A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
1. PC-re más is van! De PS2-re nincs!
2. Hol írtam, hogy várom???
3. Egyébként várom
Nezzuk pl a Return to Castle Wolfeinstein-t... MP teszt ugye kint van belole... Es szerintem nem igazan "megyek oszt' lovok" tipusu game, sot... Baromi nagy taktika, szervezettseg, egyuttmukodes kell hozza! Amcsik csak ugy jutnak be nemet bazisra, ha szervezetten, es csapatosan vandorolnak, valamint tudjak, hogyan erjenek el egyaltalan az ajtoig... Ha valaki szerint ez megyek oszt' lovok, arra nem tudok mit mondani, csak sajnalni a szanalmas konzolos agyat...

"minthogy lesüllyedjen a ''megyek asz't lövök''"

Mégis hogy várod a Doom3-at!! Akkor mégis csak lesüllyedsz majd nem? Vagy a pc-s "megyek asz't lövök" típusu játék nem egyenő a konzolos "megyek asz't lövök"-el ugye?
Látom ez a hely továbbra is megtartotta a színvonalat. 😊 Csak igy tovább olvasni azért még jó.
Rincewind
''szerintem lenne itt pár pc-s aki ha játszana egy kicsit a ps2-vel többet a pc közelébe se menne !!''

Na ekkora faszságot se hallottam még!
- Te azt képzeled, hogy egy PCs majd görnyed egyedül a szobájában, miközben a haverjai egy LAN-party-n hentelik egymást???
- Azt hiszed, hogy leáll szarakodni ilyen konzolos Arcade játékokkal. Annál azért egy PC-s sokkal igényesebb, minthogy lesüllyedjen a ''megyek asz't lövök'' konzolos színvonalra''!!!
- Tudod ki fog 20 ezer forintért játékot venni. Inkább előfizetek még fél évre az Everquestre!!!

Add el szaros konzolod és gyere inkább online nyomulni!!!

Jó osztott képernyőn vaksiskodni a 320*200-as felbontáson???
Rincewind
Mi az a PS2??? Valami japán kávéfőző???
Jaaa neem, az, amin ilyen grafikájú játékok vannak:

Röhely az egész ''gép''. Ilyen szarral is csak a japánokat lehet megetetni. Meg pár faszt még...
Valyon miért nem adják ki rá a Doom3-at?! Nem is tudom... Talán mert egy rakás fos

>>>version
Tudod kinek meséld be, hogy neked vannak haverjaid

Ettöl a szar GT3-tól vagytok úgy oda??? Egy rakás kaka!!! Próbáljátok ki inkább a motorcity online-t, annak legalább van értelme, nemcsak mész körbe körbe, mint valami konzolos idióta hülyegyerek!

MGS2??? Mi a fasz az?!
Konzolos
Az elemzõk szerint a Microsoft a megjelenésig hozzávetõleg feleannyi konzolt tud majd leszállítani, mint amennyi a tervekben szerepelt. "Úgy gondolom, nagyjából 300 ezer kolzol készül el a kiadásig" - mondta Michael Wallace, az UBS Warburg piackutató cég egyik elemzõje, aki szerint a társaság 0,5-1,0 millió konzolt szállít le az év végéig a tervezett 1,0-1,5 millió helyett.

A konkurencia úgy látja, az Xbox késése a Sony PlayStation 2 és Nintendo GameCube konzolok piacát erõsíti. A Nintendo vezérigazgatója korábban már kifejtette azon véleményét, miszerint az Xbox nem fog megjelenni a tervezett idõben. A Sony vezetõi szerint pedig amennyiben gondok merültek fel, a késés több lesz, mint egy hét. "Nem tudom, egy hét mennyit segíthet" - mondta a Sony egyik szóvivõje. "A jelek arra utalnak, hogy a Microsoft egy héttel késõbb sem fogja tudni kiadni a konzolt."

😊
Te is tudhatod: sose gondolkozik, mielott leir valamit... Ize... Ez a mondat helytelen! Javitok: sosem gondolkozik... Valamint nyalja a sony segget... Mint az allat... Sirkoven is ez fog allni: Itt nyugszik version, belehalt a seggnyalasba... (ez nemtom honnan van, valahol olvastam, mindenesetre teccik) Hogy birok ennyi befejezetlen mondatot leirni, te jo eg... A lenyeg: x-box nagyon nem fog megbukni, akkor mar inkabb a ps2...

Jokor irod ezt, ilyenkor senki nincs fent... Ha bezzeg delutan irtad volna, villant volna 1-2 kes...

Szerintem ötletes a Version logója... persze ez az én privát véleményem, nem másokkal kívánok vitázni.

Lacc
Jojjj, mi van Version? Ennyire megkomolyodtál mikor leszarozták a fostalicskádat?
Az ezt megelozo logojaban meg epp az S betu ****ta a P betut, az se volt jobb... 😊))

Alien!
Meg az sem elhanyagolható,hogy faszán meg is van kódolva....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Rincewind
De a PS2 legnagyobb rakás szar 😄
Rincewind
MGS2?!
Hahaha!
Egy rakás szar! 😄
Ps2-es?

CSOCSO
heheh az jo ...
Aquli
version: az elobb logo jobb volt.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Shiver
Ezt szerintem rossz helyre válaszoltad 😊))

A felhők felett mindig süt a nap

Miért ő talán nem csesztet minket?
Ja kifelejtettem a harmadik lehetséges megoldást: Éppen basztál a PS2-del?
PyRex
😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Mi van version a logo készítés közben épp felnyomtad magadnak a vibrátorodat vagy esetleg megbaszott a 220?
Shiver
Version na ez már idegesító 😊)

A felhők felett mindig süt a nap

narumon
"pc-n taktika ? hahahaha
talán inkább lőjj,fuss,lőjj,fuss...."

