette 3hónapig)MINT ÁTLAGOS DE JÓL ELNYÚJTVA!!
A metal gear solid játékot kb 1 nap alatt végig lehet vinni.De ahogyan kivan dolgozva a karakterek jellege, a sztori, minden részlet nagyon sok munka lehet mögötte, és hát meg is kapta a 100% ot mindenhol.
"Termeszetesen a PS3 2004-ben szinten elavultkent fog mar piacra jonni is, ahogy most a PS2. 😊"

Gondolod, hogy a SONY ami nem egy "gyenge" cég, és a technikai dolgokban mindig az élen járt, a PS2 kiadása előtt(amitől nagyon sokat várt, ha mást nem megtartani a konzolpiacon a vezető helyét)mondjuk 2 évvel, amikor már léteztek 400-500 mhz es procik és tehettek volna bele 3X annyi memóriát,nekik bizonyára eszükbe sem jutott ilyesmi.Baze mért nem mondtad el nekik ezt a felfedezésedet lehet hogy te lennél a SONY fejlesztőmérnöke.
Valószínű ők pontosan azért készítették ilyenre amilyen mert ez tökéletesen elég a következő 3-4 évre.Ahogy a PSX is elég volt 3-4 évig.Amilyenek a mostani játékok azokból nem lehet ítélni egy konzol képességére.Nézd meg a következőket:
PSX Tekken1, Ridge Racer1,stb...
MGS, Gran Turismo2, FF8-9
Dreamcast-re is a végén értek be a játékok"Shenmue, MSR.."
De van aki még mindig nem tudja vagy nem akarja felfogni, hogy a pc úgy fejlődik, ha megveszed bele a legújabb dolgokat, a konzolt pedig olyanra csinálják hogy 3-4 év múlva kelljen azt mondaniuk, hogy "sajna fiuk, ez a kocsi ez a pálya stb. már nem fog beleférni" A SONY biztos azt hitte hogy megáll a fejlődés a 300mhz-nél nem?.Ezért csak megvolt az okuk hogy nem tettek bele felesleges dolgokat.(minek tegyenek bele 500mhz es procit ha a risc300-as is elég.)A gép tudását pedig se én se más nem ismeri csak aki készítette, ő biztosan tudja, hogy milyen újítással érte el azt, hogy ne kelljen 500mhz-et és 256mramot beépíteni. A játékokra visszatérve szerintem senkinek nem mutatták be a MGS10-et vagy a GT15-t hogy kijelenthesse hogy ez már nem tud fejlődni.Sőt egy játékfejlesztő cég is fejlődik, és a következő játékuknál már 100% hogy mindent próbálnak feljavítani, jobbra csinálni.Pl az NFs1 és a 4-et nézd meg PSX1-re és ugye nem fejlődött a grafika?!Igaz hogy szebb, de hát nem fejlődhetett mert hát a konzol ugyanaz volt. Közte meg eltelt vagy 4év.De legyetek szíves már megérteni ezt egyszer, és nem kell többet erről vitázni!!
PyRex
Persze-persze, o az aki ert profi szinten a 3D programozashoz is, megis egy kocka neki PC-n 20fps-sel porgott 3D-ben, ja meg a PC HW-hez is ert, de nem tudja mi a kulonbseg az MX200 es MX400 kozott... Na ennyit errol meg rolad...

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
"Nemsokára itt a PC irto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

ja, ha az a 2,5 fel ev neked nemsokara...

PyRex

version
"PS3.com registered by Sony
Reported by Gareth Holden

According to online reports, Sony has registered the domain name www.ps3.net. Even before the official US and European launch of the PS2 console, rumours are suggesting that the PS3 will be unveiled in 2004. Apparently, a cleaning service is currently using the www.ps3.com domain. "

Nemsokára itt a PC irto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

version
Which game are you most looking forward to?

