A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ezt oldja meg valaki! 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
5-10 ps2 a legujabb SGI-ket is kenterbe fogja verni es elerheto aron !!!!!!"
De azt bizonygatni, hogy a PS2 Linux jobb mint a PC, vagy hogy a PS2 lepipálja az SGI gépeket, ne haragudj, de nevetséges...
Hát nem igaz, ennyi nehéz felfogású embert, ne kezdd már te is lécci..
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Kiváncsi vagyok, honnan veszed ezeket a számadatkat. Ja, hogy hasraütés? Akkor én meg kijelentem, hogy PS2-t 95%-ban a 12 éven aluliak vesznek, és Tekkenre használják. Tessék. Cáfold meg!
A CD, DVD-romok, mobiltelefonok mezőnyében tényleg szar.
Itt most nem erről van szó, hanem arról, hogy a PC jobb játékra, mint a konzol. Az evidens, hogy a PS2 a legjobb konzol.
Ezt az egész Sony témát a hülye Peti kezdte, hogy azt bizonygatta, hogy a PS2 úgy tökéletes, ahogy van, mert Sony, persze erre a hülyeségre mindenki mégjobban flame-elni kezdte a Sonyt, és version is szokás szerint bedurvult.
Ehhh! 😊
Végre, már kezdtem unni! 😊
Ha az Xbox hozza az MS hardverek minőségét, akkor nem lesz sok gond vele.
Ha már csukott szemmel azt hiszed, hogy a zenekar közepén ülsz és rá tudsz mutatni pl. soban a vonósokra, ne költs rá többet. Ez persze egyénileg változó, jobb hallásúaknak drágább cucc kell.
Az AudioPhile kategória szerelmesei meg csak legyintenek a Sony név hallatán.
lehet hogy kifognak egy hasonlo minoségut olcsobban , de az akkor se sony !
én legalább megnézem mit veszek
pl mikor a hifit vettem az elektromarktban volt vagy 50 hifi minden normálisat meghalgattam
és a sony volt a legjobb ! ( persze nem 100-ert)
Szívtam párszor Sony-val mert én is hittem a márkának, de soha többet...
Ja a TV-it elismerem, abban qrva jó. Konzolban is a legjobb (eddig).
pl: láttam a mediaba egy sub ladat 2 milláert !!
de minek amikor a sony-t se tudod megvenni !
kár hogy nem gyárt autot 😊
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
version: sony isten, minden mas sux
XHumano: sony sux, minden mas isten
Mindenkinek megvan a sajat stilusa! 😊
Adott a Sony kategória, hasonló MINŐSÉGET kapsz sokkal olcsóbban is, de ha hasonló ÁRON akarsz jót, kapsz sokkal jobbat ugyanannyiért.
Ha meg igazán minőséget szeretnél van a Sony feletti kategória.
Ennyi.
Ha most sem érted, olvasgasd addig amíg bevillan valami...
CD-Romok
AOPEN CD952E 52X = 7525,-
ARTEC CHA-54 54X = 7170,-
ASUS CD-S500/A 50X = 11001,-
LG CRD-8522B 52X = 8077,-
LITE-ON LTN-526S 52X = 8206,-
MITSUMI CRMC-FX4830T 48X = 8794,-
SONY 52X = 8579,-
TEAC CD-540E 40X = 11912,-
Látható, a Sony a gagyi krategória legdrágábbja, a minőség a Teac-nél kezdődik. Ja, Asus sem ajánlott (hiába drága), vannak iszonyat rossz szériái.
Szóval ki a csóró, aki menőnek akar látszani és mégis bóvlit vesz? A Sony tulaj.