A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ps1 PC
Hát most példákat én is írhatok, itt van pl a fifa sorozat 2001-es része.Nem nekem tetszik
jobban, hanem a készítő team mondta egy tv műsorban, hogy a ps2 változatot csinálták a legerősebbre, a technikai tudása miatt.
A lebutítás, megcsonkítás-hoz inkább nem szólok semmit, látszik, hogy csőlátású vagy, és szerintem meg sem mernéd nézni milyen(biztos nem láttad még), mert nehogy csalódnod kelljen.
Legalább újságokat olvashatnál, amikben szakértők elfogultság nélkül írtak a konzol verziókról, pl azt biztos nem olvastad, hogy még beleraktak + pályákat.Ha ez a lebutítás neked????
A neten való játék pedig mindkettőben van, különben ezek a játékok annyira szarok, hogy egyedül nem köt le senkit csak ha többen játszanak vele???
Egy haverom sárváron lakik, ami ugye arról lett híres, hogy itt fogják gyártani az xbox-ot.Ő az xbox gyár mellett dolgozik, és a következőket mesélte:
1-2 hét múlva indul a gyártás, már eddig is volt próbagyártás, de azt a pár száz darabot elvitték tesztelni.
Egy srácnak aki ott meo-s elég jó munkája van, mivel mesélte ott próbálgatták az első játékokat rá.Szerintük beszarás mennyire szép, a ps2-vel felveszi a versenyt grafikai szempontból.Bár én nem is ebben kételkedek, hanem hogy mennyi ideig fogja bírni a 700mhz-es proci, egy pc-s 3d kártyával.(Vajon mikor kell majd bele venni az első memóriát stb..)A másik a játék választék.Az elején természetesen jönnek jó játékok, de már ott is megjelentek a Microsoft-os tipikus pc-s játékok.Amit én láttam: Mész egy terepjáróval elérsz egy bázishoz az erdőben, aztán kiugrasz a kocsiból és már mehet is az épületben az FPS(mármegint).Aztán kijössz, beugrasz a kocsiba és irány a következő helyszín...
De majd meglátjuk, minden esetre amire én számítottam, hogy a Microsoft minden céget lefizet hogy csak neki gyárson mindenki, úgy látszik elmarad, mert messze le van maradva a sony fejlesztési számától.
Csak a Sega-t sajnálom, ahányszor készítettek gépet és adták ki rá a sega programokat mindenki leszólta őket, senkinek nem tetszettek a játékai.Most meg verekednek a programjaikért hogy melyik új konzolra melyiket adják ki.
Mondjuk egy Shenmue sorozat átirata ps2-re hatalmas összegeket hozna mint a sonynak mint a sega-nak.
Látszik, hogy a topic felét sem olvastad el.
Egyetlen PC-s sem emlegeti a az UT és a Q3:A konzol és PC verzióját egyenrangúként. Mind a kettőt erősen lebutították, megcsonkították, hogy egyáltalán elinduljon konzolon. Ja és pont a lényegi részük a multiplayer szenvedte el a legnagyobb veszteségeket.
A Deus Ex a TV vacak felbontása miatt szinte játszhatatlan, hiszen a kezelő felület a képernyő felét legalább elfoglalja.
A Duke Nukem Forever még meg sem jelent. A BG😄ark Aliance szintén csak majd lesz. Ez utobbinak pedig a címen kívül semi köze a PC verzióhoz. A PC verzió az egyik legjobb RPG sorozat, amivel eddig dolgom volt, a konzol verzió csak egy elfuserált diablo-klón hack&slash. A Heroes 3 PC verziója megint jobb, már csak a normális multiplayer lehetősége és a pályaszerkesztő miatt is. A küldetéslemezről nem is beszélve.
Ha valaki megnézi a PC verziót és összehasonlítja a konzol verziókkal, akkor egyértelművé válik számára a konzolok szánalmas mivolta. A PC verziók minden téren jobbak!
Ez tévétől is függ, de legfőképp a játék grafikájától, pl. (Dreamcast)mondjuk,House of the Dead2, Soul Calibur és Metropolis Street Racer-ezek olyan játékok amiknek marhára "éles" a grafikájuk, de pl a Tomb Raider 4 3d-s motorja nagyon gyenge, ez tényleg kicsit homályos, a falak "elkentek".
