A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
A "jövőre még rosszabb lesz" tényleg érdekes... annál is inkább, hogy csak ha a jéghegy csúcsát nézem, jön a Neverwinter Nights, SW: Galaxies, Medal of Honour, Return to Castle Wolfenstein, stb., stb.

Nem is beszélve a Doom3-ról, ami kb. úgy néz ki, mint version PS2 intrókból berakott képei... mármint a játék néz ki úgy, nem az intrója! 😄
És majd jönnek a Doom3 motorral a gyönyörűbbnél-gyönyörűbb játékok, a konzolosok meg csak csorgatják a nyálukat, hogy két év múlva a PS3 tudni fog-e ilyen grafikát vajon? 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

version
egy 10 millio tranzisztorbol allo proci kerul 45$-ba
nem egy D/A konverter
amugy ha az audio cd lejátszonak van digitális kimenete
akkor tokmindegy milyen ,egyforma mind

Érdekes!
De mi pontosan ugyanezt mondjuk rólatok. Az agymosott vegye csak a Voodoo45 az biztos jó lesz. Szívják csak a pc-t, meg a wingecit vagy Bill fa**át.

Az nem baj ám ha valami egyszerű.
Az a fejlett technika, ami egyszerű és MŰKÖDIK.
XHumano
Igen, az elvakult szem nem látja amit nem akar.
Petyus_
Ha "nem olyan nagy dolog", miért nem csinálja már meg valaki? Ha csinálnának egy olyan rendszert, ami letaszítaná a PCt a trónról, azzal *elég nagyot* lehetne kaszálni...

Egyébként ha ez megtörténik, állok elébe, mert ez valami csúcsszuper dolog lesz. 😊

narumon
"tehát egy dvd lejátszo minoségét ez a D/A konverter határozza meg
ami egy pocs kis ic , mindegyik gyartoé ugyanolyan jó !!!"

Hát ezen kivűl kb még ezer dolog határozza meg, de pl ha mindegyik gyártó DA chipje ugyanolyan lenne akkor miért kerül egyik 1$-ba a másik meg 45$-ba? Sőt miért rakják a profi lejátszókba az utóbbit. És ezek szerint minden audio cd lejátszó is ugyanúgy szól hisz mindent csak egy chip határoz meg ami ugyanolyan 😛 😊) Hát version....

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

XHumano
Okos vagy, és akkor az Új rendszert fogják PC-nek hívni, ez még nem esett le?
Petyus_
Alien, igen, elég szar a Windows, de nem csináltak nála jobbat.

Ne gyere a Linux-szal, mert a Linux őrülteknek is Windows van a gépükön, mert különben nem tudják igazán használni. Ez van, és kész. Azért nem olyan könnyű olyan oprendszert írni, ami a végtelen számú PC konfigon tökéletesen működik, ugyanez igaz a játékokra is - ez az a kompromisszum, amiről az előbb beszéltem.

Nekem is történt már "végzetes kivétel" a Win98SE-vel, de nem okozott semmilyen törést az életemben, és összességében meg vagyok vele elégedve. 😊

Mondjuk a DOS protected mode verhetetlen volt, az igaz. 😊

XHumano
"De akkor már inkább a Titanium Powerbook G4 laptopra voksolnék."

És majd persze te fogod hármasával osztogatni a szegényeknek...
Nem kell olyan nagy dolgokra gondolni, az is bőven elég ha az Új rendszer tudja futtani (emulálni) pl. a w!ndows programokat, amíg meg nem írnak mindent. Ennyi.

Alien: Úgy ahogy mondod
narumon
"vazze a MaxPayne ota nem jott ki egy játék se a pc-re
pedig volt az má vagy 1-2 jonapja !!!"

Hogyhogy nem jött ki egy játék se pcre?
Csak néhány a teljesség igénye nélkül tényleg csak szemezgetve...
Toon Car, Survival, Ultimate Skate Park Tycoon, Age of Empires II Gold, MAD, Paris Dakar Rally, Deer Hunter 5, From dusk till dawn, The incredible machine: Even more contraption, Arabian night, Colobot, Passage, Grand Prix 3 official expansion pack, Conquest: Frontier Wars, Dirt Track Racing Pinball, Dronez, Vietnam, Shogun: Warlord Edition, Primal Prey, Battlerace 3D, Divided Grounds, Green Berets, Maximum Sport Extreme, Dragonriders, és most csak azokat irtam le amiket én speciel letöltöttem. Max Payne egyébként 07.23.-án jött ki

"hol van az a rengeteg játék pc-re????"

Pl ott fent.. a nyári uborkaszezont figyelembevéve ez nem olyan kevés...

"jovore ez még rosszabb lesz !!!"

Hehhe majd kiderül 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

XHumano
"Az agymosás működik."