Metal Gear Solid 2 35.00 %
Devil May Cry 10.00 %
World Rally Championship 6.25 %
The Getaway 6.25 %
Dropship 3.13 %
AirBlade 2.50 %
SSX Tricky 2.50 %
Ace Combat 4 3.75 %
Final Fantasy X 26.88 %
F1 2001 3.75 %
Evil
elobb doglesz meg te mint hogy a pc s jatekok eltunnenek.Ember az igenyessegre mindig lesz kereslet nem mindenkinek van szuksege 2 napos jatekokra amelyek lehet ugyan csillognak villogank de a szavatossag az konvergal a zero hoz.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

XHumano
Azt még várhatod, előbb fogsz te kihalni...
XHumano
Ha már emulálásról volt, szó, minden gépen lehet emulálni egy másik gépet, mert szigorú logikán alapuló (biteken) rendszerek.
Sőt a valós fizikát is azért lehet velük 'emulálni', mert az is pontosan meghatározható és egyértelmű törvények alapján működik (ezek a szimulátorok), már ami a klasszikus fizikát illeti.

Tehát a lehet-e az felesleges kérdés mert lehet. A kérdés csak az, megéri-e. Mert ha az emuláció túl lassú, semmi értelme a dolognak.

Sebesség tekintetében alapigazság, hogy gyorsabb egy hasonló felépítésű dolgot emulálni mint egy teljesen mást. Emiatt gyenge a CISC procik emulálása egy RISC procin és fordítva.
Az Amigán voltak ugyan pc-emuk, de harmatgyengék voltak, egy XT simán verte bármelyiket, ugyanez igaz a pc-s amiga emulátorokra, már 1GHz-nél járunk, de most kezdi talán elérni egy A1200-as sebességét.
Viszont nagyon jó Mac-emuk voltak Amigára, na vajon miért?
version
én a pc-s játékoktol nem várok semmit

csak azt hogy kihaljanak ))
XHumano
Ja és ne felejtsd el, hogy egyik sem egy GeForce2 GTS, tehát ne várj maximális teljesítményt a jövőbeli játékokban!
XHumano
Ha továbbra is csak szidni szeretnéd a pécéket, mindenképp ajánlom az MX200-at, jó gyenge kártya, annyi a gyakorlati értelme, hogy ezzel váltják le a TNT2 vanta és TNT2 mx kártyákat.
A 128 bites memóriaelérést levették 64 bitesre, így a sávszélesség is csökkent a felére ( 1.3GByte/s-ra). A core sebessége az eddigi mx-ekével egyező, 175MHz. Ja és max 32 megást találhatsz belőle.

Az MX400 jobb eset, ott maradt a 128bites memelérés (2.7GByte/s), és a régi MX-hez képest emelték a core sebességet 200MHz-re, ez kicsit növelte a teljesítményt, viszont figyuzni kell a jó hűtésre. Talán picinyt jobb mint az eddigi sima MX-ek.
version
" A mai másik 2002-re átröffentett proejkt a Medal of Honor: Allied Assault, sajnos. A duma természetesen a szokásos volt: "Az extra idő lehetővé teszi, hogy még jobban...bla,bal" Az az igazság, hogy én természetesen hiszek nekik, de ilyenkor csak egy dologra tud gondolni az ember, még egy játék, amire pár hónappal többet kell várnunk. Ezúttal kb. 3-at, ugyanis novemberről jövő év februárjára tolták el a játékot. "

na erre is várhattok még egy ideig ! )))
Alien!
200....😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

version
valaki mondja má meg mi a kulonbség a gef2 MX200 meg MX400 kozott ????

most lusta vagyok utánanézni))
Alien!
Kezdem azt hinni,hogy ezek a frappáns nick-ek szőke nőket takarnak 😉...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

version
tudod mi az hogy :

FAKE ??? visszafelé EKAF

csak hulyultek a sracok amikor felraktak az emut
amugy nem csinal semmit az amit letoltottel
csak kiirja hogy kell a rom 😊))))))
Dikkma
Te most az eredeti CSOCSO vagy? Amúgy?
CSOCSO
ha az ekaf müxik és tényleg rom okat keres akor keress a neten hozzá rom okat és müködni fog..
CSOCSO
nyah nyah....inkább nézzétek meg mekora dög cápa van a BLLIKK ben!!!!! ennél a dögnél félelmetesebb állat nincs egy alien vagy egy predator hozzá képest kis piskota!
Lacc
Hol kéne nekem PS2 emu? Hogy szir-szar verekedőslövöldözős nyomdleaháromszögkörnégyzetetegyszerreháromszor type gamékkal játsszak? Majd meszet eszek.
version
egy 60 Mhz-es amiga emulal egy 486(66Mhz)-ost

a ps2 kb egy p1 200-ast emulalna

narumon
"más ps2 emulator nem létezik !!!
és nem is lesz addig amig a procitok kb 10 Gigaherc-es nem lesz !!!!"

