A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dikkma
30 000 x 60 fps szerintem nem 18 millió poligon.
version
de ha nem irnák ide akkor nem tartana a topic 17 ezernél 😊)
version
csocso:

300ezer poligon * 60 fps = 18 millio

a nintendo 6-12 millio-t adott meg hivatalos adatnak !!!
most akkor mi van , jobban programozták a gc-t mint amennyire elvileg lehetséges ????

csocso nembaj vegyél gc-t aztán talán a 4 év alatt majd birsz venni 5 játékot !!

version
na látom minden cég annak a konzolgyártónak nyal be csontig akitől a lovét kapja !

CSOCSO
nyah irjon már valaki
CSOCSO
hm ezt is most találtam..mennyib?l áll egy gt 3 autó??? 5 ezer polgigon menniy vanbel?le??6...mármint a képerny?n...hm...:
GameCube- Star Wars RS2:RL
It was once said that the ship models were taken directly from the films. Although that's not true, they DO look exactly like their movie counterparts. For example, the X-Wing has approximately a 30 000 polygons count, and the pilot inside has 4000 polys devoted to him alone! The Star Destroyers will be rendered using some 300 000 polygons! And let's not forget the textures. Rogue Leader will feature all the bells and whistles that the Gamecube can offer, like four textures layering, reflection effects, dirt and bump mapping, ect. If you think all of this must come at a cost, think again, the game is running at a constant 60 frames per second!
CSOCSO
Sziasztok mielött elolvasném a sok hozzászolásotokat elöször is az ONKYO nyerte a 2001 es házimozi erösít? legjobb diját😊 más most olvastam a gamespy on:
IBM's copper-based processors run slightly cooler and faster than Intel's aluminum-based chips, so even at 482-MHz it's almost as powerful as the Xbox.)
ésmég:
Finally, the controller is light, compact, fits into your hands, and has the necessary compliment of buttons and joysticks without going over the top. Years of gaming experience have come into play when Nintendo put these together.
ja és szerintük a GC a legjobb , legerösebb és "legaranyosabb" konzol....
nah mindegy .😊)))
szal mondtam hoyg a GC a király!!😊
Alien!
Ez a Thing játék tényleg eszement jól néz ki..A film meg alapmű a sci-fi horrorok kategóriájában....Emlékszem 83'-84' környékén nagy horrorzabáló kisgyerek voltam,és ez az egy film tudott taccsra tenni....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Lehet,hogy hülyeséget írok,de nem a indrema-ról írnak?????Ami mondjuk azóta már csak mint induló "rohadtszarötlet"-ként él az emberek fejében????

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

narumon
A PC Format októberi, brit számában "Bemutatjuk az Xbox titkos gyermekét" címmel állítólag részletes leírás olvasható a Microsoft még meg sem jelent Xbox játékkonzoljának egyik mutánsáról

A HomeStation ezek szerint egy szélessávú internet-hozzáféréssel rendelkező komplett otthoni szórakoztatóelektronikai termék lesz, mely HomeRF* vagy Bluetooth technológiával képes vezeték nélküli hálózatban kapcsolódni egyéb eszközeinkhez (videokamera, mp3-lejátszó, PDA stb.), így az otthoni szórakoztatás központjává válhat. A készüléken, mily meglepő, a Microsoft Windows operációs rendszerének egyik változata fut majd, az NVIDIA nForce chipkészletére épül, és természetesen merevlemezt is tartalmaz.

A HomeStation képes lesz mind az Xboxra, mind pedig a PC-re írt játékok futtatására, emellett azonban -- a Microsoft .NET szolgáltatását igénybe véve -- video-on-demand és zenefájlok lejátszására és rögzítésére, tv-műsorok rögzítésére, internetböngészésre és levelezésre is alkalmas mindenes egyben.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Ezt azért jó ha tudjátok."

Oké főnök azt azért sikerült észrevenni hogy pl Sony buzzer és sok pénze van, ezért tökmindegy milyen szar drága sonyt vesz 😛

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"a ps2 linux kit 15 perc alatt fogyott el japánban
2000 db !!!!!!!!!!!!!"

Hehhehhe a sok hülye... ennyiből már normális Pct is kaptak volna..

narumon
"Nézd, ha meghallgatsz 100 ezres cuccokat, majd egy fél millás Sony-t, biztos veri mindet. Te valszinűleg meg is vennéd rögtön, én kicsit körülnéznék és 500 ezerből messze túlszárnyalnám a Sony-d minőségét."

Tökéletes válasz. Az épeszű emberek ezt is csinálják.. csak version eddig nem jut el gondolatmenetben...

narumon
"Elöször is a méret,aztán az,hogy a "jó" minőségű pesti utakon nem igazán sikerült megugrasztanom,"

Ja kérlek én szegeden lakok.. Erre nem divat a macskakő 😊

"sokkal jobb minőséget ad mint az mp3,pedig hasonlóképpen tömörít"

Attól függ természetesen melyik mp3....

