A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
kenterbe fogja verni es elerheto aron !!!!!! = gyorsabb 3d-ben !!!! ?

Na ezt oldja meg valaki! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

version
5-10 db ps2 osszekotve igen !

de nem egy ahogy te idézted eloszor !

XHumano
Ilyenkor kezdem úgy érezni, hogy fáradok...
nagyoooon fáradok, megyek is alunni.
Petyus_
version, a Linuxnak amúgy szerinted mekkora a hardverkövetelménye?

version
mivel a kernel ugyanaz sok kulonbség nem lehet koztuk !
Petyus_
"© version 2001. aug. 31. 01:14 | Válasz erre | #16034

5-10 ps2 a legujabb SGI-ket is kenterbe fogja verni es elerheto aron !!!!!!"

version
mind haverom és csak egy apuka van koztuk de nem hiszem hogy a 2 éves lánya jatszana rajta !!
XHumano
"nem jobb nem rosszabb !!!"

Honnan tudod?
XHumano
Na persze, a tulaj a 30 éves apuci, csak nem ő használja, hanem a 7 éves kisfia. Vagy a melóból hazatérő apuka még BustAGroove-ol egyet a táncszőnyegen bazz 😊
version
a ps2linux pedig ugyanaz mint a pc-s linux

nem jobb nem rosszabb !!!
Dikkma
Ja... értjük... 😄DD
Nem jobb, csak lepipálja.
Petyus_
Honap már csak azt mondtad, hogy a PS2n fut a GT3, a SGI-on meg nem 😊

Petyus_
version, ja, változik a történelem... 😊))

Petyus_
Tényleg, erre én is felfigyeltem, hogy mekkora sötét alak vagyok én is, mert cseppet sem vagyok benne sem a marketingben, sem a PR-ban, sem az HR-ban, semmi ilyesmiben sajnos... 😊

version
én nem mondtam azt hogy jobb az sgi -gepeknél !!

csak azt hogy gyorsabb 3d-ben !!!!
XHumano
Akkor most el kell ájulni vagy nem...!? 😊
Petyus_
Nem érted, hogy nem komoly?

Petyus_
version: te a PS2 fanatizmus legsúlyosabb fokát érted el. Azt megértem, ha vki jobban szeret konzollal játszani, ez teljesen OK.

De azt bizonygatni, hogy a PS2 Linux jobb mint a PC, vagy hogy a PS2 lepipálja az SGI gépeket, ne haragudj, de nevetséges...

version
Kapuváron 6 ps2 -rol tudok abbol 5 -nek a tulaja 18 felett van, meg egy 14 éves

Petyus_
Hülyék ezek a japánok... 😊

Petyus_
Alien, nem veszed észre, hogy nem komolyan írtam??

Hát nem igaz, ennyi nehéz felfogású embert, ne kezdd már te is lécci..

version
a ps2 linux kit 15 perc alatt fogyott el japánban
2000 db !!!!!!!!!!!!!

Alien!
Érdekes,mert az én haverjaim közelebb vannak a 30-hoz és jó páran vettek nemrég Ps2-t....Sőt ebből 3 már közel van a 40-hez...Erről ennyit...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Ha egy kicsit is benne vagy marketingben tudhatnád,hogy nagyon sok múlik rajta....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Petyus_
Peti, figy, én értem mit írsz, te meg csak a bizonyítványt magyarázod.

Kiváncsi vagyok, honnan veszed ezeket a számadatkat. Ja, hogy hasraütés? Akkor én meg kijelentem, hogy PS2-t 95%-ban a 12 éven aluliak vesznek, és Tekkenre használják. Tessék. Cáfold meg!

XHumano
Mint ahogy a Sony-étól sem kellett (volna).
Petyus_
Most ezt kár volt elkezdeni, szerintem azt mindenki elismeri, hogy az elitmárkákat kivéve (Denon, Loewe, Marantz, stb.) a Sony ált. a legjobbak között van, bár elég drága.

A CD, DVD-romok, mobiltelefonok mezőnyében tényleg szar.

Itt most nem erről van szó, hanem arról, hogy a PC jobb játékra, mint a konzol. Az evidens, hogy a PS2 a legjobb konzol.

Ezt az egész Sony témát a hülye Peti kezdte, hogy azt bizonygatta, hogy a PS2 úgy tökéletes, ahogy van, mert Sony, persze erre a hülyeségre mindenki mégjobban flame-elni kezdte a Sonyt, és version is szokás szerint bedurvult.

Ehhh! 😊

XHumano
"Hogy a Sony utan kicsit felelevenitsuk a konzol vitat 😊"

Végre, már kezdtem unni! 😊

Ha az Xbox hozza az MS hardverek minőségét, akkor nem lesz sok gond vele.
Alien!
Ezek a fizetett reklám részei...A Sony is csinált ilyet,nem kell elájulni...

XHumano
Újabb forintok a soxor elátkozott pécébe...? 😊
XHumano
Komolyzenével kell tesztelni, a minőség az ha közelít egy koncerttermi hangzáshoz (nem a minitornyok Concert Hall gombjára gondolok😊.