Az Anachronox olyan 1 honapos jatek lehet, emberektol, forumokban lehet hallani a visszajelzeseket rola. Azok szerint pedig veri az FF-et.
Egy cd másoló srác hívott, hogy megjöttek neki az első ps2 játékai amik már dvd-re vannak írva.Így tehát nem kell többet attól tartani, hogy pl. a Gran Turismo 3 kivágott videókkal, rippelve lehet csak megszerezni.Ezeknek a dvd lemezek ára kb 4-5ezer forint lesz.
Ja és láttam a listáján ps2-re a Time Crisis 2-t!
Ha a FFX-nél lenne jobb játék ebben a stílusban, akkor minden újság tele lenne vele,(ahogy a ffxel), és mivel nagy siker, nagy pénz valószínű már készülnének a konzolos verziók.Ahogy pl. a civilization-nal van psx1-en a 2 meg ps2-re jön.Vagy B&W, UT, Quake3, populos, Soldier of F.C&C, stb...
De nem.
Ezért írtam hogy tudok olyan DC játékot, (pedig ez már lassan meghal)amelyiken nem talál senki pixelt, tökéletes. A monitor előnye pl. ennél a játéknal 0.Teljesen mindegy hogy monitorra kötném, akkor sem látnám szebbnek.
Felesleges keresned, ez nem helikopterszimuláció, és nem is fps...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Nekem mondjuk nagyon bejön az egy kicsit darabos kép, pl. lehet kapni olyan tv-ket amelyiken egy sor képpont, egy sor "kimarad" szerint vannak a sorok.Ha mondjuk egy játékteremben egy bazi nagy kivetítőre van rákötve a játékgép azon lehet látni ezt.De ott sem hallottam soha senkitől aki a felbontásra panaszkodott volna.Mondjuk senki nem játszana a pl.Scud Race játékkal ha nagyobb felbontásba lenne de egy 17-es monitoron. Azért a látványon rengeteget dob egy nagyobb képernyő, többet mint ha 800*600 ról 1200*.. ra emelnéd a felbontását.
Inkább megnézek egy dvd filmet 3-szor akkora tv-n, mintha mondjuk a felbontását tudnám növelni, de maradna a sima 55cmes tv.
Többek közt ezért nem értem amikor a monitorral érvel valaki. Dreamcast-et is lehet monitorra kötni, de eszem ágában sincs pénzt kiadni arra, hogy így jobb legyen a felbontása(Soul Calibur), mivel már így is tökéletes, azon egy darab pixelt nem talál senki.Így monitoron sem nőtt volna a játék élvezete, mert észre sem vettem volna a külömbséget.Viszont amikor vettem egy 29-es tv-t na akkor viszont jobban élveztem.
Magasan veri a FFX-et? Esetleg a bugok számában ..
Sony-38.8%
Rio-28.8%
Nomad-14.1%
Panasonic-9.9%
Intel-3.7%
RCA-2.2%
Sensory Science-0.9%
Sharp-0.7%
Toshiba-0.2%
Pontis-0.2%
News Reports Link Terrorist Attacks with the Gaming Industry
"The first inevitable news reports linking the terrorist attacks to computer games have emerged, with Britain's Sky News suggesting this afternoon that the terrorists could have used software such as Microsoft's Flight Simulator to practice flying to other cities and crashing their planes into buildings.
Needless to say this is pure speculation, and we are disappointed to see certain sensationalist elements of the mainstream media once again linking video games to a terrible tragedy."
Elég kemény...
