A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laalee
tok jo hogy neked az egeszböl ennyi jött le...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Alien!
Szerintem az amerikai balhé miatt az Xbox is késni fog....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Amig olyan nevek irnak PC-re jatekokat mint a BioWare, Blizzard, addig sosem fog lealdozni a PC-s jatekoknak. Raadasul egyre tobb hasonloan nagy nev bukkan fel...
Gyenge.
Laalee
mirol beszélsz... legalabb a hireket nezned...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

A harmadik legnagyobb játék kiadó otthagyja a mikrofost.... Baj van Billy!!! 😊)))

A Konami nem fejleszt többet Xbox-ra, kizárólag csak Plyastation 2-re öszpontosítanak. Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy 2 játék jelenik meg a Microsoft konzoljára a Deadly Skies és a Silent Hill 2. Az már biztos, hogy a Metal Gear Solid X nem fog debütálni az új konzolon.
Ha érdekel valakit feltettem néhány playstation
játék leírását és kódjait a http://nitrobi.freeweb.hu/ címre
Alien!
Mondjuk Ps2 szinten evvel kicsit sem vagyunk kisegítve,maximum ezek miatt csak az fog gépet venni aki elhitte,hogy "Dárda" kisasszony még szűz...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

version
Britney Spears Struts Her Stuff [ posted by KungFu ]
THQ has signed a worldwide, exclusive agreement with Britney Brands Inc. to publish games featuring one of the biggest names in pop music and the cause of many a teenage wetdream, Britney Spears. The agreement grants THQ exclusive rights to publish Britney Spears games for Sony PlayStation 2, Game Boy Advance and PC through 2005. The first Britney Spears videogame is scheduled to release in spring 2002.
version
Final Fantasy X Date Set [ posted by KungFu ]
Square has announced that its highly anticipated role-playing adventure, Final Fantasy X, will be released in the US in January 2002. Final Fantasy X was released in Japan on July 19th and sold through 90% of the 2.14 million units it shipped in the first four days. It is the first PlayStation 2 title to reach the 2 million-unit mark.

Final Fantasy X will also be the first in the series to feature voiceovers for the characters. In addition to the game's voiceover dialogue and fluid gameplay-to-full-motion-video transitions, Final Fantasy X offers fully 3D environments that seamlessly integrate real-time movement with battles, allowing players to walk around and engage in battles on the same field map screen. Life-like, high-polygon, motion-captured characters designed by Tetsuya Nomura (Final Fantasy VII, VIII, Parasite Eve, Parasite Eve 2) bring realism to the screen.
A PC jobb a konzolnál és nincs vita!!!!
Aquli
CSOCSO: durva kep bazz...

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
vers: az a kep, ami melle oda irtad hogy hell (gondolom ez a jatek neve?) az szerintem eleg szep, de skater: ne mondd mar hogy ezek szepek! hat ez szerintem csunya nagyon!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
version: ez nem olyan rossz, de szerintem pc-n is vannak most ennel szebb autos jatekok, pl zserintem az insane boven van ilyen szep.

version
a gt3-rol meg annyit :

"A napi 2-3 óra nálam is fennáll (vasárnap inkább 5), de én csak 3-4-hete játszok vele, ráadásul képes vagyok a licencekkel pöcsölni órákat...😊 "

"en kb. 2-3 orat naponta.
eddig cirka 150 ora van benne.... "

ezeket egy gt3 forumban találtam !!!!
gyors végigjátszás ))))

version
na ez milyen ???

Alien!
Ez szemét kép....Állat durva balhé van az Usa-ban...Pedig tisztán lebetűztem Ahib-nak,hogy R-E-D-M-O-N-D....Erre New York.....

CSOCSO
CSOCSO
ez nagyon durvul..ebb?l nagy pofon lesz még az irakiaknak!
CSOCSO
a thomsonrol tudok thomsonra másolni hidd el...nem azért mert mind a kett? egyezik ....mert sony rol sony nem megy de a thomson eddig is olyan szarokat adt ki amik feltörik ezt.. simán másoltam eddig eredeti kodolt kazikat is
Nem a pc-s jatekoknak aldozott le, hanem az araboknak... Ezert eltunteti oket amerika a fold szinerol...

version
amerikát megtámadták !!!!
Lacc
Ez a felső két kép olyan mintha egy House of the Dead szerű game lenne. Olyan primitív.
Ahogy nézem lassan megint ráfér némi gyomlálás a topicra. Remélem Dikkma hamarosan benéz ide...

skater:
És ettől most padlot kellene fogni?

A #17625 hozzaszolas nalad nem jelenik meg??
Igy teljesen felesleges regisztralni, ha mindenfele 1szeru trukkel kijatszhato az egesz dolog. Ez viszont a SG rendszergazdak / programozok 'korultekinto' munkajat dicseri...
Na mar megint kezdi a sutyerak buzi. Leszoptad mar apadat, azert van ilyen fakelesi kenyszered? Orvos latott mar?

