A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A PSX is király volt, a FIFA98 még egy szinten volt a PC verzióval, utána viszont... ugyanez lesz PS2-vel is.
A másik, hogy a konzolon ált. nincs csomó olyan stílusú játék, amit szeretek (pl. Baldur's Gate, Startopia, stb.). Ami meg van, az meg irányíthatatlan a szar kontrollerrel.
Amúgy jó konzol! 😊
cue: asszem te vetetted fel a kérdést, hogy melyik játékban volt valós autó, valós tuning stb, ami nem GT koppintás... hmm... Street Rodra emlékszel? Vagy azt is a Gran Turismoról nyúlták? 😄
Ezért jó a PC mert sokoldalú!!!
Kössz a tippet, de nem vagyok lamer nagyon régóta benn vagyok már a témában. De pc-m az nincs. Persze vehetnék 1et valami célfeladatra kiélezve. De így nem idegesítem vele magam.
Várom a jobb jövöt, mi lesz a ringyóz/x86 után. A Linux is még fejlődésre szorul.
Minden birodalom összeomlik. Ez történelmi tény.
Hánysz a pepsitől? Én így vagyok a legtöbb főleg winfosos pc-vel.
Csípjed csak a pc-t, én meg szeretem ha a játék azonnal indul, és csak áramszünetkor fagy le. Ja, és tökéletesen kihasználja a hardvert, nem szaggat.........
A Pepsitől hányok.
A PS2-től nem hányok, annál csak szimplán jobban csípem a PCt.
Voltál???
Szerintem a Volvo jobb. A hadd ne mondjam a Coca cola-nál is van jobb ital. A kis pc-dnél is van jobb gép. Hidd el.
Imádom a Coca-Colát! 😊
És szerintem király a PCm. 😊
A szappanoperákat meg Lajcsit nem nézem, csak a Vészhelyzetet.
Jól átbasztak, mi? 😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Te meg alkatrészenként baszod ki a kukába a kócerájódat, ami még drágább is.
Te is tanulj meg írni fijam! Alig tudom olvasni amit írtál.
Fostömlőn(pc-n) nincsenek jobb játékok, esetleg mások.
A Legjobb Filmek SGI-on készülnek és nem !nteles szaron. Ott nem lehet fagyogatni. Mit gondolsz a Final Fantasy-t mivel renderelték, vagy ott az IL&M, hadd ne soroljam fel hány film készült a segítségükkel ök se "játék pc legóval" dolgoznak. Igaz a minőség drágább.
A játékokat írhatják egy célhardveres pc-n is, miért ne. De az nem olyan bóvli szedett-vedett kártyákból összetákol szeméthalom mint amilyen a többségnek van.
A Jurassic Park-tól nem indultam be bármin is készült, (már uncsi) most már csak a Gyűrük urát várom. Megvolt a Perl meg a Final.
Egy konzol nem olyan drága, és én a PSX-et sem fogom kibaszni.
Nem tudsz olvasni? Nem azt írtam hogy egy pc semmire sem jó, hanem azt hogy nem igazán, nem elég jó. De ez van nekik, a zenészeknek stb... ezt szeressék... vagy zúzzák, mert a pc-ket szokták.
Az agymosás működik. A légy sem téved ha a szarra repül? Igen, elég sok szar van a környéken.
"Vegyél egy pc-t és örülj neki" meg nézd a szappanoperákat, vegyél suzukit, igyál mérgező üdítőket... MERT biztos az a JÓ amiből sok van.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
mer ha nem akkor leirom
dvd olvaso : a jel digitális minoség romlást nem okoz
kitomorito processzor : a jel digitális ,minoség romlást nem okoz
digital analog konverter : itt van a minoség romlás
tehát egy dvd lejátszo minoségét ez a D/A konverter határozza meg
ami egy pocs kis ic , mindegyik gyartoé ugyanolyan jó !!!
Te most vagy vagyonokat kaptál a Sonytól, vagy ingyen nyalsz öles nyelvcsapásokkal bazz...
De, az tökéletes lesz, mert rajta lesz az MS embléma és egyébként is Bill Gates megmondta, hogy jó lesz!
kulonben nem muhahha-znál !!!
az xbox se lesz jo szerinted dvd lejátszonak ???
Ahhoz túl kevés benne a valós adat, kb nulla.
mert arra legálább jonnek ki jo játékok ! hehe)))
A konzol az meg egy olyan mókuskerék, hogy mikor jön az izmosabb mókus, lehet kibaszni az egész akváriumot régi mókusostól, kerekestől, etetőstől, mindenestől a kukába.
pedig volt az má vagy 1-2 jonapja !!!
hol van az a rengeteg játék pc-re????
jovore ez még rosszabb lesz !!!