",sokszor újraírható,és a környezetemben rengetegen használják... "

Az újrairható cd is soxor újrairható és még csak nem is 1xsen. És a környezetemben rengetegen használják...

narumon
"ne menjunk bele a pc-s alkatreszekbe mikor egy cd rom-ot 1 ev alatt 3 -szor cserélek"

Na látod... csak nem kellett volna sonyt venned, akkor nem kéne cserélned ilyen sűrűn.

narumon
"mikor nem volt lovém én is utáltam a sony-t
de amiota meg tudom fizetni azota csak azt veszek"

Azt tudtuk hogy lamer vagy most legalább meg is erősitetted hogy te csak sonyt veszel. A Ps2t sem azért vetted mert jó hanem mert sony. A monitorodat sem azért vetted mert jó hanem mert sony... gratulálok version...

PyRex
Amugy Silent Hill 2 lesz X-Boxra is. Szar hir gondolom a sok PS2-buzinak 😊 Ja, es lesz Mortal Kombat 5 is X-Boxra 😊 (Meg az MGS-X-rol ne feledkezzunk meg!) Ezek mellett az Unreal X-Boxos verzioja, na meg a Doom3, stb... Haat a PS2-nek annyi... Asszem nem is veszek PS2-t, csak X-Boxot, jobban jarok vele 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Mar az. A KABEL-modemesek kedvence 😊)))))

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

MuERTe
Modemesek kedvence lessz ez a topik😊))))
Ez a "Work in Progress" felírat erősen láthatóan retusálva van 😊)
😄DD

Azért ezek az Onimusha 2 képek be kell vallanod nem in game képek ezt bizonyítja az a 2 fekete csík alul és felül 😊)
version
ÉS EZEK NEM RENDERELT KÉPEK !!!!

HANEM ILYEN A JÁTÉK !!!!!!

😊)
version
Onimusha2 (ps2)

version
Onimusha2 (ps2)

version
Stuntman (ps2)

nézzétek a kocsi darabjait !!

version
Thing

version
Thing (ps2)

és jé van dinamikus árnyék, nem ugy mint a max payn-ben !!!!!

version

version

version
miert mennyi szerinted 500e????

akkor mar régen vettem volna egyet a pc helyett !
Petyus_
LOL 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
vers, egy O2 (98-as) nehogy már 2 millába kerüljön... hol láttad?

version
hogy kitudja számolni az ősrobbanást a játékban 😊)
version
de az most 2 millioba kerul a ps2 meg 85e
Petyus_
most ez következik: "A PS3ban már az lesz!!!!!!!! És elérhetóő áron!!!!!!!!!" *LOL*

vers: egyébként minek akkora memória, mint egy vinyó, amikor a PS2 32 mega rammal is lealázza az SGI gépeket? 😊

version
amugy hallottatok kristály memoriárol???

mar létezik
akkora a memoriaja mint egy winyoe és 1000 gyorsabb cvsak 5000 dollar !!!
Petyus_
vers, a Shreket jobban is megcsinálhattad volna a PS2-dön, de azért így se volt rossz! 😄

Petyus_
Mire a PlayStation akárhány annyit fog tudni, mint egy Cray, mi már rég Intel Octanium procival és GeForce25 Ultrával fogunk nyomulni! 😊

version
kezdheted !!!
Petyus_
CRAY??? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Na, ha a PS3 annyit fog tudni, mint egy Cray, akkor megeszem a kalapom (de tényleg!) 😄

version
a ps3 kb CRAY sebességu lesz !
1000 gigaflops=1 teraflops

p4 2Ghz= 3gigaflops
ps2 = 6gigaflops

Petyus_
Ja, vers, akkor igazad van, a 3 éves alsó-kategóriás SGI O2-t egy PS2 is lenyomja szerintem.

Petyus_
Vers, akkor minek építenek drága szuperszámítógépeket, amikor 150 PS2 simán lemodellezi pl. az ősrobbanást? 😊

version
persze ne a 100 millas sgi mosogépekre gondoljatok azokban 32-64 proci is lehet !
version
1 ps2 csak játékban zuzná meg az sgi-t
5-10 mindenben !
version
ezt ugy ertem hogy 1 ps2 gyorsabb 3d-ben,

5-10 ps2 joval gyorsabb 3d-ben ,és igy már lehet rajta autot tervezni , modellezni

Petyus_
Csak azért, mert nem túl nagy... majd ha a Windows XP-t portolják a Japcsik, és működni fog, én akkor fogom a PC-t PS2-re cserélni! 😊

Vagy ha a Sony kiad egy art couture PS2-t, mert azok a cuccok nagyon jól néznek ki!

Különben nem fogok! 😊

Petyus_
Ja, értem, megoldottam! 😊

1 PS2 - gyorsabb 3D-ben az SGI-nál
5-10 PS2 - kenterbe veri, úgy ahogy van

De akkor mi van a 2-4 összekötve, illetve a 10- összekötve tartománnyal? Világosíts már fel lécci version! 😊

version
ezt mer kérdezed?
XHumano