Konzolon taktika? HAhahaha, ugri-burgri, gáz-fék...

"(ha sakkozni hívtál volna azt megérteném, de lödözni 😊)) )"

Ahhoz még pc se és konzol se kell!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"a ps2 ára jövö honapban 260 font-rol 180 font-ra esik !!!!"

NA mi van? Ilyenkor senki nem ugat hogy mennyit esett a gépe ára? Ez csak akkor kérdés amikor a PCben lesz olcsóbb valami?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Petyus_
narumon, csinálj már egy király logót! 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

narumon
"A D3 csak egy agyatlan lövöldözés, de a MGS2-ben, very hard fokozaton ha egyszer is észrevesznek, game over !!"

Nem feltétlenül az utóbbi a jobb...

Petyus_
Szia mindenkinek, rég voltam már, mindjárt beleolvasgatok a termésbe! 😊

Vers: király a logo, a fuck PC felirat szerintem csak elrontja (mármint a kinézetét IS elrontja)!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

XHumano
"Version direkt idegesít titeket nem veszitek észre?"

Idegesít? Akkor hagynám a picsuba, de akkorákat röhögök rajta, hogy letörtem a szék karfáját. Figyuzd csak meg ahogy éppen mostanában is PS2 játékokat fejleszt, napi 20 órát ülve a 18 pécéje előtt. 😊))
Ja a lábaival meg bútorokat farag az asztal alatt, úgyhogy nem semmi a csávó!
XHumano
Asztaaaa, hogy csináltad!?
Lehetek a barátod ismerőse?...légyszíííí...
XHumano
"talán inkább lőjj,fuss,lőjj,fuss...."

KhmmmKhmmm...A DMC-ben mit is csinálsz?
Dikkma
version, több ilyent léci ne tegyél be, mert nagyon zavaró! Ki lesz vágva!
XHumano
De mit nyomulnak azok a P meg az S2??? Dugnak a betűk bazzz?!?!?! És még a pc Fuck ?
XHumano
Pár év és veszek 1-et. Ki GT3-mazom magam aztán elajándékozom.
XHumano
"az lehet de az nem 3d-s volt

és ez baromira nem mindegy !!!!!!"

Már hogyne lenne mindegy, ugye te sem gondolod, hogy a 3D-s vetett árnyékot figyeli a gép feltételvizsgálatokkal. Ugyanaz a map-vizsgálat kell mint 2D-ben, persze ha fixek a fényforrások.

Ha tetszőlegesen mozgathatóak a fények akkor fejet hajtok. 😊
XHumano
JA a PS3 még NAGYON messze lesz ettől!
XHumano
"a tökéletes AI neuronhálozatokkal oldható meg de erre még várni kell a ps3 megjelenéséig !!!!"

Na igen, jól jönne ha nem csak két elágazású lenne egy szimpla feltételvizsgálat, hanem mondjuk pár ezer... nem beszélve az analóg rendszerekről.
XHumano
"a mostani játékokban minden AI feltételvizsgálatokból áll !!!"

Pontosan, de a fejlettségét ezeknek a feltételvizsgálatoknak bonyolultsága, mélysége adja.
Hogy az árnyéka látszik, vagy vérzik-e a fickó, az ugye belátható, hogy nem egy hatalmas bonyolultságú feltételvizsgálat.

De mondjuk egy bekerítéshez (pláne bonyolult pályán) már sok kell.
XHumano
Tényleg klassz, és amint írtátok rendezésben a numberOne. Majd megnézem azért.
ember
version épp felfedezi a html csodáit

nem baj, sosem késő
ember
áhh, nem mindig ilyen ez a topic, pl cue-vel egész jól el szoktunk beszélgetni.

version nem zavar sok vizet, csak kicsit fokozza a hangulatot.
Lacc
Version direkt idegesít titeket nem veszitek észre? Ha állandóan ide írkáltok, azzal csak ő nyer. Ha utcán beszólna nekem lazán orrbavágnám. Hagyjátok már ezt a topicot, úgyse tud senki meggyőzni senkit.
ember
Miért, mondják hogy szar?
Munkára (minden ami nem játék és nem inet) NT.
ember
Version, ezzel nagyon mellé lőttél, pont a konzolokra jellemző a szimpla akció/platform stílus.
Nem éppen a DMC-t istenítitek? Abban nagy taktika lehet...

Szerinted miért alapvetően Pc-re csinálják a R6 sorozatot vagy a Swat3-at, Counter-strikeot, DOD-ot stb?

ps2-n taktika? Pffhh példát
Alien!
Állítólag a Win98Se is frankó(legalábbis az MS marketingesei ezt mondják..)

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

ember
ezért kell Nt-t használni
Alien!
Ünnepélyesen kijelentem,hogy tele van a faszom evvel a köcsög geci winfossal,DE NAGYON!!!!Most nagyon beszopatott,csináltam egy fasza mixet Vegas-szal(3 napja folyamatosan),és most az imént egy mentési procedúra közepette kifagyott a drága...Persze a mentett fájl megsérült,lehetetlen megnyitni,erről ennyit....Nem kis munka ment kárba...

Version!
Vazze inkabb menjel es ps2-zel kocsog!
Ne rontsd itt a levegot a pcsek kozott!
Ha majd netezel normalisan a ps2vel akkor talan irjal ide, mert ha pc-n irogadsz a forumba akkor huzza a picsaba! Ha tevedtem akkor bocsi!

Nah te is sokat ertessz a wolf-hoz is... Tudod mi az a taktika? Inkabb betuzom... T-A-K-T-I-K-A... Felfogtad? Bar nalad meg a horcsogeim is ertelmesebbek (sot...) szoval nem varom el, hogy felfogd...