A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mégis hogy várod a Doom3-at!! Akkor mégis csak lesüllyedsz majd nem? Vagy a pc-s "megyek asz't lövök" típusu játék nem egyenő a konzolos "megyek asz't lövök"-el ugye?
Na ekkora faszságot se hallottam még!
- Te azt képzeled, hogy egy PCs majd görnyed egyedül a szobájában, miközben a haverjai egy LAN-party-n hentelik egymást???
- Azt hiszed, hogy leáll szarakodni ilyen konzolos Arcade játékokkal. Annál azért egy PC-s sokkal igényesebb, minthogy lesüllyedjen a ''megyek asz't lövök'' konzolos színvonalra''!!!
- Tudod ki fog 20 ezer forintért játékot venni. Inkább előfizetek még fél évre az Everquestre!!!
Add el szaros konzolod és gyere inkább online nyomulni!!!
Jó osztott képernyőn vaksiskodni a 320*200-as felbontáson???
Jaaa neem, az, amin ilyen grafikájú játékok vannak:
Röhely az egész ''gép''. Ilyen szarral is csak a japánokat lehet megetetni. Meg pár faszt még...
Valyon miért nem adják ki rá a Doom3-at?! Nem is tudom... Talán mert egy rakás fos
>>>version
Tudod kinek meséld be, hogy neked vannak haverjaid
Ettöl a szar GT3-tól vagytok úgy oda??? Egy rakás kaka!!! Próbáljátok ki inkább a motorcity online-t, annak legalább van értelme, nemcsak mész körbe körbe, mint valami konzolos idióta hülyegyerek!
MGS2??? Mi a fasz az?!
A konkurencia úgy látja, az Xbox késése a Sony PlayStation 2 és Nintendo GameCube konzolok piacát erõsíti. A Nintendo vezérigazgatója korábban már kifejtette azon véleményét, miszerint az Xbox nem fog megjelenni a tervezett idõben. A Sony vezetõi szerint pedig amennyiben gondok merültek fel, a késés több lesz, mint egy hét. "Nem tudom, egy hét mennyit segíthet" - mondta a Sony egyik szóvivõje. "A jelek arra utalnak, hogy a Microsoft egy héttel késõbb sem fogja tudni kiadni a konzolt."
😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
talán inkább lőjj,fuss,lőjj,fuss...."
Konzolon taktika? HAhahaha, ugri-burgri, gáz-fék...
"(ha sakkozni hívtál volna azt megérteném, de lödözni 😊)) )"
Ahhoz még pc se és konzol se kell!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
NA mi van? Ilyenkor senki nem ugat hogy mennyit esett a gépe ára? Ez csak akkor kérdés amikor a PCben lesz olcsóbb valami?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Nem feltétlenül az utóbbi a jobb...
Vers: király a logo, a fuck PC felirat szerintem csak elrontja (mármint a kinézetét IS elrontja)!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Idegesít? Akkor hagynám a picsuba, de akkorákat röhögök rajta, hogy letörtem a szék karfáját. Figyuzd csak meg ahogy éppen mostanában is PS2 játékokat fejleszt, napi 20 órát ülve a 18 pécéje előtt. 😊))
Ja a lábaival meg bútorokat farag az asztal alatt, úgyhogy nem semmi a csávó!
és ez baromira nem mindegy !!!!!!"
Már hogyne lenne mindegy, ugye te sem gondolod, hogy a 3D-s vetett árnyékot figyeli a gép feltételvizsgálatokkal. Ugyanaz a map-vizsgálat kell mint 2D-ben, persze ha fixek a fényforrások.
Ha tetszőlegesen mozgathatóak a fények akkor fejet hajtok. 😊
Na igen, jól jönne ha nem csak két elágazású lenne egy szimpla feltételvizsgálat, hanem mondjuk pár ezer... nem beszélve az analóg rendszerekről.
Pontosan, de a fejlettségét ezeknek a feltételvizsgálatoknak bonyolultsága, mélysége adja.
Hogy az árnyéka látszik, vagy vérzik-e a fickó, az ugye belátható, hogy nem egy hatalmas bonyolultságú feltételvizsgálat.
De mondjuk egy bekerítéshez (pláne bonyolult pályán) már sok kell.
version nem zavar sok vizet, csak kicsit fokozza a hangulatot.
Nem éppen a DMC-t istenítitek? Abban nagy taktika lehet...
Szerinted miért alapvetően Pc-re csinálják a R6 sorozatot vagy a Swat3-at, Counter-strikeot, DOD-ot stb?
ps2-n taktika? Pffhh példát
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Vazze inkabb menjel es ps2-zel kocsog!
Ne rontsd itt a levegot a pcsek kozott!
Ha majd netezel normalisan a ps2vel akkor talan irjal ide, mert ha pc-n irogadsz a forumba akkor huzza a picsaba! Ha tevedtem akkor bocsi!