De nem azért mert a PS2 olyan sebességet tud. Egyszerűen azért mert szoftverből kell hardvert emulálni... nyugodj meg a super PS2-d talán egy 486-ost tudna emulálni...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

version
EkafPS2emu

ez a ps2 emulator neve !!!!!
ez az egy létezik !
DE olvassátok visszafelé
ja még annyi hogy április 1.jén rakták fel !

más ps2 emulator nem létezik !!!
és nem is lesz addig amig a procitok kb 10 Gigaherc-es nem lesz !!!!
narumon
"Ezt megcáfolnám,mert a Bleem csinálta az egyetlen normálisan müködö Psx emulátort PC-re,rendes nagy cég.DC-emut mégsem tudtak csinálni!"

Hát az tulzás hogy ez az egyetlen működő. Ha jól tudom akkor DC emulátort meg nem is akartak csinálni. Legalábbis nem hallottam róla.
PS2Emura én is azt mondtam hogy még nem láttam.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

ember
Én meg ezt cáfolnám meg, ugyanis a bleem nem igazán jó, a VGS az, ami normálisan működik.
Dc-emut pedig nem is próbáltak csinálni, lásd előző hozzászólásom.
ember
A psx-et azért lehetett emulálni, mert a Sony nem volt óvatos és nem tudta sikeresen perelni a cégeket.
Ha a Connectix csinálna egy DC emulációt, egyből perelnék, ráadásul csak warez játékkal működne (lévén GD-t nem olvas a cd drive), tehát nem hivatkozhatnának arra, hogy úgyis kell az eredeti játék hozzá (mint a psx emuknál)

Az meg más kérdés, hogy elképzelhető, hogy nem is lehetne emulálni a DC-t egy Pc-n. Viszont a kulcsszó itt az "emulálni". Ugyanis egy teljesen más típusú platform emulálásához többszörös sebességtöbblet kell. Tehát az a tény, hogy ESETLEG nem elég erős egy átlag pc a DC emulálásához, legfeljebb azt jelenti, hogy nem 5x, csak mondjuk 3x gyorsabb ez a platform.

(Más kérdés, hogy a PC-t meg teljességgel lehetetlen lenne emulálni bármilyen konzolon, köszönhetően a kevés memóriának)

(Ps2emu valószínűleg nincs, vagy pedig nem működik rendesen, ha mégis, adjatok egy linket.)
DC-re hogy nyomták hogy lesz PSX emu. Még mindig csak projectként leledzik (ez már lehet hogy az is marad)

Van de mindenki azt hitte hogy valami olyasmi lesz,hogy be kell rakni egy lemezt majd utána a psx cd-t és bármilyen psx játékot lejátszik.
Ezzel szemben programonként van egy-egy cd (neve bleemcast)Az első ami megjelent a Gran Turismo 2 és ez nem egy egyszerű emulátor hanem teljesen át van írva a program pl.Az irányítás beállításánál nem psx gombok vannak feltűntetve.A grafika is feljavul mivel használja (azért nem "ki"használja)a dc 3d-s tudását.A következő játékok Tekken3 MGS
Az ára kb 3000 Ft körül van.
Alien!
Nem tudom a Connectix nekem nem tűnik kicsinek,ők mért nem tudják megcsinálni???????

Laalee:
Rakd már föl légyszi azt a Ps2 emulátort hagy nézzem már meg,vagy írj egy linket,mert mindenki mondogatja,hogy fent van de én nem nagyon találkoztam vele...

Valszeg azért nincs rá Pc emulátor,mert az bizonyos kiépítést követelne meg(vinyó,bill,stb),amíg ezek nincsenek elterjedve,ki a f*sz venné meg??