Leginkább konzolosoknál. Már a vásárláskor sem kell gondolkodni, PS2 és kész. Aztán belökitek a lemezt mint egy agyhalott és kész, játsztok a 10-es iq-t követelő rágógumi játékokkal. Nézd milyen vásárló-zombi lett versionból is, 'ha Sony azt kell venni'. Szép új konzolos világ, ti lesztek a hangyaemberkék, akiknek már nem is szabad az agyukat használni.

"A légy sem téved ha a szarra repül? Igen, elég sok szar van a környéken."

Elnézve a PS2 eladásokat, hát tényleg...

"nézd a szappanoperákat, vegyél suzukit, igyál mérgező üdítőket..."

Ez pontosan jól illik a belököm a gamét és jáccok mer' az nekem jó - hozzáállású konzolőrültekre, de nem a pc tulajokra. Mi már a vásárláskor is ésszel kell éljünk, különben átbasznak. Élelmeseknek pc, hülyéknek meg konzol.

"MERT biztos az a JÓ amiből sok van."

Na persze, meg amiből egy hét alatt milliókat eladnak a japcsiknak, nem?
Lehet hogy megbízható.
De akkor már inkább a Titanium Powerbook G4 laptopra voksolnék.
Alien!
Asszem itt azért az oprendszerrel is baj van...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Petyus_
Alig várjátok, mi? 😊

De mi váltja fel? Ha lenne alternatíva, én is biztos lecserélném, meg mindenki más is, de nagyon úgy néz ki, hogy nincs.

version
minden birodalom megbukik egyszer , ezt már irta valaki

most is döglődik a pc-s ipar, a bukás jelei már most észrevehetőek !
Petyus_
Figy, vegyél egy Gateway, DELL, HP, stb. gépet, vagy egy ASUS/Toshiba/Sony laptopot, az is van olyan megbízható, mint egy Amiga.

Ha meg összetákolsz magadnak egy gépet, ha kicsit értesz hozzá, megbízható lesz, ha meg nem, akkor is elég nagy balfasznak kell ahhoz lenni, hogy egy kis bosszúságnál többet okozzon. (A RENGETEG ÖRÖM MELLETT)

Nem, hanem majd egyszerüen összeomlik saját súlya alatt.
Petyus_
Egyébként az x86 platform ezért a legelterjedtebb - sok gyártó, nagyon testreszabható az 50ezer forinttól a csillagos égig, rugalmas, fejlődőképes. Ez persze kompromisszumokal jár - amit a topicban rendszeresen szegény PC-t szapulók éles szemmel észre is vesznek. 😊

De éppen emiatt a tulajdonságai miatt sosem fog arra a sorsra jutni, mint a Commodore, SEGA, és már talán a Nintendo is.

Mert a Commodore/Escom elszarta, és kezdett a pc feljönni, Bill meg lekoppintotta MacOS-t szarul és......

Az Amiga most is lekörözi a pc-t megbízhatóságban/használhatóságban.

Alien:És még mindig tart.
Version:Már várom. 😊
Petyus_
vers: komolyan? A Commodore gyártja vagy ki? 😊

Coine
eszméletlen ez a topic :-)))
tiszteletet követel magának :-DD
nah de akkor már : Hajrá PC ! Sokkal jobb !

version
abbol látszik hogy milyen jo volt az amiga
hogy még ma is rengetegen használják

most jon ki egy uj amiga
ebben az évben !

Petyus_
Én nem akartam úgy programozni, nekem elég volt az én tudásom:

10 PRINT "Szar PS2!"
20 GOTO 10

LOL (vers, nehogy megsértődj, csak vicceltem) 😊

Alien!
Hát igen,az egy külön életérzés volt....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Petyus_
Tudom, a szomszéd havernak volt olyan! 😊

Tök pici volt a gép, volt rá vmi király játék, egy piramisos. 😊 Meg volt vmi béka, amivel 4 sávos úton kellett átugrálni, ilyenek! 😊

version
emlékeztek, C64-en az ADT volt a király
mindenki ugy akart programozni mint ő !
majdnem minden játék elott az ő introja volt

Petyus_
EoB volt PCn is. 😊

Igen, de 93-94 körül már bőven lekörözte a PC az Amigát...

Petyus az enterprise átmenet volt a konzol és a PC között!!!
Petyus_
Ja, az egy számítógép? ZX Spektrum? 😊

Többek között én is az Amiga rajongótáborába tartozok.
Amig ti 286-os pc-speakereztetek (1 ch), monocrom vagy 16 színben. Addig mi 4096 színben 4 csatornás, ditalizált zenével nyomultunk. A Amiga fényévekkel megelőzött minden rendszert kb.1980-1990.
Aki nem volt benn az nem tudja miből maradt ki.

Ja, meg Eye of the Beholder. C-64:Aztec
viszont ma 1 rakat pénzt adnak 1 működő enterért tudtad?
Petyus_
Nem sajna, és nem is ismerem a játékot... 😞

Alien!
Emléxem a haverom is nagy enterprise mániás volt,vadászta az eredeti játékokat,mert a legtöbb csak zx81-átirat volt...Én meg kentem a C64-et...