Én is igy vagyok vele.. sőt Warcraft online 😊
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nem azt mondtam hogy élvezhetetlen csak azt hogy akkor az a szépség már csorbul méghozzá nem kevés mértékben. Bár ha valaki vesz egy GCt vegyen mellé egy monitort és akkor azt mondom hogy oké meg hogy tök jó. Szó sincs ilyenről hogy egy jó játék szar ha nem pcn fut. Tudok egykét jó játékot konzolra is, de ez nagyon kevés. Ezért én nem vennék konzolt, főleg hogy nekem itt a PC mindenféleképpen.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
És hamár állandóan azt akarod,hogy SVGA képeket linkelgessünk Ps2-es játékról akkor tessék:
The Thing(PS2):
http://www.ps2faction.com/gamedb/fullshot.php3?name=grabs038.jpg&type=l&game_id=213
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Tényleg rulezek a képek amiket én is láttam, de ezzel megint az a baj hogy kell mellé egy monitor is hogy élvezni lehessen a játékot, anélkül már megint a tv szutykos képe 😞
Nem tudom mit nevezel teljes élethűségnek. Én meg azt mondom hogy szerintem egyáltalán nem élethű.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
azt minden gépre megcsinálják hogy egymás ellen nyomuljunk !!!!
Letöltöttem egy csomo videot a star warsos gamezbol..eszméletlen grafika!!! a lépegetök ugyan ugy néznek ki mint a filmben..majd mikor az emberek a földön vannak és lövöd öket de még azt is kiveszed belölük hogy melyik milyen fejet vág--jo azé ezt nem mert vödör sisak van rajtuk de nagyon kidolgozottak... a másik amikor 3 an mentek egy dimbes dombos havas részen..és majdnem eldobtam az agyam.. ahogy láttam a talaj milyen gyönyör?en sima és " dimbes dombos" sehol egy szöglet!!!!sehol!!! és az árnyék???? ááááááááááá ezt látnotok kell!!! manapság minden gamezban egyre jobbak az árnyékok..gyönyör? iveltek és gömbyöldedek..ahogy ez is... de ahogy a földön látszik a gép árnyéka és össze vissza megy a dimbes dombos havas szarságon az kész...full áleth?!!!!nagyon állatul néz ki....
Mhm ennyire nem méllyültem bele mert mint mondottam nem tetszett. Kb fél órát nyomtunk a haverokkal, egyiknek tetszett de gondolom csak azért mert semmilyen gépe nincs otthon. A többiek meg PCsek voltak ugyhogy egyiknek se jött be igazán.
"Nincs olyan mint más játékokban, hogy nekimegyek a falnak, aztán 1 perc múlva már az élen megyek"
Hát normális játékban ilyenkor már Race end van.. A legtöbb játékban egyébként ki/bekapcsolható a sérülés igy pl F1GP3ban egy kis tülekedésnél simán el lehet hagyni a terelőszárnyakat, na akkor aztán ember legyen a talpán aki megfogja a kocsit... Olyankor csak az ovatós lavirozás marad a boxba, és utána uzsgyi... 😛
Próbáld ki PCn az F1GP3-at.
Egyetlen egy dolog amit hiányolok belőle az a kerékcsere, vagyis van benn de nem érzem a hasznát ha kereket cserélek, vagy nem csúszik jobban a kocsi a 20.körben mint az 1.ben.
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Az 1-1,5 év pedig reális mivel a többi részt kb ennyi idővel a konzolos után adták ki.
2. Kinek kell egy ilyen FF? Aki esetleg megis ilyesmire fanyalodna, ott az Anachronox, sokak szerint magasan veri az FF-et (es nem utolsosorban mar reg kaphato).
Húha ez itt volt nálam akkor mikor a DCt teszteltem. A grafikája kifejezetten csúnya és az irányithatóságról sem lelkesednék ennyire. Ha DC-n ez az egyik csúcs akkor sajnálom a DCs játékosokat.
Nézze meg valaki a következőket, ha jó autós játékot akar látni:
Metropolis Street Racer DC
Ferrari F-355 Challenge DC
Gran Turismo 3 PS2
(jól irányítható játékot még tudnék de ezek a grafikájuk is tökéletes)
Átírni sem lenne egyszerű, mivel ez ps1-es grafika amit simán átírnak, majd még egy kis 3d kártya és kész is a játék.Sőt sokmindent lehet, hogy meg sem tudnának csinálni, mivel a ps2-ben nem egy pc-hez hasonló 3d kártya van, így előfordulhatna bizonyos részeken minőségi romlás, máshol meg javulás.
De a sony biztos hogy 1-1,5 évig még a FFX kizárólagos kiadója marad.