Laalee
ez azert is erdekes mert ps2 emu mar van tehat a te logikadat követve a dc erösebb mint a ps2 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

narumon
"Te vagy a balfasz, ha valaki tudja, mi az Amiga, az a version !"

Azért megnézem én azt az Amigát amin emulátor alatt minden PCs game elmegy.
A többivel meg PC alatt is lehet nyomulni.

narumon
"A Dc-t a Pc már nemigen tudná emulálni,azért nem csináltak még,ill. ami volt eddig az mind kamu volt,pedig már több mint 3 éves a Dreamcast,nagyon gyanus..."

Tudod miért nem csináltak még eddig? Mert ezeket általában nem cégek hanem magánember/ek csinálják nincs mögöttük tőke. A legtöbben a munka után hazaérve kódolnak egy kicsikét. Csakhogy ahhoz hogy egy jól működő emulátort megirj ahhoz a portolni kivánt gép minden egyes porcikáját úgy kell ismerned mint a célzott gépét. Ezenkivűl meg kell oldanod különféle problémákat, pl hogy egy adott hardvert hogy lehetne szoftveresen lemodellezni a legjobbra leggyorsabbra. Könnyen belátható hogy egy version szintű programozó még az első sor begépelése előtt akadájokba ütközne. ÉS jelenleg sem túl sok DC emulátor project fut. Én speciel kettőről tudok, a kettőn összesen nem dolgoznak 10-en. Gondolom ha adnál valamelyik projectnek fizetést akkor már kész lennének, amig azonban munka mellett ráérős időben csinálják addig nem érheti szó a ház elejét.

DC-re hogy nyomták hogy lesz PSX emu. Még mindig csak projectként leledzik (ez már lehet hogy az is marad)

Ha annyira erős a PS2 akkor miért nincs rá PC emulátor? Hiszen könnyedén emulálhatna egy régi PCt (bár szerintetek egy mostanit is). Persze ezt sem gyerekjáték megirni, még japánban sem lakik minden sarkon egy olyan programozo aki egyáltalán képes lenne rá.

PyRex
version:

"amigan meg pc-emulator alatt minden pc-s jatekkal jatszhatsz
sot mac emulator alatt a mac-es jatékokkal is
sot az osszes amiga jatékkal is
sot pc emulator alatt futo psx emulatorral a psx-es jatekokkal is jatszhatsz !!!"

Oregem, sosem csalodom benned, akkora balf*asz vagy... 😊 Szerintem te azt sem tudod, mi az az amiga...

PyRex

version
de legalább xbox emu lesz 😊))

bele is bukik szegény xdoboz 😊))
Alien!
Akko' mé' nem emulálja????????

Dikkma
DC-t egy 2 éves pc is emulálja neked...
Alien!
De sokan már a Ps2 emuval jáccanak...😊)))

version
Trend of Sony Computer Entertainment :

1985- pre-calculated image/sound

1989- real-time synthesized sound

1994- real-time synthesized geometry

2000- Phiysical Simulation/Environment Synthesis/Realistic Geometry

2005- Virtual Reality

2010- AI

---------------------------------------------------

Alien!
Na persze...

Húú, de megadta alien az emulatoroknak... VGS se rossz, nekem ePSXe-vel csuszik a hang, meg az egesz le van lassulva (akarmit allitok at... Vagy Deamon Tools, vagy a lemez (111 hiba, karcos cd-rol lett val'szeg beolvasva) a hiba... Szoval en maradok vgs-nel, Chrono Cross-hoz nem rossz az...

ember
azért a vgs nem szar. nyilván nem minden játékkal működik, de csak ráadásként említettem, hogy psx-es játékokkal is játszhatsz. és ez tény.
Alien!
A bleem sok játékkal nem müxik,a Virtual GS pedig néha olyan lassú,hogy a menüben alig lehet vele lépkedni....A Winuae-t már meg sem említem,a ricegő hanggal,és akadozó képpel....

ember
mi a baj az emulátorral?

még jobban is néznek ki vele a játékok (nagyobb felbontás)