Kedves "istenem" először helyesirni tanulj meg...
"Nem pc-m van hála nekem!"
Akkor mint irogatsz most? MAc?
"De ismerem azt is. Mindig fejlesztened kell a gépedet ha nem akarsz lemaradni. Persze feleslegesen, mert ez is csak egy üzleti fogás, hiszen ezt tudnod kéne."
Pontosan! Ez egy üzleti fogás magyarul nem kell fejlesztened mert semmi sem indokolja. A mai átlaggépeken minden elmegy. Tudod nekem milyen gépem van? Duron 850 + TNT2 és tudod miért nincs nagyobb? Mert még nem volt okom rá hogy lecseréljem.
"Ez egy mokuskék és benne rohangálnak a mókusok."
Mhm ez mintha inkább a konzolra lenne igaz...
"PS2-n viszont VAN jó játék, tehát arra JÓ.
A pc viszont semmire sem igazán, mert ami "mindent" tud, az nem tud semmit JÓL."
Érdekes akkor miért a PCn vannak a jobb játékok?
A semmire igazánt azért magyarázd meg pl a Square USanak akik a Final Fantasyt még véletlenül sem PCn csinálták. Jah megkéne nézni a Jurassic Park3-at ami tökvéletlenül Pcn készült. Szólni kéne a sok bunkó zenésznek hogy a stúdióból dobják ki a Pcket mert nem jó arra sem. És még sorolhatnám de most megyek ünnepelni... majd jövök egykét óra múlva...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
nem marad fejleszto a pc-s platformra !"
Ez egy nagy baromság. A Pcs piac akkora hogy hülye az a fejlesztő amelyik nem fejleszt. Csak hogy emlékeztesselek a PC mindig is munkagépnek indult és azért kezdtek el játékokat irni rá, mert ahol dolgoznak ott mindig kell kikapcsolodás is. Nem hiszem hogy mindenki meg fogja venni a munkagép mellé a konzolt amikor az egyik muszály és azon is játszhat.
"ebbol kovetkezik hogy nem lesz játék pc re!
tehát a pc -s játékoknak leáldozott !!"
Heeehehhehe
"(ez matamaikai bizonyitásnak is beillene , ami megdonthetetlen 😊 )"
És lám már fent megdölt...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nem pc-m van hála nekem!
De ismerem azt is. Mindig fejlesztened kell a gépedet ha nem akarsz lemaradni. Persze feleslegesen, mert ez is csak egy üzleti fogás, hiszen ezt tudnod kéne. Ez egy mokuskék és benne rohangálnak a mókusok.
PS2-n viszont VAN jó játék, tehát arra JÓ.
A pc viszont semmire sem igazán, mert ami "mindent" tud, az nem tud semmit JÓL.
nem marad fejleszto a pc-s platformra !
ebbol kovetkezik hogy nem lesz játék pc re!
tehát a pc -s játékoknak leáldozott !!
(ez matamaikai bizonyitásnak is beillene , ami megdonthetetlen 😊 )
Nem ártana lecserélned a 486-ot...
"Szánalmas dolog hogy ringyóz-on kell komoly alkalamzásokat futtatni."
Ezzel szemben PS2n még ez sincs, és nem is lehet alkalmazásokat futtatni.. Éljen az evolúció!! 😊
"Mert az a szart beette a neo-lamer "felhasználóserek"."
Mint pl te? Vagy akkor mit irogatsz most is a PCden?
narumon hogy bírod ezt? Ilyenekkel nem érdemes vitatkozni..."
Áhh birkatürelmem van 😊 6. éve vagyok a kereskedelemben 😊
narumon hogy bírod ezt? Ilyenekkel nem érdemes vitatkozni...
Hehheee te biztos version haverja vagy, csak azon a környéken instabil a PC... Ezt a szövegszerkesztés dumát nyomd be annak a pármillio embernek aki ennél lényegesen komolyabb célokra használja a gépét.
"A konzolok meg játékra, ennyi."
Konzolon nem is lehet mást csinálni, ennyi.
A konzolok meg játékra, ennyi.
Az igaz hogy a ps2 + xbox jobban nyomul mint a gc, de gc-re is lesznek jó programok a sw rs2-n kívül.
mondjuk a pc -se !"
Egyértelmű! PC nem is azon a szinten van, tehát neki mégcsak harcolnia sem kell..
Miért? Mert a sony megmondta?
Nemtom itt a supergamezen pl xbox 2-nek nevezik...