Ha már csukott szemmel azt hiszed, hogy a zenekar közepén ülsz és rá tudsz mutatni pl. soban a vonósokra, ne költs rá többet. Ez persze egyénileg változó, jobb hallásúaknak drágább cucc kell.
Az AudioPhile kategória szerelmesei meg csak legyintenek a Sony név hallatán.
Alien!
Jaj! Mi történt velem? Upgradeltem...Régi alaplap ki ASUS be,mindjárt jobban pörög [email protected]ír...

version
csak azt nem tudom hogy mibe tudná tulszárnyalni???
kinyomja a szobám falát ???
version
miert van az hogy rengetegen akik normális monitort vesznek (17",19",21"), mindig a sony-hoz hasonlitják a képét ????
lehet hogy kifognak egy hasonlo minoségut olcsobban , de az akkor se sony !

XHumano
Nézd, ha meghallgatsz 100 ezres cuccokat, majd egy fél millás Sony-t, biztos veri mindet. Te valszinűleg meg is vennéd rögtön, én kicsit körülnéznék és 500 ezerből messze túlszárnyalnám a Sony-d minőségét.
version
dehogy tesztelte le !
én legalább megnézem mit veszek
pl mikor a hifit vettem az elektromarktban volt vagy 50 hifi minden normálisat meghalgattam
és a sony volt a legjobb ! ( persze nem 100-ert)

XHumano
Nem mondom, hogy a Sony a legrosszabb, van sok-sok bóvlibb cucc nála, egy bajom van vele, nem az a minőségi kategória, amit az ára sugall.

Szívtam párszor Sony-val mert én is hittem a márkának, de soha többet...
Ja a TV-it elismerem, abban qrva jó. Konzolban is a legjobb (eddig).
version
ne izgulj tudom hogy van a sony-nál jobb
pl: láttam a mediaba egy sub ladat 2 milláert !!

de minek amikor a sony-t se tudod megvenni !

kár hogy nem gyárt autot 😊

Aquli
XHumano: te annyira letesztelted a Sony arukat vagy csak a ps2-beli utalatodban mondod ezeket a dolgokat?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Egyebkent nekem regen noname 8x cd-romom volt, es nem volt semmi gondja-baja.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

XHumano
Hidd el nekem, az összes többi cuccuk gagyi, csak a címke Sony... (meg az ára)
Aquli
Alien!:hat ugye! savazas meg ezerrel. Nezd meg:

version: sony isten, minden mas sux

XHumano: sony sux, minden mas isten

Mindenkinek megvan a sajat stilusa! 😊

XHumano
Nehéz a felfogásotok.

Adott a Sony kategória, hasonló MINŐSÉGET kapsz sokkal olcsóbban is, de ha hasonló ÁRON akarsz jót, kapsz sokkal jobbat ugyanannyiért.
Ha meg igazán minőséget szeretnél van a Sony feletti kategória.
Ennyi.
Ha most sem érted, olvasgasd addig amíg bevillan valami...
Alien!
Egyébként ez teccik ebben a topicban...Mindenki mindenhez ért ezerrel savazzátok az autóhifiket,házimozirendszereket,meg mindent,aztán közben kiderül,hogy ezek jóformán senkinél nem találhatók meg,vagy csak sokkal szarabb minőségben...De a savazás az megy...A minidiscről annyit,hogy én is használtam nagyon sokáig(autóban),és bizony vannak előnyei...Elöször is a méret,aztán az,hogy a "jó" minőségű pesti utakon nem igazán sikerült megugrasztanom,sokkal jobb minőséget ad mint az mp3,pedig hasonlóképpen tömörít,sokszor újraírható,és a környezetemben rengetegen használják...

Aquli
version: miert cserelsz cd-romot 3-szor evente? ideges vagy hogy mijen szar ez a pc, oszt' szetvered?

XHumano
Version, olvasd és tanulj:
CD-Romok

AOPEN CD952E 52X = 7525,-
ARTEC CHA-54 54X = 7170,-
ASUS CD-S500/A 50X = 11001,-
LG CRD-8522B 52X = 8077,-
LITE-ON LTN-526S 52X = 8206,-
MITSUMI CRMC-FX4830T 48X = 8794,-
SONY 52X = 8579,-
TEAC CD-540E 40X = 11912,-

Látható, a Sony a gagyi krategória legdrágábbja, a minőség a Teac-nél kezdődik. Ja, Asus sem ajánlott (hiába drága), vannak iszonyat rossz szériái.
Szóval ki a csóró, aki menőnek akar látszani és mégis bóvlit vesz? A Sony tulaj.
Aquli
fubazz nagy lamer vagyok.

Aquli
monitor: Proview fasza márkák vannak itten 😊

version
még a lamerek is tudjak hogy a sony cd-rom hamis mocskos liteon csak a cimke sony !!!

Aquli
a hazunkba sony cucc nincs is nagyon, mondjuk ez csak veletlen, nekem semmi bajom a sonyval, jo ceg, de tv-be akkor inkabb lg. a mi tv-nk egy regi ITT (!), az erosito, dekk, lemezjatszo 😊, hangfalak szinten, nem semmi 😊. vagy 20 evesek lehetnek ezek a cuccok, ha nem tobb. mondjuk ettol fuggetlenul szuper ez az erositeo!