??? tud ???
Petyus_
Igen, de a használati értéke csökkent egy picit. 😄

A FF szerintem is isten játék, két rész kijött PC-re is, csak szar a kontrollerrel irányítani. De mindig ezzel példálóztok, leírtam kb. 20szor, hogy a FF, MGS, GT sorozat vitán felül király játékok, de mi van a többivel?

Tud valaki oldalt ahol még találok enterpriseról vmit
De a pénz romlott jóval
Részben igaz amit mondasz.

Szerintem meg a konzolos játékok minőségibbek.
A Final Fantasy-t pl. nem írják pc-re, pedig az a kedvencem.

Ja, PSX-et 3 éve vettem 39-ért, most is kb. ennyiért árulják, használtan is ennyi, csak ott kapsz még egy halom CD-t + extrákat. Nem igazán lett olcsóbb az utóbbi években.
hé hé én Enterprise Hívő voltam arról ne feletkezzetek meg!!!!
Petyus_
Mondjuk a 286 akkoriban nem volt túl lelkesítő, mert gagyiztam, hogy egy fél óra, amíg elindul a gép, hehe, a C64 gyorsabban bootolt, meg a PC speaker is szörnyű volt... de a 386, Adlib, utána SB már fasza volt! 😊

Petyus_
Ja, meg a régi jó kalandjátékok, Indy Jones, Sam&Max, Day of the Tentacle, istenem de királyak voltak! 😊

Petyus_
Sajna nekem az Amiga kimaradt az életemből, mert a C64 után a 286 jött, de biztos király volt, mert nagy a rajongótábora. 😊

De annakidején a CoV-ot olvasgatva azt vettem észre, hogy már akkor a PCn voltak a legtutibb játékok (értsd úgy, az én ízlésemnek megfelelő😉. Pl. Dark Sun, EoB, Might&Magic, Doom, stb., akkoriban ezek voltak az ászok nálam! 😊

Egyébként nekem az igaziak közül: Elite, Settlers, Populous, igen a Street Rod (C-64-en többet) is, ja és ami a legfontosabb ezeket Amiga-n nem megadriveon. Eszembe se jutott akkor konzolt venni. C-64, Amiga Rulez!!!
Petyus_
God: én szívesen ölöm bele a pénzemet a gépbe, ha minőségi játékok vannak. Az persze tagadhatatlan, hogy a PCn néha nagyon elrontják a kódot, és csak erőműveken futnak a játékok, de nézd meg pl. Black&White-ot, az 3 éves PCn is gyönyörű.

Ha meg nagyon rossz a kód, arra is szokott lenni megoldás, pl. WickedGL stb., persze az tényleg rossz, hogy ha vki nem ért egy picit a géphez, nincs internet, akkor elég nehezen boldogul a patch-ekkel, driverekkel, stb. De ettől függetlenül, a PC-s játékok az én ízlésem szerint utcahosszal előzik a konzolosokat.

Egyébként a költségekről már annyi vita volt, de nehogy azt mondd már, hogy egy PC+konzol, vagy akár egy csak konzol megoldás olcsóbb lenne, mint egy játékra IS alkalmas PC. Szerintem GeF3-a nem sok embernek van, mert az tényleg nagyon drága - lesz még olcsóbb is, és szerintem egy GeF2 GTS-t még akkor is jó áron fognak bevenni, úgyhogy nem fogsz annyit rákölteni.

Egy Duron procis rendszer meg kifejezetten olcsó a PS2-höz képest, és azon is tökéletesen mennek a játékok. Ha kiszámolnátok, rájönnétek, hogy a PC sokkal jobban megéri, és hiába gyorsan avulnak az alkatrészek, az ár/érték arány is jobb - mert el tudod adni a használt cuccokat, és több mindenre használhatod, mint a konzolt.

Bocs, nem KELL patchelni, mert ott jól kell megírni, mert tudják a programozók is hogy erre nem számíthatnak.
Én mondom PC hívő vagyok
A nevem fordítása: Gamer of Internet Gigabytes
Amúgy képzelld hogy patchelsz 1 psx progit??????
OK. G.I.(H.R) Gig(er). De itt most igazából csak pusztán játékról kellene hogy szó legyen.
Én többre megyek egy dual gépes rendszerrel. Amíg az egyik erőforrásai foglaltak, addig ott a másik 100%-san.
Pl.: Neked cd-t kell írnod, renderelni, fordítani... nem hiszem hogy ilyen műveletek közben te játszanál, legalábbis ésszerűtlen lenne. Meg az is, hogy játék miatt öld pénzt a gépbbe.
Petyus_
Startopiával játszani annyira nem szeretek, csak összevissza zoomolgatok, és röhögök! 😄

Petyus teljesen igazad van bár a boulders nem kötött le de azért tetszett startopia lekörözhetetlen!!!
Kivéve a Metal Fatigue álltal személyes kedvencem😊