Vagy csak szegyelled a sajat neved? Csak nem cigany vagy?
Törölt felhasználó
Sziasztok!

En vagyok az uj MZ/X! Magamba szalltam es elgondolkoztam azon amit rolam irtatok. Rajottem, hogy igazatok volt. Probalok megvaltozni. Nem fogok senkit elkuldeni a picsaba, ha mas a velemenye, mint az enyem es KULTURALTAN fogok valaszolni a hozzam intezett hozzaszolasokhoz. Aki ezentul tragarul ir a nevemben, az biztos NeoRobin!

Bocsanat mindenkitol, beke legyen veletek.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Egyben azonnal magara vallalta a fakelest. Asszem ez megerdemel ennyit.
Kivetel. Tele volt mar a tokom hogy minden utolso kis sutyerak az en nevemben irogat. Egy pelda a fajtadnak, hogy en is tudok ilyet, ha akarjatok; ha engem fakeltek, en is valthatok. Nem rajtam mulik.
Jelentkezni akarsz rabszolganak? 😊
"A kultúrált fórumért"
Ezt melyik szotarbol masoltad be? Mert hogy te ilyesmit nem ismersz, az biztos. A fajtad miatt ilyen a forum.
Meg ha mar ilyen kis gerinctelen, mas neve moge bujkalo kis sulinetes vagy, a konzolos oldal anyazasai nem tuntek fel neked? Csak nem eppen azert mert epp az egyik kozismert konzolos anyazo vagy?

Nekem nem kell mas neve moge bujni, en sajat neven is elkuldom az anyjaba az ilyeneket mint te. De te csak egy kis gerinctelen pattanasos pocs vagy.
Törölt felhasználó
Jujj
Kezd magaddal, mert te vagy itt a legnagyobb paraszt. Mas neveben irkalni van eszed, mi? Nehogy osszefussak veled valahol, mert sajna erted is annyit lehet kapni mint egy emberert.
Törölt felhasználó
Aki elfogadhatatlan, másokat lenéző becsmérlő stílusban tahóskodik itt, másokat megszégyenítve az továbbra is büntetni fogom.

A kultúrált fórumért,
NRH
"Nekem volt psx-em, meg nem is van hozza csomo jatekom, de nagyon keves elvezheto... Pl a Chrono Cross az nagyon kiraly jatek... Hasonloan a Fighting Force"

Ha a Fighting Force játékot élvezted, akkor nem hiszem el hogy nem találtál még jó játékot.A FFo.egy átlagos verekedős, lövöldözős tipikus akció játék.(Final Fight 3dben), nem rossz, de nem arról volt híres hogy a legélvezhetőbb játék psx-re. Vagy az ízlésed más mint a legtöbb konzolosnak, vagy nem játszottál még elég sok JÓ játékkal.
A kép vitához inkább nem is szólok semmit, akkora hülyeség!
A képnek amit találsz a neten kb 4*4cm-es bescannelt tv-ről készült fénykép, biztos visszaadja a valós kinézetét a játéknak!
narumon
"Akkor méginkább igaz amit mondtam, mármint az hogy nehogy így járjatok!"

Ebben van valami bár carmack bátyó nem szokott késni. Viszont nem is mondta senki hogy mindjárt megjelenik a doom3.. viszont az valami brutális lesz 😮 Duke Nukem Forevert meg a franc tudja még hányszor irják újra. Mondjuk nekem mindegy ha a végeredmény ütős lesz.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

A 3-nál a code veronica sokkal jobb.
Szerintem a res.ev. részek sorrendben így következnek:
Code Veronica
2
1
3
Hát ezt nem hittem volna!
Akkor méginkább igaz amit mondtam, mármint az hogy nehogy így járjatok!
narumon
"Kérdés: Vajon a Resident Evil Code:Veronicat terveyik Pc-re is? "

Fogalmam sincs. Bár ahogy a 3 sikerült úgy inkább ne jöjjön ki.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"masolasvedelemrol hallottal mar? az asztali dvd rol te sose fogsz kazira másolni"

Oszt mégis. törésről hallottál már?

narumon
"Csak nehogy úgy járjatok, mint a duke nukem forever-el, amit agyon reklámoztak, ilyen jó-olyan jó a grafika, aztán kijött egy újabb átlag fps kb a 3520-dik"

Jók az infoid.. Szegény Duke Nukem Forever még meg sem jelent.

narumon
"na én erre a játékra nem lennék ennyire büszke )"

Én sem vagyok rá büszke mert a grafikát leszámitva tiszta PS2 szint.

Az ujabb PC-k termeszetesen tudni fogjak. Ugye te is erre gondoltal? 😉
Valoban gyorsabb, ha csak azzal probalkoznak, amit meg lehet tenni, es nem a gep kepessegeit joval meghalado dolgokkal. 😊
Szerintem szinte biztosra veheted hogy nem lesz pc-re. Bár lehet hogy mondjuk egy fél év múlva kijön, a többi rész is 1 év késéssel jött ki.